Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 2016 m. sausio 29 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!




Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2017 m. rugpjūčio 29 d. 23:06:46 2017-08-29 23:09:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Perklausiau šį albumą dar kartą po turbūt pusantrų metų pertraukos. Kadangi turiu CD, tai perklausiau įdėmiai ir garsiai. Ir vis tiek - nieko. Nieko labai gero apie šį albumą negaliu pasakyti. Aš paprastai nemėgstu ilgų albumų, tai šis ne išimtis. Ilguose albumuose ryškiau pasimato išsisėmimas. Man optimali albumo trukmė yra 40-60 minučių, o šis gigantas ją perspjauna dvigubai. 

Man visas šitas technokratinis konceptualizmas, kuris gan madingas pastaruoju metu (Megadeth pernai, Ayreon šiemet), truputį erzina. Taip, muzikantai turi kalbėti apie aktualijas, tuo požiūriu pritariu Steven'ui Wilson'ui, bet kartais nusipiginama iki eilinės ir nekokybiškos mokslinės fantastikos. Nemanau, kad siužeto / lyriniu požiūriu kažkuo įspūdingos tiek Dream Theater, tiek Ayreon roko operos.

Kalbant apie muziką, tai labai nykus, netgi šiek tiek dykumotas albumas. Dykumotas turiu omeny tuos momentus, kai eina kokios 3 ar 4 lėtos ir gan blankios dainos (Dream Theater tiesiog nesutverti kurti baladžių) iš eilės. Iš viso tokių albume yra apie 20. Toliau yra keletą dainų, kuriose maišosi įsimintini momentai ir nelabai įsimintini momentai. Įdomiausių kompozicijų lieka labai mažai: man įdomūs tiek elektroniniai NOMACS momentai, ypač The Hovering Sojourn ir Digital Discord. Dar lieka vietos keletai tikrai įspūdingų, muzikaliai turtingų kompozicijų: A New Beginning, Moment of Betrayal, Dystopian Overture, The Path That Divides. Buvo ir keletą lyriškesnių, bet įsimintinų epizodų: The X Aspect, My Last Farewell... Na, paminėjau 8 kompozicijas iš 34, bet tai yra mažiau nei ketvirtadalis. Jei trys ketvirčiai albumo nepalieka įspūdžio, tai overall albumas ir lieka toks nykus.

Turiu savo paskyrą progarchives.com puslapyje, tai ten uždėjau šiam albumui 3 žvaigždutes iš 5. Kadangi music'e vertindamas albumus neišnaudoju bene pusės savo vertinimo skalęs (5 balus esu turbūt parašęs vienam albumui, o mažiau 5 nė vienam), tai atitiktų mano standartinį 8. Bet šiuo atveju, žinodamas Dream Theater potencialą, savo 8-etui uždedu riebų minusą - žinoma, jis telieka mano galvoje ir šiame komentare, tačiau tai rimtas pareiškimas apie šį darbą, kuris yra absoliučiai iškrentantis iš konteksto, t.y. iš puikios Dream Theater diskografijos.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Alvydas1
2016 m. rugpjūčio 13 d. 06:26:00 2016-08-13 09:31:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Roko-metalo opera, ne kitaip. Tik dabar ji atsiskleidė visu grožiu. Anksčiau trukdė jos epiškumas. Išlaikyti dėmesį 2 val su viršum nėra paprasta. Žinant operos turinį, darosi daug lengviau, įsitrauki į fabulą ir lauki atomazgos.

Atskyri numeriai geri patys savaime tai: Dystopian Overture, The Gift of Music, A Saviour in the Square, Moment of Batrayal, My Last Farewell, Walking Shadow, bet kontekste jie įgyja dar ir monumentalumo, kaip operų žymiosios arijos.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 115
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 78461