Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 2014 m. rugsėjo 16 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2018 m. birželio 11 d. 20:25:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šis albumas yra turbūt vienas stipriausiai įvertintų pastarojo dešimtmečio progresyvaus metalo albumų, jis dažnai geru vardu minimas progresyvistų bendruomenėse (tam pačiam facebook'e, pavyzdžiui) ir net plačiosios muzikos diduma apžvalgininkų jį įvertina labai neblogai. Vienintelė progarchives.com bendruomenė jį įvertino kukliu 3.72 iš 5 įvertinimu. Tokie atgarsiai mane paskatino imtis šio albumo. Ir tikrai tai geras albumas. The Contortionist braižas yra ryškus ir lengvai atpažįstamas bei apibūdinamas, tai jau yra vienas geras pliusas. Koks tas braižas? Tai kompleksiški, vingrūs rifai, turintys džiazinių atspalvių (stipresniais momentais jų muzika tikrai pradeda nešti Cynic link), kuriems tekstas ir vokalas parašytas taip, kad neįprastos garsų sekos nepasirodytų per daug aitrios klausytojo ausims ir atrodo, kad būtent vokalinės partijos suklijuoja visą tą kiek chaotišką muzikos karnavalą. Vienas smagiausių elementų yra tas ganėtinai atmosferinis spacy sintezatorius garsas, apmušantis visą antrą planą, taip įnešdamas dar daugiau vientisumo į jau esamą konstrukciją. Todėl skambesys man labai patinka.

Dėl visos kūrybinės struktūrinės dalies aš norėčiau pasakyti ne tokių gerų žodžių. Galbūt būtent tas spacy jausmas, galbūt tas kompleksiškumas priverčia klausytoją pasimesti dainos/albumo chronologijoje. Kai kurias dainas klausiau po 6-7 kartus, kol supratau, ką jos čia veikia ir kaip jos susiklauso bendrame kontekste. Kol Language abi dalys ir Integration man susivirškino pakankamai lengvai, The Parable ar Primordial Sound galbūt dėl kiek lengvesnio skambesio liko kiek užmirštamos ir tai nėra labai geras ženklas. Arise apskritai neturi stiprios melodijos, labiau žaismas su garsais nei konstruktyvi daina, todėl, mano nuomone, silpniausias numeris visame albume.

Tekstai turi sąmojį, bet jų išraiška kiek silpnoka. Tekstai man dažnai neturi įtakos, aš į juos nesu labai linkęs gilintis, man vokalistas galėtų ir nesuprantamus žodžius murmėti, praktiškai tas pats. Bet silpni tekstai jokios pridedamos vertės nekuria, todėl tai irgi nieko gero. Vokalistas, nors ir atlieka labai reikšmingą "sukabinimo" funkciją, kažko įspūdingo neparodo. Iš vienos pusės gerai, iš kitos pusės - čia praktiškai džiazinis progmetalas, todėl ekspresijos su rizika dar labiau išsidraskyti norėtųsi vis tik daugiau.

Tai jei skambesys: 10 balų; vokalas: 7 balai; tekstai: 8 balai; struktūra: 8 balai. Būtų stiprus 8-etas. Bet pakeliu iki 9-eto už tokias puikiai sukonstruotas dainas kaip Language, Ebb & Flow, o ypač Integration - albumo perliukas visomis prasmėmis, mano nuomone.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:26 - DjVaids
(1947-11-12*2024-06-12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų autoriaus Michailo Jablonskio mirtį parašė Radžis.
15:25 - DjVaids
„MIŠA, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo srities profesionalas! ILSĖKIS RAMYBĖJE UŽUOJAUTA ŠEIMAI…(1947-11-12*2024-06- 12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų a
15:24 - DjVaids
Mirė estrados hitų autorius Michailas Jablonskis. Jautria žinute socialiniuose tinkluose pasidalijo atlikėjas Radžis Aleksandrovičius.
@@@
„MIŠ A, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo sritie
01:13 - Silentist
Never rest in pis kristijonas bartoshevicius
00:46 - Silentist
Dbr dar is naujienu: tas kur su zaliais akiniais pasizymejes seimunas bartoshevicius siom dienom teisiamas uz 4 azuoliuku tvirkinima.
00:14 - DjVaids
Sulaukusi 80 metų mirė viena populiariausių Prancūzijos popmuzikos žvaigždžių Françoise Hardy,

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/m/id/kult ura/muzika/mire-prancuzu-pop-m uzikos-ikona-francoise-hardy-2 84-2257294?utm_medium
23:19 - Silentist
Rest in peace Francoise Hardy
Rest in social peace Navickiene
18:07 - Silentist
Anksciau mano parapijoje buvo toks klubukas. dabar Gal Kai silta Viskas vyksta stovyklose.festivalike. o internetas aisku neigiamas veiksnys
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1046
  Iš viso užsiregistravę: 73400
  Naujausias narys: ehhbijyxhn
  Šiandien apsilankė: 57398