Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 2022 m. rugsėjo 30 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2022 m. spalio 5 d. 00:51:33
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man labai patinka šis albumas. Jo jau spėjau per pastarąsias kelias dienas perklausyti daugybę kartų ir nusprendžiau, kad albume tiesiog nėra silpnų dainų. Todėl mano akimis, tai yra daug labiau pavykęs blynas nei We Are Not Your Kind. Aš manau, kad tai susiję su tuo, jog labai gerai šiame albume padirbėta su skambesio atmosfera – yra žiupsnelis melancholijos, nemažai disonanso kai kurių dainų įžangose ar antrame plane skambant priedainiui, todėl albumas skamba verčiau truputį baugiai negu tiesiog grėsmingai, o ir atsiranda vieningumo elementas, kažkas, kas sieja visas dainas. Šiame albume taip pat yra daugiau kontrasto: atsiranda tokios atipiškos Slipknot'ams dainos kaip Adderall ir Finale, kurios yra gana lengvos, melodingos roko dainos, atliekamos švariu vokalu, kita vertus, tokiose dainose kaip The Chapeltown Rag ir Hive Mind agresija veržiasi per kraštus. Ir tarp jų įsiterpia tokios atmosferiškesnės, bet vis dar metališkos dainos kaip Medicine For The Dead ar Acidic. Taigi, albume yra visas stilistinis spektras, kuris palaiko jį labai įdomų. We Are Not Your Kind ir bet kuriame ankstesniame Slipknot albume tas spektras buvo gerokai siauresnis.

Kaip ir minėjau, nemėgstamų dainų albume visiškai neturiu, o mėgstamiausios: Adderall (nu tas lengvas rokas Led Zeppelin stiliumi taip skaniai susiklauso, galėtų Slipknot ir dažniau nukrypti nuo savo skambesio konvencijos); Finale (lygiai taip pat kaip Adderall, tik truputį skambiau); Hive Mind (alternatyvaus metalo pasiutpolkė, ką normalūs žmonės beveik vadintų extreme metal + mušamųjų produkcija truputį neša į Metallicos St. Anger – albumą, kurį giriu dėl savo provokatyvumo). Taip pat prie stipresnių yra taip pat pasiutusios The Chapeltown Rag, H377, bei šiek tiek atmosferiškesnė Medicine For The Dead. 

Dėl albumo bendro pažymio šiuo metu neapsisprendžiu: 9+ ar 10–? Nu gal vis tik parašysiu 10 balų su minusu, vien dėl to, kad man visos dainos albume patinka, kad ir simpatijos joms ne visiškai vienodos. Ir manau, kad tai didelis pasiekimas Slipknot karjeroje.

 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 302
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 90810