Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 2020 m. spalio 9 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Alvydas1
2021 m. kovo 19 d. 11:24:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

– Alchemist (The Symbol Remains) Albumas netikėtas, nes grupę visiškai tenkino senas repertuaras ir sėkmingi turai po Ameriką. Visgi nauja medžiaga buvo surinkta, kad užtektų pilnam albumui ir jis gavosi ne prastesnis nei Mirrors, sakyčiau beveik Tyranny and Mutation lygio (Stand Up and Fight). Albumo dainos puikiai išsidėliotų po BOC albumus, nes grupė neeksperimentavo, kaip su Imaginos, bet padarė tai, ką moka geriausiai jau 40 metų. Nors visgi Alchemist galima įkišti į Imaginos albumą ir ji ten pritaptų, ir ji yra mano favoritė šiame albume.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
einaras13
2020 m. spalio 10 d. 14:50:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man sunku patikėti, kad grupė, kuri susibūrė 1967-ais, vis dar gali išleisti tokios kokybės muziką. Aišku, gaila, kad BOC anksčiau atsisakydavo leisti naują muziką dėl nepelningumo (kas yra didžioji muzikos pasaulio koronė), bet šiaip ne taip subrendo ir, matyt, per tiek daug metų grupė turėjo laiko pakurti ir išsirinkti geriausias idėjas ir sukoncentruoti į vieną albumą. 

Nors, kaip ir minėjau, visada esu skeptiškas klausydamas veteranų naują kūrybą, bet šitas albumas mane stačiai sužavėjo. Čia BOC sulydė visas savo geriausias savybės, o dar ir pridėjo labai netikėto sunkumo. Tai net galimai yra sunkiausias BOC diskografijos albumas. Vien jau su kokia sprogstama galia atidaromas albumas. That Was Me rifas vienas įsimintiniausių momentų albume. Edge of the World irgi kupina sunkių rifų ir kompleksiško būgnavimo. The Return to St. Cecilia taip pat draskymosi aspektu prilygsta Motley Crue ar kažkam panašaus. Man didžioji albumo bomba ir iškart mėgstamiausia daina patapo Stand And Fight. Tai kažkoks proto-doom metalas, nešantis į lėtesnius Megadeth momentas, o tie priedainio šauksmingi vokalai iškart didina norą gretinti su Accept – Balls To The Wall. O antroje dainos pusėje pasidraskymo gitara esama labai šaunaus. Taip pat prie sunkesnių dainų pridedam The Alchemist, kuri savo natūra man primena The Siege and Investiture... (iš Imaginos albumo), tik galbūt The Alchemist šiek tiek tamsesnio skambesio, bet viduryje šauna tokia solo, kad Metallica turbūt ja didžiuotųsi. Ir There's a Crime turi tokio savotiško pankiškumo.

Nepaisant to, yra ir ne tokių sunkių momentų. Tainted Blood turbūt yra vienintelė daina albume, kuriai išeina dėti melodingos baladės etiketę. Bet tai nenuvalkioto skambesio daina, man vokaliai priedainis reminiscuoja labai šaunią Kansas dainą On The Other Side (iš Monolith albumo). Nightmare Epiphany yra dar vienas mano favoritas albume. Netikėtai smagus, beveik boogie roko skambesys, turi tokio klasikinio BOC kvapo, bet ne mažiau pritiktų į kokių Status Quo repertuarą. Maloniai nustebino toks twist'as albumo kontekste. Florida Man taip pat norėčiau paminėti prie labai gerų albumo ramesnių dainų. Melodiškai mane nukėlė į Mirrors albumą, o ypač priminė vieną mano mėgstamiausių BOC dainų The Vigil. Secret Road irgi yra solidus bliuzrokiškas gabaliukas, labai man apeliuojanti melodija. 

Vienintelės albumo dainos, kurios nepaliko didesnio įspūdžio, yra The Machine, Train True ir finalizuojanti Fight, nors pastaroji turi labai intriguojantį gitaros žaismą įžangoje ir stiprią boso liniją, tačiau melodiškai ir vokaliai neveikia... 

Tikrai vienas ryškesnių šių metų albumų ir be galo sėkmingas grupės sugrįžimas. Tikrai dar grįšiu paklausyti šio albumo. O šiam kartui skiriu 9-etą su pliusu.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 364
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 2945