Buvau deaktyvavęs savo facebooką porą savaičių ir tikėjausi dar kurį laiką taip palikti. Bet atsisiunčiau Spotify į telefoną or vietoj username įvedžiau el.paštą. Ir tas bjaurybė net nepaklausęs aktyvavo mano facebook accountą, nors registruojantis jo nenaudojau, o ir slaptažodį blogai suvedžiau (tik kad paštas tas pats). Turėjau prisijungti tik tam, kad vėl deaktyvuočiau, nors visai nenorėjau ten rodytis. Gerai bent nepamačiau, ko nenorėjau matyti. Tiksliau net ne prisijungiau, o automatiškai prijungė, kai norėjau užeiti į customer help, paklausti wtf. Nu pipec, daro, ką nori.
Buvau deaktyvavęs savo facebooką porą savaičių ir tikėjausi dar kurį laiką taip palikti. Bet atsisiunčiau Spotify į telefoną or vietoj username įvedžiau el.paštą. Ir tas bjaurybė net nepaklausęs aktyvavo mano facebook accountą, nors registruojantis jo nenaudojau, o ir slaptažodį blogai suvedžiau (tik kad paštas tas pats). Turėjau prisijungti tik tam, kad vėl deaktyvuočiau, nors visai nenorėjau ten rodytis. Gerai bent nepamačiau, ko nenorėjau matyti. Tiksliau net ne prisijungiau, o automatiškai prijungė, kai norėjau užeiti į customer help, paklausti wtf. Nu pipec, daro, ką nori.
3. Per Auksinio proto žaidimą mums ekraną užstojo didžiulė gėlė... Jau kelintą kartą mūsų komandą sugeba pasodinti į blogiausią baro/restorano vietą.
Visa tai kompensuoja džiaugsmas, kad taip būna tik antradieniais ir iki kito antradienio dar visa savaitė neblogo gyvenimo.
Na aš tai šiek tiek susinirvaninau dėl to, kad kartais žmonės yra nesuprantami padarai ir jie sugeba kažaip tavo dieną pakeisti visiškai į kitą pusę. Bet kita vertus, žinant tam tikrus gyvenimo dėsnius ir principus, nėra čia ko nervuotis...
Buvau porą dienų pas tėvus, ateinu vakar vakare namo, galvoju užvalgysiu dešros. Žiūriu kažkokia keista labai, praradusi konsistenciją. Galvoju wtf, o gi žiūriu šaldytuvas nebešaldo. Nežinau, kiek laiko neveikė ir ar viskas sugedo, šaldiklyje dar koldūnų buvo. Po to kažką pakrapščiau, paperjunginėjau lyg ir pradėjo veikti, bet kaip dabar tokiu pasitikėti. Susinervinau.
Kas tau skirta visada ras kelią pas tave.
Trečios... sekasi mat. Pas mane būna tokių, kurioms lemta gyventi tik dvi savaites. Aš jas vadinu laikinosiomis. Paprastai per tą laiką sugebu nusipirkti internetu ir gauti naujas ir geras ausines. Dabar esu ištikimas vienam Panasonic modeliui, kuris atlaikė du metus, tai įsigijau tokias pačias, tik juodas vietoj baltų, matyt, tikrinsiu spalvos faktorių
Na tai pas tave turbūt tos didelės, o pas mane paprasti ausinukai. Aš juos naudoju tiek telefonui, tiek kompui, nes atskiras pirkti tai ką žinau... Taigi ieškojau tokių su plokščiu laidu, ne apvaliu, nes tipo nesusigadina toks laidas, bet kur tau... Jau antros tos pačios rūšies ausinės, ir toj pačioj vietoj dar įplyšo Dabar jaučiu jau žinau, kokias kitas bandysiu... bet bus brangesnės šį kartą.
Ne, aš didelių nemėgstu ir nekenčiu... Plokščias laidas paprastai yra pranašumas, bet kadangi ausinių susidėvėjimas praktiškai yra tikimybių teorijos klausimas, tai į laidą nebekreipiu dėmesio.
"Headphones" ir "earphones" - angliškai yra kaip atskirt pavadinimus, o lietuviškai ne. Na, kadangi aš savo ausinių naudojimo praktikoje pastebėjau, kad įplyšimai paprastai būna prie sujungimų, tai dabar ieškosiu tik tokių, kur jungimai padaryti kuo gražiau (smoother). Ai ir dar verta pasižiūrėti į belaides, kur tipo sportui skirtos.
Trečios... sekasi mat. Pas mane būna tokių, kurioms lemta gyventi tik dvi savaites. Aš jas vadinu laikinosiomis. Paprastai per tą laiką sugebu nusipirkti internetu ir gauti naujas ir geras ausines. Dabar esu ištikimas vienam Panasonic modeliui, kuris atlaikė du metus, tai įsigijau tokias pačias, tik juodas vietoj baltų, matyt, tikrinsiu spalvos faktorių
Na tai pas tave turbūt tos didelės, o pas mane paprasti ausinukai. Aš juos naudoju tiek telefonui, tiek kompui, nes atskiras pirkti tai ką žinau... Taigi ieškojau tokių su plokščiu laidu, ne apvaliu, nes tipo nesusigadina toks laidas, bet kur tau... Jau antros tos pačios rūšies ausinės, ir toj pačioj vietoj dar įplyšo Dabar jaučiu jau žinau, kokias kitas bandysiu... bet bus brangesnės šį kartą.
Ne, aš didelių nemėgstu ir nekenčiu... Plokščias laidas paprastai yra pranašumas, bet kadangi ausinių susidėvėjimas praktiškai yra tikimybių teorijos klausimas, tai į laidą nebekreipiu dėmesio.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2017 m. spalio 8 d. 09:08:53
bjaurybė :D
2017 m. spalio 8 d. 00:12:35
2017 m. spalio 3 d. 21:42:02
1. Susipažinimas su fizikos laboratorinių dėstytoja, kurią jau spėjau praminti "tamsiosios materijos skleidėja".
2. Ant visos laboratorijos yra vienas aparatas lydymosi temperatūrai nustatyti, o prie jo laukia 20 žmonių, kiekvienas turėdamas 4 skirtingas medžiagas, o laiko tiesiog fiziškai nėra.
3. Per Auksinio proto žaidimą mums ekraną užstojo didžiulė gėlė... Jau kelintą kartą mūsų komandą sugeba pasodinti į blogiausią baro/restorano vietą.
Visa tai kompensuoja džiaugsmas, kad taip būna tik antradieniais ir iki kito antradienio dar visa savaitė neblogo gyvenimo.
2017 m. spalio 3 d. 14:48:52
Na aš tai šiek tiek susinirvaninau dėl to, kad kartais žmonės yra nesuprantami padarai ir jie sugeba kažaip tavo dieną pakeisti visiškai į kitą pusę. Bet kita vertus, žinant tam tikrus gyvenimo dėsnius ir principus, nėra čia ko nervuotis...
2017 m. spalio 3 d. 14:46:28
Spėju, šaldytuvas Snaigės.
2017 m. spalio 3 d. 14:13:02
Buvau porą dienų pas tėvus, ateinu vakar vakare namo, galvoju užvalgysiu dešros. Žiūriu kažkokia keista labai, praradusi konsistenciją. Galvoju wtf, o gi žiūriu šaldytuvas nebešaldo. Nežinau, kiek laiko neveikė ir ar viskas sugedo, šaldiklyje dar koldūnų buvo. Po to kažką pakrapščiau, paperjunginėjau lyg ir pradėjo veikti, bet kaip dabar tokiu pasitikėti. Susinervinau.
2017 m. rugsėjo 25 d. 09:32:18
Daug dalyku. Bet labiausiai-nelaukti ir nemalonus sveciai.
2017 m. rugsėjo 24 d. 12:38:24
Jau kuris laikas maišau e su r ir atvirkščiai. Rašiau laišką ir jei ne redakcija, būčiau praleidfęs nemažiau 10 tokių lepsusų.
2017 m. rugsėjo 12 d. 13:58:12
Tas momentas, kai eini ir iš tolo matai, kad žalia išsijungs tik priėjus... O bėgti tai nesinori kiekvieną kartą, dar kai neitin mėgsti žmonių žvilgsnius..
2017 m. rugsėjo 12 d. 12:21:23
Kad kartais atrodo, jog šviesoforai iš manęs tyčiojasi.
2017 m. rugsėjo 10 d. 18:03:27
kad neradau, kur pasidėjau 10 eurų
2017 m. rugpjūčio 24 d. 18:01:02
Labai 'geras' nervas apie ausines/ausinukus. Irgi visokiausių išbandžius esu, greitai susidėvi arba susigadina.. Dabar jau kuris laikas (apie pusę) metų naudoju šitas: https://www.amazon.com/Bluedio-H-Turbine-Wireless-Headphones-Microphone-Retail/dp/B00LGZVLMO neblogos, gerai kad be laidų visokių niekas nesipainioja.. nu ir kala aišku gerai.
2017 m. rugpjūčio 23 d. 22:18:09
šis filmas apie kvantinę fiziką ir žmogaus sėkmės receptą:
2017 m. rugpjūčio 20 d. 13:38:30
"Headphones" ir "earphones" - angliškai yra kaip atskirt pavadinimus, o lietuviškai ne. Na, kadangi aš savo ausinių naudojimo praktikoje pastebėjau, kad įplyšimai paprastai būna prie sujungimų, tai dabar ieškosiu tik tokių, kur jungimai padaryti kuo gražiau (smoother). Ai ir dar verta pasižiūrėti į belaides, kur tipo sportui skirtos.
2017 m. rugpjūčio 20 d. 13:26:11
2017 m. rugpjūčio 20 d. 12:06:22
Na tai pas tave turbūt tos didelės, o pas mane paprasti ausinukai. Aš juos naudoju tiek telefonui, tiek kompui, nes atskiras pirkti tai ką žinau... Taigi ieškojau tokių su plokščiu laidu, ne apvaliu, nes tipo nesusigadina toks laidas, bet kur tau... Jau antros tos pačios rūšies ausinės, ir toj pačioj vietoj dar įplyšo
Dabar jaučiu jau žinau, kokias kitas bandysiu... bet bus brangesnės šį kartą.
2017 m. rugpjūčio 20 d. 11:53:45
2017 m. rugpjūčio 20 d. 10:50:27
Jau trečios ausinės šiais metais sugedo. O tiksliau, būtinai turi visada kairė ausinė sugesti :/
2017 m. liepos 14 d. 13:53:46
labai erzina, kai kokiam paslaugu sektoriuj dirbantis personalas nesisveikina ir neatsisveikina arba išvis aptarnauja kažka žiaumodami burnoj... :((
2017 m. liepos 12 d. 17:54:22
Šiandien, liepos 12-ą, mane sunervino žinia, kad rytoj pas gydytoją reikės važiuoti aštuntą ryto. Kaip reikės palikti šiltą lovą, sunku įsivaizduoti..