Pripažįstu, ir aš darau klaidas. Aišku, nekibsiu, kaip daug kas mėgsta, prie lietuviškų kabučių rašymo taisyklių...
O va tos lietuviškos kabutės (teisingiau - jų nebuvimas) rašant čia tikrai nervina. O dar ir papildomų nereikalingų ženklų prikabina....
O į temą - kol kas šiandien ramu. Kad rimtai sunervintų, kaip ir nieko nebuvo. Bet diena dar nesibaigė ir dar yra numatyta išeit į miestą, kas žino, ar kas nors vėl nenutiks, kad ir vėl sunervins. Yra GO9 Soul & Pepper, kur kartą sąskaitos (už vieną (!) kokteilį) teko laukt oiiiii, kaip ilgai.... Įtariu, būčiau išėjus nesusimokėjus, tai ne iš karto tas padavėjas būtų pastebėjęs (jei išvis pastebėjęs), bet ką padarysi - aš pernelyg sąžininga...
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2015 m. liepos 20 d. 06:26:22
Kažkaip ne. Neišėjo net pasiskynt. Vyko ėdimasis kita prasme. Kita prasme, nuo kurios ,,dugno neprašumė", gal kaušą pramušė greičiau.
2015 m. liepos 19 d. 23:26:29
Spėju, kad pamačius / priskynus buvo euforija, bet po suvalgymo buvo nervai + vidurių maršas !!!
2015 m. liepos 19 d. 20:49:34
liepos 19, 2015
2015 m. birželio 29 d. 22:18:58
Karšta? Kur?
2015 m. birželio 29 d. 20:17:01
Karšta, negaliu pajudėt.
2015 m. birželio 12 d. 21:30:41
atsiprašau už klaidas, sunervijo parašiau specialiai, o sunervavo - ne. Kas mane šiandien sunervino? Jūs dabar sunervinot :D
2015 m. birželio 12 d. 19:15:57
O va tos lietuviškos kabutės (teisingiau - jų nebuvimas) rašant čia tikrai nervina. O dar ir papildomų nereikalingų ženklų prikabina....
O į temą - kol kas šiandien ramu. Kad rimtai sunervintų, kaip ir nieko nebuvo. Bet diena dar nesibaigė ir dar yra numatyta išeit į miestą, kas žino, ar kas nors vėl nenutiks, kad ir vėl sunervins. Yra GO9 Soul & Pepper, kur kartą sąskaitos (už vieną (!) kokteilį) teko laukt oiiiii, kaip ilgai.... Įtariu, būčiau išėjus nesusimokėjus, tai ne iš karto tas padavėjas būtų pastebėjęs (jei išvis pastebėjęs), bet ką padarysi - aš pernelyg sąžininga...
2015 m. birželio 12 d. 18:13:39
Pripažįstu, ir aš darau klaidas. Aišku, nekibsiu, kaip daug kas mėgsta, prie lietuviškų kabučių rašymo taisyklių...
2015 m. birželio 12 d. 17:48:49
gera pas tave lietuvių kalba!
Į prielinksnio "pas" vartojimo klaidas seniai numota ranka.
2015 m. birželio 12 d. 13:05:13
Čia vietoj terapijos pas psichiatrą/psichologą. Galima išsakyti susikaupusius jausmus. Labai gera tema.
2015 m. birželio 12 d. 12:59:20
Awww, bambekliai turi savo kampelį, yey, turėsiu kur skųstis :D
2015 m. birželio 12 d. 12:52:11
Sunervavo, sunervijo - gera pas tave lietuvių kalba! O į temą - manęs kol kas dar niekas nespėjo sunervinti. Dar palauksiu, po to gal parašysiu.
2015 m. birželio 12 d. 12:28:28
Kas jumis šiandien sunervavo?
Mane tai kad puoduką su kava suberta sausa užpyliau vandeniu iš krano - sumaišiau puodukus. :/