Pripažįstu, ir aš darau klaidas. Aišku, nekibsiu, kaip daug kas mėgsta, prie lietuviškų kabučių rašymo taisyklių...
O va tos lietuviškos kabutės (teisingiau - jų nebuvimas) rašant čia tikrai nervina. O dar ir papildomų nereikalingų ženklų prikabina....
O į temą - kol kas šiandien ramu. Kad rimtai sunervintų, kaip ir nieko nebuvo. Bet diena dar nesibaigė ir dar yra numatyta išeit į miestą, kas žino, ar kas nors vėl nenutiks, kad ir vėl sunervins. Yra GO9 Soul & Pepper, kur kartą sąskaitos (už vieną (!) kokteilį) teko laukt oiiiii, kaip ilgai.... Įtariu, būčiau išėjus nesusimokėjus, tai ne iš karto tas padavėjas būtų pastebėjęs (jei išvis pastebėjęs), bet ką padarysi - aš pernelyg sąžininga...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2015 m. liepos 20 d. 06:26:22
Kažkaip ne. Neišėjo net pasiskynt. Vyko ėdimasis kita prasme. Kita prasme, nuo kurios ,,dugno neprašumė", gal kaušą pramušė greičiau.
2015 m. liepos 19 d. 23:26:29
Spėju, kad pamačius / priskynus buvo euforija, bet po suvalgymo buvo nervai + vidurių maršas !!!
2015 m. liepos 19 d. 20:49:34
liepos 19, 2015
2015 m. birželio 29 d. 22:18:58
Karšta? Kur?
2015 m. birželio 29 d. 20:17:01
Karšta, negaliu pajudėt.
2015 m. birželio 12 d. 21:30:41
atsiprašau už klaidas, sunervijo parašiau specialiai, o sunervavo - ne. Kas mane šiandien sunervino? Jūs dabar sunervinot :D
2015 m. birželio 12 d. 19:15:57
O va tos lietuviškos kabutės (teisingiau - jų nebuvimas) rašant čia tikrai nervina. O dar ir papildomų nereikalingų ženklų prikabina....
O į temą - kol kas šiandien ramu. Kad rimtai sunervintų, kaip ir nieko nebuvo. Bet diena dar nesibaigė ir dar yra numatyta išeit į miestą, kas žino, ar kas nors vėl nenutiks, kad ir vėl sunervins. Yra GO9 Soul & Pepper, kur kartą sąskaitos (už vieną (!) kokteilį) teko laukt oiiiii, kaip ilgai.... Įtariu, būčiau išėjus nesusimokėjus, tai ne iš karto tas padavėjas būtų pastebėjęs (jei išvis pastebėjęs), bet ką padarysi - aš pernelyg sąžininga...
2015 m. birželio 12 d. 18:13:39
Pripažįstu, ir aš darau klaidas. Aišku, nekibsiu, kaip daug kas mėgsta, prie lietuviškų kabučių rašymo taisyklių...
2015 m. birželio 12 d. 17:48:49
gera pas tave lietuvių kalba!
Į prielinksnio "pas" vartojimo klaidas seniai numota ranka.
2015 m. birželio 12 d. 13:05:13
Čia vietoj terapijos pas psichiatrą/psichologą. Galima išsakyti susikaupusius jausmus. Labai gera tema.
2015 m. birželio 12 d. 12:59:20
Awww, bambekliai turi savo kampelį, yey, turėsiu kur skųstis :D
2015 m. birželio 12 d. 12:52:11
Sunervavo, sunervijo - gera pas tave lietuvių kalba! O į temą - manęs kol kas dar niekas nespėjo sunervinti. Dar palauksiu, po to gal parašysiu.
2015 m. birželio 12 d. 12:28:28
Kas jumis šiandien sunervavo?
Mane tai kad puoduką su kava suberta sausa užpyliau vandeniu iš krano - sumaišiau puodukus. :/