Šiek tiek lengvo bardakėlio, į viską žiūrėta gan nerimtai, tiesiog paikiojo vyrukai ir mėgavosi tuo. Įsimintinas Vaito būgnų solo ir žaismingas vargonėlių čirpavimas. Paskirai nuo albumo kitų kompozicijų dvelktelėjo vėjavaikiškumu, lyg paprasčiausiai džiaminų studijoje.
Tad atsiprasau kad kovoju per daug gynybiskai. Ar man reikia pripazint kokia kita savo kalte dar? Kas yra geras rimas tada, kaip jus isivaizduotumet tada?
Nu gerai Einarai. As atsiprasau kad ziurejau tavo last.fm puslapi. Taip pat sutinku kad savo frazem skaudinu puslapio zmones, tiksliau dauguma - stai mano tik apsaugine reakcija. gal elgiuos pernelyg gynybiskai.
2025 m. spalio 4 d. 23:28:50
Man sis bardakelis, siame albume geros imprevizacijoos seliones.
2023 m. gegužės 19 d. 13:17:45
Šiek tiek lengvo bardakėlio, į viską žiūrėta gan nerimtai, tiesiog paikiojo vyrukai ir mėgavosi tuo. Įsimintinas Vaito būgnų solo ir žaismingas vargonėlių čirpavimas. Paskirai nuo albumo kitų kompozicijų dvelktelėjo vėjavaikiškumu, lyg paprasčiausiai džiaminų studijoje.