Lady GaGa ,tai pirma ,tai antra,geri laikai jai...Pagalvojus kiek grupių,populiarių yra,tai užgniaužia kvapą...Kaip neapsisuka galva...Be jos būtų ,kiek nuobodu,ji kažkiek savo video klipais ,atgaivina ...Du albumai,galima sakyti jau yra beveik,ir abu tokie geri...SUPER...
Ačiū Konditerijui už paantrinimą. Bandau ir aš, ir kiti tą patį ponui įteigti jau ne pirmi metai, ale kur tau... ir dar jis sako, kad reaguoja konstruktyviai. Nu juokinga nemeluosiu
Beje, Einaras nėra priešas. Einaras yra vienas iš šio tinklalapio administratorių ir Einaras jaučia pareigą, kad būtų skatinamas lankymasis čia ir gerėtų puslapio kokybė, o ne skęstų tamstos šlamšte.
Bet Jus pastebit kaip anksciau jis mane puldavo: provokuodavo, prie smulkmenu kabinedavosi, koneveikdavo. As kitaip reaguodavau. Dabar as ilgiau pamastau, reaguoju konstruktyviai. Gyveni-mokaisi..
Aš galiu paliudyti, kad negerai darot. Mūsų svetainė atrodo kaip užpulta autonominės galios: srautas diskusijose, kūryboje, pokalbių dėžutėje. Neužblokavus srauto šito, sunku net rasti kitų narių komentarus.
manau jog draugas Alvydas irgi dabar yra prieso Einaro pusej. tai man belieka buti neaktyviam. nebent isskyrus Einara ir Vilte kas apklausoj atsakytu kad negerai darau ir trukdau
2010 m. sausio 5 d. 13:09:36
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. sausio 5 d. 12:33:23
2010 m. sausio 5 d. 09:59:05
2010 m. sausio 5 d. 09:33:05
2010 m. sausio 4 d. 23:19:36
2010 m. sausio 4 d. 20:50:48
2010 m. sausio 4 d. 19:45:24