Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Goran Bregovic


Pramogų arena, Vilnius 2010 m. gruodžio 28 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Gruodį Lietuvoje koncertuos garsusis Goranas Bregovičius ir jo grupė „Weddings & Funerals Orchestra“. Vienintelis populiaraus Balkanų kompozitoriaus ir atlikėjo koncertas įvyks gruodžio 28 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje. Siautulingame koncerte Goranas Bregovičius atliks pačias populiariausias savo dainas ir iki šiol negirdėtus kūrinius.


Bilietai į Gorano Bregovičiaus ir jo grupės „Weddings & Funerals Orchestra“ koncertą Vilniuje platinami visose BILIETAI LT kasose ir internetu. Daugiau informacijos ieškokite svetainėje www.bilietai.lt .


Goranas Bregovičius yra vienas iš populiariausių Balkanų muzikos kompozitorių, kurio kūrybą puikiai įvertino ne tik gerbėjai, bet ir kino kritikai. Pirmąją tarptautinę sėkmę atnešė jam muzika, kurią jis parašė geriausio savo draugo ir bendražygio režisieriaus Emiro Kusturicos filmams „Time Of The Gypsies“, „Arizona Dream“ ir „Underground“. Pastarasis filmas 1994 m. kino festivalyje Kanuose pelnė pagrindinį apdovanojimą – „Auksinę palmės šakelę“. Metais anksčiau Kanų kino festivalyje žiuri prizą nuskynė kita juosta su Gorano Bregovičiaus muzika – prancūzų režisieriaus Patrice Chéreau filmas „Queen Margot“.


Milijonus gerbėjų visame pasaulyje turintis Goranas Bregovičius plačiai išgarsėjo su visų laikų populiariausia Jugoslavijos roko grupe „Bijelo Dugme“, kurioje grojo gitara. 1989 m. muzikantas pradėjo dar sėkmingesnę solo karjerą, kurią vainikavo publikos ir kritikų pripažinimas. Šiandien su Goranu Bregovičiumi bendradarbiauja pačios ryškiausios žvaigždės, kurių gretose yra Iggy Popas, Ofra Haza, Cesaria Evora, Kayah ir daugelis kitų.


Gruodžio 28 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje vyksiantį vienintelį Gorano Bregovičiaus ir jo grupės „Weddings & Funerals Orchestra“ koncertą organizuoja didžiausia Vidurio ir Rytų Europoje koncertinė agentūra „Makroconcert“.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 663
  Iš viso užsiregistravę: 73362
  Naujausias narys: go88apktop
  Šiandien apsilankė: 17329