Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Grunt


Muzika


Valstybė: Suomija
Pagrindinis stilius: Alternatyvioji muzika


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Noise
Pridėti prie mėgstamiausių Power electronics



Informacija

 

1993 m. Suomijoje gimusio projekto Grunt pašaukimas – kieto garsinio purvo kūryba. Dvidešimtmetį jau skaičiuojantis Grunt laikui bėgant tik stiprėja. Nesvarbu, kokiais dar neišbandytais metodais verstųsi, įvairiausi noise electronics stiliai visad pereina vienodai intensyvų kūrybinį presą, kol gaunamas tipiškas grunt-noise skambesys. GRUNT taip pat garsėja dėl jų įrašams būdingų paveikių vizualinių priemonių ir išskirtinių dainų tekstų. Šios išraiškos reprezentuoja įvairas nuotaikas ir požiūrius skirtingų temų atžvilgiu. Tam tikra medžiaga, įskaitant ir naudojamą gyvų pasirodymų metu, neretai šokiruoja ar įžeidžia kai kuriuos žiūrovus.

Nuo pat įkūrimo pradžios GRUNT buvo tarptautinio power electronics-noise andergraundo dalis. Kita vertus, jie niekada nesiekė patraukti kažkokių akademinių noise sluoksnių dėmesį ar paklusti laisvę ribojančioms žanrų taisyklėms. GRUNT yra ir Freak Animal Records leiblo vadovas. Kiekvienas nedideliu tiražu šio leiblo išleidžiamas albumas yra skirtas tikriems šios muzikos fanatikams.
Esamas tekstas

1993 m. Suomijoje gimusio projekto Grunt pašaukimas – kieto garsinio purvo kūryba. Dvidešimtmetį jau skaičiuojantis Grunt laikui bėgant tik stiprėja. Nesvarbu, kokiais dar neišbandytais metodais verstųsi, įvairiausi noise electronics stiliai visad pereina vienodai intensyvų kūrybinį presą, kol gaunamas tipiškas grunt-noise skambesys. GRUNT taip pat garsėja dėl jų įrašams būdingų paveikių vizualinių priemonių ir išskirtinių dainų tekstų. Šios išraiškos reprezentuoja įvairas nuotaikas ir požiūrius skirtingų temų atžvilgiu. Tam tikra medžiaga, įskaitant ir naudojamą gyvų pasirodymų metu, neretai šokiruoja ar įžeidžia kai kuriuos žiūrovus. Nuo pat įkūrimo pradžios GRUNT buvo tarptautinio power electronics-noise andergraundo dalis. Kita vertus, jie niekada nesiekė patraukti kažkokių akademinių noise sluoksnių dėmesį ar paklusti laisvę ribojančioms žanrų taisyklėms. GRUNT yra ir Freak Animal Records leiblo vadovas. Kiekvienas nedideliu tiražu šio leiblo išleidžiamas albumas yra skirtas tikriems šios muzikos fanatikams.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 218
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 182061