Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Liam Fray


Muzika


Veiklos pradžia: 2004
Valstybė: Didžioji Britanija
Pagrindinis stilius: Roko muzika
Gimimo data: 1985 m. Gegužės 15 d.
Amžius: 38


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Acoustic rock

Pridėti prie mėgstamiausių Post punk revival

Pridėti prie mėgstamiausių New Wave

Pridėti prie mėgstamiausių Post britpop

Pridėti prie mėgstamiausių Indie rock




Informacija

 

Liam James Fray – tai britų indie rock grupės "The Courteeners" vokalistas ir gitaristas, kilęs iš Midltono (Mančesteris, Anglija).

Besimokydamas Salfordo universitete, kuriame studijavo kūrybinį rašymą, Mančesteryje jis ėmė rengti akustinius pasirodymus. Susilaukęs publikos palaikymo, nutarė visiškai pasišvęsti muzikai ir įkurti grupę, todėl metė universitetą. 2006-aisiais gimė "The Courteeners", kurią jis įkūrė kartu su savo iš Midltono kilusiais vaikystės draugais, su kuriais yra pažįstamas nuo dešimties metų – būgnininku ir pritariamuoju vokalistu Michael Campbell, gitaristu Daniel Conan Moores bei bosistu Mark Cuppello. 2015 m. Fray gavo Salfordo universiteto garbės daktaro laipsnį. 

"Courteeners" lyderis ir toliau garsėja akustiniais soliniais koncertais, kuriose grupės dainas atlieka, pritardamas sau tik akustine gitara. Visas grupės dainas (tiek muziką, tiek ir tekstus) kuria jis pats. Jo grupė, kuri vadinama "Geriausiai saugoma Did. Britanijos paslaptimi" bei "kultiškiausia Jungtinės Karalystės grupe", užtikrintai kopia į viršūnę, sulyg kiekvienais metais pasiekdama vis naujų populiarumo  aukštumų: naujausias "Courteeners" albumas "Concrete Love" pasiekė kol kas aukščiausią vietą grupės istorijoje - 3-ąją Jungtinės Karalystės tope. 2015 m. birželį grupė surengė stambiausią karjeros koncertą Mančesterio Hytono parke, į kurį visi 25 tūkst. bilietų buvo parduoti vos per 40 minučių. Tais pačiais metais grupė įsirašė dar vieną rekordą - paskelbė apie 5 iš eilės vyksiančius koncertus "O2 Apollo Manchester" halėje, ko šioje halėje dar nėra surengusi nė viena grupė. Kai bilietai buvo iššluoti per keliasdešmt minučių, grupė paskelbė dar apie 2 papildomus koncertus.  

Charizmatiškasis Liam Fray gimtajame Mančesteryje turi armiją gerbėjų ir laikomas kultine figūra. Dažniausiai groja "Gretsch White Falcon" gitara, todėl ji patapo jo kone skiriamuoju ženklu. Mėgstamiausi Liamo atlikėjai – "The Beatles", "Oasis", Stephen Fretwell, "Elbow" "The National", "Yeah Yeah Yeahs".
Esamas tekstas

Liam James Fray – tai britų indie rock grupės "The Courteeners" vokalistas ir gitaristas, kilęs iš Midltono (Mančesteris, Anglija). Besimokydamas Salfordo universitete, kuriame studijavo kūrybinį rašymą, Mančesteryje jis ėmė rengti akustinius pasirodymus. Susilaukęs publikos palaikymo, nutarė visiškai pasišvęsti muzikai ir įkurti grupę, todėl metė universitetą. 2006-aisiais gimė "The Courteeners", kurią jis įkūrė kartu su savo iš Midltono kilusiais vaikystės draugais, su kuriais yra pažįstamas nuo dešimties metų – būgnininku ir pritariamuoju vokalistu Michael Campbell, gitaristu Daniel Conan Moores bei bosistu Mark Cuppello. 2015 m. Fray gavo Salfordo universiteto garbės daktaro laipsnį. "Courteeners" lyderis ir toliau garsėja akustiniais soliniais koncertais, kuriose grupės dainas atlieka, pritardamas sau tik akustine gitara. Visas grupės dainas (tiek muziką, tiek ir tekstus) kuria jis pats. Jo grupė, kuri vadinama "Geriausiai saugoma Did. Britanijos paslaptimi" bei "kultiškiausia Jungtinės Karalystės grupe", užtikrintai kopia į viršūnę, sulyg kiekvienais metais pasiekdama vis naujų populiarumo  aukštumų: naujausias "Courteeners" albumas "Concrete Love" pasiekė kol kas aukščiausią vietą grupės istorijoje - 3-ąją Jungtinės Karalystės tope. 2015 m. birželį grupė surengė stambiausią karjeros koncertą Mančesterio Hytono parke, į kurį visi 25 tūkst. bilietų buvo parduoti vos per 40 minučių. Tais pačiais metais grupė įsirašė dar vieną rekordą - paskelbė apie 5 iš eilės vyksiančius koncertus "O2 Apollo Manchester" halėje, ko šioje halėje dar nėra surengusi nė viena grupė. Kai bilietai buvo iššluoti per keliasdešmt minučių, grupė paskelbė dar apie 2 papildomus koncertus.  Charizmatiškasis Liam Fray gimtajame Mančesteryje turi armiją gerbėjų ir laikomas kultine figūra. Dažniausiai groja "Gretsch White Falcon" gitara, todėl ji patapo jo kone skiriamuoju ženklu. Mėgstamiausi Liamo atlikėjai – "The Beatles", "Oasis", Stephen Fretwell, "Elbow" "The National", "Yeah Yeah Yeahs".

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 304
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 386028