Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Louis XIV


Muzika


Veiklos pradžia: 2003
Valstybė: JAV
Pagrindinis stilius: Roko muzika


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Indie rock

Pridėti prie mėgstamiausių Post punk revival

Pridėti prie mėgstamiausių Garage rock revival




Informacija

 

"Louis XIV" - JAV indie rock grupė, išleidusi tris studijinius albumus ir pasižymėjusi seksualiai provokuojančiais dainų tekstais. Ją 2003 metų birželį įkūrė vokalistas ir gitaristas Jason Hill, gitaristas Brian Karscig ir būgnininkas Mark Maigaard. Tą jie padarė, gyvendami Paryžiuje, todėl ir pavadinimą įtakojo didžiojo Prancūzijos monarcho vardas (Liudviko XIV-ojo Karaliaus Saulės). Kiek vėliau prie grupės prisijungė bosistas James Armbrush. 2004 m. pabaigoje grupė pasirašė sutartį su "Atlantic Records". 2005 m. jie koncertavo "T in the Park" muzikos festivalyje ir susilaukė labai gerų įvertinimų, ypatingai iš NME, Rolling Stone ir MTV. David Bowie pavadino "Louis XIV" viena iš savo mėgstamiausių naujų grupių. Hill ir Kascig prisidėjo vokalais prie žymiosios Las Vegaso roko grupės "The Killers" albumo "Sam's Town" trijų kūrinių.

Trečiasis grupės albumas "Slick Dogs and Ponies" (2008 m.) susilaukė daugiausia neigiamų įvertinimų. Prieš iširimą 2009 metais kolektyvas buvo The Killers "apšildančia" grupe jų "Day & Age" turnė metu. 2009 m. liepos mėn. Brian Karcig pareiškė paliekantis grupę, kad sukurtų naują "The Nervous Wreckouts". Jis neatsimetė atsikūrimo galimybės, tačiau teigė norįs padaryti netrumpą pertrauką, nes "Louis XIV muzika tapo verslu, ir dėl to nukentėjo pati kūryba."

2013 m. "Louis XIV" atsikūrė ir vėl apšildys The Killers. Tai vyks jų "Battle Born World Tour" metu, kai jie grįš koncertuoti į Europą.
Esamas tekstas

"Louis XIV" - JAV indie rock grupė, išleidusi tris studijinius albumus ir pasižymėjusi seksualiai provokuojančiais dainų tekstais. Ją 2003 metų birželį įkūrė vokalistas ir gitaristas Jason Hill, gitaristas Brian Karscig ir būgnininkas Mark Maigaard. Tą jie padarė, gyvendami Paryžiuje, todėl ir pavadinimą įtakojo didžiojo Prancūzijos monarcho vardas (Liudviko XIV-ojo – Karaliaus Saulės). Kiek vėliau prie grupės prisijungė bosistas James Armbrush. 2004 m. pabaigoje grupė pasirašė sutartį su "Atlantic Records". 2005 m. jie koncertavo "T in the Park" muzikos festivalyje ir susilaukė labai gerų įvertinimų, ypatingai iš NME, Rolling Stone ir MTV. David Bowie pavadino "Louis XIV" viena iš savo mėgstamiausių naujų grupių. Hill ir Kascig prisidėjo vokalais prie žymiosios Las Vegaso roko grupės "The Killers" albumo "Sam's Town" trijų kūrinių.Trečiasis grupės albumas "Slick Dogs and Ponies" (2008 m.) susilaukė daugiausia neigiamų įvertinimų. Prieš iširimą 2009 metais kolektyvas buvo The Killers "apšildančia" grupe jų "Day & Age" turnė metu. 2009 m. liepos mėn. Brian Karcig pareiškė paliekantis grupę, kad sukurtų naują – "The Nervous Wreckouts". Jis neatsimetė atsikūrimo galimybės, tačiau teigė norįs padaryti netrumpą pertrauką, nes "Louis XIV muzika tapo verslu, ir dėl to nukentėjo pati kūryba."2013 m. "Louis XIV" atsikūrė ir vėl apšildys The Killers. Tai vyks jų "Battle Born World Tour" metu, kai jie grįš koncertuoti į Europą.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 202
  Iš viso užsiregistravę: 73324
  Naujausias narys: 12betno1
  Šiandien apsilankė: 120232