Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Sacha Baron Cohen


Muzika, Filmai


Veiklos pradžia: 1995
Valstybė: Didžioji Britanija
Pagrindinis stilius: Pop, R&B muzika
Gimimo data: 1971 m. Spalio 13 d.
Amžius: 49


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Comedy

Pridėti prie mėgstamiausių Parody

Pridėti prie mėgstamiausių Comedy hip hop

Pridėti prie mėgstamiausių Spoken word


Informacija

 

S. B. Cohen - admirolas generolas Aladinas su Kim Jong Il "pelenais". 2012 m.
S. B. Cohen - admirolas generolas Aladinas su Kim Jong Il "pelenais". 2012 m. [monstersandcritics.com]
Sacha Baron Cohen – žydų kilmės britų aktorius, humoristas, Oskarui nominuotas scenarijų autorius ir filmų įgarsintojas, visame pasaulyje išgarsėjęs savo sukurtais kontroversiškais personažais – Kazachstano žurnalistu Boratu, netradicinės orientacijos Austrijos dizaineriu Brunu, reperiu Ali G ir admirolu generolu Aladinu.

Aktorius yra baigęs Kembridžo universitetą, laimėjęs nemažai prestižinių apdovanojimų ("Auksinį Gaublį", du "BAFTA" ir kt.), vedęs iš Australijos kilusią aktorę Isla Fisher ir augina 3 vaikus. Aktorius planavo suvaidinti Freddie Mercury grupės ''Queen'' biografiniame filme "Mercury", tačiau 2013 m. apgailestaudamas pranešė, jog išsiskyrė jo ir filmo kūrėjų požiūriai. Tais metais pasirodė ir dar vienas filmas su S. B. Cohen - V. Hugo romano "Vargdieniai" kino adaptacija.

Filmografija:

1995 - Jack and Jeremy’s Police 4
1998 - Live from the Lighthouse
1998-99 - The 11 O’Clock Show
2000; 2003-04 - Da Ali G Show
2002 - Ali G parlamente / Ali G Indahouse
2005 - Curb Your Enthusiasm (tv šou, epizodinis vaidmuo)
2005 - Madagaskaras / Madagascar (įgarsintojas)
2006 - Rikis Bobis: Greičiausio kvailio legenda / Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
2006 - Boratas. Kaip šaunusis Kazachstano žurnalistas Amerikoj patirtį graibstė / Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
'2007 -  Svynis Todas: demoniškasis Flyto gatvės kirpėjas / Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
2008 - Madagaskaras: Pabėgimas į Afriką / Madagascar (įgarsintojas)
2009 - Brüno
'2011 - Hugo
2012 - Diktatorius / The Dictator
2013 - Žinių vedėjas 2: legenda tęsiasi / Anchorman 2: The Legend Continues
2016 - Šnipas per klaidą / The Brothers Grimsby
2016 - Alisa Veidrodžio karalystėje / Alice Through the Looking Glass

Esamas tekstas

S. B. Cohen - admirolas generolas Aladinas su Kim Jong Il "pelenais". 2012 m. [monstersandcritics.com] Sacha Baron Cohen – žydų kilmės britų aktorius, humoristas, Oskarui nominuotas scenarijų autorius ir filmų įgarsintojas, visame pasaulyje išgarsėjęs savo sukurtais kontroversiškais personažais – Kazachstano žurnalistu Boratu, netradicinės orientacijos Austrijos dizaineriu Brunu, reperiu Ali G ir admirolu generolu Aladinu. Aktorius yra baigęs Kembridžo universitetą, laimėjęs nemažai prestižinių apdovanojimų ("Auksinį Gaublį", du "BAFTA" ir kt.), vedęs iš Australijos kilusią aktorę Isla Fisher ir augina 3 vaikus. Aktorius planavo suvaidinti Freddie Mercury grupės ''Queen'' biografiniame filme "Mercury", tačiau 2013 m. apgailestaudamas pranešė, jog išsiskyrė jo ir filmo kūrėjų požiūriai. Tais metais pasirodė ir dar vienas filmas su S. B. Cohen - V. Hugo romano "Vargdieniai" kino adaptacija.Filmografija:1995 - Jack and Jeremy’s Police 41998 - Live from the Lighthouse1998-99 - The 11 O’Clock Show2000; 2003-04 - Da Ali G Show2002 - Ali G parlamente / Ali G Indahouse2005 - Curb Your Enthusiasm (tv šou, epizodinis vaidmuo)2005 - Madagaskaras / Madagascar (įgarsintojas)2006 - Rikis Bobis: Greičiausio kvailio legenda / Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby2006 - Boratas. Kaip šaunusis Kazachstano žurnalistas Amerikoj patirtį graibstė / Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan'2007 -  Svynis Todas: demoniškasis Flyto gatvės kirpėjas / Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street2008 - Madagaskaras: Pabėgimas į Afriką / Madagascar (įgarsintojas)2009 - Brüno'2011 - Hugo2012 - Diktatorius / The Dictator2013 - Žinių vedėjas 2: legenda tęsiasi / Anchorman 2: The Legend Continues2016 - Šnipas per klaidą / The Brothers Grimsby2016 - Alisa Veidrodžio karalystėje / Alice Through the Looking Glass

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2021 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
03:03 - einaras13
Nu su prisijungimu į music'ą tai liūdni reikalai yra... tik primenu, jei netyčia koks negalintis prisijungti narys naršo ir skaito šią dėžutę: prisijungimo problemai sprendimo būdas yra temoje "Programavimo klaidos, bug'ai ir t.t."
22:45 - Agnea159
Opa prisijungiau. Straglinau čia kurį laiką
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:55 - DeLaLiutishkuz
gyveni, ty uz silentista
02:43 - Very_crazy_enough
užtat niekados nereikia uz kita gyventi gyvenimo, mat senka savas laikas
02:25 - Very_crazy_enough
gyvenimas-laiko edikas
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:50 - DeLaLiutishkuz
atnaujinta Isaac Hayes stiliai, kazkaip nebuvo tas padaryta seniau.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 105
  Iš viso užsiregistravę: 72914
  Naujausias narys: srizgelyte
  Šiandien apsilankė: 14069
Reklamos nekenčia: 8


My status  Music.lt Skype
Muzika per facebook  Music.lt Facebook