Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Lietuvos atstovas Sasha Son "Eurovizijos" konkurso finale dainuos pirmasis

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sasha Son. [Indreko Galetino (EBU) nuotr.]

Sasha Son. [Indreko Galetino (EBU) nuotr.]

Ketvirtadienio vakarą Maskvoje vyko antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis. Jame dėl vietos finale kovojo 19 šalių atstovai. Lietuvos atstovas Sasha Son(g) (Dmitrijus Šavrovas) pusfinalyje pasirodė keturioliktas. Į finalą, kuris vyks šį šeštadienį, pateko dešimties šalių atstovai. Devynis balsuodami telefonu išrinko televizijos žiūrovai, dešimtąjį – konkurso žiuri.

Finale dėl geriausios Europoje dainos susikaus 25 šalių atstovai: keturios didžiosios Europos transliuotojų sąjungos rėmėjos Ispanija, Didžioji Britanija, Vokietija ir Prancūzija; taip pat pirmojo pusfinalio laimėtojos: Turkija, Švedija, Izraelis, Portugalija, Malta, Suomija, Bosnija ir Hercegovina, Rumunija, Armėnija bei Islandija.

Šiemet finale konkursantus vertins ne tik žiūrovai, bet ir komisija, kurios balai sudarys 50 procentų balsų.

Sasha Son(g) pasirodė keturioliktas. Lietuvos atstovas dainą „Love“ atliko anglų ir rusų kalbomis. Sashai Son(g) atlikti dainą padėjo trys pritariantieji dainininkai. Po pasirodymo Sasha Son(g) padėkojo žiūrovams net trimis kalbomis: lietuvių, anglų ir rusų.

Prieš jį dainavo vienu favoritų laikomas Graikijos atstovas Sakis Rouvas. Po Sashos Son(g) į sceną žengė Moldovos dainininkė Nelly Ciobanu.

Scenoje pasirodžius visų 19 šalių atstovams, už atlikėjus galėjo balsuoti antrajame pusfinalyje dalyvaujančių šalių televizijos žiūrovai.

Visišku konkurso favoritu laikomas Norvegijai atstovaujantis Alexanderis Rybakas su daina „Fairytale“, kuris pasirodė šeštas. Jo pergalę prognozuoja ne tik muzikos kritikai, bet ir lažybų bendrovės užsienyje bei Lietuvoje.


Į „Eurovizijos“ finalą patekęs dainininkas sako, kad tai, ko troško, jau pasiekė, o dabar jo laukia nauji iššūkiai.

Sashos Son(g) teigimu, dideliu išbandymu taps ne tik „Eurovizijos“ finalas, bet ir gauti pasiūlymai, kurie gali padėti siekti tarptautinės karjeros.

„Aš niekada nesakiau, kad tikrai pateksiu į finalą. Aš, aišku, tiesiog labai norėjau to, bet negalėjau 100 proc. pasakyti, kad taip bus. Tiesiog labai labai daug džiaugsmo. Sunku apsakyti“, – kalbėjo atlikėjas.

Pasak Sashos Son(g), nėra vieno veiksnio, kuris jam padėjo iškopti į konkurso finalą.

„Manau, kad padėjo daina, vokalas, pasirodymas, žinoma, ir politika. Mano pusfinalyje dalyvavo ir latviai, ir Ukraina, ir Airija, ir rusai, kurie galėjo balsuoti.

Viskas kažkaip susijungė ir taip jau išėjo. [...] jeigu jūs čia būtumėte, jūs pamatytumėte, kiek daug žmonių tiesiog prieina prie manęs ir sako palaikę mano dainą“, – lrt.lt sakė dainininkas.

Atlikėjo nuomone, jam pagelbėjo ir tai, kad jo atliktas kūrinys nėra parašytas vienai klausytojų grupei.

„Daina – europietiška. Kai aš kūriau šią dainą, aš nekūriau jos išskirtinai „Eurovizijai“.

Aš manau, kad mano daina nėra standartinė baladė. Tai ją išskyrė iš kitų. Visi dainavo „čiastuškes“, buvo keletas gana standartinių baladžių.

Aišku, svarbus ir tekstas. Manau, kad mano tekstas yra pakankamai gilus, stiprus ir reikšmingas. Tai neliko nepastebėta žmonių“, – sakė Sasha Son(g).

Atlikėjas prisipažino, kad iš pradžių nenorėjo finale pasirodyti pirmas.

„Iš dalies norėjau pasirodyti antroje transliacijos pusėje, bet manau, kad tie žmonės, kurie žiūri „Euroviziją“, yra fanai, to renginio gerbėjai. Jeigu jiems patinka mano daina, nėra svarbu, koks tavo numeris, kad už tave balsuotų“, – svarstė pašnekovas.

Sasha Son(g) pažymėjo, kad „savo tikslą jis jau beveik pasiekė“.

„Aišku, paskutinės vietos užimti nenorėčiau, bet aš patekau į finalą, o tai iš tikrųjų yra daug. Kaip bus finale, galima tik spėlioti, bet iš to jokios naudos. Reikia palaukti ir sužinosime“, – sakė atlikėjas.

Sasha Son(g) neslėpė, jog „Eurovizija“ – dar vienas žingsnis siekiant tarptautinės karjeros.

„Aš manau, kad „Eurovizija“ yra viena iš galimybių. Šitas konkursas gali padėti. Be abejo, padeda. Mes jau gavome keletą pasiūlymų, bet kol kas nelabai noriu apie tai kalbėti“, – prisipažino dainininkas.

Sashai Son(g) pranašauja vietą pirmajame dešimtuke

Sasha Son su pritariančiais vokalistais. [Indreko Galetino (EBU) nuotr.]

Sasha Son su pritariančiais vokalistais. [Indreko Galetino (EBU) nuotr.]

Sashos Son(g) prodiuserio teigimu, Lietuvos delegacija viliasi, kad mūsų atstovas pateks į „Eurovizijos“ finale geriausiai pasirodžiusių atlikėjų dešimtuką.

M. Tylos nebaugina ir burtų keliu atitekęs pirmojo pasirodymo numeris. „Kai visi nuėjo traukti, aš pasakiau Sashai, kad ištrauksi pirmą arba antrą numerį. Aš galvoju, kad tai nėra blogai“, – sakė M. Tyla.

Prodiuseris prisipažino, kad Sashai Son(g) palankius ženklus pastebėjo laukiant balsavimo rezultatų.

„Ženklai atsirado ten, kur mes visi sėdėjome. Pagal tai, kur kameros vaikšto, gali spręsti. Pagal tai, ar jau prie tavęs artinasi operatorius, galima spręsti, ar tavo šalies voką ištrauks. Jie, matyt, anksčiau žino šitą dalyką.

Daugiau jokių ženklų nebuvo, nes labai sunku yra ką nors nuspėti, kaip balsuoja likusios šalys“, – sakė M. Tyla.

„Pavyzdžiui, tiek man, tiek ir kitiems, netikėtumas buvo, kad į finalą papuolė Albanija“, – pridūrė Sashos Son(g) vadybininkas.

Paklaustas, kas, jo nuomone, Sashai Son(g) lėmė pergalę pusfinalyje, M. Tyla atsakė, kad „viskas kompleksiškai“.

„Aš nežinau, ar jūs matėte, bet kas žiūrėjo rusų kanalą, sakė, kad rusai labai nuoširdžiai džiaugėsi tuo, kad Sasha papuolė į finalą. Spauda Sashą įvardino šių metų „Eurovizijos“ atradimu. Tiek vokiečiai tai paminėjo, tiek kitų šalių naujienų agentūros“, – teigė pašnekovas.

Pasak M. Tylos, lietuvių grupė Maskvoje dar net nespėjo atšvęsti Sashos Son(g) pasiekimo pusfinalyje.

„Grįžome tik po trijų, nes vyko spaudos konferencija. Kol susitvarkėme, kol parvažiavome, o šiandien jau 12 val. vėl turime būti arenoje. Parvažiavę visi iš karto krito į lovas“, – pasakojo M. Tyla.

Anot jo, penktadienį lietuvių delegacijos taip pat laukia nelengva diena.

„Šiandien turime dvi varginančias repeticijas, o 23 val. dar važiuosime į Ostankino studiją, nes ten turime filmavimą“, – sakė pašnekovas.

Kaip M. Tyla teigė lrt.lt, Sashos Son(g) pasirodymas iki finalo nebesikeis.

„Tobulinti mes nieko negalime. Kaip tu pasirodei pusfinalyje, taip tu turi rodytis ir finale. Patobulinimas gali būti tik iš technikų, režisierių pusės, nebent jie norės dar gražiau mus parodyti.

Mes visi viduje šnekame, kad turėtume į dešimtuką papulti, bet negalime pasakyti dešimti ar aštunti būsime, nes vėlgi daug kas ne nuo mūsų priklauso“, – sakė M. Tyla.

Paklaustas, ar nerimo nekelia tai, kad „Eurovizijos“ finale Sasha Son(g) turės pasirodyti pirmas, M. Tyla užtikrino, kad ištrauktas pasirodymo numeris – neblogas.

„Kai visi nuėjo traukti, aš pasakiau Sashai, kad ištrauksi pirmą arba antrą numerį. Aš asmeniškai galvoju, kad tai nėra blogai.

Bosnija ir Hercogovina, Kroatija pasirodė šiuo numeriu ir į finalą papuolė. Manau, kad pirmas numeris nėra blogas“, – teigė Sashos Son(g) prodiuseris.

Paaiškėjo visi konkurso finalo dalyviai

Sasha Son. [Indreko Galetino (EBU) nuotr.]

Sasha Son. [Indreko Galetino (EBU) nuotr.]

Ketvirtadienio vakarą Lietuvos atstovas Sasha Son(g) perkopė pusfinalio barjerą ir pateko į didįjį „Eurovizijos“ finalą. Tai, pasak paties atlikėjo, buvo jo pagrindinis tikslas šiame konkurse. Sasha Son(g) dainą „Love“ konkurso pusfinalyje dainavo anglų kalba, o paskutinį posmą užtraukė rusiškai. Iš karto po transliacijos pusfinalio laimėtojai traukė burtus, kurie lėmė tai, jog Sasha Son(g) finale pasirodys pirmasis.

Į „Eurovizijos“ finalą iš antrojo pusfinalio taip pat pateko Azerbaidžanas, Kroatija, Ukraina, Albanija, Moldova, Danija, Estija, konkurso lydere laikoma Norvegija ir Graikija. Devynis finalininkus balsuodami telefonu išrinko televizijos žiūrovai, dešimtąjį – konkurso žiuri.

Iš Maskvos „Olimpiysky“ arenos tiesiogiai visai Europai transliuojamame konkurse Lietuvos atstovas pasirodė po graiko Sakio Rouvaso energingo kūrinio „This Is Our Night“. Sashos Son(g) „Love“ išsiskyrė kaip lyriška, lėta, romantiška ir kartu dramatiška daina. Po pasirodymo Lietuvos atstovas žiūrovams padėkojo lietuvių, rusų, anglų kalbomis.

Didžiulėje Maskvos „Olimpiysky“ arenoje be Sashos Son(g) pasirodė dar viena lietuvė – Airijos atstovų Sinead Mulvey & Black Daisy būgnininkė Asta Milerienė, grupės „Airija“ vokalisto Dariaus Milerio – Nojaus žmona. Ji su grupe atliko dainą „Et Cetera“. Į finalą jos nepateko.

Lietuvos kaimynė Latvija Europos taip pat nesužavėjo – staigiais judesiais scenoje ir šmaikščia daina „Probka“ prisistatęs Intars Busulis vyksta namo.

Finale dėl geriausios Europoje dainos susikaus 25 šalių atstovai: keturios didžiosios Europos transliuotojų sąjungos rėmėjos Ispanija, Didžioji Britanija, Vokietija ir Prancūzija; taip pat pirmojo pusfinalio laimėtojos: Turkija, Švedija, Izraelis, Portugalija, Malta, Suomija, Bosnija ir Hercegovina, Rumunija, Armėnija bei Islandija; prie jų prisijungs antrojo pusfinalio laimėtojos, tarp kurių – ir Lietuva.

Šiemet finale konkursantus vertins ne tik žiūrovai, bet ir komisija, kurios balai sudarys 50 procentų balsų.

Konkurso favoritu laikomas Norvegijai atstovaujantis Alexanderis Rybakas su daina „Fairytail“. Jo pergalę prognozuoja ne tik muzikos kritikai, bet ir lažybų bendrovės užsienyje bei Lietuvoje.

Lrt.lt primena, kad Lietuvos atstovas Sasha Son(g) po pirmųjų repeticijų Maskvoje teigė, kad gali pasitraukti iš konkurso, nes organizatoriai neužtikrino tinkamų techninių pasirodymo galimybių. Sasha Son(g) ir visa Lietuvos delegacija buvo nusivylusi prastu pasirodymo apšvietimu, nerodoma vaizdo projekcija.

Antrosios repeticijos metu nesutarimai buvo užglaistyti ir Sasha Son(g) nutarė pasirodyti konkurso pusfinalyje.


Finale 25 šalių atlikėjai pasirodys šia tvarka:

1. Lietuva / Sasha Son - Love

2. Izraelis / Noa & Mira Awad - Einaiych (There must be another way)

3. Prancūzija / Patricia Kaas - Et s'il fallait le faire

4. Švedija / Malena Ernman - La Voix

5. Kroatija / Igor Cukrov - Lijepa Tena

6. Portugalija / Flor De Lis - Todas As Ruas De Amor

7. Islandija / Johanna Guorun Jonsdottir - Is it true

8. Graikija / Sakis Rouvas - This Is Our Night

9. Armėnija / Inga ir Anush - Jan Jan

10. Rusija / Anastasiya Prihodko - Mamo

11. Azerbaidžanas / AySel ir Arash - Always

12. Bosnija ir Hercogovina / Regina - Bistra voda

13. Moldova / Nelly Ciobanu - Hora Din Moldova

14. Malta / Chiara Siracusa - What If We

15. Estija / Urban Symphony - Randajad

16. Danija / Brinck - Believe Again

17. Vokietija / Alex Swings - Miss Kiss Kiss Bang

18. Turkija / Hadise - Dum Tek Tek (Boom Bang Bang)

19. Albanija / Kejsi Tola - Take me into your dreams

20. Norvegija / Alexander Rybak - Fairytale

21. Ukraina / Svetlana Loboda - Be My Valentine

22. Rumunija / Elena Gheorghe - The Balkan Girls

23. Didžioji Britanija / Jade Ewen - My Time

24. Suomija / Waldo's People - Lose control

25. Ispanija / Soraya Arnelas Rubiales - La Noche Es Para Mi


Susijusi informacija


  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Šaltinis: Lrt   Peržiūrėta kartų: 3031   Data: 2009-05-15
Esamas tekstas

Sasha Son. [Indreko Galetino (EBU) nuotr.]Ketvirtadienio vakarą Maskvoje vyko antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis. Jame dėl vietos finale kovojo 19 šalių atstovai. Lietuvos atstovas Sasha Son(g) (Dmitrijus Šavrovas) pusfinalyje pasirodė keturioliktas. Į finalą, kuris vyks šį šeštadienį, pateko dešimties šalių atstovai. Devynis balsuodami telefonu išrinko televizijos žiūrovai, dešimtąjį – konkurso žiuri.

Finale dėl geriausios Europoje dainos susikaus 25 šalių atstovai: keturios didžiosios Europos transliuotojų sąjungos rėmėjos Ispanija, Didžioji Britanija, Vokietija ir Prancūzija; taip pat pirmojo pusfinalio laimėtojos: Turkija, Švedija, Izraelis, Portugalija, Malta, Suomija, Bosnija ir Hercegovina, Rumunija, Armėnija bei Islandija.

Šiemet finale konkursantus vertins ne tik žiūrovai, bet ir komisija, kurios balai sudarys 50 procentų balsų.

Sasha Son(g) pasirodė keturioliktas. Lietuvos atstovas dainą „Love“ atliko anglų ir rusų kalbomis. Sashai Son(g) atlikti dainą padėjo trys pritariantieji dainininkai. Po pasirodymo Sasha Son(g) padėkojo žiūrovams net trimis kalbomis: lietuvių, anglų ir rusų.

Prieš jį dainavo vienu favoritų laikomas Graikijos atstovas Sakis Rouvas. Po Sashos Son(g) į sceną žengė Moldovos dainininkė Nelly Ciobanu.

Scenoje pasirodžius visų 19 šalių atstovams, už atlikėjus galėjo balsuoti antrajame pusfinalyje dalyvaujančių šalių televizijos žiūrovai.

Visišku konkurso favoritu laikomas Norvegijai atstovaujantis Alexanderis Rybakas su daina „Fairytale“, kuris pasirodė šeštas. Jo pergalę prognozuoja ne tik muzikos kritikai, bet ir lažybų bendrovės užsienyje bei Lietuvoje.

Į „Eurovizijos“ finalą patekęs dainininkas sako, kad tai, ko troško, jau pasiekė, o dabar jo laukia nauji iššūkiai.

Sashos Son(g) teigimu, dideliu išbandymu taps ne tik „Eurovizijos“ finalas, bet ir gauti pasiūlymai, kurie gali padėti siekti tarptautinės karjeros.

„Aš niekada nesakiau, kad tikrai pateksiu į finalą. Aš, aišku, tiesiog labai norėjau to, bet negalėjau 100 proc. pasakyti, kad taip bus. Tiesiog labai labai daug džiaugsmo. Sunku apsakyti“, – kalbėjo atlikėjas.

Pasak Sashos Son(g), nėra vieno veiksnio, kuris jam padėjo iškopti į konkurso finalą.

„Manau, kad padėjo daina, vokalas, pasirodymas, žinoma, ir politika. Mano pusfinalyje dalyvavo ir latviai, ir Ukraina, ir Airija, ir rusai, kurie galėjo balsuoti.

Viskas kažkaip susijungė ir taip jau išėjo. [...] jeigu jūs čia būtumėte, jūs pamatytumėte, kiek daug žmonių tiesiog prieina prie manęs ir sako palaikę mano dainą“, – lrt.lt sakė dainininkas.

Atlikėjo nuomone, jam pagelbėjo ir tai, kad jo atliktas kūrinys nėra parašytas vienai klausytojų grupei.

„Daina – europietiška. Kai aš kūriau šią dainą, aš nekūriau jos išskirtinai „Eurovizijai“.

Aš manau, kad mano daina nėra standartinė baladė. Tai ją išskyrė iš kitų. Visi dainavo „čiastuškes“, buvo keletas gana standartinių baladžių.

Aišku, svarbus ir tekstas. Manau, kad mano tekstas yra pakankamai gilus, stiprus ir reikšmingas. Tai neliko nepastebėta žmonių“, – sakė Sasha Son(g).

Atlikėjas prisipažino, kad iš pradžių nenorėjo finale pasirodyti pirmas.

„Iš dalies norėjau pasirodyti antroje transliacijos pusėje, bet manau, kad tie žmonės, kurie žiūri „Euroviziją“, yra fanai, to renginio gerbėjai. Jeigu jiems patinka mano daina, nėra svarbu, koks tavo numeris, kad už tave balsuotų“, – svarstė pašnekovas.

Sasha Son(g) pažymėjo, kad „savo tikslą jis jau beveik pasiekė“.

„Aišku, paskutinės vietos užimti nenorėčiau, bet aš patekau į finalą, o tai iš tikrųjų yra daug. Kaip bus finale, galima tik spėlioti, bet iš to jokios naudos. Reikia palaukti ir sužinosime“, – sakė atlikėjas.

Sasha Son(g) neslėpė, jog „Eurovizija“ – dar vienas žingsnis siekiant tarptautinės karjeros.

„Aš manau, kad „Eurovizija“ yra viena iš galimybių. Šitas konkursas gali padėti. Be abejo, padeda. Mes jau gavome keletą pasiūlymų, bet kol kas nelabai noriu apie tai kalbėti“, – prisipažino dainininkas.

Sashai Son(g) pranašauja vietą pirmajame dešimtuke

Sasha Son su pritariančiais vokalistais. [Indreko Galetino (EBU) nuotr.]Sashos Son(g) prodiuserio teigimu, Lietuvos delegacija viliasi, kad mūsų atstovas pateks į „Eurovizijos“ finale geriausiai pasirodžiusių atlikėjų dešimtuką.

M. Tylos nebaugina ir burtų keliu atitekęs pirmojo pasirodymo numeris. „Kai visi nuėjo traukti, aš pasakiau Sashai, kad ištrauksi pirmą arba antrą numerį. Aš galvoju, kad tai nėra blogai“, – sakė M. Tyla.

Prodiuseris prisipažino, kad Sashai Son(g) palankius ženklus pastebėjo laukiant balsavimo rezultatų.

„Ženklai atsirado ten, kur mes visi sėdėjome. Pagal tai, kur kameros vaikšto, gali spręsti. Pagal tai, ar jau prie tavęs artinasi operatorius, galima spręsti, ar tavo šalies voką ištrauks. Jie, matyt, anksčiau žino šitą dalyką.

Daugiau jokių ženklų nebuvo, nes labai sunku yra ką nors nuspėti, kaip balsuoja likusios šalys“, – sakė M. Tyla.

„Pavyzdžiui, tiek man, tiek ir kitiems, netikėtumas buvo, kad į finalą papuolė Albanija“, – pridūrė Sashos Son(g) vadybininkas.

Paklaustas, kas, jo nuomone, Sashai Son(g) lėmė pergalę pusfinalyje, M. Tyla atsakė, kad „viskas kompleksiškai“.

„Aš nežinau, ar jūs matėte, bet kas žiūrėjo rusų kanalą, sakė, kad rusai labai nuoširdžiai džiaugėsi tuo, kad Sasha papuolė į finalą. Spauda Sashą įvardino šių metų „Eurovizijos“ atradimu. Tiek vokiečiai tai paminėjo, tiek kitų šalių naujienų agentūros“, – teigė pašnekovas.

Pasak M. Tylos, lietuvių grupė Maskvoje dar net nespėjo atšvęsti Sashos Son(g) pasiekimo pusfinalyje.

„Grįžome tik po trijų, nes vyko spaudos konferencija. Kol susitvarkėme, kol parvažiavome, o šiandien jau 12 val. vėl turime būti arenoje. Parvažiavę visi iš karto krito į lovas“, – pasakojo M. Tyla.

Anot jo, penktadienį lietuvių delegacijos taip pat laukia nelengva diena.

„Šiandien turime dvi varginančias repeticijas, o 23 val. dar važiuosime į Ostankino studiją, nes ten turime filmavimą“, – sakė pašnekovas.

Kaip M. Tyla teigė lrt.lt, Sashos Son(g) pasirodymas iki finalo nebesikeis.

„Tobulinti mes nieko negalime. Kaip tu pasirodei pusfinalyje, taip tu turi rodytis ir finale. Patobulinimas gali būti tik iš technikų, režisierių pusės, nebent jie norės dar gražiau mus parodyti.

Mes visi viduje šnekame, kad turėtume į dešimtuką papulti, bet negalime pasakyti dešimti ar aštunti būsime, nes vėlgi daug kas ne nuo mūsų priklauso“, – sakė M. Tyla.

Paklaustas, ar nerimo nekelia tai, kad „Eurovizijos“ finale Sasha Son(g) turės pasirodyti pirmas, M. Tyla užtikrino, kad ištrauktas pasirodymo numeris – neblogas.

„Kai visi nuėjo traukti, aš pasakiau Sashai, kad ištrauksi pirmą arba antrą numerį. Aš asmeniškai galvoju, kad tai nėra blogai.

Bosnija ir Hercogovina, Kroatija pasirodė šiuo numeriu ir į finalą papuolė. Manau, kad pirmas numeris nėra blogas“, – teigė Sashos Son(g) prodiuseris.

Paaiškėjo visi konkurso finalo dalyviai

Sasha Son. [Indreko Galetino (EBU) nuotr.]Ketvirtadienio vakarą Lietuvos atstovas Sasha Son(g) perkopė pusfinalio barjerą ir pateko į didįjį „Eurovizijos“ finalą. Tai, pasak paties atlikėjo, buvo jo pagrindinis tikslas šiame konkurse. Sasha Son(g) dainą „Love“ konkurso pusfinalyje dainavo anglų kalba, o paskutinį posmą užtraukė rusiškai. Iš karto po transliacijos pusfinalio laimėtojai traukė burtus, kurie lėmė tai, jog Sasha Son(g) finale pasirodys pirmasis.

Į „Eurovizijos“ finalą iš antrojo pusfinalio taip pat pateko Azerbaidžanas, Kroatija, Ukraina, Albanija, Moldova, Danija, Estija, konkurso lydere laikoma Norvegija ir Graikija. Devynis finalininkus balsuodami telefonu išrinko televizijos žiūrovai, dešimtąjį – konkurso žiuri.

Iš Maskvos „Olimpiysky“ arenos tiesiogiai visai Europai transliuojamame konkurse Lietuvos atstovas pasirodė po graiko Sakio Rouvaso energingo kūrinio „This Is Our Night“. Sashos Son(g) „Love“ išsiskyrė kaip lyriška, lėta, romantiška ir kartu dramatiška daina. Po pasirodymo Lietuvos atstovas žiūrovams padėkojo lietuvių, rusų, anglų kalbomis.

Didžiulėje Maskvos „Olimpiysky“ arenoje be Sashos Son(g) pasirodė dar viena lietuvė – Airijos atstovų Sinead Mulvey & Black Daisy būgnininkė Asta Milerienė, grupės „Airija“ vokalisto Dariaus Milerio – Nojaus žmona. Ji su grupe atliko dainą „Et Cetera“. Į finalą jos nepateko.

Lietuvos kaimynė Latvija Europos taip pat nesužavėjo – staigiais judesiais scenoje ir šmaikščia daina „Probka“ prisistatęs Intars Busulis vyksta namo.

Finale dėl geriausios Europoje dainos susikaus 25 šalių atstovai: keturios didžiosios Europos transliuotojų sąjungos rėmėjos Ispanija, Didžioji Britanija, Vokietija ir Prancūzija; taip pat pirmojo pusfinalio laimėtojos: Turkija, Švedija, Izraelis, Portugalija, Malta, Suomija, Bosnija ir Hercegovina, Rumunija, Armėnija bei Islandija; prie jų prisijungs antrojo pusfinalio laimėtojos, tarp kurių – ir Lietuva.

Šiemet finale konkursantus vertins ne tik žiūrovai, bet ir komisija, kurios balai sudarys 50 procentų balsų.

Konkurso favoritu laikomas Norvegijai atstovaujantis Alexanderis Rybakas su daina „Fairytail“. Jo pergalę prognozuoja ne tik muzikos kritikai, bet ir lažybų bendrovės užsienyje bei Lietuvoje.

Lrt.lt primena, kad Lietuvos atstovas Sasha Son(g) po pirmųjų repeticijų Maskvoje teigė, kad gali pasitraukti iš konkurso, nes organizatoriai neužtikrino tinkamų techninių pasirodymo galimybių. Sasha Son(g) ir visa Lietuvos delegacija buvo nusivylusi prastu pasirodymo apšvietimu, nerodoma vaizdo projekcija.

Antrosios repeticijos metu nesutarimai buvo užglaistyti ir Sasha Son(g) nutarė pasirodyti konkurso pusfinalyje.

Finale 25 šalių atlikėjai pasirodys šia tvarka:

1. Lietuva / Sasha Son - Love

2. Izraelis / Noa & Mira Awad - Einaiych (There must be another way)

3. Prancūzija / Patricia Kaas - Et s'il fallait le faire

4. Švedija / Malena Ernman - La Voix

5. Kroatija / Igor Cukrov - Lijepa Tena

6. Portugalija / Flor De Lis - Todas As Ruas De Amor

7. Islandija / Johanna Guorun Jonsdottir - Is it true

8. Graikija / Sakis Rouvas - This Is Our Night

9. Armėnija / Inga ir Anush - Jan Jan

10. Rusija / Anastasiya Prihodko - Mamo

11. Azerbaidžanas / AySel ir Arash - Always

12. Bosnija ir Hercogovina / Regina - Bistra voda

13. Moldova / Nelly Ciobanu - Hora Din Moldova

14. Malta / Chiara Siracusa - What If We

15. Estija / Urban Symphony - Randajad

16. Danija / Brinck - Believe Again

17. Vokietija / Alex Swings - Miss Kiss Kiss Bang

18. Turkija / Hadise - Dum Tek Tek (Boom Bang Bang)

19. Albanija / Kejsi Tola - Take me into your dreams

20. Norvegija / Alexander Rybak - Fairytale

21. Ukraina / Svetlana Loboda - Be My Valentine

22. Rumunija / Elena Gheorghe - The Balkan Girls

23. Didžioji Britanija / Jade Ewen - My Time

24. Suomija / Waldo's People - Lose control

25. Ispanija / Soraya Arnelas Rubiales - La Noche Es Para Mi

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (43)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Crazyz
2009 m. gegužės 16 d. 21:53:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Diville rašė:
tylosMinute rašė:
VaiX rašė:
Kaži gerai, kad pirmi?


jei jis turi savo auditoriją, kuri už jį balsuoja, jai nebus keblu įsijungti televizorių anksčiau.

juk pats Sasha sakė, jog Nr.1 tai nieko blogo.


+ mes pirmi, mes pradedam diktuoti visą Eurovizijos ritmą.

- kol kiti 24 padainuos, pamirš Sasha dainavimo žavesį ir.. Šnipštas!

tikrai nepamirš, gi vistiek pakartojimus du kartus rodyti, tad nesvaikit

Atsakyti
Diville
2009 m. gegužės 16 d. 21:15:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
tylosMinute rašė:
VaiX rašė:
Kaži gerai, kad pirmi?


jei jis turi savo auditoriją, kuri už jį balsuoja, jai nebus keblu įsijungti televizorių anksčiau.

juk pats Sasha sakė, jog Nr.1 tai nieko blogo.


+ mes pirmi, mes pradedam diktuoti visą Eurovizijos ritmą.

- kol kiti 24 padainuos, pamirš Sasha dainavimo žavesį ir.. Šnipštas!

Atsakyti
tylosMinute
2009 m. gegužės 16 d. 15:44:33
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
VaiX rašė:
Kaži gerai, kad pirmi?


jei jis turi savo auditoriją, kuri už jį balsuoja, jai nebus keblu įsijungti televizorių anksčiau.

juk pats Sasha sakė, jog Nr.1 tai nieko blogo.

____________________
Je parle français un peu.
Atsakyti
dovilke
2009 m. gegužės 16 d. 14:15:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
As uz Estus.=)

Atsakyti
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 16 d. 13:55:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
vinipuchas rašė:
LowLife rašė:
Daina muzikine prasme labai vidutiniška.Tipinis Bendžiaus produktų lygis.Dainos tekstas banalus,kas įprasta rusiškame ir lietuviškame popse.Dainavimas dirbtinai nulaižytas,jokio stipresnio vokalo neaptikta.Esminis dalykas,dėl ko šita daina netin ka būtent Eurovizijai - paskutinius 2 metus siuntėme liūdnas raudas apie nieką,ir matėm kas iš to išėjo.Eurovizija nėra Sausio 13 minėjimas Sereikiškio parke,ar valentino dienos speciali programa vietiniame Kėdainių pub'e...Jau matėm kas iš to išėjo, kai siūsdavome raudas.O Samo vokalas yra šimtą kartų stipresnis,bet čia jau skonio reikalas.Popsistams patinka silpni,dirbtinai nušvelninti balseliai - čia jų skonio reikalas.

Na, jeigu tau Sasha Son - bebalsis popsistas, tai tau tikrai "kopūstas vietoj galvos", kaip yra išsireiškęs KingRoach.

[qoute=www.lrytas.lt]- Visai puiki daina. Galbūt net per gera Eurovizijai. Ją reikia paklausyti, „įsikirsti“. O ten juk dauguma dainų yra labai prastos ir lėkštos <...> Aš nesu baladžių mėgėjas, tačiau žiūrint iš muzikinės pusės, daina „Love“ puikiai sukonstruota. Ji nėra lėkšta[/qoute]

Tikriausiai po šių Samo žodžių jis krito tavo akyse Jei pačio Samo paklaustų apie Sashos vokalą, nemanau, jog jis pasakytų, kad jo vokalas geresnis Per didelis nusistatymas tave priveda prie absurdiškų, nepagrįstų apmąstymų, kuriais nori tik paniekinti atlikėją. Čia kaip su tuo karštakošiu konservatoriumi, jei seki naujienas, turėtum suprasti, apie ką aš. Beje, Sasha nė iš tolo neprimena Bendžių produkto - jei lankytumeis myspace, arba pamatytum bent vieną jo koncertą, manau, atsivertų tavo akys. Jis Soul/R&B atlikėjas. Ir ar dalyvavimas "Muzikos akademijoje" nebuvo tik gudrus Sashos žingsnis? Gautas pripažinimas, nors ir žemo lygio laidoje, pravertė tolesniame kelyje - t.y. Eurovizijos atrankoje. Puikiai sudainavęs pusfinalyje, Sasha jau kai kuriems tapo Eurovizijos atradimu, ir kaip pats neslėpė, sulaukė vieno patrauklaus pasiūlymo tarptautiniu mąstu.

1.Niekad nesakiau,kad tai bebalsis atlikėjas.2.Daina sukonstruota tik šiek tiek įdomiau,nei Yvos repertuaras.Todėl niekad nelaimime nes stengiamės nusiūsti sudėtingas liūdnas dainas.Tiek 4fun,tiek Milius buvo visiškai šitam reikalui netinkamos dainos.Peliūkščio Sashos daina buvo paprasčiau sukonstruota,tad saldžiojo pop mėgėjams pasirodė prieinama.3.Nekaltinu atlikėjo,bet kaltinu žmones kurie jį išrinko Eurovizijai.Atsimenu,kai praėjusiais metais už Milių balsavo kai kurios man pažystamos rokerės/metalistės nors daina buvo visiškai idiotiška,be ryšio,ir šimtas procentų ne euroviziajai.Dirbtinos,liūdnos dainso neturi jokių šansų Sashos daina yra be emocijų - Kaip Bluntas - imitacija,tos emocijos yra dirbtinos,laikinos...Kaip amžinai prie kryžiaus prisabačintas menekenas,kurį pamačiusios senolės susijaudina..

____________________
Lietuva-Lietuviams Už Tėvynę.mp3
Atsakyti
vinipuchas
2009 m. gegužės 16 d. 10:45:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
LowLife rašė:
Daina muzikine prasme labai vidutiniška.Tipinis Bendžiaus produktų lygis.Dainos tekstas banalus,kas įprasta rusiškame ir lietuviškame popse.Dainavimas dirbtinai nulaižytas,jokio stipresnio vokalo neaptikta.Esminis dalykas,dėl ko šita daina netin ka būtent Eurovizijai - paskutinius 2 metus siuntėme liūdnas raudas apie nieką,ir matėm kas iš to išėjo.Eurovizija nėra Sausio 13 minėjimas Sereikiškio parke,ar valentino dienos speciali programa vietiniame Kėdainių pub'e...Jau matėm kas iš to išėjo, kai siūsdavome raudas.O Samo vokalas yra šimtą kartų stipresnis,bet čia jau skonio reikalas.Popsistams patinka silpni,dirbtinai nušvelninti balseliai - čia jų skonio reikalas.

Na, jeigu tau Sasha Son - bebalsis popsistas, tai tau tikrai "kopūstas vietoj galvos", kaip yra išsireiškęs KingRoach.

[qoute=www.lrytas.lt]- Visai puiki daina. Galbūt net per gera Eurovizijai. Ją reikia paklausyti, „įsikirsti“. O ten juk dauguma dainų yra labai prastos ir lėkštos <...> Aš nesu baladžių mėgėjas, tačiau žiūrint iš muzikinės pusės, daina „Love“ puikiai sukonstruota. Ji nėra lėkšta[/qoute]

Tikriausiai po šių Samo žodžių jis krito tavo akyse Jei pačio Samo paklaustų apie Sashos vokalą, nemanau, jog jis pasakytų, kad jo vokalas geresnis Per didelis nusistatymas tave priveda prie absurdiškų, nepagrįstų apmąstymų, kuriais nori tik paniekinti atlikėją. Čia kaip su tuo karštakošiu konservatoriumi, jei seki naujienas, turėtum suprasti, apie ką aš. Beje, Sasha nė iš tolo neprimena Bendžių produkto - jei lankytumeis myspace, arba pamatytum bent vieną jo koncertą, manau, atsivertų tavo akys. Jis Soul/R&B atlikėjas. Ir ar dalyvavimas "Muzikos akademijoje" nebuvo tik gudrus Sashos žingsnis? Gautas pripažinimas, nors ir žemo lygio laidoje, pravertė tolesniame kelyje - t.y. Eurovizijos atrankoje. Puikiai sudainavęs pusfinalyje, Sasha jau kai kuriems tapo Eurovizijos atradimu, ir kaip pats neslėpė, sulaukė vieno patrauklaus pasiūlymo tarptautiniu mąstu.

Atsakyti
lacunacoil
2009 m. gegužės 16 d. 10:31:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
gintuks77 rašė:
lacunacoil rašė:
Mano nuomonė:

Dėl Lietuvos: Kaip jau sakiau, kai tik išsirinko Sasha, kad man nei šilta nei šalta, jei laimės nebūsiu palaikymu prisidėjęs. Daina man labai nepatinka, kaip ir pats Sasha, o dar uždainavo pabaigoje Rusiškai, tai rimtai, kodėl ne Lietuviškai? Žodžiu nerūpi man jis...


Sasho's daina muzikine prasme tikrai nebloga. Paties jo sukurta daina ir be galo nuosirdi. Tokio vokalo neistemptu nei AM ne SAMAS ne Linas Adomaitis. O vat Lacunacoil matosi uzsiciklines ant rokelio, tai kitokia muzika jam nemuzika. Tavo problemos

Prie ko čia rokelis... Aš palaikiau Laura and The Lovers, palaikiau Milių, net Adomaitį, o šiemet nepalaikau nes mano skoniui ši muzika nepriimtina. Dar kart sakau, Esčių pasirodymas irgi ne kažkoks rokas ar energingas, bet daina ir atlikimas fantastinis.

____________________
The Riddle Wants To Be...
Atsakyti
The_Wicked_One
2009 m. gegužės 15 d. 23:16:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
LowLife rašė:
The_Wicked_One rašė:
kąžinau, daina man tamūsų galėtų būti ir geresnė, bet geresnio vokalisto už Šavrovą turbūt tikrai engalėjom rasti, nes kai jis dainuoja, tai akrtais verkti norisi. nuostabi technika.

o kas dėl tos rusų kalbos, tai chebra, prisiminkit, kad pats Dima yra rusas.

ką dar.. mano favoritai buvo vengrai vien dėl to, kad būtų per finalą iš ko pažvengt xD va ten tai buvo. visą dainą iki ašarų žvengiau į tą pyderiūkštį žiūrėdama.
Kas čia prakalbo?Ar tik ne nulaižytų dirbtinų balsų karalienė?Man tai vemti noris,nuo tokio suvaidinto dūsavimo ir mergelės balselio imitavimo...

kokį šūdą tu čia mali? nulaižytų dirbtinų balsų? atsigauk

aš nesakiau nieko apie jo balsą, aš sakiau apie jo dainavimo techniką.

____________________
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Tack
2009 m. gegužės 15 d. 23:13:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Hmm 6iap viskas OK, bet kažkaip, kad pasirodys pirmas tai nėra itin gerai. Manu geriausiai būtų kažkur per vidurį, bet anyway. Sėkmės

____________________
http://redraidas.blogas.lt/
Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 15 d. 23:07:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
gintuks77 rašė:
LowLife rašė:
gintuks77 rašė:
lacunacoil rašė:
Mano nuomonė:

Dėl Lietuvos: Kaip jau sakiau, kai tik išsirinko Sasha, kad man nei šilta nei šalta, jei laimės nebūsiu palaikymu prisidėjęs. Daina man labai nepatinka, kaip ir pats Sasha, o dar uždainavo pabaigoje Rusiškai, tai rimtai, kodėl ne Lietuviškai? Žodžiu nerūpi man jis...


Sasho's daina muzikine prasme tikrai nebloga. Paties jo sukurta daina ir be galo nuosirdi. Tokio vokalo neistemptu nei AM ne SAMAS ne Linas Adomaitis. O vat Lacunacoil matosi uzsiciklines ant rokelio, tai kitokia muzika jam nemuzika. Tavo problemos

Daina muzikine prasme labai vidutiniška.Tipinis Bendžiaus produktų lygis.Dainos tekstas banalus,kas įprasta rusiškame ir lietuviškame popse.Dainavimas dirbtinai nulaižytas,jokio stipresnio vokalo neaptikta.Esminis dalykas,dėl ko šita daina netin ka būtent Eurovizijai - paskutinius 2 metus siuntėme liūdnas raudas apie nieką,ir matėm kas iš to išėjo.Eurovizija nėra Sausio 13 minėjimas Sereikiškio parke,ar valentino dienos speciali programa vietiniame Kėdainių pub'e...Jau matėm kas iš to išėjo, kai siūsdavome raudas.O Samo vokalas yra šimtą kartų stipresnis,bet čia jau skonio reikalas.Popsistams patinka silpni,dirbtinai nušvelninti balseliai - čia jų skonio reikalas.

Ka cia peizeji ? Vien tai kad pateko i finala nemazai ka reiskia. Visiskai nesutinku su tavo nuomone, daina gera - pirma izanga originaliai skamba, atlikejas pats groja pianinu, gera vokalo technika, stiprus priedainis, geras ivaizdis. O pats sukurei nors tokia daina, kad kritikuotum ???

O pats sukurei nors tokia daina, kad kritikuotum - Tipiškas mąstymo ribos pavyzdys...

____________________
2 galimybės žmogaus gyvenime,susiformuoti debilu:Kai tavo aplinkoje vien deminutyvai ir kai tenka išmokti pirmają savo Salomėją Nėrį.
Atsakyti
gintuks77
2009 m. gegužės 15 d. 22:56:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
LowLife rašė:
gintuks77 rašė:
lacunacoil rašė:
Mano nuomonė:

Dėl Lietuvos: Kaip jau sakiau, kai tik išsirinko Sasha, kad man nei šilta nei šalta, jei laimės nebūsiu palaikymu prisidėjęs. Daina man labai nepatinka, kaip ir pats Sasha, o dar uždainavo pabaigoje Rusiškai, tai rimtai, kodėl ne Lietuviškai? Žodžiu nerūpi man jis...


Sasho's daina muzikine prasme tikrai nebloga. Paties jo sukurta daina ir be galo nuosirdi. Tokio vokalo neistemptu nei AM ne SAMAS ne Linas Adomaitis. O vat Lacunacoil matosi uzsiciklines ant rokelio, tai kitokia muzika jam nemuzika. Tavo problemos

Daina muzikine prasme labai vidutiniška.Tipinis Bendžiaus produktų lygis.Dainos tekstas banalus,kas įprasta rusiškame ir lietuviškame popse.Dainavimas dirbtinai nulaižytas,jokio stipresnio vokalo neaptikta.Esminis dalykas,dėl ko šita daina netin ka būtent Eurovizijai - paskutinius 2 metus siuntėme liūdnas raudas apie nieką,ir matėm kas iš to išėjo.Eurovizija nėra Sausio 13 minėjimas Sereikiškio parke,ar valentino dienos speciali programa vietiniame Kėdainių pub'e...Jau matėm kas iš to išėjo, kai siūsdavome raudas.O Samo vokalas yra šimtą kartų stipresnis,bet čia jau skonio reikalas.Popsistams patinka silpni,dirbtinai nušvelninti balseliai - čia jų skonio reikalas.

Ka cia peizeji ? Vien tai kad pateko i finala nemazai ka reiskia. Visiskai nesutinku su tavo nuomone, daina gera - pirma izanga originaliai skamba, atlikejas pats groja pianinu, gera vokalo technika, stiprus priedainis, geras ivaizdis. O pats sukurei nors tokia daina, kad kritikuotum ???


____________________
Funky_beat !!!
Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 15 d. 22:51:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
The_Wicked_One rašė:
kąžinau, daina man tamūsų galėtų būti ir geresnė, bet geresnio vokalisto už Šavrovą turbūt tikrai engalėjom rasti, nes kai jis dainuoja, tai akrtais verkti norisi. nuostabi technika.

o kas dėl tos rusų kalbos, tai chebra, prisiminkit, kad pats Dima yra rusas.

ką dar.. mano favoritai buvo vengrai vien dėl to, kad būtų per finalą iš ko pažvengt xD va ten tai buvo. visą dainą iki ašarų žvengiau į tą pyderiūkštį žiūrėdama.
Kas čia prakalbo?Ar tik ne nulaižytų dirbtinų balsų karalienė?Man tai vemti noris,nuo tokio suvaidinto dūsavimo ir mergelės balselio imitavimo...

____________________
2 galimybės žmogaus gyvenime,susiformuoti debilu:Kai tavo aplinkoje vien deminutyvai ir kai tenka išmokti pirmają savo Salomėją Nėrį.
Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 15 d. 22:49:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
The_Wicked_One rašė:
kąžinau, daina man tamūsų galėtų būti ir geresnė, bet geresnio vokalisto už Šavrovą turbūt tikrai engalėjom rasti, nes kai jis dainuoja, tai akrtais verkti norisi. nuostabi technika.

o kas dėl tos rusų kalbos, tai chebra, prisiminkit, kad pats Dima yra rusas.

ką dar.. mano favoritai buvo vengrai vien dėl to, kad būtų per finalą iš ko pažvengt xD va ten tai buvo. visą dainą iki ašarų žvengiau į tą pyderiūkštį žiūrėdama.
Vaikas turi labai silpną balselį - aišku,popsistams patinka Blunto,Ilglesijos dainavimas - Šarapovas iš to lygio...Jie visi neturi stipraus vokalo...

____________________
2 galimybės žmogaus gyvenime,susiformuoti debilu:Kai tavo aplinkoje vien deminutyvai ir kai tenka išmokti pirmają savo Salomėją Nėrį.
Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 15 d. 22:46:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
gintuks77 rašė:
lacunacoil rašė:
Mano nuomonė:

Dėl Lietuvos: Kaip jau sakiau, kai tik išsirinko Sasha, kad man nei šilta nei šalta, jei laimės nebūsiu palaikymu prisidėjęs. Daina man labai nepatinka, kaip ir pats Sasha, o dar uždainavo pabaigoje Rusiškai, tai rimtai, kodėl ne Lietuviškai? Žodžiu nerūpi man jis...


Sasho's daina muzikine prasme tikrai nebloga. Paties jo sukurta daina ir be galo nuosirdi. Tokio vokalo neistemptu nei AM ne SAMAS ne Linas Adomaitis. O vat Lacunacoil matosi uzsiciklines ant rokelio, tai kitokia muzika jam nemuzika. Tavo problemos

Daina muzikine prasme labai vidutiniška.Tipinis Bendžiaus produktų lygis.Dainos tekstas banalus,kas įprasta rusiškame ir lietuviškame popse.Dainavimas dirbtinai nulaižytas,jokio stipresnio vokalo neaptikta.Esminis dalykas,dėl ko šita daina netin ka būtent Eurovizijai - paskutinius 2 metus siuntėme liūdnas raudas apie nieką,ir matėm kas iš to išėjo.Eurovizija nėra Sausio 13 minėjimas Sereikiškio parke,ar valentino dienos speciali programa vietiniame Kėdainių pub'e...Jau matėm kas iš to išėjo, kai siūsdavome raudas.O Samo vokalas yra šimtą kartų stipresnis,bet čia jau skonio reikalas.Popsistams patinka silpni,dirbtinai nušvelninti balseliai - čia jų skonio reikalas.

____________________
2 galimybės žmogaus gyvenime,susiformuoti debilu:Kai tavo aplinkoje vien deminutyvai ir kai tenka išmokti pirmają savo Salomėją Nėrį.
Atsakyti
The_Wicked_One
2009 m. gegužės 15 d. 22:43:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
kąžinau, daina man tamūsų galėtų būti ir geresnė, bet geresnio vokalisto už Šavrovą turbūt tikrai engalėjom rasti, nes kai jis dainuoja, tai akrtais verkti norisi. nuostabi technika.

o kas dėl tos rusų kalbos, tai chebra, prisiminkit, kad pats Dima yra rusas.

ką dar.. mano favoritai buvo vengrai vien dėl to, kad būtų per finalą iš ko pažvengt xD va ten tai buvo. visą dainą iki ašarų žvengiau į tą pyderiūkštį žiūrėdama.

____________________
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
gintuks77
2009 m. gegužės 15 d. 21:48:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
lacunacoil rašė:
Mano nuomonė:

Dėl Lietuvos: Kaip jau sakiau, kai tik išsirinko Sasha, kad man nei šilta nei šalta, jei laimės nebūsiu palaikymu prisidėjęs. Daina man labai nepatinka, kaip ir pats Sasha, o dar uždainavo pabaigoje Rusiškai, tai rimtai, kodėl ne Lietuviškai? Žodžiu nerūpi man jis...


Sasho's daina muzikine prasme tikrai nebloga. Paties jo sukurta daina ir be galo nuosirdi. Tokio vokalo neistemptu nei AM ne SAMAS ne Linas Adomaitis. O vat Lacunacoil matosi uzsiciklines ant rokelio, tai kitokia muzika jam nemuzika. Tavo problemos

____________________
Funky_beat !!!
Atsakyti
VaiX
2009 m. gegužės 15 d. 21:45:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Kaži gerai, kad pirmi?

____________________
EADBGe | 965 | This Place is Death
Atsakyti
Bee-Myself
2009 m. gegužės 15 d. 20:32:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
mechanical_animal rašė:
nesuprantu to buko nepasitenkinimo kad paskutini posma sasha sudainavo rusu kalba - super valio - slavisku tautu dalyvaujanciu eurovizijoje neuzhtektu suskaiciuoti dvieju plastaku, tai jau didziulis pliusas, bukim biedni ir teisingi - niekas nevaziuoja ten tik padainuoti, visi vaziuoja susizerti kuo daugiau balsu. netgi labai pagirtinas ejimas - rusu kalba grazi, ka ir ka besakytu uzhkalkeje rusofobai

Tavo lūpom kalba išmintis.
Šiaip tikrai tau pritariu.

Atsakyti
Crazyz
2009 m. gegužės 15 d. 20:02:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
beje latviai visą dainą dainavo rusiškai, taigi nekniskit proto, kad tik mes čia vieni tokie, apgailėtinas požiūris, man apskritai durnai dainuot savo kalba atrodo, kaip pavyzdžiui Balkanų šalys, žiaurios dainos.Tik estus galima išskirt

Atsakyti
Crazyz
2009 m. gegužės 15 d. 19:44:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
kaktusas2598 rašė:
Lt United tai tikrai nepagerins

visko gali būti, bet taip teigti yra absurdiška, pamatysim viską Šeštadeinį

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. gegužės 15 d. 19:19:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Lt United tai tikrai nepagerins

____________________
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
Atsakyti
dingussi
2009 m. gegužės 15 d. 17:52:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
mechanical_animal rašė:
nesuprantu to buko nepasitenkinimo kad paskutini posma sasha sudainavo rusu kalba - super valio - slavisku tautu dalyvaujanciu eurovizijoje neuzhtektu suskaiciuoti dvieju plastaku, tai jau didziulis pliusas, bukim biedni ir teisingi - niekas nevaziuoja ten tik padainuoti, visi vaziuoja susizerti kuo daugiau balsu. netgi labai pagirtinas ejimas - rusu kalba grazi, ka ir ka besakytu uzhkalkeje rusofobai

man ne pati kalba trukdo, man trukdo, tai, jog atstovaudami Lietuvą vis tiek buvo pasirinktas anglų/rusų, bet ne tarkim aglų/lietuvių variantas(juk atstovaujama Lietuva, jos kultūra, kiek tai įmanoma tokiam konkurse), man tai pasirodė per nelyg noras sulįsti vieną gerą vietą Rusijai/publikai nesvarbu... šiaip ar taip, man šis žingsnis nepatiko ir tiek, bet pasirodymas buvo neblogas/geras netgi sakyčiau ir dainavo gerai... bet man ta pabaiga vis tiek nepatiko...

____________________
memento mori - atmink, kad mirsi // kinfo.lt
Atsakyti
Violator1982 (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 15 d. 17:32:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
heikki rašė:
nemanau kad sasha pagerins LT United rezultata

Būtų totali fantastika..

____________________
Lietuva-Lietuviams Už Tėvynę.mp3
Atsakyti
heikki
2009 m. gegužės 15 d. 17:28:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
nemanau kad sasha pagerins LT United rezultata

____________________
...for a better day.
Atsakyti
Crazyz
2009 m. gegužės 15 d. 17:20:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
oo, geras, kad Lietuviai bus pirmi finale. ;]]

Atsakyti
mechanical_animal
2009 m. gegužės 15 d. 17:19:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
nesuprantu to buko nepasitenkinimo kad paskutini posma sasha sudainavo rusu kalba - super valio - slavisku tautu dalyvaujanciu eurovizijoje neuzhtektu suskaiciuoti dvieju plastaku, tai jau didziulis pliusas, bukim biedni ir teisingi - niekas nevaziuoja ten tik padainuoti, visi vaziuoja susizerti kuo daugiau balsu. netgi labai pagirtinas ejimas - rusu kalba grazi, ka ir ka besakytu uzhkalkeje rusofobai

Atsakyti
tylosMinute
2009 m. gegužės 15 d. 15:24:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
aš taip ir žinojau, kad Sasha turi patekti.
Dainavo juodai įsijautęs, viskas suderėjo.
Dabar maišau. TArodo, Slovėnija buvo duteas? Tragiškas. Net balsai tarpusavyje nederėjo. Jokio ritmo, makalynė.
Ukraina, kaip visada pasidraskė.
Norvegija, (mm) patinka man tas vaikis. Kokia charizma ir akys (kerinčios) !
Danija. Va visai normali daina, greit įsimenanti. Reikia pripažinti, kad kai peržiūrėjau Greenroom klipelius Slovėnų duetui labiau sekėsi dainuoti šią dainą, o ne savo.
Estija jokio įspūdžio nepaliko. Man ji tik Lily Allen šukuosenos klonė. Kažkam juk reikės pralaimėti...

Patricia, manau Sashai ne kliūtis. Nesvarbu, kokias žvaigždes siunčia tos šalys - rėmėjos. Vis tiek paprastai ima paskutines vietas, toks dėsnis.

1 numeris, gal ir neblogai. Reikia pasidžiaugti už Sashą, kad jis jau gavo kažkokių pasiūlymų, ir yra palaikomas kitų šalių.

____________________
Je parle français un peu.
Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. gegužės 15 d. 14:06:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Gerai, kad pateko

____________________
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
Atsakyti
RockPrincess
2009 m. gegužės 15 d. 13:27:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Eurovizijos niekada bežiūrėjau, bet linkiu sekmės Sasai

____________________
Aš samdau žmones, kad jie mane garbintu. True story.
Atsakyti
krisbut
2009 m. gegužės 15 d. 12:45:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Labai patiko Estija ir Norvegija - tikrai puikūs pasirodymai. Lūžau per Vengru pasirodyma...

Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Susijusios naujienos

Lietuvos atstovas Silvester Belt pateko į
1
0

Gegužės 7-ąją dieną, Švedijos mieste Malmėje prasidėjo 68-asis "Eurovizijos" konkursas, kuriame varžosi 37 šalių atstovai. Jie yra paskirstyti į du pusfinalius, kurie vyksta gegužės 7 ir 9 dienomis, o pagrindinis finalas Malmę sudrebins gegužės 11 die...
Nacionalinės 2024 m.
1
0

Vasario 17 dieną įvyks didysis Lietuvos nacionalinės "Eurovizijos" atrankos finalas, kuriame varžysis 10 dalyvių, geriausiai pasirodžiusių penkiuose iki šiol vykusiuose pusfinaliuose. Finalo metu paaiškės, kas pasirodys tarptautiniame "Eurovizijos" ko...
2023 m.
2
0

Gegužės 13 d. Liverpulyje paaiškės, kas taps 2023 m. „Eurovizijos“ dainų konkurso nugalėtoju. Konkurso finale susigrums 26 kūriniai, kurių 20 sudarys geriausiai pusfinaliuose pasirodę dalyviai, o likusias vietas užims įprastai be pusfinalių į finalą p...
2023 m.
3
2

Šią savaitę Liverpulyje vyks 2023 m. „Eurovizijos“ dainų konkursas, kuriame grumsis 37 šalių atstovai. Kaip įprasta, konkursas vyks trimis etapais - pirma šalys varžysis dviejuose pusfinaliuose (gegužės 9 ir 11 d.), o daugiausiai palaikymo sulaukusios ...

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Barry White Barry White
8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1518
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 196152