Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2009-ujų metų albumai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
rabithunter
2010 m. balandžio 7 d. 20:20:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
na del Candlemass tai kiek teko skaityt internete atsiliepimus tai geriau turbut vertinamas tik Epicus Doomicus Metalicus

Atsakyti
eqliux
2010 m. balandžio 7 d. 19:50:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
2009-ieji pažėrė visai nemenką kiekį įdomių albumų, kad tik užtektų laiko ir noro juos visus perklausyt perklausiau tų pernykščių albumų, berods, aštuoniolika (ar bent tiek prisimenu). savo pačios įdomumui pamėginsiu juos visus kiek įmanoma mažiau išsiplėsdama pakomentuoti.

PJ Harvey & John Parish - A Woman A Man Walked By. Albumas, kurio buvo laukta su nekantrumu, o paklausius pirma mintis buvo - "keista". Pati pirmoji daina, Black Hearted Love, užkabino ir nepaleido, nuostabus nuostabus kūrinys. Visos kitos iš paties pirmojo karto vertė raukyti nosį ir stebėtis - kažkas čia ne taip. Po daugiau perklausų albumas buvo prisijaukintas ir pamėgtas dar vertos dėmesio - jaukioji Sixteen, Fifteen, Fourteen ir pamišėliška Pig Will Not. Iš pradžių maniau, kad pastarosios niekad nepamėgsiu. O pasirodo...

Pearl Jam - Backspacer. Dar vienas ilgai lauktas, su nekantrumu klausytas. Nuvylė. Tikėjausi "kažko ne to". Iš esmės albumas geras, muzika smagi, bet kaip iš pearl jamų norėjosi kažko DAR geriau. o čia kažkaip slysta per ausis dainos ir nelenda giliau. Šypseną sukėlė dainų pavadinimai, berods, tyčia taikytasi parinkti kitų grupių dainų pavadinimus, smagu šiaip patiko baladės, ypač Just Breathe ir The End. Kada nors ir prie šio albumo priprasiu - va kaip tik, tiek metų praėjus, pagaliau ir jų self-titled pamėgau

Nick Cave & Warren Ellis - White Lunar. čia toks ne visai albumas, daugiau rinkinys, tačiau tikrai neblogas ir netgi geras. nuotaiką kuria tai svajingą, tai creepy, bet tikrai tikrai KURIA - prisėdi klausytis muzikos vienoks, o atsikeli jau pasikeitęs, surimtėjęs. ir jau vien tai reiškia, kad gerai.

Andrius Kaniava - Antikvariatas. Va šio daikto neįsigyti ir nepaklausyti tikrai negalėjau! buvau dviejuose albumo pristatymo koncertuose, ką aš jums galiu pasakyt - ponas Andrius su kompanija gyvai Visada skamba dešimtis, šimtus, tūkstančius kartų geriau nei įrašytas. Dainos puikios, senos, daugelis iš koncertų žinomos, mielos ir mylimos, must hear. Bet gaila, kad skamba išties pridusintai, ne taip gyvybingai, gan vienodokai. Trūksta tos ugnelės, kuri žiba ir švysčioja gyvuose pasirodymuose... Todėl Andriui reiktų įrašinėti albumus tik gyvai, kaip kad seną gerą šedevriuką "Atšilusi musė"

Depeche Mode - Sounds Of The Universe. Albumas man kaip visuma nepatiko, prailgdavo baisiai kaskart vos įsijungus, klausydavau tik atskirais gabalais ir nedideliais kiekiais. Kaip pastebėjau, man retai kada patinka koks depešų albumas nuo pradžių iki galo, paprastai išsirenku mėgstamiausias dainas iš albumo ir vien jų ir teklausau. Čia tomis pačiomis pačiomis tapo "Wrong" ir "Corrupt". Dar "In Sympathy" ir "In Chains" patiko.

Epica - Design Your Universe. negaliu vertinti jo iš visų Epicos darbų perspektyvos, bet susidariau įspūdį, kad tai grupė su daugybe vienodų dainų. Albumas iš esmės klausėsi maloniai, dainos lyg ir gražios, bet yra ir geresnių dalykų, kurių galima klausyt. Labai jau vienodai skamba gitaros, orkestriniai motyvai lyg šiaip prilipdyti... Bet užtat daina "Unleashed" - nuostabi.

Tom Waits & friends - The Ghost Of Tom Waits. Va čia tai smagumas! tikra mišrainė - paties Waitso dainos, atliktos gyvai, kitų grupių/atlikėjų dainos, įkvėptos Waitso, kitų grupių coverinamos Waitso dainos, įvairūs pašnekesių intarpai, dar netgi sukurtas tikrai waitsiškai skambantis "Tom Waits Project", žodžiu, tikras margumynas, bet baisiai smagus ir malonus. Labiausiai patiko I'm A Bride, Valuta, Skeleton At The Feast ir Goin' Out West koveris.

Tom Waits - Glitter And Doom Live. Dar vienas delikatesas Tomo mėgėjams. Perklausai ir taip užsipavydi visiems tiems, kurie ten buvo, kad net baisu darosi ir aš noriu!

My Dying Bride - For Lies I Sire. Albumas, palikęs gilų įspūdį. MDB visada skamba muzikaliai įdomiai, hipnotizuojančiai ir užkabinančiai, čia ne išimtis. My Body, A Funeral išvis negaliu atsiklausyti.

Therion - The Miskolc Experience. čia buvo pirmas mano rimtas susipažinimas su šia grupe, apie kurios istoriją žinojau visai nemažai, o kažkokiu būdu nuo senų laikų klausydavau tik vienos dainos (kaip dabar suprantu, tikrai ne geriausiai juos reprezentuojančios). Albumą radau atsitiktinai, ieškodama Vagnerio muzikos... ir jis pas mane užsiliko suvisam. Ir dar draugėn kitų Therion albumų parsivedė. Tai koncertinis albumas, kur grupė atliko daugiausiai įvairių kompozitorių kūrinius. Įspūdinga. Ypač patiko mamai

Rammstein - Liebe Ist Fur Alle Da. Skanduotė Pussy iš pradžių kiek išgąsdino (ne dėl kokių tai šokiravimų, o grynai dėl kvailoko skambesio), bet albumas tikrai pasirodė geras, tikrai yra ką klausyti. Nors kokiam Mutter ir neprilygsta, bet mes dar turim laiko.

Marilyn Manson - The High End Of Low. Mansono klausyti mečiau jau kažin kada, gal dėl to, kad neva 'subrendau ir išaugau', o gal šiaip iš noro būt geresniam nei esi, bet šis albumas, atrodo, privertė mane atsigręžti į paauglystę, jos atsiprašyti ir klausytis toliau yra labai asmeniškai skambančių dainų, kurių taip ir norisi klausytis.

Alice In Chains - Black Gives Way To Blue. Sakiau, kad neklausysiu šio albumo, sakiau, kad AiC be Layne'o man nereikia. ir dar daug ką sakiau, bet užteko pasiklausyti Black Gives Way To Blue, kad galutinai užsičiaupčiau. Puikus puikus darbas. Sveiki sugrįžę, AiC!

Candlemass - Death Magic Doom. ČIA YRA MANO METŲ ATRADIMAS. Aš tikiu, kad Candlemass fanams jų naujausias albumas gali ir nepatikti jau vien tuo, kad jis kitoks, energingesnis, ne toks dūmiškas ir t.t., bet mane jis būtent tuo hardrockiniu/heavy metaliniu black sabbathišku skambesiu ir sužavėjo. Sunku rasti geresnį vokalą šiais laikais. Ne mažiau sunku būtų išrinkti mėgstamiausias albumo dainas, kai patinka jis visas. Bet visų pirma labiausiai užkabino The Bleeding Baroness.

The Dead Weather - Horehound. Albumas labai linksmas ir įdomus. Eklektiškas, nenuobodus, stebinantis. Patraukė nuo pat pradžių. Tik truputį baisu, kad nebūtų tas atvejis, kur greitai sužavi ir greit pabosta - jau tikrai baisiai seniai neklausiau ir kažkaip netrūksta, nors tokios dainos, kaip So Far From Your Weapon, 60 Feet Tall, Hang You From The Heavens, Rocking Horse kelia tik pačius geriausius jausmus... Labai malonus ausims daiktas.

Combichrist - Today We Are All Demons. klausiau daugiau iš pareigos nei iš įdomumo - ne visai mano stilius, ale tačiau buvo įdomu, o titulinis gabalas įstrigo, ko gero, amžiams. Man - geriausias visame albume.

Lacrimosa - Sehnsucht. Metų nusivylimas. Kas nors atsakykit man, nuo kada Tilo Wolff ėmė taip bjauriai vemti dainuodamas? (taip, klausau tik dviejų grupės albumų iš vidurinio periodo, tad šis man sukėlė nemalonų šoką). Patiko vos pora dainų, gal kada persigalvosiu ir pamėgsiu daugiau, bet kol kas nesinori nė akyse matyti.

Leaves' Eyes - Njord. Klausėsi maloniai, bet kol kas jokių rimtesnių pastebėjimų neturiu - reikėtų pasigilinti labiau. Kol kas galėčiau tik pasakyt, kad buvo tikrai neblogai, bet niekas pernelyg daug neužkabino.

Savo 2009-ųjų "metų albumu" tituluočiau Candlemass Death Magic Doom, šis darbas man buvo tikras atradimas, lig šiol vis negaliu nustoti klausytis.

____________________
when you've measured out your life with coffee spoons, take bottles.
Atsakyti
Livetta
2009 m. lapkričio 5 d. 17:24:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Avril ir Rihannos albumo laukiu

Atsakyti
eddie87
2009 m. rugsėjo 27 d. 16:43:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Jay-Z, Muse, Florence and The Machine geri albumai

Atsakyti
Silentist
2009 m. rugsėjo 26 d. 16:30:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Silentist rašė:
jau ir esančių gauti ir/arba pasiklausyti.

noriu paklausyti (nes įdomu) :
Abnormally Attracted To Sin->>Tori Amos
The Eternal->>Sonic Youth
Together Through Life->>Bob Dylan
Relapse->>Eminem
Adios, Puta Madres->>Ministry
Fork In The Road->>Neil Young

visi berods yra čia, reikia tik netingėti, laiko ir tinkamos nuotaikos, dalimis klausiau, bet ištisai - nė vieno.

visi perklausyti šie, visi geri. arba savam stiliuje geri. nieko blogo neradau juose. Em&em sugrįžo prie seno, tik kai kuriose repuoja kaip imigrantas-šis tas naujo. Amos neprarado savo
mielo akcento, tas ir yr gerai.

Dabar laukiu dar naujienų, song by song (iki ep)(vėliau iki lp) gaudau Massive Attack naują kūrybą, ji iki tiek liūdna, kaip turi būti, ji iki tiek beviltiška, kas juos puošia.
2009 derlingi.

____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. rugsėjo 13 d. 15:00:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
jasaz rašė:
Ace Frehley "Anomaly", pirmas jo albumas nuo 1989m ir kuris bus isleistas jau poryt

as irgi , dar Megadeth, Kiss ir Dr.Dre labai

____________________
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
Atsakyti
jasaz
2009 m. rugsėjo 13 d. 13:53:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Ace Frehley "Anomaly", pirmas jo albumas nuo 1989m ir kuris bus isleistas jau poryt

Atsakyti
_nevermind_
2009 m. rugsėjo 9 d. 23:14:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Arctic Monkeys labai geras cd tikrai. Pastaruoju metu suku Noah And the Whale - The First Days Of The Spring, labai šiltas albumas

____________________
www.jukebox.lt
Atsakyti
be_inis
2009 m. rugpjūčio 24 d. 05:29:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Nepaminejau Rodrigo y Gabgriela albumo, išeisiančio anktyvą Rugsėjį.

Atsakyti
Arunazz
2009 m. rugpjūčio 24 d. 00:52:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
kiss albumo laukiu!!!

____________________
Topai naujovės atradimai
Atsakyti
jasaz
2009 m. rugpjūčio 23 d. 16:50:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
kaktusas2598 rašė:
Dabar Kiss'u albumo laukiu


Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. rugpjūčio 23 d. 12:55:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Dabar Kiss'u albumo laukiu

____________________
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
Atsakyti
lacunacoil
2009 m. rugpjūčio 22 d. 23:22:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
lacunacoil rašė:
be_inis rašė:
Rammstein albumas jau ant nosies. Bus tiesiog idomu perklausyti koki skambesi diedai paleis.
Imogen Heap albumas myspace visu ilgumu leidziamas.
Paradise Lost, kuri Lacuna paminejo, as butinai isigisiu. Pamacius juos Sonisphere pamaniau kad jie visai butu panasus i Mamutavo metal versija is dar Anapilio laiku

O labiausiai idomu bus isklausyti Diablo Swing Orchestra antraji ir tikrai laukiama albuma.

Sie metai kolkas isimine ir uzstrigo su The Deadweather bei Isis albumais. Manau sie irasai bus mano perklausomi ir po n-metu.

Jo D:O nebesulaukiu, o dar aiškėja, jog gali apsirodyti šiemet ir Unexpect ir netgi Akphaezya, tai panašu, kad gali būti tikri Avantgardo metai

Dabar laukiamiausi:

Dawn of Destiny - Human Fragility ir Epica - Design your universe

Ten DSO (diablo swing...) Turūjo būt

____________________
The Riddle Wants To Be...
Atsakyti
lacunacoil
2009 m. rugpjūčio 22 d. 23:21:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
be_inis rašė:
Rammstein albumas jau ant nosies. Bus tiesiog idomu perklausyti koki skambesi diedai paleis.
Imogen Heap albumas myspace visu ilgumu leidziamas.
Paradise Lost, kuri Lacuna paminejo, as butinai isigisiu. Pamacius juos Sonisphere pamaniau kad jie visai butu panasus i Mamutavo metal versija is dar Anapilio laiku

O labiausiai idomu bus isklausyti Diablo Swing Orchestra antraji ir tikrai laukiama albuma.

Sie metai kolkas isimine ir uzstrigo su The Deadweather bei Isis albumais. Manau sie irasai bus mano perklausomi ir po n-metu.

Jo D:O nebesulaukiu, o dar aiškėja, jog gali apsirodyti šiemet ir Unexpect ir netgi Akphaezya, tai panašu, kad gali būti tikri Avantgardo metai

Dabar laukiamiausi:

Dawn of Destiny - Human Fragility ir Epica - Design your universe

____________________
The Riddle Wants To Be...
Atsakyti
Madam
2009 m. rugpjūčio 22 d. 23:13:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
as laukiu erykah badu - new amerykah part two : return of the ankh , lapkriti gal jau bus, lb laukiu)

____________________
taram
Atsakyti
be_inis
2009 m. rugpjūčio 22 d. 06:51:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Rammstein albumas jau ant nosies. Bus tiesiog idomu perklausyti koki skambesi diedai paleis.
Imogen Heap albumas myspace visu ilgumu leidziamas.
Paradise Lost, kuri Lacuna paminejo, as butinai isigisiu. Pamacius juos Sonisphere pamaniau kad jie visai butu panasus i Mamutavo metal versija is dar Anapilio laiku

O labiausiai idomu bus isklausyti Diablo Swing Orchestra antraji ir tikrai laukiama albuma.

Sie metai kolkas isimine ir uzstrigo su The Deadweather bei Isis albumais. Manau sie irasai bus mano perklausomi ir po n-metu.

Atsakyti
Silentist
2009 m. rugpjūčio 22 d. 00:16:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Blackened rašė:
Laukiamiausias man šiais metais - Mark Knopfler "Get Lucky". Turi išeiti rugsėjo 14 d. Neapsakomai smalsu. Iš Knopfler'io galima laukti tik paties geriausio.
Atpalaiduojantis. Švarus, tyras gitaros garsas. Gavau nedidelį šoką, kai šiandien mėginau promo klausyti. Mintys nuplaukė, apmirė viskas. Kažkur antros-trečios dainos metu. Norėsiu kuo greičiau dar vieną kartą jį visą perklausyti. Sunku apsakyti: dieviškas. (geriau už š.m. Chris Isaak mr.lucky, tokių kaip anas įstrigusių melodijų nėra ar neužsikabliavo po 1k., bet imant sumoj, netikėtai - dar geresnis )


____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2009 m. rugpjūčio 21 d. 23:34:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Iš rugsėjo mėnesio albumų mano laukiamiausi:

Boys Like Girls – Love Drunk
The Cribs – Ignore The Ignorant
The Hot Melts - The Hot Melts
The Yeah You’s – Looking Through You
The Big Pink – A Brief History Of Love
Muse – The Resistance
Brand New – Daisy
One eskimO – One eskimO
Ian Brown – My Way
Kid Harpoon - Once

ir dar daug kitu...

____________________
Mano geras blogas: sharkeen.lt - mano muzikos žurnalas Mano muzika: http://www.last.fm/user/sharkeen Twitter: http://www.twitter.com/sharkeen_
Atsakyti
kospis
2009 m. rugpjūčio 21 d. 14:43:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Muse-The resistance

Atsakyti
jasaz
2009 m. rugpjūčio 20 d. 02:28:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
oi laukiu KISS "Sonic Boom" ir Aerosmith naujo albumo :9

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


DJ Dalgis DJ Dalgis
5,8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1287
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 200827