Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (17)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 28 d. 21:35:59 2012-09-29 08:11:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sutinku, gana jau šio kasdienio ritualo, bet man vis tiek patiko tavo vienas sakinukas: ''Be to, Richie priklausomas tapo 2007, taigi 1994 neblaivus jis dar toli gražu negalėjo būt.'' Ehmm... Ar tu nori man pasakyti, kad iki savo 48-ių metų (2007 m.) Sambora negėrė net skardinės alaus? Iš kur tokios žinios?? :) Ne, deja, tas tavo teiginys tikrai nieko neįrodo - neblaiviam galima būti bet kada, kai tik išgeri, visai nebūnant alkoholiku (ypač, jei turi polinkį, o roko žvaigždžių 'profesijoje' tai nieko neįprasto - čia padidintos rizikos grupė). Taigi, tos girtumo atvejo galimybės negalima atmesti. Bet tu tikriausiai norėjai vietoj „neblaivus“ pasakyti „priklausomas“? Tada į tą tavo teiginį atsakymas taip, bet tik teoriškai. Nes turėtum būti girdėjęs, kokia bjauri liga yra alkoholizmas. Ji - ne gripas, kad požymius pastebi tą pačią dieną. Tai ilgas, sudėtingas ir nemalonus procesas. Jei progresuoja lėtai, tai liga vystosi daug metų ir galiausiai pradeda trukdyti gyvenimui, kai išgėrinėjimai tampa nuolatiniu įpročiu. Bet net ir tada dažniausiai alkoholikai įnirtingai neigia esantys alkoholikais ir sako, kad gali bet kada mesti. Tada jų kova su šia priklausomybe dar tęsiasi ilgą laiką. O kreipimasis į reabilitacijos kliniką vyksta jau kraštutiniu atveju, kuomet alkoholiką prispaudžia šeima ar draugai po to, kai jam nepavyksta mesti pačiam bei išbandžius visas kitas priemones (pleistrus, užkodavimus ir pan.). Nes jei kalbame apie garsius muzikantus, tai toks jų žingsnis reiškia didelį posūkį - tada jau ir visas pasaulis sužino, kad jie yra alkoholikais. R. Sambora oficialiai kreipėsi į rehab’ą 2007 m. (bei dar kartą - 2011), tačiau kiek prieš tai laiko jis kovojo su savo priklausomybe, tai nežinia.

Na, bet tai jau nesvarbu... Pakaks apie tą patį :) Tačiau pabaigai turiu dar vieną su šia istorija susijusią naujieną - printscreen’ą, R. Samboros ''Twitter'' profilį. Jame jis įkėlė savo su Billie’iu Joe nuotrauką iš to ''iHeartRadio'' festivalio, prie kurios prirašė: „Visi manęs klausinėja apie tą pokalbį. Mudu smagiai prisijuokėme. Linkiu jam paties geriausio.“

Good night, and good luck ;)

Richie & Billie Joe

 


Atsakyti
Sambora
2012 m. rugsėjo 27 d. 20:40:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sakai kad Rolling Stones labai simpatizuoja Bon Jovi, todėl ir nepaviešino šito Richie komentaro. Na aš kalbėjau ne tik apie Rolling Stones, o apskritai apie visas kitas žiniasklaidas, o tai, kad juos mėgtų visi išskyrus Gigwise kaip supranti nėra įmanoma. Rolling Stones pateikiau tik kaip pavyzdį, nes ten labiausiai aprašomi visi muzikos įvykiai ir skandalai.

Apie Gigwise tai aš pagalvojau, kad jie kaip ir sakei nesimpatizuoja Bon Jovi, todėl galėjo iškraipyti tą Richie komentarą, kuris yra parašytas šiame straipsnyje. Gal Richie juokaudamas pasakė, kad buvo girtas, o tie iš tos antipatijos ir sukūrė savas istorijas.(primenu, kad tai tik mano nuomonė!) Tokių dalykų tūkstančius matęs esu. Tikrai nieko nesakyčiau, jeigu būtų tai parašyta daugiau nei vienam tinklalapį, o dabar, įtartina atrodytų kiekvienam.

Na, dėl alkoholizmo tu teisi. Bet kaip jau sakiau per jo priklausomybės laukotarpį Bon Jovi tikrai nekoncertavo su Green Day. Taigi jeigu jis ir neprisimena kurių nors koncertų iš to laiko, tarp tų pamirštųjų tikrai negalėjo būti su Green Day.

Kitas dalykas. Aš suprantu, kad koncertavimas kartu yra tada, kai dvi ar daugiau grupių ar dainininkų vienu metu atlieka tą pačią dainą. Taigi aš taip pat neskaitau to kaip Bon Jovi ir Green day koncertavimo kartu. Tas pats ir su apšildančiais koncertais. O argi ir šiemet vykusiuose iHearts jie koncertavo kartu? Ne, jie dainavo atskirai-vieni vienu laiku, kiti-kitu.  Na čia kaip matau mūsų supratimas skiriasi, gali būt kad Amstrongas turėjo omeny tai, kaip tu šį reiškinį supranti, o Sambora-kaip aš. Be to, Richie priklausomas tapo 2007, taigi 1994 neblaivus jis dar toli gražu negalėjo būt.

 

Na tiek to, man tiesą sakant jau nusibodo gilintis kas kur ir kaip. Kas kaip nori tas taip tą teisybę mato. Čia bus pasaka be galo, todėl palieku jus diskutuoti vienus :) Taip taip Einarai, dėl to kad nusibodo, o ne baltą vėliavą keliu dėl to,kad nebeturiu ką pasakyt :) Sėkmės jums.


____________________
Have a nice day >:)
Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 27 d. 18:23:48 2012-09-27 22:04:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na ką, rizikuoju, kad tu ir vėl neskaitysi mano komentaro, nes per ilgas, bet aš turiu polinkį į analizavimą, ko procesas į kažkokias implikacijas niekada nebūna glaustas, todėl parašysiu, kokių išvadų dar priėjau ir bus rami sąžinė, o tu jau daryk savo nuožiūra - gali ir neskaityti. 

Matai, kaip čia įdomiai išeina, gerbiamasai - pirma tu mane puoli, kad aš šmeižiu Samborą (ne tave, o tą kitą Samborą, kuris pavogė iš tamstos vardą :) ir ankstesnius mano komentarus (kurių, kaip pats prisipažinai, net neskaitei) vadini „beprasmiais ir nelogiškais“, bet kai parodžiau trumpą juodu ant balto parašytą straipsnį, kuris patvirtina mano žodžius, tai sakai, kad netiki :) Na, suprantu, kad patogiausia yra tikėti tuo, kuo norisi tikėti :)  

Ši istorija jau tiek perkramtyta, kad nagrinėti ją trečią savaitę jau tikrai yra nuobodu. Ir šiaip papostinau tau tą straipsnį tik todėl, kadangi vakar netyčia jį užmačiau FB ir tai mane prajuokino - jis tarsi buvo man padėtas tiesiai ant lėkštutės, nes jo antraštėje išvydau žodį „drunk“ - kaip tik tarsi atsakymas į tavo pageidavimą, kad surasčiau įrodymų apie tą Samboros būseną :) Nežinau, kodėl Rolling Stone to nepabrėžė. Bet tu kartais nepastebėjai, kokie tie muzikiniai leidiniai būna subjektyvūs? Redaktoriai palaiko tam tikras grupes, todėl būna ir atitinkamai pakreipiami straipsniai. Taigi, Rolling Stone’ui greičiausiai patinka Bon Jovi, todėl jie tos temos ir neplėtojo giliau, o Gigwise’as, iš kurio šis straipsnis, matyt, pernelyg nesimpatizuoja Bonjoviams, todėl jiems ir parūpo paryškinti šią istoriją. Bet pažiūrėk - juk ir Rolling Stone leidinyje išspaudinti tokie Richie‘io žodžiai: Either I was incapacitated at that point or I just don't remember it. - „Incapacitated“ reiškia „netinkamos būsenos/nekokios kondicijos/išvestas iš rikiuotės“, tad tai kitais žodžiais ir galima suprasti, kad neblaivus (o ne „manęs ten nebuvo“, kaip kad išversta šiame straipsnyje. Bet net jei Richie ir būtų buvęs koks traumuotas, tai tu pats kuo puikiausiai esi apačioje paaiškinęs, kad per tą jo traumos laikotarpį Bon Jovi su Green Day tikrai negrojo).

Be to, nematau bėdos, kodėl Richie negalėjo to pasakyti – visas pasaulis žino, kad jis turėjo rimtų problemų su alkoholiu – buvo nubaustas, kad vairavo išgėręs ir du kartus gydėsi reabilitacijos klinikoje nuo alkoholizmo bei priklausomybės analgetikams. Tačiau jis išsigydė, dabar yra clean. Kiek pastebėjau, po tokių dalykų muzikantai visai noriai, be jokio varžymosi kalba apie buvusias silpnybes/priklausomybes/nuosmukius, būtent pabrėždami, kad anksčiau nemąstė, ką darė, bet dabar jau susitvarkė savo gyvenimą, gyvena sveikai ir nori būti kitiems pavyzdžiu. Ir kad jis kažkada galėjo groti neblaivus, tai net visiškai tikėtina. Juk jei esi alkoholikas, tai nesi juo tik savaitgaliais. O koncertai tai vyksta kartais net kasdien. Aš tai asmeniškai nematau čia nieko neįprasto. Čia taigi roko žvaigždės! Kurios iš jų taip jau visiškai nieko nevartoja? Juk tai beveik privaloma... you know - sex, drugs & rock’n’roll :) Tik svarbiausia, kad tai per daug neatsilieptų koncertų kokybei ir, aišku, kad nenusivažiuotum iki kraštutinumų, kas privestų iki tokio fatališko likimo kaip Cobaino, Winehouse, Morrisono ar Elvio. Sakai, kad niekada nepastebėjai, jog Richie grojo girtas - na, tai šaunu; reiškia, jis grojo/elgėsi taip, kad tu nepastebėjai didelio skirtumo, bet tai visai nereiškia, kad jis negalėjo būti išgėręs. Be to, tu visų alei vieno koncertų tikrai negalėjai matyti - tai nei teoriškai, nei praktiškai neįmanoma. Just sayin’.

Tik pasikartosiu, kad nepalaikau alkoholio/narkotikų vartojimo, tačiau ir nesmerkiu - tiesiog tą suprantu. Muzikantai yra visai kitokios profesijos žmonės nei tie, kurie kiekvieną dieną eina į ofisus ir sėdi nustatytas valandas prie stalo. Muzikantams reikia baisiai daug energijos ir įkvėpimo, kad galėtų kasdien dalinti interviu, važinėti ir skraidyti po įvairias pasaulio šalis, dalyvauti televizijos ir radijo laidose, fotosesijose, pasirašinėti autografus, vakare dar atgroti poros valandų gig’ą, o paraleliai dar kurti ir naujas dainas. Įtampa yra milžiniška, gyvenimo tempas - beprotiškas (dar prisideda ir savo namų, šeimos bei draugų ilgesys), o iš kur pasisemti energijos, gauti parako, adrenalino, kad ne tik patiems būti pakilios nuotaikos, bet ir ją perduoti tūkstantinėms minioms? Tai štai - ieškoma alternatyvaus dopingo galimybių, ir nieko čia stebėtino. Bet tai irgi priklauso nuo muzikantų nusistatymo, požiūrio ir organizmo potencialo. Pvz, tarp mano mėgstamų grupių yra mėgstančių(mėgusių) tą „dopingą“, o yra ir tokių, kurios, žinau, gyvena labai tvarkingus gyvenimus ir niekada pernelyg nieko nevartojo. Bet ir jų muzika visgi skiriasi. Pastarųjų kūriniuose nėra tokio ryškaus energetinio užtaiso, o ir koncertuose jie ne tokie pašėlę, kaip kad tie, kurie, kaip žinau, kažką (bent jau anksčiau) „užsimeta“. Tai štai - manau, kad kaip žmonėms tie „užsimetimai“ yra ne į gera (kenkia sveikatai), tačiau kaip muzikantams - atvirkščiai. Jie be to negali, nes scena yra jų gyvenimas. Jie bevelija geriau rizikuoti gyventi trumpai, bet švytėti ryškiai.

Na va, tai dar tu savo komentaru patvirtinai, kad BJ ir GD 1994 m. kartu grojo Readinge. Nežinom, ar būtent tą koncertą Billie Joe ir turėjo omenyje, bet, vadinasi, bent vienas koncertas tikrai buvo. Tik Sambora to nepamena. O kodėl? Gal reiktų klausti, kokios kondicijos jis buvo, kad nepamena? :) Bet greičiausiai tai yra todėl, kad juk tas buvo baisingai seniai – prieš 18 metų.

Taigi, jie tikrai grojo - gal tai buvo ir ne bendras koncertas, bet toks buvo; tas pats variantas, jeigu grįžtume ir prie mano išvestos teorijos pagal paties Richie'io žodžius, kad GD kažkada labai seniai galbūt apšildė BJ. Tad Billie galbūt ir turi omeny tokio tipo BJ/GD koncertą, kuris buvo lyg ir bendras, lyg ir atskiras, tačiau bet kuriuo atveju, aišku viena - GD jame buvo, jį matė ir Billie‘iui absoliučiai nėra jokios prasmės tą išsigalvoti (kaip kad tu kažką ten bandei pasakyti su tuo „Yla išlindo iš maišo“). Bėda tik, kad jis jam nepatiko.

Ale kiek straipsnių ir komentarų galima pritiražuoti dėl vieno vienintelio žodžio :)) Matant pasekmes, sakyčiau, kad paklaustam interviu metu Billie'iui Joe dėl šventos ramybės vis dėlto reikėjo paminėti kokią nors kitą, ne tokią garsią grupę :) 


Atsakyti
Sambora
2012 m. rugsėjo 26 d. 22:33:31 2012-09-26 22:35:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Hmm, įdomiai tu čia radai... Tik va žinok yra dar vienas toks dalykas. Šitas straipsnis yra tik tam viename tinklalapyje. Tai neatrodo keista? Manyčiau kad jei taip ir būtų tai per visus tinklalapius būtų nuskambėję. Netgi Rolling Stones'uose žiūrėjau-nei ten nėra. Taigi bent jau aš tai tuo labai abejoju.

Richie nors ir turėjo problemų su alkoholiu, bet nei vieno koncerto metu nesu jo matęs girto ar kitaip keistai besielgenčio.

 

Be to, radau vieną koncertą, kuriame koncertavo ir Green Day, ir Bon Jovi, tai buvo 1994 Madison Square Garden'e. Radau daug komentarų, kad būtent tas koncertas ir buvo tas, apie kurį kalba Amstrongas, tačiau pažiūrėk:

https://www.setlist.fm/setlist/bon-jovi/1994/madison-square-garden-new-york-ny-2bded4ee.html

https://www.setlist.fm/setlist/green-day/1994/madison-square-garden-new-york-ny-1bd6754c.html

Nei vienos dainos jie neatliko kartu, čia beveik tas pats, kas dabar buvo iHearts-koncertavo viename koncerte, bet kartu-ne.


____________________
Have a nice day >:)
Atsakyti
kalipse
2012 m. rugsėjo 26 d. 15:54:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Zmones gerieji...Uzmirskim sias pestynes...Geriau klausyk savo megstamu ir mylimu grupiu...:))


Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 26 d. 15:37:48 2012-09-26 18:47:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kolegos, jums tai patiks:

 

"'Worst band ever' Bon Jovi don't remember Green Day gig: Richie Sambora says he might have been drunk: 

In a new interview with Rolling Stone magazine, Bon Jovi's Sambora has apologised to the band and said that he may have been drunk during the show with Green Day." - https://www.gigwise.com/news/76577/worst-band-ever-bon-jovi-dont-remember-green-day-gig

Taigi... o tu dar mane puolei kaltinti, kai aš iškėliau šią teoriją - o pasirodo, Richie pats prisipažino, kad galėjo būti girtas {#} Tad jeigu pats prisipažino, bet neprisimena, ar tuo metu grojo su Green Day, vadinasi, tuo jis netiesiogiai prisipažįsta, kad yra grojęs girtas ne vieną kartą. Va tau įrodymas iš pirmų lūpų, kurio taip norėjai.

Tarp kitko, tas mano pirmo komentaro sakinys šiaip buvo netgi ne spėjimas, o tik pajuokavimas, nes liaudyje dažnai sakoma, kad jei neprisimeni kokio įvykio, tai reikėjo mažiau gerti :) Bet šiuo atveju, pasirodo, tikriausiai pataikiau į dešimtuką.

 


Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 25 d. 09:06:02 2012-09-25 10:01:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aa, supratau! (turbūt :). R. Sambora sako: ’Iš tikrųjų, nepamenu, kad jie būtų mus apšildę’’. Tai tuomet reiškia, kad Green Day nebūtinai turėjo kažkada tiesiogiai groti su Bon Jovi, kaip kad darė su U2 arba Iggy Pop (t.y., grojo bendras dainas), o tiesiog vieną kartą kažkuriame mieste buvo BJ-ių apšildančia grupe. Kada tai galėjo būti? Labai seniai - prieš tai, kai 1994 metais GD išleido albumą „Dookie“, jie pardavė jį 15 mln. tiražu, laimėjo Grammy etc. ir tapo viena iš lyderiaujančių roko grupių. Tokio statuso grupės jau neapšildo kitų lyderių – tai jas apšildo kitos mažiau žinomos grupės. Tuomet tas bendras BJ/GD koncertas (ar kaip jį pavadinti) galėjo įvykti kažkur tarp 1988-1993 metų, kuomet Green Day buvo dar labai jauna, mažai žinoma grupė. Kadangi taip ir jau praėjo daugiau nei 20 metų, tai nieko nuostabaus, kad Richie Sambora apie tą įvykį neprisimena – jis, kaip ir visi kiti BJ grupės nariai, ruošėsi savo koncertui ir nekreipė dėmesio į kažkokią negarsią grupę. Juk juos per visą karjerą apšildė turbūt keli šimtai grupių (kaip, beje, vėliau ir Green Day). Na, o GD jų koncertą matė. Ir nieko nuostabaus, kad tokio seno įrašo Youtube nėra – visų koncertų vis tiek niekas nefilmuoja (bet net jei ir būtų, tai apšildančios grupės pasirodymas į koncertinį filmą net nepatektų), o apie filmuojančius mobiliakus tais laikais dar net nebuvo svajojama.

Uch, na ir rebusas čia gavosi :) Gal bus šios istorijos tęsinys - būtų labai įdomu sužinoti, ar teisingai išvarčiau šią teoriją.

P.S. Foto daryta prieš kelias dienas - taigi, kaip matot, niekas net neketina pyktis ;)

Billie Joe ir RS


Atsakyti

2012 m. rugsėjo 24 d. 22:17:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Gera nuotrauka.

Sambora: Kokio velnio tu cia spangsti naivuoli? Paziurek koks tu naivus.

Billie: nepyk, taip jau isejo. Ilgas leizuvis, nieko klaidos neistaisysi.

{#}


Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 24 d. 17:28:13 2012-09-24 18:29:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Vienu žodžiu, dabar jau ne mums aiškintis, kas ten buvo. Gal, pvz, GD su BJ kartu grojo kokioje radijo stoties laidoje? Ten žiūrovų nebūna, tai niekas ir negalėjo nufilmuoti. Apie tokį nelabai žymų pasirodymą grupės dažnai nepraneša net savo svetainėse, kad tu apie viską žinotum. Arba tai gali būti labai senas pasirodymas, kada dar nebuvo galimybių/mados filmuoti mobiliais telefonais, t.y., kokie dešimt metų ir daugiau atgal - taip kad jei tokio nėra Youtube, tai visai nieko keisto. Kad Youtube sukrauta beveik visiškai viskas - nesąmonė, nes galėčiau tau pateikti tūkstantinį sąrašą, ką norėčiau pamatyti, bet ten nėra. Bet kuriuo atveju, aišku tiek - Billie Joe matė Bon Jovi koncertą, jam nepatiko ir taškas. Negi dabar aiškinsimės iš pradžių, kas kam gali patikti? Patys abiejų grupių nariai visai nesipyksta, tai ko mums čia ardytis.

Dėl to skandalingo GD pasirodymo, tai iš dalies sutinku su tavimi. Neteisinu svaigalų, bet atšaukt pasirodymą? NO WAY. Tai, ką jie padarė, būtų padaręs ne bet kas ir toli gražu ne visiems tai tinka. Dabar apie jį kalba visas pasaulis ir tai bus vienas įsimintiniausių šio amžiaus muzikos įvykių! Bet apie tai aš jau parašiau prie ano straipsnio.


Atsakyti
Sambora
2012 m. rugsėjo 24 d. 16:39:57 2012-09-24 16:40:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na jeigu Youtube jo nėra tai galima daryti didelę prielaidą, kad jo nebuvo, nes Youtube būna sukrauta beveik visiškai viskas.

Richie dėl sveikatos buvo padaręs 2 pertraukas-2007(tuomet įvyko tik 1 BJ koncertas, aišku be GD), ir pernai, tuomet Bon jovi be Richie koncertavo 2 mėnesius. Tačiau nuo 2003 seku visas naujienas apie Bon Jovi, ir nuo to laiko tikrai jie nieko bendro su Green Day nėra darę. Iš informacijos kas buvo iki tų 2003 metų irgi nieko nesu girdėjęs, bet jeigu net Richie neatsimena, tai panašu kad to tikrai nebuvo. Na ir kad jis dėl tos sveikatos problemų būtų praleidęs tokį koncertą tai jau per daug banalu galvot, kad jis apie tai net nebūtų žinojęs...

O kalbant apie tai, kas nutiko iHeart Radio festivalyje, tai su Green Day buvo pasielgta labai negarbingai. Ne jis vienas būtų susinervavęs, jeigu iš jo laiką atimtų Usheris, kuriam iki GD ir kitų dar labai toli. Na bet prie ko čia žiūrovai? („Viena minutė, – sudaužęs gitarą jis atkišo vidurinį pirštą į susirinkusią publiką ir pareiškė. – Dievas jus visus sup...tai myli. Mes dar grįšime.“) Galima buvo sugalvot ir kitokį protestą, pvz: visai neit į sceną. O kad jis išėjo į sceną apsvaigęs tai jau niekas nepateisina. Toj nuotraukoj kur jis šneka su Richie matosi jo rankoj kažkoks butelys. Naivu tikėtis, kad ten limonadas.


____________________
Have a nice day >:)
Atsakyti
velniux
2012 m. rugsėjo 24 d. 16:06:36 2012-09-24 18:50:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Einarai, truputį nusileisk ant žemės. Jei ko ir darosi nebeįmanoma pakęsti, tai tavo išsi***inėjimų. Turi aiškių ir nenuginčijamų faktų, kad visa, ką Sambora pasakė, yra šmeižtas? Sutinku, kad jo nuomonė gal ir nėra teisinga, bet ji bent jau argumentuota ir normaliai išdėstyta. Visa šita istorija ganėtinai išpūsta ir tų variacijų ir teorijų ganėtinai per daug. Tiesą sakant, nelabai net matau prasmės čia ieškoti teisybės. Grojo, negrojo jie kartu - ne taip svarbu. Armstrongui nepatiko kažkoks Bon Jovi gyvas pasirodymas ir tiek.

O tau reikėtų valandėlę prieš veidrodį pastovėt ir pamąstyt ką reikėtų keisti. Nes tai, ką tu čia vaizduoji, nėra priimtinas subrendusio žmogaus elgesys. Ir tai ne kritika, kuo tu mėgsti dangstytis, o pamazgų pilimas.

 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 24 d. 16:04:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O kokia yla išlindo iš maišo? Jeigu Youtube nėra to pasirodymo, vadinasi jo nebuvo? Give me a break. Nepatiko Billie'iui jų pasirodymas, tai nepatiko. Kurių galų jam kažką išsigalvoti. Beje, pasižiūrėk - Sambora visai nepyksta, o ramiai priima Billie'io nuomonę, kad kažkada tikrai galėjo būti nekoks Bon Jovi pasirodymas. Matai - nuotraukoje jie netgi draugiškai šnekasi.

Beje, ką tik sužinojau faktų, kad prieš kelis metus Sambora buvo kažką susilaužęs. Tai tada jis tikrai negalėjo koncertuoti ilgą laiką, gal kelis mėnesius (žiūrint, ką susilaužė). Gal tuo metu ir įvyko tas koncertas. Jeigu apie tai dar bus kalbama, gal tada paaiškės ir dar daugiau detalių. 

P.S. Aha, skaičiau apie tą Billie Joe pasirodymą. Fantastiškas! Taip ir pakomentavau.


Atsakyti
Sambora
2012 m. rugsėjo 24 d. 15:55:33
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dar vienas išlindo... Na taip, suprantu, ir tu esi Green Day fanas, gini juos kaip aš ginu Bon Jovi. Na bet gal jauskit ribas, žmonės mielieji. Pacituok tu man tas mano išgalvotas penkemečio fantastiškas nesamones, labai įdomu pasiskaityt žinok būtų. Surašiau faktus ir savo nuomonę pridėjau, o čia jau putojasi chebra iš karto... Toks jausmas kad tau ir nėra daugiau nei 5 metai.


____________________
Have a nice day >:)
Atsakyti
einaras13
2012 m. rugsėjo 24 d. 15:46:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Oho, taip drįsti pasakyti? Šmeižtas! (paduokit kas Sambora į teismą, nebegaliu pakęsti jo tų kvailų penkiamečio išgalvotų fantastiškų nesąmonių)


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Sambora
2012 m. rugsėjo 24 d. 15:16:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na va, ir išlindo yla iš maišo. 

Gerbiamas ponas Delacorado, jaučiu kad vėl prasidės tavo beprasmės ir nelgiškos žinutės, bet jei esi protingas tai turėjai pamatyt, kas čia yra kaltas dėl šitų visų nesamonių. 

Ir prašau neįžeidinėt tiek Richie, tiek Bon Jovi. Jeigu jau pats prisimeni tokį dalyką, tai prašau viešai parodyt tą patvirtinantį dalyką, ar iš youtube klipą, ar straipsnį kokį, bet esu įsitikinęsm kad to tikrai nerasi, nes to apskritai net nebuvo.

Na o dėl to kuris iš jų geria ir kitaip svaiginasi tai drįsčiau labai tau paprieštaraut...

https://www.music.lt/lt/muzika/Po-akibroksto-festivalyje-Las-Vegase-Green-Day-lyderis-Billie-Joe-Armstrongas-uzsirase-i-reabilitacijos-klinika-video/18889/

 

Taip kad baik čia taip beprasmiškai šnekėt, nes šie du straipsniai parodė kas yra kas.

"Gaila, kad jam teko išgyventi tokias blogas akimirkas." Cool Richie!!{#}


____________________
Have a nice day >:)
Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 24 d. 14:00:19 2012-09-24 14:00:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai gal buvo išgėręs, kad neprisimena {#} Tuomet, visai tikėtina, tas Bon Jovi gigas ir buvo toks prastas, koks jis pasirodė Billie'iui Joe.

 


Atsakyti
kalipse
2012 m. rugsėjo 24 d. 13:50:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Taip taip taip...si kart jau geriau nesakysiu savo nuomnes,nes visus kas uz  BJ velgi uzsipuls ... Pasakysiu tik tiek...Mylejau,myliu ir amzinai mylesiu BJ... Ginsiu juos visada...


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Poets of the Fall Poets of the Fall
7,8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 225
  Iš viso užsiregistravę: 73334
  Naujausias narys: nblbqiduij
  Šiandien apsilankė: 165100