Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Detalės, susipynimai ir kiti paranormalūs reiškiniai.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

 Prisiminiau daug detalių.

 Labai gerai kietiems juntamą įtampą ir keistą pyktį mano balse. Juoką, kuris nebuvo mano, bet skambėjo iš mano lūpų. Sutrikimą. Fyfos trumputį kailį, per kurį galėjau pirštais suskaičiuoti visus jos kaulus. Šiandieninį sapną. Sapnavau kelis sapnus, bet prisimenu tik paskutinį. Vaikščiojau aplink tetos namą, kuriame niekas negyvena. Apžiūrinėjau gėles, visai tokias pat kaip tikrovėje. Vaikščiojau po sodą. Rinkau obuolius. Nesupratau diena dabar ar naktis. Manau, buvo ir diena, ir naktis. Bet ne vakaras.  Sapne viskas susipina. Na, bent jau mano sapnuose. Dažniausiai viskas būna susipynę. Išnarplioti tą painiavą sunkoka. Bet kartais pavyksta. Dažnai. Kol suprantu kodėl sapnuoju tuos dalykus. Kol suprantu kaip jie susiję su tuo kaip gyvenu. Kol suprantu viską. Praeina daug laiko. Bet vėl gi. Kas yra daug? Vienam daug yra daugiau, kitam daug yra truputėlį mažiau. Nuo žmonių priklauso. Man daug nėra daug. Ne tiek kaip kitiems. Nes laiko aš neskaičiuoju. Upė taip pat neskaičiuoja - tiesiog teka toliau. Aš taip pat teku toliau. Ir vis nukrypstu nuo temos. Pradedu vienu dalyku, baigiu kito dalyko narpliojimu. Bet kaip yra taip. Tikiuosi, kad skaityti tai ką aš rašau, nėra labai sunku. Labai to bijau. Štai nusibosiu žmonėms ir teks pasitraukti. Nors ir nenorėsiu, bet tiesiog privalėsiu atsitraukti. Nes mane skaityti, jiems taps per sunku. Nenoriu aš atsibosti. Labai nenoriu. Vien apie tai pagalvojus, pradedu jaustis, kaip mažas vaikas, kuriam akyse jau pradeda kauptis ašaros. Tik ašaros man nesikaupia. Reikia gerokai įdurti. Arba reikia, geros psichologinės atakos. Iš visų pusių. Prisimenu, kartą ėjau iš mokyklos. Neprisimenu praitais ar užpraitais metais tai buvo. Net neprisimenu pavasaris ar ruduo. Bet ėjau aš namo. Skubiu žingsniu. Ėjo moteris. Man rodos stūmė vežimėlį. Iš paskos (o gal iš priekio?) per didelį atstumą ėjo mergytė. Kepurė truputį per daug nusmukusi į priekį. Paakiai buvo raudoni. Ji verkė. Labai norėjau jai kažką pasakyti, bet kai ji į mane pažvelgė, negalėjau ištarti nei žodžio. Sukaustė. Tad pagreitinau žingsnį ir nuėjau. Jaučiausi lygiai taip pat kaip ji. Įskaudinta maža mergaitė. Kuri neturi tiek daug jėgų, kad galėtų apsiginti. O jei ir bandytų už save pakovoti? Jai būtų trenktas dar skaudesnis žodžių smūgis. Nepaisant amžiaus skirtumo, mes abi nieko negalėjom padaryti. Niekaip negalėjom atsikovoti savęs.

 

 O dabar darbai ir filmas "Mirties istorija"/"The Invisible".

 

 
 2012 m. rugpjūčio 22 d.

 2013 m. sausio 26 d.
 2012 m. lapkričio 10 d.
 2012 m. rugpjūčio 24 d.

Komentarai (3)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
gitariste
2012 m. rugpjūčio 22 d. 15:11:11 2012-08-22 15:13:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Atsakyti
gitariste
2012 m. rugpjūčio 22 d. 15:07:59 2012-08-22 15:12:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ačiū, ačiū, ačiū! Kiekvieną žodį traukiu į save... Man labai palengvėjo.

 

Rašiau iš savęs... Tai tikra.


Atsakyti
4Blackberry
2012 m. rugpjūčio 22 d. 14:52:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Taip... Mano sapnai irgi būna tokie... panašūs. Kartais reikia labai mažai laiko, kad suprastum, kuo tie sapnai susiję su tavo gyvenimu, o kartais net visų metų ir daugiau... Tai ką rašai nėra sunku skaityti, bet labai įdomu. Šitas tavo dienoraštis turbūt geriausias skaitytas iš visų pastaruoju metu, ir iš visų, kuriuos esi parašius. Tikrai, nuo pat pirmo sakinio iki pabaigos prikaustė dėmesį tokios įdomios mintys. Ir jaučiasi kažkokios sąsajos su mano mąstysena. Tik, aišku, dabar man tokie geri žodžiai nesirašo. O prisiminimas su mergaite - nuostabiai aprašytas. Labai jautriai ir puikiai atskleidi savo vidinį pasaulį. O dar vienas pliusas yra tas, kad nemeluoji nei sau, nei, tikriausiai kitiems... Todėl pasistenk suprasti, kad mums (bent jau daugeliui) patinka tai, ką rašai ir tau tikrai nereikės atsitraukti, kaip svarstai.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Foo Fighters Foo Fighters
8,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1610
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 296870