Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kokio stiliaus muziką klausot?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 123456 ... 18
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
p_ruta_
2014 m. spalio 24 d. 22:19:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Klausau įvairiai, bet arčiausiai prie širdies yra sunkioji muzika. Mėgstu metalą ir įviarias jo rūšis, išskyrys death ir black, pastarieji man jau per sunkūs arba būtų galima sakyti, kad dar per sunkūs. Taip pat klausau ir pop muzikos, nesu iš tų užkietėjusių metalistų, kurie kitos muzikos nepripažįsta. Mielai pasiklausau ir tokių atlikėjų kaip Hall & Oates, Mindge Ure ir pan. Esu ir operinio žanro mėgėja. 


Atsakyti
Sahja
2014 m. rugsėjo 4 d. 20:39:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!


____________________
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
einaras13
2014 m. balandžio 25 d. 23:56:27 2014-04-26 10:58:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Oh god, senesni komentarai dabarties nelabai atspindi. Todėl pararararašysiu dar kartą.

1. Progressive rock - šita vieta still nesikeičia, aš be šito velnio nelabai ir gyvent galiu. Aš net Lady Gaga klausydamas ieškau progroko užuomazgų (bet geriausiu atveju randu avangardo). Geriausi atlikėjai: Van der Graaf Generator, King Crimson, Gentle Giant, Eloy, Supertramp, Wishbone Ash ir kt.

2. Jazz fusion - šitas stilius man įtakos daugiausiai padarė praėjusią vasarą. Susipažinau su iki šiol mėgstamiausiomis šio stiliaus grupėmis: Mahavishnu Orchestra ir Weather Report, įvairiais John'o McLaughlin'o kolaboraciniais projektais, dabar labiau linkstu į jo kūrybą su The 4th Dimension arba Remember Shakti. Al Di Meola, Chick Corea, Paco de Lucia ir kt. O dabar pradėjau labiau gilintis ir į labiau išgrynintą džiazą - Miles Davis, Larry Caltron ir pan.

3. Avangardas ir eksperimentas - kaip tik šiandienos muzikos pamoka buvo apie avangardinę muziką, tai man buvo įdomu, ir gaila, kad nieko naujo mokytoja nepasakė. O šiaip, Džono Keidžo, Džono Keilo avangardinė klasika, Keito Džareto avangardinis džiazas arba Piterio Hamilio avangardinis rokas visada sulaukia mano dėmesio. Eksperimentą daugiausiai sieju su vokiškuoju krautroku, Kraftwerkų stiliaus muzika ir prancūzišku Magmos sukurptu zeuhl stiliumi...

4. Psichodelinis rokas - kadaise buvo mano mėgstamiausias stilius bet per pastaruosius 2-3 metus mano stilius kardinaliai formavosi ir iki šiol formuojasi, tai psichodelika smuko. Neatsisakau tokių legendų, kaip Hendriksas, The Doors, Jefferson Airplane, Pink Floyd ir Hawkwind, bet šitas potraukis jau yra susilpnėję ir psichodelika man reikalinga tik tada, kai jaučiuos, kad man jos reikia, bet tai būna retai

5. Sunkusis rokas - žinoma, tokiais AC/DC, Kiss ir Bon Jovi lengvai nepapirksi, bet niekada neatsisakau tokių pribrandintų, kokybiškų sunkiojo roko grupių - vokiečiai Night Sun, britai Nazareth, Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, Dio ir Rainbow, amerikiečiai Lynyrd Skynyrd, kanadiečiai Rush ir dar keletas...

6. Progresyvusis metalas - Dream Theater realiai buvo tie pionieriai, kurie užvedė mane ant to kelio, nors dar daug anksčiau teko klausyti ir visokių perliukų - Atheist, Gojira, Slayer, Annihilator, Bathory (kai kurie gal jums mažai siejasi su progmetalu, bet aš randu užuomazgų nemažai, pvz, nors Bathory yra tokie black/viking, bet ir prog jie turi nemažai)

7. Sunkusis metalas - likę visokie Iron Maiden, Judas Priest, Metallica, Megadeth, Motorhead ir pan. man yra skanūs vaisiai, bet ne visada mielai valgomi.


Tai vat toks aš. Malonu susipažinti.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Dovilly
2012 m. vasario 7 d. 22:07:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Daugumą metalo stilių mėgstu: thrash/speed (šitą tai ypač), death metal, daugiausiai old school death metal ir technical/progressive death metal, brutalo ne mėgėja, ir melodeath retai klausau. Folk,pagan,viking metal patinka. Iš black'o, tai nebent iš tų, vadinamųjų, first wave grupių, kurių kaikurioms iki tikro black'o tolokai dar. Nors, mėgstu visai kelias lietuviškas black'o grupes (pvz. Luctus, Dissimulation ir kt.) ir dar visai patinka kaikurios folk'o grupės su black elementais (Finntroll pvz.) Kas dar liko? Doom'as... Vieną, dvi grupes šio stiliaus mėgstu. Heavy metal, aišku, paklausau. Progressive dar. Ir dar maišyti visoie stiliai...

Roką klausau, atitinkamais atvejais. Grunge,classic,hard,progressive, šiek tiek gothic.

Na ir viskas kas liko, tai kaip "užplaukia", būna ir ambient, ir gryno folko, ir klasikos, bliuzo, džiazo, visokių alternatyvių/eksperimentinių nesąmonių :) bet ganėtinai retai, iš tiesų.


____________________
man trūksta nežinia ko, kas sudarytas iš kažko, kas neturi vardo.
Atsakyti
Victoria3
2012 m. vasario 7 d. 19:49:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pagrinde rokas, net 88 procentai.:)

 


Atsakyti
kaktusas2598
2012 m. vasario 7 d. 19:39:30 2012-02-07 19:42:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kažkada jau rašiau čia, bet per tą laiką, sakyčiau smarkiai išsiplėtė mano muzikinis akiratis, gal toliarantiškesnis muzikai pasidariau, taigi dabar gana platus spektras, jei skirtstant į žanrus tai:

1.Rokas ir metalas pagrinde(Blues-Rock, Hard Rock,Progressive Rock, Psychedelic Rock, Industrial Rock/Metal, Heavy Metal, Progressive Metal, Thrash/Speed Metal, Šiek tiek Death Metal, truputį Black Metal(Venom ir Mercyful Fate),truputį Glam metal, punk rock, post-punk, alternative rock/metal, grunge, rockabilly, rock 'n' roll, jam, southrock,heartland, experimental, fusion ir dar šiek tiek kitų žanrų),

2.Blizas(Delta, Electric, Chicago ir t.t.).

3.Džiazas(ne mažiau negu bliuzo)(Swing, Big-band, Bebop, Cool jazz, free jazz, fusion ir dar keli žanrai),

4.Klasikinė muzika, regis, kantri, pop(iš esmės tik MJ)...

Jei dar ką prisiminsiu, papildysiu ;) Bevik viskas yra čia - https://www.last.fm/user/kaktusas86


____________________
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
Atsakyti
povilasb
2012 m. vasario 7 d. 18:37:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Lietuviškas popsas{#}


Atsakyti
Alvydas1
2012 m. vasario 7 d. 13:58:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Negaliu nesutikti, tik prie šumerų demono sau dar pridedu Ophidian Wheel. 

Ką tik pradėjau lopyti Savatage skylę. Kol kas pirmą albumą išklausiau - geras. Sirenos ypač gera daina. Minusas - vokalas specifinio tembro, kas po ilgesnio laiko ima erzinti.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
pharazyt
2012 m. vasario 7 d. 12:10:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Apie sita albuma: https://www.youtube.com/watch?v=LBq_njJMdHg Na is Septic Flesh - communion , buvo zymiai bent jau man kokybiskesnis darbas ir tikrai buvo uzkabines. O 2003 metu "sumerian daemon" tai geriausias albumas is sitos grupes..


Atsakyti
Alvydas1
2012 m. vasario 7 d. 11:59:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Septic Flesh - The great mass (2011) , na neuzkabino niekaip , atrode kaip kokia pigi kopija 

Klausymas: kieno kopija? The great mass yra du albumai - antras grynai klasikiniu stiliumi - šimtaprocentinė simfonija.

Man jis paliko didelį įspūdi. Greičiausiai todėl, kad mėgstu dvidešimto amžiaus simfoninę muziką ir tokias grupes kaip Mekong Delta.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
pharazyt
2012 m. vasario 7 d. 11:38:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pagrindas tai metalas. Heavy , Black , Death , Thrash , Doom , Glam , dar Hard rokas. Na o ka klausau tai priklauso nuo nuotaikos ir kokia koja islipau is lovos :D Is Heavy: 80's , is black'o 90's daugiausiai.. Net nezinau , daznai siuo metu tyngiu naujus albumus beklausyti , kokia seniena uzsileidziu ir ok.. Siuolaikinio metalo dauguma albumu man atrodo visi tokie vienodi , be minties be nieko , tik dygsta kaip grybai is po smarkaus lietaus.. Kad ir perklausiau is naujasniu Septic Flesh - The great mass (2011) , na neuzkabino niekaip , atrode kaip kokia pigi kopija is panasiu grupiu isleistu albumu.. Sepultura - kairos (2011) , dar vienas eilinis (mazai ko vertas) albumas , paklausiau ir pamirsau. Kas be metalo , hm.. gal dar rokas koks kaip kada arba koks 80's popsas , "rokelis" .. Va dar nesenai atradau "budgie" grupe,  albumas "Never Turn Your Back on a Friend" (1973) , ramina..


Atsakyti
einaras13
2012 m. sausio 11 d. 21:45:53 2012-01-11 21:49:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Mano klausomos muzikos pagrindas yra progresyvusis rokas - būtinas gyvybės palaikymo preparatas. Grupės: The Who, Pink Floyd ir t.t
Sunkusis rokas labai patinka. Grupės: Kiss, AC/DC, Bon Jovi, Led Zeppelin ir t.t
Klasikinis rokas taip pat labai skanus dalykas. Grupės: The Who, The Rolling Stones, The Beatles ir t.t
Heavy, Thrash, Groove, Speed, Alternative, Progressive metal'ai dalyvauja mano klausomoje muzikoje, dažniausiai, matyt, Heavy metal. Grupės: Black Sabbath, Iron Maiden, Motorhead ir t.t

O jeigu imant bendrai, duočiau kokius 65% rokui, 20% metalui, 10% alternatyvai ir kita 5%

____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Wardruna
2012 m. sausio 11 d. 19:11:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Black Metal,Pagan ir Viking Metal.Kokybe nera svarbu, o tai ka noreta pateikt kurinyje.

Atsakyti
meloryzh
2011 m. spalio 21 d. 18:21:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Aš asmeniškai tai klausausi beveik visko. Privengiu tik sunkesnių žanrų kaip tarkim metalas ar iš elektroninės pusės techno, bet labai mėgstu dubstepą. Apskritai manau tai dažniausiai priklauso nuo nuotaikos: kartais negali ištvert be house ar trance, o kartais nori pasinert į liquid drum & bass ar chill-out. Taip, labiau propaguoju elektroninę muziką, bet neapsieinu ir be pop'so, rock'o ar hip-hop'o ir neskirtau pagal prioritetus, jei man muzika patinka, vadinas patinka. Prioritetas nebent kokybė

Atsakyti
backspace
2011 m. spalio 21 d. 16:40:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
iš esmės manau, kad svarbu ne tiek stilius kiek muzikos kokybė.

____________________
bet čia tik mano nuomonė....
Atsakyti
CoD
2011 m. spalio 4 d. 23:54:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
vertinu visų stilių muziką, manau, klausau viską, kas kokybiška, įdomu

____________________
Tobulumo pasiekti neįmanoma, Tačiau siekti - privaloma. C.o.D
Atsakyti
R7wa
2011 m. spalio 4 d. 20:32:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Visus, kokie tik egzistuoja

____________________
Nenoriu rasti vietos ar poilsio – krutėti, krutėti, krutėti. Kol mirtis iš tavęs krutėjimą atims. Gilė Ara
Atsakyti
Notheote
2011 m. spalio 4 d. 20:30:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Indie, alternatyvaus ir hard roko, pop roko, elektronikos, alternatyviosios muzikos, šiek tiek klasikos, bliuzo ir trash metalo.

Atsakyti
androider
2011 m. spalio 4 d. 19:44:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
pop rock, punk rock, power metal, heavy metal, elektronika

____________________
EVERYONE IS UNIQUE
Atsakyti
be_inis
2011 m. spalio 1 d. 14:44:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Iš esmės palaidojau viltis išgirsti kažką intriguojančio iš hard rock, ar net metal stilių.
Bandau pažindintis su dubtech, dubstep, dark synth pop, darkwave ir visais įmanomais eksperimentiniais garsais tarp šitų žanrų. Kas nepagailėtų rekomendacijų, žvaigždėm atsipildysiu . Domina naujienos.
Su savo Skrillex tipo naujienom, eikit iškart na%&ui.

Atsakyti
Puslapiai: 123456 ... 18
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Einstürzende Neubauten Einstürzende Neubauten
7,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 5083
  Iš viso užsiregistravę: 73324
  Naujausias narys: 12betno1
  Šiandien apsilankė: 156530