Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Mirtinas išpuolis prieš protu nesuvokiamą protą

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Fuck, tas pavadinimo simbolių skaičiaus cenzas. Daugiau 60 negalima, kodėl?

Na, bet šiandiena man buvo įprasta diena, paįvairinta šoku... Įdomus dėsnis prieš įdomų dėsnį, protas prieš protą. Ką tie kirmgraužos galvos vietoje turi. (atsiprašau, tas, ne tie). Šeštadienį facebook'e vyko karas ir jis buvo į miltus sumaltas, o po to klasėje buvau pavadintas psichologu (dėl to, kad keletą protingų minčių pasakiau?). O po to, pirmadienį, vat va šiandien, toliau kiša savo "atmazus" ir mane laiko nesveiko proto žmogumi. DĖL TO, KAD AŠ BUVAU TEISUS. Klasės palaikymas vis dėl to nustebino - kaip žmonės, nesuvokiantis protą, dievina protą... Kodėl aš esu protingas? - keista dilema. Bet mane dėl to palaiko - o čia yra proto laimė numeris n, po numerio 1 - kad be proto nėra gyvenimo...

Taigi, kol karas iš facebook'o persikelia į realų pasaulį, aš valgau sumuštinius ir juokiuos iš baisiai įdomių šiuolaikiškų, paaugliškų, netgi vaikišku, nelogiškų ... (ir daug dar epitetų) atmazų... O kad, žmogus suprastų, kad pasaulyje yra dar kažkas be "ego" - ne, to suprasti nenori žmogus. Palikim jį ramybei, kol jis mus suės... NE. Reikia žmogui parodyti savo vietą, bet tos vietos jis suprasti NENORI. Ką tada daryti ? Kokie veiksmai tada dar galimi ?

Atsiprašau, užsisėdau ant vieno žmogaus, kurio inicialus angliškom raidėm perskaičius gautume ne itin gražų žodį, kurio kilmė žargoniška.

 

O kas gero, kas gero? Nieko, anglų nekenčiu. Uždavė baisiausiai daugybę namų darbų ant rytojaus, o ir taip man šita kalba nors ir puiki, bet mokytojai visi kažkokie trenkti... Kodėl anglų kalbos mokytojai tokie priekabūs, nesuprantantys, bjaurūs iš vidaus... Mūsų mokytoja tai Pandora - blogis po grožio kauke. Koks ten grožis - auksaplaukė (RYŽA!)

Nenoriu atostogų dar vis, bet bent krūvius apmažinkit, nes darosi beveik nebepakeliama... Tuoj išprotėsiu.

 

Gerai, ką aš čia apie tas mokyklas... Pasiaiškinam muziką gal... Ar dar randat temų, apie ką būtų galima PLIURPTI, aš tai jau nebe. Nebent orelis - šaltas, vėjukas nemalonus, o saulė nebeprikaitina... Kad ir kokia ryški bebūtų...

Reikia atgaivinti savo kūrybinius procesus, nes žiūriu, pastaruoju metu ir mintys sveikos bei laisvos kimba ir galva blaivi ir įkvėpimo netrūksta...

 

KĄ? Pala, pala - jėgelė, man tai patikti... Eisiu turbūt paruošti anksčiau pamokas, nes jaučiu, kad ši diena gali būti visai vykusi. O informatika dešimt gavau, kad dešimtainės sistemos skaičius paverčiau į dvejetainės ir atvirkščiai. Mano dažniausia frazė in real lie (tfu, norėjau pasakyti life): "too easy". Tai tada turėtų visas gyvenimas būti too easy.

 

Tada imames kitos easy užduoties


Vakarykštis muzikantas:

Lonnie Smith - Think

Tik šis albumas music'e yra. Man šis džiazo, soul-džiazo atlikėjas patinka. Eksperimentinės improvizacijos vargonais, su pagalbiniais instrumentais: saksofonu, perkusija, lėkštėmis... Nėra vokalinių partijų, tačiau ta garsų visumą mėgautis galima. Rekomenduoju vargonų muzikos, džiazo muzikos gerbėjams, išties puikus atlikėjas.

 

REKLAMA:

Norėdami plačiau susipažinti su įvairiomis muzikos rūšimis bei jų atlikėjais, skaitykite Einaro dienoraščius (kiekvieną dieną arba kas dvi, jei neišeina į vieną įtilpt)

 

Šiandiena:

The Who 1970-aisiais

Šituo negaliu nepasidalinti, tai mano mėgstamiausios grupės mėgstamiausias pasirodymas. To pasaulis prieš daugiau nei 40 metų nebuvo matęs. Kokios galingos rokenrolo dainos, koks neišpasakytas gyvas atlikimas, koks muzikantų profesionalumas (atkreiptinas dėmesys į Townshend gitaros išdirbinėjimus, puikia boso linija ir būgnų partijas...

Šiandien tiek




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Lonnie Smith - Think!
 2012 m. spalio 8 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2012 m. spalio 8 d. 17:00:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kas ne - auksaplaukiai (ir kažkas iš tos serijos) yra RYŽI...

Man nereikia, nes nesijaučiu pasiruošęs joms, bet bent jau apmažintų namų darbus ir viskas OK būtų... Dabar mirtis... Norėčiau rinktis atostogų taupymo programą: rudens atostogas prisidedi prie žiemos atostogų ir tada ilgiau patinginiaut galėtum, nes tos man faktiškai nereikalingos...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
cccrazyggirl
2012 m. spalio 8 d. 15:47:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Auksaplaukė = Ryžai ? Nu ne... 

Tai kiek dar žadi sakyt kad atostogų nereik ? {#} 


____________________
One day I will find the right words, and they will be simple , - J.Kerouac
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Svastikos Sukitės Greitai (SSG) Svastikos Sukitės Greitai (SSG)
6,4

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 150
  Iš viso užsiregistravę: 73334
  Naujausias narys: nblbqiduij
  Šiandien apsilankė: 292686