Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Raštai pagal Einarą, Nr.9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

RAŠTAI PAGAL EINARĄ

Nr.9              2015 m. rugpjūčio 1 d.                                                                        Kaina: 0 €

 

Pradžiai šiek tiek apie music.lt ir apie šį leidinį. 

Pastebėjau, kad music.lt vėl stagnuoja. Trankosi žmonės po festivalius ar nusprendė  daugiau pakvėpuoti gryno oro? Kill/Save žaidimai visiems atsibodo, dienos dainoje mažiau siūlymų ir mažiau balsavimo, diskusijose mirtinas stabdis, dienoraščiai nebent šiek tiek laikosi. Liūdna.

Šis leidinys taip pat buvo sustojęs ilgą laiką, nes jo autorius nerado įdomių temų, už kurių būtų galima užsikabinti ir diskutuoti. Tad paskutiniojo vasaros mėnesio (o per tą mėnesį sukaks 4 metai šio leidinio autoriaus narystei music.lt bei jam sukaks visi 17 metų) pradžiai atliekame sau išsikeltą pareigą ir išnaudoti kilusį įkvėpimą naudingai.

 

Didysis ginčas: supykinta Lietuvos liaudis ir konstruktyvią kritiką dėstantis A.Užkalnis. 

Iškart rašau 0:1. Tūkstančiai antipatiją žurnalistui Andriui Užkalniui demonstruojančių tautiečių yra tikri išsigimėliai ir kiaulės (net kiaulės nesugebėtų kultūringų ir viešų žmonių vadinti storomis kiaulėmis). Geriau net nežiūrėkime į komentatorius facebook‘e, o ypač – delfyje po gerb. A.Užkalnio straipsniais. Liaudis yra primityvus sluoksnis, neturintis etinio išprusimo, kaip elgtis viešojoje erdvėje, panašu, neturintis ir normalaus intelekto lygio, nes sugeba net nesidomėdami, ką tas Užkalnis nori pasakyti, pilti ant jo mėšlą visomis prasmėmis po kiekviena jo rašliava. Juk taip elgtis nepadoru. Ponas visų skandinamas žurnalistas rašo įdomiai ir įsimintinai, dėsto savo nuomonę stipriu tonu ir iššaukia diskusijas, kurios dažniau būna verbalinėmis egzekucijomis jų sukėlėjui. Vedu prie svarbaus klausimo: ar tauta jaučia, kaip ji niekina Lietuvos žurnalistikos kultūrą? Laimei, mūsų žurnalistai ir kiti rašliavistai (dabar jau imu ne vien A.Užkalnį) yra atsparūs įžeidinėjimams. Grįžtant prie klausimo, vėliau mūsų lietuviai verkia, kaip nyku ir bjauru mūsų šalelėje. Aš keliu panašų argumentą į „žmonės rėkia apie ekologinę katastrofą ir gamtos taršą, kai patys ją labiausiai kelia“. Statistinio lietuvio galvoje įrašytas kodas: „viskas, kas vyksta dabar, yra mėšlas, blogis, nesąmonė, o praeitis demonstruoja visas gyvenimo normas.“ Norėčiau, kad kažkas ištrintų iš statistinio lietuvio genetinio kodo šitą blogąjį įterpinį, tada pažiūrėčiau, kaip keičiasi šalies gyvenimas. Šitas minčių srautas veda į verdiktą: laimė tiems, kurie sugeba sureaguoti į kritiką adekvačiai ir mąstyti objektyviai. Neliaupsinu A.Užkalnio ir jo gerbėjų, bet jie demonstruoja aukštesnį kultūros lygmenį ir aš tai labai vertinu. Galima panašiai mąstyti ir apie A.Ramanauską, bet čia ir iškyla skirtumas – A.Ramanauskas yra daugiau tiesmukiškas ir kartais peržengia pats viešojo etiketo normas. Be to, facebook‘e daro nesąmones dėl dėmesio. Apie A.Račą gal patylėsiu – šitą von į karcerį, kad jis pasėdėtų tyliai kurį laiką. Vat tokie kaip jis yra tikri parazitai ir būtent nuo tokių reikia laikytis kuo toliau, o ne nuo A.Užkalnio.

 

Savęs apmąstymai: ištingėk vasarą, bet dirbk rudenį. 

Gyvenu prasčiausią vasarą. Ne pagal orą, jis labai patenkinamas ir nepakenčiu verkšlenančių dėl jo. Mano produktyvumas yra tragiškas. Nesugebu skaityti knygų, prie savos disciplinos (mokslų) grįžtu labai retai, vietoj to užsiimu žaidimais, naršymu, muzikos klausymu ir tingėjimu. Negaliu pateisinti savo elgesio, bet, matyt, turiu ištingėti vasarą, nes savo laisvo laiko konvertuoti į darbo laiką niekaip nepavyksta. Galbūt tai buvo pagrindinė priežastis, dėl kurios nesugebėjau įveikti birželio tikslų ir net neketinau nieko daryti liepos mėnesį, tai viena iš priežasčių, kodėl šie raštai sustojo. Bet ir šis numeris akivaizdžiai trumpesnis, todėl įkvėpimo trūkumas yra pagrindinis kriterijus šitam dalyke. Tikiuos dar šį mėnesį grįžti į vėžias. Tikslų tikrai nesikelsiu, nes jie mane žlugdo, bet pasistengsiu bent jau kažką nuveikti. Nes ateis rugsėjis ir vėl verksiu.

Dabar nusprendžiau pagaminti Dream Theater kūrinių top50, todėl per dienas sėdžiu, perklausau nuosekliai kiekvieną jų albumą, vis bandau rikiuoti jų dainas. Dar keturi albumai liko neklausyti („Systematic Chaos“, „Black Clouds & Silver Linings“, „A Dramatic Turn of Events“ ir „Dream Theater“), o top50 jau užpildytas. Kad ir kaip bebūtų gaila, teks kažką prašluot, kažką pramėtyt. Bet baisiausia užduotis yra surikiuot kūrinius vietomis. Prognozuoju topo pasirodymą po kokių 5 dienų. Šį mėnesį dar ketinu paruošti ir Van der Graaf Generator topą – šito ruošyba turbūt bus dar vargingesnė, nes VdGG dainas rikiuoti yra tikras košmaras. Beje, Dream Theater topas neapsieis be kontroversiškų sprendimų. Atsibodo matyti, kaip youtubėje žmonės liaupsina Octavarium arba Pull Me Under.

Reik prisiverst save grįžti prie skaitymo. Kafkos „Pilis“ iki šiol guli atversta jau nežinau kiek (mėnesį?) ir nesugebėjau net prisiliesti. Tragedija. Mažiau žaidimų, daugiau savišvietos – kad tik šitas šūkis veiktų kiekvieną kartą, kai to noriu...

 

Dienos klausimai padiskutavimui (beveik tiktų žaidimui „5 klausimai / 5 atsakymai“).

 

1. Kaip jums Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidimas?

2. Kaip vertinate rungtynių komentatorius? Gal pasirašėte ant R.Petrausko grąžinimo „peticijos“?

3. Įvertinkite nuo 1 iki 5, kaip labai laukiate Europos krepšinio čempionato?

4. Ar žadate žaisti music.lt Europos krepšinio čempionato totalizatoriuje?

5. Desertui branduolinės galios klausimas: krepšinis ar futbolas?

 

Muzika: prabėgomis apie paskutinius mano perklausymus.

Visada mėgstu kalbėti apie savo muzikinius ieškojimus, ypač tuos, kurie vyksta dabartyje. Todėl skaitytojams išskirsiu keletą savo pastebėjimų, paklausymų, atradimų:

1. Sadist – Crust. n-tasis mano šio albumo klausymas. Pirmasis buvo kažkur prieš metus, o dabar vėl jo klausau, bandau pastebėti tai, ko dar nesu pastebėjęs. Mirtinas death metal su milžiniška džiazo ir progresyvo įtaka ir viskas įvilkta į kiek njuveivišką sintezo foną. Agresyvus bosas, sudėtingi ritmai. Nesu niekada klausęs kitų Sadist albumų ir neturiu pasiteisinimo, kodėl to dar nepadariau, bet manau, kad teks atrasti progą, Sadist tikrai įdomi grupė.

2. Machine Head – Burn My Eyes. Ruošiuos Machine Head koncertui, todėl pradedu po truputį nuo debiutinio albumo lįsti į jų repertuarą. Iki tol esu girdėjęs tik vieną kitą palaidą dainą, o rimtai nagrinėjęs tik „The Blackening“ albumą, bet man tiek klausymo patirties užteko, kad išdrįsčiau nusipirkti bilietą. O porą kartų perklausęs „Burn My Eyes“ tikrai nenusivyliau, bet nuomonės nespėjau susiformuoti. Dažnai su metalistais man būna, kad negaliu įsiminti jų grojamos medžiagos iškart. Net ir roko muzikoje tenka kartais klausyti visko lėtai, po vieną dainą, kad susigulėtų nuomonė ir melodija išliktų galvoje ne vienam kartui. Iš „Burn My Eyes“ jau puikiai žinau tris pirmąsias dainas („Davidian“, „Old“ ir „A Thousand Lies“). Man Machine Head lygio sunkumas yra gan optimalus, nes nesu grynakraujis metalistas, todėl didelių aštrių sunkumų man per daug nereikia. Toks thrash‘as man pakankamai stiprus ir neperspaustas, nes thrash‘as yra klastingas stilius – kai kurios šio stiliaus grupės man visai nepatinka. Bet „Slayer“ ir „Machine Head“ yra bene perlai šitoj visoj jūroj.

3. The Who – Who‘s Next. Neklauskit, kaip gerai aš šį albumą pažįstu. Atsakymas turbūt būtų „per gerai“. Bet jo jau neklausiau mažiausiai 2,5 metų. Todėl nusprendžiau, kad pats laikas atgaivinti The Who savo grojaraštyje. Ir man tai pakankamai gerai sekasi. Dar kartą įsitikinau, kad šis albumas yra jėga, velniškas, nemirtingas ir pan.

4. Opeth – Orchid. Bandžiau susidraugauti su šiuo albumu, bet negaliu atsitraukti nuo nuomonės, kad šis albumas Opeth mastu yra gan silpnas ir visgi debiutai dažnai būna prisvilę.

5. Steven Wilson – Hand. Cannot. Erase. O šio albumo ir nuosavą CD turiu. Jėginis progresyvas, kiekvienas kūrinys savaip puikus. Wilson‘as toliau rodo puikią formą ir jo kūryba mane jau pradeda labiau jaudinti negu Porcupine Tree praeities darbai. „Ancestral“ turbūt bus vienas kiečiausių jo pagamintų kūrinių.

6. Depeche Mode – „A Broken Frame“. Savo dėdės dėka prieš kokius ketverius metus išgirdau šį albumą pirmą kartą (dar music.lt nebuvau arba galėjau būti labai ankstyvojoje savo narystės stadijoje, nes tuo metu mane labai stipriai žavėjo klasikinė tėvų muzika ir tik pats atradinėjau klasikinį roką, progresyviojo roko dar tikrai nepažinojau) ir tada šis albumas man paliko gilų įspūdį. Ir dabar aš jį laikau savo favoritu Depeche Mode repertuare. Tamsus, ankstyvasis darbas su daugybe neblogų kūrinių ir mano dviem žiauriai mėgstamais „Leave in Silence“ bei „My Secret Garden“.

7. Elder – Lore ir Dead Roots Stirring – du jėginiai stoner roko darbai, kiek psichodeliški, minimaliai progresyvūs, bet instrumentinės kompozicijos yra vau. Rekomenduoju „Knot“ iš „Dead Roots Stirring“ ir „Compendium“ iš „Lore“.

 

8. Dornenreich – Hexenwind. Originalus melodinio juodmetalio albumas, vertas paklausymo.

9. Dream Theater – „The Ones Who Help to Set the Sun“ – tai daina, ne albumas, bet mano atradimas. Iki tol neatkreipdavau į ją dėmesio, nes kažkaip instinktyviai atmesdavau visą „When Dream and Day Unite“ medžiagą, nes ji nėra įdomi. Neseniai vėl perklausiau tą albumą ir šitas kūrinys mane tiesiog sužadino. Vat čia tie patys progresyvus Dream Theater, kokie jie bus ir vėliau, tik klasiškesnė ankstyvoji versija. Tikrai profesionalus kūrinys, turbūt pralenkia daugelį debiutinio albumo dainų.

10. Kate Bush – Night of the Swallow. Trampumpoolee dienos dainos siūlymas mane užkabino. Aišku, neilgam, nes atsiklausiau šitos dainos tiek, kad jis po poros dienų jau buvo atsibodus. Bet esmės ir faktų tai nekeičia – kūrinio struktūra ir Kate vokalas yra du labai stiprūs kūrinio elementai, kurie ir prikaustė mane.

11. Sparks – Dick Around. Turbūt vienintelė „Sparks“ daina, kuri mane užkabino daugiau nei dviems perklausoms. Galingi kūrinio momentai sunkiojo roko stiliumi ištaško, ramesni momentai irgi savaip įdomūs. Kūrinys, vertas įsigilinimo į jį. Aišku, nekalbu apie tekstą...

 

Pramogai: laiptažodis chemikams.

Nr.1

 

Teminiai laiptažodžiai pastaruoju metu šiuose raštuose užėmė vietą, ir kadangi temų (disciplinų) yra labai daug, tai tenka kurti vis įvairius laiptažodžius. Šįkart iš sudėtingesnės srities – laiptažodis chemikams. +1 reitingo taškas tam, kas pasako žodį, kuris yra užslėptas už paryškintų raidžių. Užuomina: tai dujinė medžiaga. Sėkmės! 

1. Vandeninis formaldehido (metanalio) tirpalas.

2. Elementas, žymimas simboliu B.

3. Cheminių medžiagų atskyrimo būdas, paremtas jų virimo temperatūrų skirtumu.

4. Reakcijų lygtyse prie junginio užrašomas skaičius (lyginant lygtį).

5. Kas čia?

6. Koks indikatorius buvo įpiltas? Sakykim, kad pirmoje cheminėje stiklinėje – šarmas, antroje – rūgštis:

7. Koks cheminis junginys sudaro didžiąją šio produkto dalį:

8. Cheminis elementas, kurio yra čia:

 
 2015 m. rugpjūčio 1 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (6)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
velniux
2015 m. rugpjūčio 4 d. 20:07:34 2015-08-04 21:20:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nu ok, jei Ramanauskas "kartais" peržengia ribas, o Užkalnis "konstruktyviai" kritikuoja, tai gal aš į diskusiją šita tema ir nesileisiu {#}. Vienas mane užblokavo, nes paranoiškai bijo bet kokios kritikos savo atžvilgiu, kitą pats užsiblokavau, nes užkniso naujienų sraute nuolat matyt draugų laikinamus jo lojimus. Nematau jokio skirtumo tarp tų dviejų ir Račo. Ideologija vienoda - kokią nuomonę parašo vienas, tokiai priešingą pasirenka kitas. Ir žaidžia kaip vaikų daržely vienas kitą atmatom ir šūdais vadindami.

 

 

Apie krepšinį klausimų būtų nuodėmė neatsakyt {#}:

1. Gerai, bet nelabai dar yra ką vertint. Į pabaigą pasiruošimo ciklo bus aiškiau. Lekavičius maloniai stebina kol kas, Janavičius žaidžia panašiai tokiu LKL vidutinioko lygiu, kokio iš jo ir tikėjaus, daugiau kol kas visi plius minus pagal lūkesčius. Gal norėtųsi, kad Kalnietis truputį geriau matytų aikštę, bet dar daug mačų, manau, turėtų susitvarkyti. Sabonis neblogai nuteikė antram mače.

2. Pasirašiau. Nu nėra labai blogai ir Kunigėlis su Rainiu, bet kam tenkintis vidutiniška kokybe, jei galima turėt aukščiausią?

3. 4 kokie.

4. Tikriausiai.

5. Žaisti - krepšinis. Dėl žiūrėjimo sunku pasakyt, kartais, kai ilgai žiūriu vien futbolą, tai būnu išsiilgęs krepšinio, ir atvirkščiai. Bet bendrai turbūt labai panašiai patinka stebėt abu šiuos sportus. 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Rutonė
2015 m. rugpjūčio 2 d. 17:04:53 2015-08-02 17:14:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kas tiesa, tai tiesa. Dabar nepasakysiu, mačiau kaip anekdotą ar kažkaokia kitokia forma: "Protingi ir garbingi žmonės į politiką neina.  - Va todėl tokia ir sumauta ta mūsų politika." Ne žodis žodin, bet mintį, manau, atkūriau. Tas pats ir su komentatoriais. Kad visuose didžiuosiuose naujienų portaluose komentarai išmintimi nespindi - neišskirčiau nė vieno. Kartais baisu darosi paskaičius - arba vaizdas toks, kad juos rašo iš kelių kompiuterių vienas ir tas pats dundukas, arba jau turime tikrai nemažą dundukų armiją ir jei protingi duoda jiems kelią... Liūdna. Kita vertus, protingi veikiausiai neturi laiko (ne tik noro) ką nors komentuot. Gaila, jie per buki suprast, kad jei neturi nieko protingo pasakyt/parašyt, geriau jau nerašyt nieko.


Atsakyti
einaras13
2015 m. rugpjūčio 2 d. 16:56:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kitąkart raštai bus „pastambinti“ - dėkui už pastabą.

Dėl komentatorių - protingų komentarų yra vienas iš kelių šimtų, tad aš jau nebekreipiu dėmesio į tuos perliukus ir esu linkęs suabsoliutinti, kad visi komentatoriai yra blogi. Paprastai protingi susilaiko ir nieko nerašo, o jei rašo, tai plačiai, argumentatyviai ir tikriausiai ne po Delfio straipsniais. Socialiniai tinklai pagal žmonių pasisakymus šimtus kartų pralenkia naujienų portalus. Geriausia nelįst į delfi, lrytas.lt (ten komentarai dar tragiškesni) ir pan.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2015 m. rugpjūčio 2 d. 16:49:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Įkišiu ir aš savo trigrašį. Pirma, musicas. Pastebėjau, kad be "Kill/Save" temų kurį laiką niekas viršun neiškildavo. Nebent "Demotyvatoriai......" Na ir pati neturiu ką daugiau be to pasiūlyt. Plius, vasar man pats darbymetis. Ir dar viena plikta iki rudens {#} Guodžiuosi, kad jau nuo rugsėjo tai kaaaaip atsiimsiu... Nu pažiūrėsim. Gal pasiseks. O kol kas nei temų diskusijoms, dienoraščiams, nei idėjų, kaip pagerint musicą (jei jų dar kam nors reikia).

Dar šis tas. Na labai jau sunku darosi tuos raštus skaityt - šrifto smulkumas beveik žudo akis. O kai darbe panašias blusas rakinėju, tai varge vargeli....

 

Sakai, Užkalnis rašo konstruktyviai, o komentaruose viena nykuma? Nu nežinau... Šiaip jau imu vengt juos skaityt, nes dažnu atveju būna beveik aišku, ko ten galima sulaukt (ir kokiais 99 proc. spėkjimas pasitvirtina)... Tačiau paitaiko ir perliukų. Be ironijos sakau. Nagi negalėjau neatkreipt dėmesio į tai, koks šaršalas sukilo dėl Palangos. Nu niekaip nesuvokiu, už ką galima kad ir nekenčiamiausią, nrtalntingiausią ir visokiom kitom blogiausiom pramsėm -iausią veikėją duot teisman už parašytą teisybę (nors ką aš žinau - seniai Palangoj nebuvau, tačiau, kitaip nei anksčiau, grįžt ten nesinori). Ir padariau (ne)dovanotiną klaidą (gal) - įsisukau į komentarus. Tiesa, registruotus. Nes jų visada mažiau. Ir jie dar bent kažkokį sveiko proto lašą turi. Na ir ką - radau beveik visiškai man tinkantį:

"Burba Kvakas 2015-07-30 01:01 IP: 78.61.229.153 Kaip Užkalniui su Palanga - norėtųsi nevažiuoti, bet kažkokia "tetos Jadzės" priklausomybė verčia, taip man su Užkalnio tekstais. Trolinimas ir taukuota pagieža, kurios geriau ant Marijos žemės nebūtų, bet neskaityti negali, nes kažkodėl patinka... Kaip katalikiškai auklėto bernaičio masturbacija, dievaži.. f-u, Užkalni. Parašyk dar ką nors."

Na o šiaip situacija primena patarlę - šunys (komentatoriai) loja, o karavanas (Užkalnis) eina. Nors ta Palangos epopėja man tokia graudžiai juokinga...

 

Muzikinė dalis. Na, čia jau man sunku ką nors naujo iškrapštyt, nes... Gėda prisipažint, tingiu ieškot kažko ypatingai naujo. Nors kol kas visai džiugina ir senienos (pavadinkim taip). Kas mane žino, aišku, supranta, kokia naujiena mane džiugina labiausiai ir kokio įvykio laukiu labiausiai (aišku, labai gaila, kad į Rio de Žaneirą tikrai nenuvyksiu) - tai savo PAČIŲ PAČIAUSIŲ - a-ha pasirodymo Rygoje. 

Kita miela naujiena - OK, tebūnie Grace nuopelnas, kad ją paskelbė - kažkas naujo (ir visai mielo ausiai) Bon Jovi stovkloje (be R. Samboros, kaip suprantu...). 

Ir dar vienas man tikrai įdomus projektas - Jean Michel Jarre bendradarbiavimas su "elektronščikais". Pora pavyzdžių kol kas žada malonumą bent jau mano ausims

Nors Armin van Buuren tikrai nėra tarp mano mėgstamiausių, bet visgi bendras darbas skamba puikiai.

Kitas "gabalas" - jau su vienu iš mano favoritų - Vince Clarke (nors jo atveju, ankstyvieji depešai, Yazoo ir Erasure mano ausims skamba maloniau nei VCMG). 

Gaila, kol kas ne visas "gabalas", o tik jo kūrimo istorija. 

Kitų bendradarbiavimų, su kuriais susipažint dar nespėjau, gal nemėtysiu - kam bus įdomu, susiras.


Atsakyti
einaras13
2015 m. rugpjūčio 2 d. 14:23:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šaunu. Geresnio prizo nei vieno reitingo taško (t.y. like ant komentaro) negaliu duoti!


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Alvydas1
2015 m. rugpjūčio 2 d. 14:10:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pabandau užpildyti cheminį laiptažodį.

1. Formalinas

2. Boras

3. Distiliacija

4. Koeficientas

5. Polistirenas

6.Fenolftaleinas

7. Sacharozė

8. Silicis

Gautųsi - Fosfinas (PH3)


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Poets of the Fall Poets of the Fall
7,8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 152
  Iš viso užsiregistravę: 73334
  Naujausias narys: nblbqiduij
  Šiandien apsilankė: 174411