Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 2020 m. gegužės 22 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2020 m. rugpjūčio 30 d. 12:20:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Su Caligula's Horse per jų ankstesnius kūrinius man nepavyko susidraugauti, jie man atrodė kaip nedarnus įvairių progmetalio stilistikų (Dream Theater / Opeth / Between The Buried And Me ir gal net šiek tiek Haken) miksas. Šitas albumas tuo tarpu man jau lipo labiau. Visgi didžiausia problema: Caligula's Horse muzika yra dinamiška, vežanti ir labai kintama, todėl kiekviena ilgesnė nei 5 minučių daina virsta žaidimų su ugnimi. Šiame albume man nei vienas iš trijų ilgesnių kūrinių (Salt, Autumn ir The Ascent) atrodo nepasiteisinęs. Autumn turi gerą finalą, bet jo tenka laukti per ilgai. The Ascent turi kietą pradžią, bet kūrinys išsikvepia ties viduriu. Salt apskritai gan blankus kūrinys, nors priedainis visai neblogai dar skamba. 

Visgi visas albumo gėris slypi trumpesniuose kūriniuose. Mano mėgstamiausi: Valkyrie, Slow Violence ir The Tempest. Galingi, vežantys kūriniai, turintys labai įsimintinus priedainius, o gitara skamba sunkiai ir įkerta į smegeninę taip, kad net ir norėdamas neužmirši tų motyvų. Slow Violence man netgi stipriai asocijuojasi su tuo, ką švedų progmetalistai Andromeda išdarinėjo pirmuose dviejuose albumuose - skamba kaip iš jų katalogo ištraukta daina. The Tempest ir Valkyrie irgi turi tokio panašumo. O kadangi aš labai vertinu tai, kaip Andromeda išvengė pasmerkimo Dream Theater stiliaus kakofonijoje ir apsibrėžė savitą skambesį, tai man šito albumo trys favoritai atrodo kaip gera bazė susirasti ir Caligula's Horse kolektyvui savo braižą, nes kaip ir minėjau, man kažkoks aiškus šio kolektyvo identitetas nesivaizdina galvoje, kai apie juos pagalvoju, nors tai jau penktas jų albumas. 

Būtent dėl vienovės trūkumo ir rizikingo žaidimo su ilgomis dainomis aš skiriu 9-etą su minusu. Bet pabrėžiu - man tai simpatiškiausias Caligula's Horse albumas kol kas. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1279
  Iš viso užsiregistravę: 73351
  Naujausias narys: uxtabecvry
  Šiandien apsilankė: 111294