Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Soulfly


2012 m. rugsėjo 14 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
„Soulfly“ – tai grupė, kurią 1997 metais subūrė kultinio death/thrash metal projekto „Sepultura“ įkūrėjas bei idėjinis vadas Maxas Cavalera po to, kai 1996 metais jis paliko šią grupę. Prieš įkurdamas naują projektą, Maxas kaip svečias dalyvavo kitos garsios grupės „Deftones“ 1997 albumo „Around the fur“ įrašuose. Būtent iš šiame albume skambančios dainos „Headup“ teksto, anot Cavaleros, ir kilo naujosios grupės „Soulfly“ pavadinimas.

„Soulfly“ yra ne tik kultinė sunkiosios muzikos grupė, bet ir nepaprastai sėkmingas komercinis projektas. Jų muzikos stilių galima apibūdinti kaip death/thrash-metal ir nu–metal muzikos mišinį su braziliškais folk-muzikos elementais.

Iki šiol grupė „Soulfly“ yra išleidusi 8 studijinius albumus. Visi jie pateko į „Billboard Top 200“ populiariausių albumų sąrašą ir užėmė pakankamai aukštas vietas. Kaip tokio muzikos stiliaus atstovams, tai išties didelis ir reikšmingas pasiekimas. Viename iš interviu Maxas Cavalera teigė, jog jis subūrė grupę, kad galėtų kombinuoti garsus ir įvairias religijas. “Sielos skrydis” („Soulfly“) - tik šis žodžių junginys gali tiksliai apibūdinti mūsų kūrybą ir grupės koncepciją”, - apibendrina grupės lyderis.

Kartu su „Soulfly“ koncertuoti į Vilniaus klubą „New York“ atvyksta dar dvi jaunos grupės - „Incite“ ir „Lody Kong“. Abiejose jose groja Maxo Cavaleros jaunesnės atžalos, būtent todėl turo pavadinimas skamba galingai ir idealiai tiksliai – „Maximum Cavalera Tour 2012“. Tiek daug giminaičių vienoje scenoje iš skirtingų projektų metalo scena seniai jau nematė – ir nėra čia ką daugiau pridurti!

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 10732
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 145516