Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Symphonicities Vilniuje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na štai – mano pirmasis dienoraštis. Laukiau jam tinkamos progos. Ir štai ji – Lietuvoje trečiąkart koncertavo Stingas. Ilgai laukiau šio koncerto, bet ir pasirengimas jam nemažai nervų ląstelių suėdė...

Kaip žinia, bilietelius pirmieji galejoįsigyt šiek tiek privilegijuotieji – Stingo fanklubo nariai, po jų – Tiketos klubo nariai. Oi, nelengva buvo sulaukt tos dienos.... Kai pagaliau „tiketiečiai“ galėjo įsigyt bilietus, perspėjau koleges – vėluosiu, gal net labai. Bet bilieto man labai reikia.

Pagaliau išaušo TA diena. Aš jau sukiojuosi prie kasų Panoramoje. Hmm, žmonių ne per daugiausia, bet, atrodo, bilietų norinčių bus. Artėjant dešimtai valandai, prasideda Tiketos bajeriai – sunkiai kraunasi kompas. Kai jis pagaliau pasikrauna, pardavėja supratingai klausia: “Į Stingą?” Dviese linksim. Tačiau – paaiškėja, kad neužkrauna būtent Stingo koncerto bilietų... O hrrr..... Kai ir ši problema sutvarkyta, bėdos tuo nesibaigia – reikia keliskart pakartot bilietų rezervavimo/pirkimo procedūrą, na kažkas nesikrauna/nesijungia...., etc., o trumpiau – vėl Tiketos pokštai.... Kai pagaliau bilietą laikau savo rankose, kažkodėl nepalengvėja, o pasijuntu toookia išsekusi... kartu paaiškėja, kad jau nemažai pigiųjų bilietų iššlavė fanai – trijų bilietų vienas šalia kito negali įsigyt viena tokia panelė studentė. Gražuuu... Negi tai šimtaprocentinio išpirkimo pranašas? Vėliau paaiškės – neklydau.

Šiaip ne taip sulaukiau ir antrosios TOS dienos. Koncertas ŠIANDIEN! Dienelė visai graži, tokia tikrai rudeniška... Tačiau kol iškeliauju į koncertą, ne tik kad juodi debesys pradeda gąsdint – nespėjau iš savo gatvės išsukt – dangumi nusirango ugninė gyvatė. Mjooo.... Atrodo, laukia „apšildymas“ su garso ir vaizdo efektais Dar spėju nusigaut iki reikiamos stotelės, bet pakeliui debesis perskrodžia vienas už kitą gražesni žaibai. Matau – tolumoje kerta kaip reikiant. Tik išlipus iš autobuso nukrenta pirmieji lašai. Areną pasiekiu jau kaip reikiant kertant liūčiai.

Sakysit, kokio velnio aš čia apie orą? Ogi štai kodėl. Ateinu prie arenos, ten jau būriuojasi keletas žmonių. Lyja, tad visi slepiasi po stogu. Kol laukiam, spėjam pasigrožėt ne tik riebiais žaibais, bet ir nė kiek ne prastesniais garso efektais. O kai ateina laikas mus leist į vidų, pasirodo apsauga ir pareiškia, kad privalom trauktis už ribos, kur BUS pastatyta tvorelė. Jie ką – iki lietaus to padaryt negalėjo??? Ar kaifuoja žiūrovus į lietų varydami? Et, viskas pasimiršta, kai patenkame į vidų... Čia laikas netrunka prabėgt ir aš jau salėje. Nors buvo prašyta nevėluot ir žadėta pradėt tiksliai laiku, aišku, taip neišeina, bet kai pagaliau scenoje pasirodo šio įvykio kaltininkas, salė pratrūksta ovacijomis. Ir nesvarbu, kuri daina beskambėtų – neatrodo, kad ji skamba KITAIP, nes su orkestru ji taip turėtų skirtis nuo senos pažįstamos... Bet veikiau atrodo, kad jos skamba būtent taip, kaip ir turėtų skambėt – taip viskas puiku...  Žinoma, neapsieinama be šiokių tokių siurprizų – pristatinėdamas muzikantus, Stingas pamini ir... tadadam! žmogų, kuris dar pavasarį žadėjo sugrįžt – gitaristą Dominic‘ą Miller‘į. Greitai pažadą sugrįžt įvykdė – nė pusmečio nereikėjo Taip nepastebimai pirmoji dalis ir baigiasi. Nekantriai laukiu antrosios. Mhm, šioje irgi gerai ir mažiau žinomi kūriniai. Skambant „All That Envy“ scenoje pasirodo trimitininkas. Deja, tai ne Chris‘as Botti (oi, kaip man jo trūko.... ) – bet tai negadina nuotaikos. Ir vėl viskas skamba taip, tarsi būtent su orkestru tai ir turėtų skambėt, tarsi iš pat pradžių buvo kurta būtent taip... Koncertas baigiasi, po jo bisas. Visą tą laiką publika stovi. Po kiekvieno kūrinio – ilgos ovacijos. Suskambus pirmiesiems „Fragile“ akordams visa salė pasipuošia švieselėmis – kas telefonus, kas žiebtuvėlius įžiebė. Po to – vėl ilgos ovacijos, dar viena daina ir... Ir išgirstame tai, kas tikriausiai kiekvienam muzikantui sakyt taip įprasta kaip mums „labą dieną“ ar „ačiū“ – „See you next time“. Kažkodėl norisi tikėt, kad tai buvo pasakyta tikrai nuoširdžiai. Ir.. ir lauksiu ketvirtojo karto

Keletas akimirkų tiems, kurie ten nebuvo:

https://i935.photobucket.com/albums/ad199/Rutone/Symphonicities%20Vilniuje/DSC01267.jpg

https://i935.photobucket.com/albums/ad199/Rutone/Symphonicities%20Vilniuje/DSC01271.jpg

https://i935.photobucket.com/albums/ad199/Rutone/Symphonicities%20Vilniuje/DSC01278.jpg

https://i935.photobucket.com/albums/ad199/Rutone/Symphonicities%20Vilniuje/DSC01248.jpg

https://i935.photobucket.com/albums/ad199/Rutone/Symphonicities%20Vilniuje/DSC01258.jpg

 2010 m. rugsėjo 18 d.

 2016 m. kovo 23 d.
 2015 m. gruodžio 30 d.
 2015 m. lapkričio 15 d.

Komentarai (4)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
onewildflower
2010 m. rugsėjo 18 d. 17:24:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
O kodėl turėtų neatvaryti, bile pinigus moka ir į koncertus eina...

____________________
Pavasaris širdyje
Atsakyti
Crazyz
2010 m. rugsėjo 18 d. 16:04:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Tai kaži jau beatvarys dar kada į Lietuvą.

Atsakyti
Silentist
2010 m. rugsėjo 18 d. 10:40:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Mielas aprašymas

____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
onewildflower
2010 m. rugsėjo 18 d. 10:27:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
O kaip norėjau čia būti buvusi... Įsivaizduoju, na bent jau stengiuosi tai padaryti, ką tu matei ir girdėjai. Ne...joks CD, kad ir originalus, neatpirks tų vaizdų ir emocijų... Belieka tikėtis, kad jis sąžiningas vyrukas, ir pažadus moka tesėti

____________________
Pavasaris širdyje
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Primus Primus
7,3

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 151
  Iš viso užsiregistravę: 73334
  Naujausias narys: nblbqiduij
  Šiandien apsilankė: 151176