Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

*jeigu mes norime nueiti kazkur...

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

...ar isvystyti save, I labiau pazengusi, I labiau patyrusi, geresne savo paties versija, zengti galime I prieki tik nuo tasko, kuriame stovime siuo metu. Jeigu nezinom kur stovime dabar, taip ir liksime vaikscioti ratais.

-------------------

Puse manes yra pripildyta neissakytais dar, bet besiverzianciais laukan zodziais, kita - skaudancio drovumo. As geidziu vienumos, nuosalumo ir, tuo paciu metu, trokstu daugybes zmoniu supanciu aplink. Daranciu savo dalykus. Atskirai, kurie, galbut, kada nors, atrodytu netycia, persipins su manaisiais. As noriu aplieti meile gyvenimui viska prie ko prisilieicu savo, dazniausiai, saltais it ledas, pirstais. Ir daryti noriu tai nesustabdant savo pacios ugdymo, nesiliovus rupintis ir buti kiek svelnesnia, dovanoti siek tiek laiko. As noriu gyventi tame pirminiame, intuicyviam asmeniniam sprendime, kol ramiai prisedu uodegyte ir apsvarstau simta sesiasdesimt penkis zingsnius I prieki. Tokia tatai gyvenimo netvarka. Balaganas; visi nesiojames begalybe ant savu peciu, ir pamainos tarp tu begalybiu, rodos, privalomos. Mes esam beprotiskai komplikuoti kuriniai. Ir tas balansas, kurio kiekvienas, ir visi kartu vienu metu, taip trokstame, ateina tik tada, kai ne tik suprantame bet ir ismokstam susitaikyto su tuo keblumu. Asmeniniu savo ir platesniu, globaliu. Buti vandeniu. Tekanciu, prisitaikanciu ir minkstu. Subtiliai galingu, ir atviru. Laukiniu ir giedru, permatomu iki pacio saknu. Sugebanciu priimti visus pokycius vedini I ateiti tolygaus potvynio, o gal ir keliu. To, sako, uztenka.

I fell apart many times.

so.

what does that say about me

besides

I live through

wars.

 
 2016 m. liepos 31 d.

 2018 m. sausio 15 d.
 2017 m. rugsėjo 11 d.
 2017 m. rugsėjo 6 d.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Sovietinė muzika Sovietinė muzika
7,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1033
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 166721