Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

kaškaš...

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tiesiog laikas bėga, o kaip be žodžių, taip be žodžių. Negaliu apibūdinti aplinkos, savęs, savo būsenos ir įvykių. Nes viskas šiuo momentu yra niekas. O niekas yra viskas. Žodis niekas pasako daugiau, nei daugelis kitų bereikšmių epitetų ar malonių žodelių.

 

Apie mokslus nenoriu šnekėt, nes jūsų neigiama reakcija tada į mano dienoraščius. Na, šiaip iš vidaus norisi paplepėti, bet geriau nepykdysiu jūsų, trokštančių genialių minčių iš manęs... Gal aš ir genijus, bet tik savose srityse. Ir tikrai nesu genijus filosofijoje ir mąstymuose.

 

Aš kartais pastebiu, kad man šiais, mano, kaip tigro, ir paskutiniais Žemės metais (P.S. netikiu pasaulio pabaiga, bet tuos žodžius šiaip sau įterpiau), pernelyg sekasi. Tiesiog mokslai pernelyg gerai sekasi, o ir gyvenimas šiaip visas labai įspūdingas. Nors va, kaip tinginys, taip tinginys. Na, tokiems žmonėms kaip aš nereikia daug pastangų, nes ir taip viskas sekasi gerai iš prigimties, bet aš esu milžiniškas perfekcionistas, kuriam kiekviena klaida visą gyvenimą daro košmaru. O gal tik tada, kai mane stebi žmonės. Anglų kalboje kaip pasakojau ir visi spoksojo į mane, tai drebėjau kaip reikiant, o per vokiečių strigau kaip reikiant, ir nepergyvenau, nes mokytoja įrašė 10, kadangi jokios gramatikos klaidos neaptiko, ir svarbiausia - visi kalbėjo tapusavyje ir į mane nekreipė dėmesio.

 

Na, o šiandien tinginystė privedė iki to, kad sugrioviau visus planus gerai pasimokyti lietuvių ir matematikos, o vis dėlto prisigalvojau visokios veiklos. Vėl pradėjau siųstis kompiuterinius žaidimus, nes man užeina toks užsinorėjimas pažaisti naują arba senai turėtą žaidimą iš neturėjimo ką veikti. Kvaili mano sprendimai, bet gal, kaip sakoma, nespėja ataušti mano smegenys. Gal kai penkias dienas įtemptai dirbu protinį darbą, kitas dvi turiu normaliai pailsėti. Bet kur tu pasidėsi, net einant ir kas žingsnį turi mąstyti, kaip padėti koją, kad nenugriūtum, o va ir dienoraštį rašydamas mąstai ką parašyti (nors iš tikro mintys dabar liejasi laisvai), tai protas bet kada reikalingas, išskyrus miegant. Ką aš kalbu, ir miegant jis reikalingas, nei sapnų nebūtų, nei miegot galėtum be smegenų. Na, protas ir išmonė gal ir nereikalingi, bet smegenys yra žmogaus gyvybės instrumentas, pats didysis gyvenimo laikrodis...

 

Artėja Kalėdos, eglutė jau stovi. Ir štai, mums ant pečių -20 užkraus likimas. Šalta, netgi labai. Jei taip tikrai bus, tai bus šalčiausios šventes, kokias tik savo gyvenime pamenu. Mąstau apie dovanas, bet nieko nesugalvoju. Tuščios smegenys, kai reikia kažką planuoti, organizuoti ir etc.

 

P.S. čia ilgas dienoraštis dėl to, kad praradau įprotį rašyti kiekvieną dieną, ir šis raštas tik antras gruodžio mėnesį (po dvylikos dienų pertraukos). Tai ilgiausias ramybės laikotarpis einaro13 profilio istorijoje. Mėgstu kartais parašyti genialesnių minčių nei pliurpologija, ir dėl to manau, jog šis raštas vykęs.

Be to, labai klausau vienos dainos, kuria negaliu atsižavėti. Rekomenduoju jums šį savaitgalį šią dainą:




 2012 m. gruodžio 15 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (11)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2012 m. gruodžio 17 d. 20:53:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pagaliau, kažkas mane suprato. Ilgas komentaras, bet daugelis žodžių yra aukso vertės...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
4Blackberry
2012 m. gruodžio 16 d. 21:28:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Niekas labai slegiantis ir tuščias. Toks būna jausmas, kai atrodo, kad esi niekas ir gyveni nieke.

 

Einarai, aną dieną gal man irgi buvo prasta nuotaika. Ne tau vienam taip gali būti. Nereikėjo, matyt, man taip išsikrauti, nesusivaldžiau. Nenorėjau, kad tai padarytų kokią nors įtaką tau, nenorėjau, kad pagalvotum, jog savo žodžiais pastačiau pamatus kažkokiam tai karui. Nereikia tų karų, geriau tegul būna taika. Hipizmas. Ir dabar, rašai, kad nenori pykdyti žmonių su savo kalbom apie mokyklą ir mokslus... Matau, kad ir tu ne taip supratai mane. Bet kitaip tikėtis neverta, turbūt. Tiesiog, aš truputi pasikarščiavau ir tai neturėjo pereiti į kažką rimtesnio. Mano tikslas nebuvo įžeisti, supykdyti. Aš ten rėžiau tau šiokios tokios kritikos, suprantu, kad toks žmogus kaip tu, gali jos nevirškinti... Taigi, jei tikrai netyčia įskaudinau, aš atsiprašau. Gali rašyti savo dienoraščiuose ką nori, juk nedraudžiu.

 

Kitas dalykas, dėl genijaus sąvokos. Tai žmogus, turintis išskirtinių gebėjimų. Genialumas - tai aukčiausias kūrybinų galių pasireiškimo laipsnis. Genijais šiais laikais vadinami bet kas. Užtenka padaryti kažką naujo, iš šalies atrodančio super įspūdingo - ir tave laiko genijum. Bet tikrieji genijai yra atpažįstami kitaip ir tai labai aiškiai pasimato. Gal ir galima genijus į sritis skirstyti. Bet tikrieji genijai bet kurioje srityje pasižymi, man atrodo. Nežinau.

 

Iš tikrųjų, Einarai, kartais atrodo, kad per daug išaukštini save. Kartais ir pakritikuoji, bet ta kritika būna tokia ironiška, dirbtina, atrodo, kad pasakai tik šiaip, kad nebūtų viskas vien tik gerai ir susidarytų toks nekaltas vaizdas. Tas dalykas, kad giriesi gaudamas gerus pažymius, kai tau sekasi, yra natūralus. Natūralu, kad kai nelabai kas nors pasiseka, nesinori pasakoti. Bet tai, kad meluoji apie savo sėkmę, tikiuosi yra nesąmonė.

Koks tu esi ne internetinėje erdvėje, aš nežinau, niekas iš mūsų čia nežino. Bet tikiu, jog tikrai daug kas skiriasi, nors ir sunku nuspėti, kas būtent. Bet to svarstyti net neverta. Gal ir įdomu, bet neverta.

 

Tas dalykas, kad yra paaugystė viską paaiškina. Reikia mokėti žmonėms būti pakantiems, ramiai viską priimti, nesikarščiuoti ir atleisti. Bet kartais sunku valdytis, kartais žmogus sulaužo savo vertybių laikymasį. Kartais pats save nuvilia. Kartais nuvilia net pernelyg dažnai. Kartais, tiek dažnai, kad pradeda ryškėti jo ydos... O tada kai pamato, koks iš tiesų yra, bando keistis.

Nereikia bandyti žmonėms įtikti, nereikia būti tokiu, kokie visi. Reikia būti savitu, išskirtiniu, įdomiu, savotišku genijumi. Ir visada reikia stebėti save bei neleisti, kad kai kurios negerosios savybės užvaldytų žmogaus charakterį. Galima būti išskirtiniu, bet tai nereiškia, jog bjauriu, visiems kenkiančiu asmeniu. Net tada, kai būna prasta nuotaika, reikia susivaldyti ir netėkšti kitam ko nereikia. Daugeliui atrodo, kad valdytis yra kvaila, bet juk žmonės turi taip daryti. Vardan pripažinimo, vietos po saule, paties savęs. Dėl garbės ir vertybių. Juk tai tokie nuostabūs dalykai. Kai tave gerbia už tai, koks ESI. Kas gali būti už tai maloniau, vertingiau?

//

____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Enough
2012 m. gruodžio 16 d. 18:02:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

 

 


Atsakyti
DeusInversus
2012 m. gruodžio 16 d. 17:18:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kazujistika {#}


____________________
Ba Doom Tss
Atsakyti
velniux
2012 m. gruodžio 16 d. 16:47:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tą, ką tu ir parašei. Kad "kiekvienas savotiškai genijus". Žinai, kas tai yra? Tai yra absoliutus sąvokų nesuvokimas. Skirkim žmones, kurie yra gabūs kažkokioj srity (taip, beveik visi tokie yra) ir tuos, kurie yra absoliučiai geriausi. Žodis "genijus" yra sukurtas specialiai išskirtiniais gabumais ir talentu apdovanotiems žmonėms. Tokiems, kurių idėjos atnešė ką nors naujo pasauliui. Kažką, ko niekas anksčiau nesugebėjo suvokti. Tai tokie žmonės, kurių dėka žmonija juda pirmyn. Sorry, bet mokyklinukas, laimėjęs savo apylinkės matiekos olimpiadą ir gaunantis iš kontrolinio daugiau už bendraklasius yra vis dar taip pat toli nuo genijaus, kaip pingvinas iki Sacharos.

 

Žinai, tu esi teisus visus musico portalo narius vadindamas "paprastais mirtingaisiais". Aš tam pritariu. Bet žinai, kas išties juokinga? Kad iš tavo žodžių labai aiškiai matomas truputį liguisto narcizo požiūris, subtiliai parodantis, jog tu tam "paprastų mirtingųjų" ratui nepriklausai. Žmogau, jau leiskis, užteks. Kai ką nors iš tikrųjų pasieksi, galėsi myžčiot apie savo genialumą. O dabar būk mielas ir vietoj to, kad kitus vadintum nesupratingais medžiais, pažvelk nors kartą į veidrodį ne su klausimu "kas pasaulyje gražiausias/nuostabiausias ir išmintingiausias". Ne. Paklausk, kodėl. Jeigu vis dar atrodys, kad gali tokiu vadintis ir vis dar tam turėsi "svarių" priežasčių, tegu. Bet patikėk manim, ateis laikas, kai tavo sparneliai bus apkarpyti. Ir kuo didesnius juos prisilipdysi, tuo skaudžiau tėkšies veidu į purvą.

 

Jaučiu, kad net neperskaitei iki galo, bet nesvarbu. Gali nebeatrašinėti, koks aš kvailas ir netolerantiškas, nes tai manęs nė kiek nejaudina... Nebent nori ir toliau vaidinti portalo juokdarį. Tuomet sėkmės.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
einaras13
2012 m. gruodžio 16 d. 16:19:48 2012-12-16 16:21:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Smagu, kad prajuokinau. Ir kaip matote, pirmas teiginys buvo atsakas DL tokia pačia ironija, o antras jau išvada, pagrindinys teiginys...(taip ir maniau, kad šito komentaro kažkas nesupras).

Bet pala, ką jūs tuom norit pasakyti - kad genijų pilna? Aišku, pilna. Kiekvienas genijus savotiškai... Kiekvienas turi savo stipriųjų pusių, kuriose gali vadintis "genijais". Nebent esi tuščia vieta, bet tokių pažįstu 1%...

Nu jo, su jumis kaip su medžiais kalbėt. O dar prieš keletą mėnesių music'ą laikiau supratingų žmonių bendruomene. Kaip mano istorijos mokytojas pasakytų: "nė velnio"...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
velniux
2012 m. gruodžio 16 d. 15:51:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"Absoliučiai ne savimyla..."; "Bet kad esu savimyla, tiesa" {#}. Apsispręsk gal, ką? Man tai linksma kartais tavo "genialius" užrašus paskaityt, nuotaiką pakelia šiek tiek {#}. Tų genijų aplink, atrodo, tiek, kad nors vėžimais vežk. Vieni genijai, kur bepažvelgsi. Tik kažkaip sunkoka kartais tą genialumą pastebėt kitiems, kai per kraštus besiveržiantis savęs išaukštinimas viską užgožia. Nors ką ten pastebėsi, sunkoka įžvelgti kažką, ko nėra...

Ir su tuo "paprastiems mirtingiesiems" taip prajuokinai {#}.

 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
einaras13
2012 m. gruodžio 16 d. 15:35:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Absoliučiai ne savimyla... Oi, kad jūs mane tikram gyvenime pažintumėte, jūs visai ne tokį mane pamatytumėte, ne tokį, kaip šituose raštuose. Užtat dar nieko negalima teigti. Bet kad esu savimyla, tiesa.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2012 m. gruodžio 16 d. 15:34:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Apie kokią didybės maniją kalbi??? Ne nu žmonės, čia kaip, jau nebegalima nė vieno normalaus sakinio parašyti, iškart užsipuola. O gal aš ir iš tikro esu savotiškas genijus, tik jūs dar to nežinot... Nes greičiausiai jums, paprastiems mirtingiesiems, nelemta žinoti.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
DeathLetter
2012 m. gruodžio 16 d. 13:17:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O tu visiškai ne savimyla, Einarai.{#}


____________________
Jeigu Jūs nesergate paranoja, tai dar nereiškia, kad jie Jūsų neseka!
Atsakyti
V3rtig0
2012 m. gruodžio 16 d. 12:10:54 2012-12-16 12:11:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"Gal aš ir genijus, bet tik savose srityse."

 

Gal tu ir genijus, o gal tu tik megalomanas. Beje, Wikipedia perspėja: "Didybės manija gali būti kai kurių psichikos sutrikimų simptomas"

 

Tep kad saugokis ;)

Su artėjančiom.


____________________
bacon
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Panic at the Disco Panic at the Disco
7,2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 235
  Iš viso užsiregistravę: 73334
  Naujausias narys: nblbqiduij
  Šiandien apsilankė: 253459