Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
MsEnteryourname
2013 m. liepos 2 d. 22:20:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, kadangi aš visada užsikabliuoju ant vieno albumo/grupės ir jokia kita muzika aplink man nebeegzistuoja, tai Courteeners man gana naujas atradimas{#} Man labiausiai ir patinka, kad jie nemėgina nieko išlaužti, jokių teatrų ar cirkų ant scenos. Tik muzika ir tikros emocijos, o ne kažkoks maskaradas. To šiais laikais itin pasigendu. Negaliu žiūrėt, kai skėryčiavimusi, šokiais ir skudurais mėginama paslėpti varganą muzikinį talentą, tiksliau sakant, jo nebūvimą. Kažkaip nelabai turiu prie ko prikibt. Sąlyginai jauna grupė, talento daug, manau, nustebins dar. Revoliucijos gal ir nesukėlė, bet sceną sudrebino. O kuo viskas baigsis - pamatysim ateity. Šiaip...Nirvana užlenkė savo paprasta muzika tuos glamūrinius rokerius, kuriem tik šukuosenikės ir berūpėjo, ką čia žinosi, kaip su šitais bus{#}


Atsakyti
Delacorado
2013 m. liepos 2 d. 21:33:48 2021-08-10 23:35:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, gal ir nepasakytum, jog jie muzikoje padarė kažkokią revoliuciją, tačiau jos kokybės tikrai nepaneigsi - kad ir koks žanras tai bebūtų (juk ir pop būna labai kokybiškas). Labai žavi tas jų optimistiškumas, profesionalumas, veržli energija, o ir muzikos melodingumas, subtilumas, grakštumas... Bet labiausiai - Liam Fray balsas. Užtenka pažiūrėti tą video "Why Are You Still with Him", ir viskas bus aišku be žodžių. Atrodo, kas ten ypatingo? Minimalus akompanimentas, paprasta aplinka, jokių balsą padailinančių kompiuterinių efektų (tokioje situacijoje ir išryškėja visi dainininko pajėgumai - arba silpnosios vietos), Liamas nesiplėšo, bandydamas "išlaužti" kažkokias neįtikėtinas natas keliuose diapazonuose. Bet jam nieko iš to ir nereikia. Ir jokių kitų priedų, kurie sustiprintų įspūdį - jokių įmantrių apdarų, makiažo, LED ekranų, lazerių ar konfeti. Nes jis skamba taip, kad net gniaužia gerklę... Štai čia ir yra tikrasis žmogaus talentas. Apie tokius sakoma - "balsas turi sielą". Tvirtas, vyriškas, išdidus, savimi pasitikintis balsas, bet jame jaučiamas ir skausmas, ir nostalgija, ir nepaprastas švelnumas. Fantastiška sintezė. O štai tame "Trying Too Hard to Score" video Liamas - vėl visai kitoks. Koks organiškumas ir aistra! FUCKING AMAZING. Tikra roko žvaigždė.


Atsakyti
MsEnteryourname
2013 m. liepos 2 d. 16:12:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Išties nuostabus šviežaus oro gūsis. Kuo daugiau klausau, tuo labiau patinka.


Atsakyti
Delacorado
2013 m. liepos 1 d. 12:12:02 2021-08-10 23:36:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai, kad ši grupė Lietuvoje praktiškai nežinoma, visai nieko nesako apie jos kuriamos muzikos kokybę. Jos dainos varijuoja tarp šiurkštoko ir uraganiško, bet išieškoto skambesio indie rock/post punk (su aiškia rokenrolo įtaka), šiuolaikinio New Wave iki beveik euro pop - ir niekas iš to neskamba vienodai ar nuobodžiai. Nors galbūt labiausiai norėtųsi išskirti jų balades, tokias kaip "Cameo Brooch", "Marquee" ar "Lullaby". Debiutinį Courteeners albumą ''St. Jude'' gali klausytis tie, kuriems patinka The Libertines, Arctic Monkeys ar Franz Ferdinand, vėlesniąją kūrybą - Editors ar Hurts, o gal ir A-ha su Pet Shop Boys (labai panašu nėra, bet tas jų uplifting disco-rock kažkiek susišaukia). O balades (kurios šiame grotuve eina kas trečia) - tiesiog visi, kurie vertina kokybišką muziką ir gerą dainavimą (kas roko muzikoje, atrodo, itin reta). Liam Fray balsas - ne tik labai gražus, bet ir universalus: tose energingose roko dainose - labai veržlus ir audringas, o baladėse spinduliuoja tikrą sielos ramybę ir pasitikėjimą. Tvirtas, vyriškas, bet kartu ir švelnus. Tiesiog klasiškas (Vocalist/guitarist Liam Fray has a soaring, excellent voice, but more importantly his voice is very distinctive). Jei jis norėtų, tai gal netgi galėtų būti "crooneris" ar dainuojantis poetas (beje, kai kurie akustiniai jo pasirodymai tą ir primena).

Trumpai tariant: puikus balsas + kokybė + profesionalumas + energija + romantika = The Courteeners!

Kai kurie linkę verkšlenti, jog šiais laikais nebėra kokybiškos muzikos. O, jos tikrai yra - tereikia tik pasidomėti.

God bless the band! (eilutė iš "Not Nineteen Forever")


Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Chad Kroeger Chad Kroeger
7,5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 923
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 42045