Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
DeathLetter
2013 m. lapkričio 10 d. 13:23:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kažkodėl labai sunku įsiaizduoti Einarą kaip ,, maladec bachūrs, kuris tikrai simpatizuoja adidasui" :D


____________________
Jeigu Jūs nesergate paranoja, tai dar nereiškia, kad jie Jūsų neseka!
Atsakyti
lacunacoil
2013 m. lapkričio 10 d. 12:37:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Vilniuj tokiems daykams reikia naujos arenos, bet faktas kad tokios nebus dar labai ilgai. Galėtų rekonstruot Pramogų areną, kad tilptų 10 K ir būtų išspręstos bėdos.


____________________
The Riddle Wants To Be...
Atsakyti
Rutonė
2013 m. lapkričio 10 d. 12:03:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Buvo tas kilimas per Stingo koncertą, bet ir tai ne ką padėjo. Teisingai girdėjau Deividą sakant, kad Siemense reikėtų uždraust koncertus apskritai


Atsakyti
lacunacoil
2013 m. lapkričio 10 d. 11:58:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Siemenso architektūra tokia, kad nebelabai tu ten ką ir bepaspręsi. Per Stingą buvo pecialų kilimą patiesę, bet tada visi sėdėjo, o tikrai neleis savo brangiojo kilimo trypti rokeriams. Galėjo į Kauną vezt. 

Bent WT bus Teatro arenoj.


____________________
The Riddle Wants To Be...
Atsakyti
Rutonė
2013 m. lapkričio 10 d. 11:26:21 2013-11-10 11:27:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sunkus klausimas su tuo garsu... Nes, pvz., per Hurts sėdėjom 107 sektoriaus 13 eilėj (šiaip visai netoli centro žiūrint į sceną, o šiaip gan aukštai ir toli nuo scenos, vos ne tolimiausiam taške) ir bent jau man garsas visai negadino nuotaikos (apie tobulumą Siemense kalbų net negali būt). Vakar, spėju, tragiška buvo visur, kur beatsistotum/beatsisėstum - daug ūžimo, triukšmo, o jau mušamieji.... Šiaip, sako, geriausia prie to garsistų narvo salės vidury, bet kad šįkart, atrodo, ir ten buvo labai jau nekažką.... Regėjimas... na, priklauso nuo ūgio ir neretai įžūlumo. Optimaliausia, aišku, pačiose pirmose eilėse prie scenos, bet jei tektų (ne)laimė įsitaisyt po/prieš kolonėlėm... 

P.S. "Simense akustikos beveik nulis 2006-ais, bet laikas eina, viskas tobuleja, tad po sitiek metu problema turejo issispresti." Pataisymas. Akustikos ne BEVEIK, o VISIŠKAS nulis (bent jau vakar). Laikas eina, bet tai nesikeičia.... :/


Atsakyti
Alvydas1
2013 m. lapkričio 10 d. 11:12:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jus mane gasdinate. As nusitaikes i Dream Theater koncerta ir tikiuosi kazko panasaus i Budokana. Simense akustikos beveik nulis 2006-ais, bet laikas eina, viskas tobuleja, tad po sitiek metu problema turejo issispresti.

Dar klausimas. Kurioje sales vietoje optimalus variantas regejimo ir skambesio? Bendrai, tikiuosi ekranu, kuriose butu rodomos virtuozu rankos.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
enkeli
2013 m. lapkričio 10 d. 11:10:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, o aš nesuprantu senimo, kuris eina į roko koncertą pastovėti... Vietomis jaučiuosi net kiek nejaukiai, nes atrodė, jog dviems kaimyninėms moterytėms baisiai trukdau savo šoktelėjimais, ar plojimais, ar rėkimu. Bet manau, jog šitai kaip visada atmintyje greitai nublanks (galbūt net baltarusių ir lenkų vėliavos..) ir liks tik geras jausmas apėmęs kai regis visa minia traukė Still Loving You, o Wind of Change - kiekvieną eilutę. Net pavirkčiojau. Tad dėkui labai už visiems už šį koncertą :)

Ir labai įdomu dabar skaityti Rūtos komentarą, nes atrodo, jog galiu matyti ją prieš akis su visa kalbėjimo maniera ir mimikomis :D velniškai smagu :) 


____________________
Giliai Tavyje mano Dievas gyvena
Atsakyti
Rutonė
2013 m. lapkričio 10 d. 11:09:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Žinom. Bare nebuvo kada, arenoj nebuvo kur ir kaip.


Atsakyti
RockPrincess
2013 m. lapkričio 10 d. 10:51:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Vėl kai ką pamiršot...


____________________
Aš samdau žmones, kad jie mane garbintu. True story.
Atsakyti
Rutonė
2013 m. lapkričio 10 d. 10:45:09 2013-11-10 13:06:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na ir aš pasisakysiu. Garsas bent jau šįkart buvo pats blogiausias iš visų koncertų, kiek Siemense teko būt. Šįkart netgi pagalvojau, kad akustikos ten apskritai nėra ir derinys "Siemens + akustika" yra apskritai iš fantastikos srities (ne betgi ogi per Hurts taip blogai tikrai nebuvo).  Jau vien atėjus į savo vietas (kurios mums liko atsigrūdus likus 15-ai min iki pradžios) muzikinis fonas skambėjo... neskambėjo. Man tai buvo laaaabai blogas ženklas - kad ir renginio metu bus blogai. Deja, neklydau.... Net su žinomiausiomis Hiperbolės dainomis - jei teksto nemokėjai, tikrai turėjo būt sunku suprast, ką groja.

Kas dėl šildymo - vienaip ar kitaip dedu didelį pliusą. Nes tik antrą kartą taip iškart publika išjudinama. Kad taip užsivestų nuo pirmos dainos, tai buvo nebent Kaune, per Claptono šildymą. Ir apskritai - muzikinei daliai dedu pliusą - setlist'as parinktas visai vykusiai. Tiek Berino, tiek vakaro pagrindinių žvaigždžių. 

Na o kadangi Skorpų kaip ir nemačiau (mažutė aš, mažutė... :/), užteko pasidairyt į publiką. 40-mečiai, sakote.... Paprašyčiau neįžeidinėt - tikrai ne visi tokie. O čia susirinko gal ir 40-mečiai, gal ir 20-mečiai, bet kažkur giliai susenę iki... ai, tiek to... Kas tikrai patraukė dėmesį (ne gerąja prasme, deja) - tai vienas jau gerokai garbesnio amžiaus (nu gal 60+, o gal tik išties nelaiku susenęs) dėdulė, kuris atliko pratimą "galvą pakelt-nuleist, pakelt-nuleist" per bene labiausiai vežančias Skorpų dainas (aš headbang'inimą įsivaizduoju kiek kitaip nei jis). Nu tiek to. Tas toliau stovėjo. Iš arčiau buvusių tai tikrai šauni kompanija susirinko: kažkokia pelkių gražuolė su dviejų varlinų/rupūžinų (sorry, kitaip neišmąstau) palyda. Visi tokiais vargu ar kada intelekto sužalotais veidais. Ypač vyrukai. Kiek pasirodė žiūrint į vieną - na, toks Užkalnis minus intelektas  minus trolinimas plius alusalusalus lygu..... Moteriškoji trijulės dalis (~2 m ūgio) vis traukė savo ne pirmos jaunystės Nokią(?). Blekburry(?) ir filmavo filmavo filmavo.... Panašiau buvo į norą pasirodyt, kad va, publika, žiūrėkit, kokį kietą telefą turiu...  Po kiek laiko prireikė pasitaisyt šukuoseną (ką, po perkūnais, galima tokioj prieblandoj įžvelgt? ir kam, po galais, rūpi kažkokia pelkių gražuolė kažkur salės gale?). Po to moterytei, matyt, ėmė nepaliaujamai smukt kelnės/sijonas ir ji vis taisėsi, taisėsi, taisėsi... nesvarbu, kad tokiai mažei kaip aš ne kartą galėjo ir nosį sugurint. Na tiesiog - po manęs nors ir tvanas. Ai, nu tiek to - likau gyva, sveika ir pasižadėjau, kad kai gausiu stovimas vietas, na, nepykit - varysiu į priekį. ten bent matysiu ką. o ne "rinktinę" publiką "kaimo išminčių" ir pelkių gražuolių veidais ir elgesiu.

Aha, dar... Nu jau spėjau komentarų pasiskaityt prieš nulūždama. Vienas esminių - koks proto bokštas sumąstė prieky sėdimas vietas sustatyt? Mačiau nuotraukas, kokia publika ten sėdėjo - iki šokio tokiai toloka. Iki šėlsmo - šviesmečiai....


Atsakyti
lacunacoil
2013 m. lapkričio 10 d. 10:24:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Eligijau - oi tikrai būna, bet nesitaškau per bet ką, mane turi priversti tai daryti {#} Skorpams tai nepavyko. Per tuos pačius Jurtsus visai raškiausi vietomis {#} 

Bet taip paskutiniu metu labiau mėgstu ramiai įvertinti koncertą.


____________________
The Riddle Wants To Be...
Atsakyti
V3rtig0
2013 m. lapkričio 10 d. 02:01:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jo, su tom vėliavom ne kažką. Bet šiaip nebuvo labai prastas koncas, ypač į galą kažkaip įsivažiavo. Tik garso kokybė baisi, bet klausyt galima buvo.


____________________
bacon
Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Corey Taylor Corey Taylor
7,4

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

01:13 - Silentist
Never rest in pis kristijonas bartoshevicius
00:46 - Silentist
Dbr dar is naujienu: tas kur su zaliais akiniais pasizymejes seimunas bartoshevicius siom dienom teisiamas uz 4 azuoliuku tvirkinima.
00:14 - DjVaids
Sulaukusi 80 metų mirė viena populiariausių Prancūzijos popmuzikos žvaigždžių Françoise Hardy,

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/m/id/kult ura/muzika/mire-prancuzu-pop-m uzikos-ikona-francoise-hardy-2 84-2257294?utm_medium
23:19 - Silentist
Rest in peace Francoise Hardy
Rest in social peace Navickiene
18:07 - Silentist
Anksciau mano parapijoje buvo toks klubukas. dabar Gal Kai silta Viskas vyksta stovyklose.festivalike. o internetas aisku neigiamas veiksnys
17:38 - Silentist
Kurt vilniuje galima aptarti knygas filmus muzika? Zinau knygu muge bet ne knygu muges metu
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
18:43 - Arunazz
Sveiki
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
23:28 - Rutonė
Su INXS ir Disappear man jau panašu į trolinimą. Ne idėjų trūkumą.
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 488
  Iš viso užsiregistravę: 73383
  Naujausias narys: Vinbetinfo
  Šiandien apsilankė: 250695