Vasario 5 išėjo naujas grupės albumas "The Absolute Universe" išplėstine ir sutrumpinta jo versija. Po perklausos liko malonaus nuovargio jausmas. Labai didelė apimtis, griozdiškos pompastiškos kompozicijos vargina, bet kone kiekvienoje randu sau mielų elementų. Būtinai dar pasikapstysiu giliau, bet tik išklausydamas nedaugiau kaip keturias dainas.
Tvarko, bet klaidų privelia. Arba, pagalvojus, viskas tiek buvo suvelta, kad kažkur kažką sutvarkius kitur kažkas griūva. Man administracija kaip ir veikė, netikrinau per daug, bet nelūždavo. Reiks dabar pasitikrint
Linksmybės vyksta. Tuo tarpu aš pasidžiaugsiu, nes panašu, kad kažkas sutvarkė mano problemas. Vėl galiu administruoti ir įeiti į dienoraščius. Reiškia, iš tikrųjų music'o programinius dalykus dar kažkas tvarko. Laimei. Gal net paiešką kada sutvarkys.
2021 m. vasario 18 d. 06:11:04
Vasario 5 išėjo naujas grupės albumas "The Absolute Universe" išplėstine ir sutrumpinta jo versija. Po perklausos liko malonaus nuovargio jausmas. Labai didelė apimtis, griozdiškos pompastiškos kompozicijos vargina, bet kone kiekvienoje randu sau mielų elementų. Būtinai dar pasikapstysiu giliau, bet tik išklausydamas nedaugiau kaip keturias dainas.