Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Rutonė
2014 m. lapkričio 22 d. 15:52:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pagyvenusi jau ir ta. Jei iki koncerto ją girdėjau - man ji nebe tokia ir nauja. O kadangi girdėjau, ir ne kartą, tai liko vienintelė.


Atsakyti
Stripped
2014 m. lapkričio 22 d. 13:34:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ta antra  nauja - Ylang Ylang {#}


____________________
Žmogus - invazinė rūšis
Atsakyti
Rutonė
2014 m. lapkričio 21 d. 19:17:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Taip taip taip... Matai, a6 pamatavau pagal save - man buvo gerokai per mažai. Ir, kiek žinau, ne man vienai. Gaila, kad jie Vilniui pagailėjo ir šiaip pasirodymų, ir retesnių dainų. Ar ne pavasrį / vasarą jie šiek tiek pakoncertavo, sakykim, periferijoj, o klausimus apie tai, kada Vilniuj, tiesiog.. ištrynė (čia FB taip buvo) :/ Bet tiek to, tai jau praeitis. O tai kur tos DVI naujos? Man kažkaip išvis tik viena - Tik iškart, tik stipriau (ar kaip ten iš tiesų). Nes Su pirma saulės šviesa tai jau pagyvenusi tokia, sakyčiau. Ir viskas. Vat ko ko - daugiau naujų dainų tikrai tikėjausi. Nors žinau, kad jie naujų nekepa taip, kaip kepdavo Balius ar kiti panašūs. O dėl Flames of Love - tai toooookia seniena, kad jai greičiausiai daugiau metų nei tamstai.

Va originalas - Fancy - Flames of Love'88 (tik ir vėl - prašom nesijuokt, nes... ai, nuo modernų nedaug kuo skiriasi - klausyt galima, tūsintis irgi, bet žiūrėt video - mammamia...)

 


Atsakyti
Stripped
2014 m. lapkričio 21 d. 17:44:44 2014-11-23 02:59:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pala pala... Kur buvo mano parašyta kad norėjau daugiau dainų? Tiesiog turėjau omenyje kad būtų žymiai smagiau, jei būtų buvę atsisakyta keletos dainų iš paskutinio albumo kurios per paskutinius 3-4 metus nugrotos n kartų, bei dar kelių, ir vietoj jų prisiminti  kai kurie senesni hitai, kurie nepelnytai pamirštami.

Ir tai ne todėl kad tos kelios dainos yra blogos ar man nepatinka, o tik dėl to kad tai nėra eilinis koncertas todėl tikimasi daugiau intrigų. Palyginimui, eiliniame koncerte kuris vyko šią vasarą neeliniame festivalyje Palanga Live - buvo prisimintas geriausių dainų albumas Electropop išleistas pries 10 metų ir buvo sugrota 1000 kelių.... Už tai aišku respectas. Pernelyg nesiskundžiu ir dabar - 3 dainos ištrauktos iš rūsio bei 2 visai naujos, bet tos intrigos man rodos vis tiek per maža, paskaičiavus visas dainas kurios skambėjo šiame jubiliejiniame koncerte.

Dėl dainos Flames Of Love aš negaliu tiksliai atsakyti - galimas daiktas kad aš suklydau, pamanęs kad tai būsimas (naujas) LJ singlas, gal tai iš tiesų tebuvo kokios tai foreign band'os koveris.


____________________
Žmogus - invazinė rūšis
Atsakyti
Rutonė
2014 m. lapkričio 21 d. 15:15:21 2014-11-21 16:49:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pala pala... Norėt daugiau nedraudžiama, bet tada veikiausiai nebetilptų ir į 30. Ir vis tiek būtų per maža. O tos "net" 5 dainos iš Stebuklo - mano nuomone, jame tikrai puikios sudėtos. Nors taip, ir 1210 neprastas, ir iš kitų albumų neblogų yra. Dabar tų nebuvusių. O aš pasigedau (ir labai mažai tikėtina, kad ją grotų koncertuose, o gaila) Šviesa. Tyla, Viskuo tikiu. Dar visai šauniai vietoj antro (trečio? :D) Kažkada galėjo būt ir Навсегда. Na ir tuo pačiu Prekrasnoje dalioko.Naobettačiau, čia jau atsižvelgiant į kai kurias peripetijas, suprantu, kad rusų kalba gal ir ne itin pageidautina būtų buvusi. Nors kas žino... Dėl Flames of Love. Nu jo, man geriau už originalą skamba, bet ir vėl... Tai juk ne LJ dainos, nors JŲ interpretacijos skamba tikrai puikiai. Ir dar - bent jau nelietuviškos. Dar iš neLJ repertuaro visai gera būtų buvę girdėt (kiek pastaruoju metu buvau jų koncertuose, o Vilniuj nepraleidau nė vieno) Baltoj tyloj, kuris man ir vėlgi geriau už originalą susiklauso. Šiaip man net įdomu - kiek ieškojau nors vieno Flames of Love įrašo (nebūtinai video, būtų gana ir audio) - neradau. Sakyčiau, ne itin dažnai ją atlieka. Turbūt tik porą kartų ir tegirdėjau - Igorio gimtadienio koncerte Vienuolyno kiemelyje ir POSH klube (kurį Suru.lt gan smarkiai suvartė). Ai, tiesa, buvo trečias - per Kalėdas Tamstoj.

ir dar - kažkaip niekur nepastebėjau, kad kur nors LJ būtų prašę gerbėjų pagalbos (kaip Igoris buvo užsiminęs) išrinkti dainas, kurios turėtų skambėt koncerte. O jei tavo minimų neatrinko - mažu jas vertina pernelyg kritiškai?  O šiaip - gero vis tiek bus per mažai.


Atsakyti
Stripped
2014 m. lapkričio 20 d. 14:46:56 2014-11-20 14:51:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Koncerto apžvalga iš Suru.lt:

https://www.suru.lt/lemon-joy-xx-vilniuje/#more-56607

Mane nuliūdino setlistas. Daugiausiai dėmesio buvo skiriama paskutiniam albumui ''Stebuklas'' - iš jo buvo sugrotos net 5 dainos. Artėjant koncertui Igoris vienoje radijo laidoje (berods, Švelnūs Tardymai. Šią laidą galite paklausyti čia: https://www.lrt.lt/mediateka/laidos/Š/720896/svelnus_tardymai) užsiminė kad bus prisimintos ir senesnės, retai atliekamos dainos, tai tokios koncerte nuskambėjo tik kelios: Žaidimas ir Tavo Draugas, na ir  dar Šaltas Sniegas. O kur tokios puikios dainos kaip - Hey Duok Man Žodį, Daktaras, Glostyk, 1000 Kelių į Šviesą, Tegul Tai Būna Paslaptis, Ar Verta Laukt ir t.t...?

Dauguma dainų - per paskutinius 10 metų dažniausiai grojami ir girdimi hitai, man pritrūko daugiau intrigos - visgi tai neelinis koncertas. Beje, nustebau kodėl nebuvo dar vienos naujos dainos - vadinasi maždaug - The Flames Of Love. Šią dainą jie sugrojo šią vasarą koncerte Palangoje.

Kas dar? Suru.lt apžvalgoje paminima kad gali būti kad bus išleistas šio koncerto DVD. Tai būtų nebloga, nes vyksta (ypač šiemet) ir daugiau dėmesio vertų lietuvių grupių koncertų /turų, tačiau ne visi gali juos pamatyti, tuo tarpu tokia leidyba kažkodėl vyksta itin lėtai - turėtų pasirodyti ir Foje+A.M=30 ir Naktinės Personos: Po 20 metų video įrašai. Tik kada tai bus - neaišku...


____________________
Žmogus - invazinė rūšis
Atsakyti
Rutonė
2014 m. lapkričio 17 d. 01:42:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na va, dar vienam žmogui pasirodė taip pat kaip man - šildymo ne itin reikėjo, o ir jie veikiau atvėsino nei įkaitino. Šalia savęs porelę girdėjau vertinant Cultor - sakė, galėjom ir vėluot, nieko nebūtumėm praradę. Po to kažkur komentaruose sskaičiau, kad "šildanti grupė buvo kažkokia migdanti ir šaldanti"... Jei atvirai - savotiškas déjà vu - aš taip apie Jurgą prieš a-ha 2010 taip sakiau. Ir tikrai. Stilistiškai kaip ir viskas OK, ir šiaip viskas OK. Bet būtų geriau be vokalo arba bent jau nesuprast tekstų, nes, švelniai tariant, banalu.... Ir tas šaldymas bent man atsirado dėl to, kad jie atrodė tarsi ne visai pataikę į laikmetį - tiek apranga, tiek tekstais, tuo labiau, kai bent jau numanai, kiek chebrai metų.... Na toks savotiškas "That awkward moment when you realize that....." Suprantu, jei patys LJ pasirinko juos apšildymui - juk tokio stiliaus grupių arba nėra daug, arba mes jų paprasčiausiai nežinom. Ir būtent šitaip ir tėra įmanoma juos padaryt žinomesnius. Aišku, galėjo jų ir nebūt, būtų buvę karšta iškart :) Ir dar - na juk akivaizdu, ko visi laukė. Va ką reiškia iškept vieną TOKĮ gabalą, be kurio tavęs nebeįsivaizduoja. Aišku, ir smagu, ir liūdna TO sulaukus - juk supranti, kad tai pabaiga, o norisi dar ir dar ir dar... Tai aišku, kad aš apie Kažkada.Visa kita. Taip, salė gerokai per maža. Taip, ji jauki ir joje tikrai susitinko TIE žmonės, kurie ir turėjo ten būt (na gal ne visai visi...). Taip, viskas buvo puiku. Taip, tikrai buvo per maža. 


Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Grūdas Grūdas
5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 935
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 113362