Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Alvydas1
2017 m. liepos 20 d. 18:57:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš nesikabinėsiu prie recenzijos, nes kas joje išsakyta, gryna tiesa. Gaila, kad Šarūnas negalėjo sudalyvauti ketvirtadienį. Nors oras buvo šuniškas (pradžioj lijo, po to purškė, bet išsigiedrijus, žiauriai atšalo), lėkiau toj po darbo į Dainuvos slėnį ir dar spėjau išgirsti paskutines dvi Distillator dainas. Thrash užkaitino kraują ir šlapios kojos nebeatrodė pasaulio pabaiga. Plikis barzdonas smaugė bosą kaip apsėstas. Jų muzika man daug kur kryžiavosi su Annihilator, ypač vokalas su tuo būdingu cyptelėjimu. Nu, galvoju, gera pradžia, o kas bus toliau. O toliau, prasčiau. Raketkanon'ams nesisekė, nuolat išsiderindavo gitaros. Solinė grojo epizodiškai, ir kai grupė baigė pasirodymą, gitaristas iškėlė ją aukštai virš galvos, na, manau, tėkš į grindis, tačiau tik pamojavo su ja ir išėjo. Užtat kaip išėjo būgnininkas, merginos net aiktelėjo. Per visą pasirodymą vilkėjo kažką panašaus į celofaninį lietpaltį, o kai išeidamas atsisveikinimui pakėlė rankas su lazdelėmis, tas jo ploščius taip pat šoktelėjo į viršų, atidengdamas įspūdingą vyrišką trejybę. Mat vyrukas po juo buvo kaip mamos pagimdytas. Štai tokia atrakcija, surežisuota ir efektingai išpildyta.

Tada sunervijo žinia, kad Alcest vėluos ir galės groti tik antrą valandą. Dariau pertrauką, nulėkiau iki mašinos ir pakeičiau šlapius batus į pliažankes, o kelnes į šortus, dar ir į save kažkiek įpyliau profilaktiškai.

OathBreaker buvo daugelio laikyti šios dienos vienais iš geresnių, bet gavosi kone fiasco. Garso operatorius gal užmigo, nes vokalistės beveik visiškai nesigirdėjo ( gal mano ausis jos dažnių negaudė?). Girdėjau tik forsuotas vietas, kurios man skambėjo "niaaauuu, miaaauu arba kniauv". Dairausi, visi kinkuoja galvom (į ritmą), o aš smerkiančiai. Tik staiga, ėmė ir atsirado mergužėlės balsas ir dvi paskutines dainas įvertinau kaip vykusias, o tai buvo chaotiškas hardcoras.

Truckfighters pragrojo nepalikdami to, ko tikėjausi iš jų. Kompozicijos ilgos ir panašios į repeticiją - grojamas kažkelintas kvadratas žiūrint į vokalistą, o tas, ok. varom šitą, ir įvyksta kažkiek veiksmo. Tada vėl užbuksuoja, vienžo, nuobodu.

Vėl pauzė, aš vėl "ant šilumos" ir štai tolumoje išgirstu sound check'ą ir neužmirštamą Deliverance motyvą. Kone tekinom prie scenos. Alcest groja savo naują albumą. Svaigi, lėta, nė kiek neforsuojama melodija lėtai vingruoja kol į ją įsiaudžia aukštas, vos ne moteriškas Neige's vokalas. Tamsaus gymio bosistas gal vienintelis kiek ekspresyvesnis scenoje. Klausausi išsižiojęs, muzika gimininga blackui, bet kur kas ramesnė, alternatyva ir tiek. Sako, tai blackgaze, atseit soegazing ir black metal hibridas, aš sutinku. Daina po dainos ir jau atsiranda specifinis Neige's groulas - toks labiau prislopintas scream'as, dėl ko jis taip pat melodingas. Čia jau senesni albumai užkabinami, gerklę ima gniaužti, išgirdus  pažįstamus motyvus ir moduliacijas. Danguje viena po kitos gęsta žvaigždės, rytuose menkos šviesos gaisas, Alcest dėkoja publikai, o publika sužvarbusi, tačiau laiminga dėkingumo šūksmais palydi juos nulipančius nuo scenos.

Pirma Devilstone diena baigėsi.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
4Blackberry
2017 m. liepos 20 d. 17:00:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Recenzija tokia, atrodo, lyg rašyta labai paskubomis, elementarių gramatinių ir skyrybos klaidų apsčiai, kurios rėžią akį mėgstantiems estetiškai tvarkingus tekstus. Ir tas trashas - nežinau ar čia juoktis, ar verkti... Nepaisant šitų svarbių detalių, man patiko pateikimas, kad neperkrauta informacijos ir galerija labai neblogų turi kadrelių.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Angels & Airwaves Angels & Airwaves
7,4

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1113
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 183685