Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Programavimo klaidos, bug'ai ir t.t.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 123456789 ... 17
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
4Blackberry
2017 m. liepos 1 d. 19:06:45 2017-07-01 19:07:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pala, gal loterijoj išlošei, kad toks turtingas?

Apie susimetimą tai nedrįsčiau taip drąsiai kalbėti, abejoju ar daug iš aktyvių narių norės paremti svetainę, kurioje viskas net ne stagnuoja, o regresuoja su laiku. Jau pelėsiais ir kerpėm apaugęs music'as... O vadovybės iš viso jokios nėra, ji išėjo amžinų atostogų. Svetainė gyva tik savanorių dėka.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
einaras13
2017 m. liepos 1 d. 18:57:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Viskas čia užknisa... ir jau seniai {#} Kodėl? NES:

1. Bendruomenė --> Kūryba --> Geriausia kūryba. Paspaudžiu ant kažkieno kūrinio, išmeta kažkokį visai kitą. Toks jausmas, kad programinis kodas užrašytas ne nukreipti į konkretų puslapį, bet nukreipti į bet kurį puslapį iš didelės aibės (tai vadinu random funkcija, nežinau, kaip tai tikri programuotojai interpretuoja...)

2. Paieška lūžus totaliai. Neieško pavadinimų su trumpais žodžiais, diakritiniais ženklais arba neseniai įkeltų kūrinių. Ir tai biesina labiausiai. Kardinaliai reikia keisti visą paieškos sistemą. 

3. Pokalbių dėžutę kad "išsiskleistum", reikia apeiti kažkokiais aplinkeliais, nes nuoroda "Daugiau" neveikia.

4. Laikrodis atsilieka valanda ir dar keliom minutėm.

5. Profilyje esanti muzikinė stilių juosta yra sugedusi ir netvarkoma, nors atsimenu pažadą "tikrai sutaisysim" prieš kelis metus. Be jos profilis nelabai turi prasmės. Lygiai taip pat sugedęs ir muzikinis narių palyginimas.

6. KAM REIKALINGAS ILGIO CENZAS dienoraščių pavadinimui arba asmeninės profilio informacijos, tokios kaip "Mėgstamiausios knygos" laukuose?

7. Kodėl egzistuoja skiltis MP3, jei ten neveikia grotuvas? Kokia jos prasmė išvis?

8. Taisyklėse radau tokią citatą skiltyje, už ką skiriami reitingo taškai: "Atspėtas dainas žaidime "Atspėk dainą"." — really? Tai juk baigėsi 2014-ųjų birželio 17-ąją!!!

9. "Neregistruotų vartotojų" skaičius akivaizdžiai yra kažkoks random skaičių generatorius, o ne faktinė informacija.

O jei dar kažką pamiršau, tai nieko tokio, ir tiek užtenka suprasti informacijos rimtumą.

Jei reikia pinigų pasamdyti programuotoją, paprašykit, duosiu, turiu, galų gale susimesim su kitais music.lt nariais. Man užkniso sėdėti tokios kokybės portale, kur niekas nedaroma. Mane stebina, kad jau kelintą kartą pasiūlius tiesiai šviesiai pinigų niekam jų neprireikia. Galbūt music.lt vadovybė yra pati kukliausia (ir turbūt durniausia) iš visų sutiktų... {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
KastisG
2017 m. balandžio 7 d. 13:09:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sveiki,

 

aš vėl prie rubrikos "Dienos daina" - kas ten per bug'as yra, kad neranda paieška grupių, kurios yra music'o duomenų bazėse. PVZ REM norėjau įmest. Šiaip yra ir visas išsamus aprašymas ir diskografija visa, o kai dienos dainoj ieškai - neranda. Ar su taškais rašytum ar be, bandžiau dainos pavadinimą rašyt (kartais būna, kad taip "apgauni") - niekaip neranda... kaip taip iš viso techniškai įmanoma nerasti to, kas tikrai yra sistemoj?


____________________
In order to stay sane I always like to remember the soul of the night as I stare in to the eyes of a new day.
Atsakyti
saaulyytee
2016 m. kovo 18 d. 11:07:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

mane užknisa tai, kad įsijungiu music'ą kartais univere, kartais namie, kartais darbe, bet tuo pačiu kompu dažniausiai. ir vis išmeta pagrindiniam psl. "klaida. pasikeitė Jūsų IP adresas". nu ok, pasikeitė, ir ką? nuo to nei mirštama, nei gimstama, bet tas užrašas užknisa. :/


____________________
Griauti visada bus lengviau nei kurti.
Atsakyti
Rutonė
2016 m. kovo 16 d. 08:19:42 2016-03-16 08:59:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na matai, esmė ne tai, kad gali/negali (nori/nenori) siūlyt dienos dainą. Esmė ta, kad funkcija yra, bet ji neveikia. Kam tada neveikianti funkcija? Taškams rinkt? Tai kad ir už juos dabar nieko nebegausi... Mano manymu, padori, save gerbianti svetainė arba nelaiko neveikiančių funkcijų (iš dalies veikianti - lygu neveikianti), arba klaidas ištaiso.

P.S. Ne visai į temą. Dainos, kurią norėjau pasiūlyt, Rygoj nebuvo :/ O šiaip viskas buvo tikrai fantastiška :)


Atsakyti
4Blackberry
2016 m. kovo 15 d. 19:44:45 2016-03-15 19:45:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Prisimenu dar nuo "neatmenamų laikų", kad dienos dainos paieška neveikė ir anksčiau. Niekada nerasdavo dainų, pavadintų skaičiais ar kokiais kitais simboliais (pvz, su raide ir tašku). Ir dabar, kiek žinau, niekas nepasikeitė. Bet aš nesiskundžiu, nes galiu išgyventi ir be tokių dainų pasiūlymo, tiesiog konstatuoju faktą ir pridedu žinių prie problemos, nes nemačiau, kad kažkas anksčiau tai būtų minėjęs.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
einaras13
2016 m. kovo 15 d. 16:23:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kad kurį laiką ji buvo sutvarkyta. Veikė tikrai nemažą laiko atkarpą tvarkingai, čia tik prieš kokį mėnesį ar porą užsimarazmijo...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2016 m. kovo 15 d. 08:05:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Norėjau pasiūlyt ką nors iš šviežiausių a-ha dainų. Stebėtina, kad kažkas išvis sugebėjo pasiūlyt - paieška randa ką tik nori, bet nei a-ha, nei "Cast in Steel". Suprantu, naujų kūrinių mp3 nėra, taigi ir dienos dainai kūrinių "nėra". bet kad ir grupės "nėra"... Dienos dainos rubriką reikia laaabai reimtai "gydyt"... (nors ji turbūt niekada [po perklausų panaikinimo] ir neveikė)... :(


Atsakyti
Silentist
2016 m. kovo 2 d. 21:23:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

dabar kai nueini grupes diskografijoje Mėgstamos muzikos pasirinkimas raso 504 Gateway Time-out


____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
ep
2015 m. gruodžio 25 d. 22:30:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

kas vaikui dave vyno? :D

 

o galima posto gale rasyti 'reziume' kai imi skaityti neaisku apie ka norejai klausti ar reiksti nuomone :D ar cia ir kitiems reike isgerti vyno kad suprastum? :)

 

 


____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
Atsakyti
Junis
2015 m. gruodžio 25 d. 22:21:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Su šventėm.

Per daug vyno išgėriau šią ŠVENTĄ dieną, tai turiu marias noro parašyti

Nesu nei ištikimas narys čia, nei dar koks, sakykim , kaip Rūtonė išsireiškė „paskutinis dinozauras", tik metai čia. Nežinau, kaip buvo prieš tai, nes mano atsiradimas čia buvo labai keistas ir T.t. (neįdomu čia ir nebus į temą). Mano pastebėjimas dėl siūlymų, kurie dažnai nelabai skiriasi nuo skundų, ką darytume patys, kai, rodos, trūksta iniciatyvos ar paprasčiausio noro kažką keisti? Juk nežinom, kiek žmonių atsakingi už šituos reikalus. Tiesa akivaizdi – nėra Mūsų čia daug. Ir kiek Mums šito gėrio reikia ? Nuolatos reiškiasi (galima gal net tiksliai paskaičiuoti) apie 20 narių (padauginau šiaip), tai kas tas yra? Labai labai nedaug.

Kad svetainė „merdi" nesutinku. Koks mano reikalas iš tiesų, mano nuomonė gal niekam nėra svarbi, bet manau, kad žmonėms, kurie jau nemažai laiko yra tiesiog priversti rūpintis svetainės veikla, šiuo metu neranda daugiau tam laiko. Gali būti labai įvairių priežasčių. Gal klystu, bet asmeniškai, jei tektų atsidurti jų vietoje, žmogiškieji faktoriai, manau, dažnai verstų abejoti. Gal ir klystu, bet abejočiau apskritai dėl idėjos ir dėl visko, kas jau padaryta, bet kol kas nejuda į priekį. Gal verta pasakyti, ką norėtume keisti, ką pastebime neveikiant (tai jau vyksta), kas keltų ne tik svetainės vertę, bet ir naujus tikslus jos tobulėjimui. Dėl „darbo rankų", kurių galbūt trūksta, juk esame MES. Mes galime save išnaudoti šimtu procentų. Galbūt yra noras ir galimybė iš „paprastų" pasidaryti šiek tiek ypatingesniais? Bet tada klausimas... ar nekils panašių problemų kaip dabar ? Pvz., ar galėtume įsipareigot gelbėti visapusiškai šią erdvę, kuri tapusi bendravimo, diskusijų ir daugybės dalyku vieta? Kiek Mums tai reiškia ir kokiu tikslu mes čia esame...?

Kartais atrodo - paprasti dalykai, paprastos „problemos“, bet jos ,tikiu, bus išspręstos. Aš kažkaip nujaučiu, kad turėtų būti nelengva užsiimti veikla (šia svetaine ją tvarkant), kuriai kažkada buvo skirta labai daug laiko ir pastangų, bet laikas bėga, keičiasi viskas, tad ir poreikiai, galimybės, prioritetai taip pat. Viskas labai normalu. Užimtumas, lėšų trūkumas, noro nebuvimas. Nu taigi taip, būna. Man, Tau – visiems. Tada klausimas, kam to reikia? (Man nuolat , apie visokias nesąmones klausimas toks kyla). Reika, matyt, Mums! Tai tada, kodėl kyla dvejonė dėl išsilakstyti galvojančių dinozaurų?(labai patiko palyginimas) Gal susivienykim?

 

Pats, kaip narys, kartais prisižadu daugiau pagelbėti ar dar kažkaip uoliau prisidėti prie mane ypač žavinčios erdvės (šios svetainės), bet nevisada pavyksta. Nors ne, nėra noro. Kartais tikrai nėra noro. Dėl įvairių erzinančių priežasčių (išpažinties man reiktų nueit). Bet tikrai verta! Ir turime patys veikti. Kalbėkim, sakykim...Jei norim, kad būtų. Nėra neįmanomo. Įsitikinau jau seniai...Dažnai įvairūs nutikimai priverčia susimąstyti. Tad norėkim ir turėkim tai, ko norim. Norėti juk nesudėtinga. Išnorėsim, palaikysim savo norus, suderinsim su aukščiausiais (kaip ča sakė Saaulyytee) ir viskas bus OK. 


Atsakyti
Rutonė
2015 m. gruodžio 24 d. 14:25:41 2015-12-24 14:33:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na tai kas be ko - tos dainos ir visam likusiam pasauly tokiomis pripažįstamos. O kadangi music'as - dabar jau tik visai mažulytė bendruomenė palikusi, ir dar su panašiu skoniu, nereikia stebėtis rezultatais. Bet visgi su tais trololo rezultatais - nu c'mon... Šiaip aš palikčiau tik siūlymus, be jokių balsavimų, bet su nuorodomis į ten, kur tai galima išgirst ar/ir pamatyt. Taip, kaip rašai - pažinčiai. Nes šiandien, panašu, laimės "Last Christmas" (prisipažinsiu, gal ir banalu, man šita daina vis tiek yra pati pačiausia kalėdinė... Ir nesiginsiu - taip, aš už ją savo balsą atidaviau). 

 

Kita (gal ir ne visiems kliūvanti) klaidelė. Na, pažiūrėkim kad ir į mano parašą: “I could die for you. But I couldn\'t, and wouldn\'t, live for you.” ― Ayn Rand

Na kam tie papildomi ženklai? Plius, taip rašant kalbadėžėj (viengubas kabutes, apostrofus), tai, kas rašyta, ten išvis nepasirodo (gal kas pasikeitė, nerašinėju per dažnai, neteko pastebėt, jei pokyčių įvyko).

 

O šiaip (nors ir šventės) pabūsiu bjauri, pagadinsiu nuotaiką. Kažkaip kyla įtarimas su tuo lėšų trūkumu (kai bet kokių pokyčių nebuvimas pateisinamas būtent taip). Neneigiu, neabejoju, kad yra ir taip, bet kas gali paneigt galimybę, kad dažniausiai tetrūksta noro? Mes, eiliniai, juk nepatikrinsim, kaip yra iš tiesų... Kartais ima atrodyt, kad svetainė palikta merdėt, kol iš jos išsilakstysim ir mes, likę paskutinieji dinozaurai...


Atsakyti
einaras13
2015 m. gruodžio 24 d. 13:11:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ir, kaip Konditerijus sako, jei nesutaisysim serverio laiko, tai naujus metus pasitiksime valanda vėliau. Taip negerai.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2015 m. gruodžio 24 d. 13:09:07 2015-12-24 13:09:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O kokia prasmė rinkti mėnesio ar metų dainą, jei ji, beveik 80 procentų tikimybė, bus Queen - Bohemian Rhapsody arba Guns N Roses - November Rain. Dienos daina kaip ir buvo, tegu taip ir lieka — žaidimu, kuriame įvairūs žmonės inspiruoja savo idėjas (dabar klausomas ir pamėgtas dainas ir pan.). Aišku, galbūt tas žaidimas per mažai matomas, galbūt būtų galima iškart prie pasiūlytų dainų matyti ir nuorodas į youtube, vimeo, soundcloud ar dar kur, bet tik tiek. Ir aišku, ta jau mano seniai minėta klaida ir vėl jūsų prikelta, jog galima kaitalioti dainas kaip tik nori — nu ne, taip neturi būti.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
saaulyytee
2015 m. gruodžio 24 d. 12:24:25 2015-12-24 12:28:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

palaikau tokią nuomonę, bet, duok Dieve, kad mus išgirstų tie aukščiausieji, kurie čia sėdi ir bent jau man tai nežinia, ką daro... nes problemos mėnesių mėnesiais kabėti gali, kaip kad laikrodį jau seniai persukom, o čia valandos pagal nežinia kokią logiką rodomos....

tiesa, su tom dienos dainom dar bajerių būna, kad kelios dainos surenka vienodai laikų ir kažkuri tipo nr. 1, o po to žiūri, kad kažkuri daina turi +1 laiką (nors tos dienos rinkimai pasibaigę būna) ir tampa dienos daina (su mano pasiūlyta daina taip buvo, kur replės, nepagavau), taigi, šitas reikalas tikrai reikalauja dėmesio...


____________________
Griauti visada bus lengviau nei kurti.
Atsakyti
Rutonė
2015 m. gruodžio 23 d. 20:50:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tiesą sakant, taip ir maniau. Taip tiesiog palikta galimybė trolint kitus. Jei pataisyt neina - gal tada geriau naikint? Juk šiaip - kokia dabar prasmė rinkti dienos dainą? Nei savaitės, nei mėnesio, nei metų dainos pagal tai juk neberenkam? Bent mėnesio tai tikrai. Tai kam tada tie rinkimai išvis? Anksčiau, kai dar galėjom išklausyt čia pat, tai buvo dar galimybė susipažint su nežinomais atlikėjais ir/ar kūriniais. O dabar... Specialiai to ieškot kažkur youtube, Spotify, Deezer ar dar kažkur? Nu nežinau...


Atsakyti
saaulyytee
2015 m. gruodžio 23 d. 20:16:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tiesiog music'e įmanoma pasiūlyti dienos dainą net jei jau esi pasiūlęs ją - laikai nedingsta, tisiog pakeiti kūrinį ir štai turim Minedą nr. 1 (galim paploti už tai nariui, kuris tą padarė, jis tiesiog pasinaudojo sistemos klaida, kuri gyva jau oi ne pirmą dieną). {#}


____________________
Griauti visada bus lengviau nei kurti.
Atsakyti
Rutonė
2015 m. gruodžio 23 d. 00:16:14 2015-12-23 13:00:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O man visiška mistika - dienos dainos rinkimuose fantastiškai pirmavo depešai su Enjoy the Silence (ir pati balsą atidaviau). Paskutinėmis dienos akimirkomis ji kažkaip stebuklingai persimainė į Minedo Tegu sudegs. Bet šitas "šedevras" pasigrobė visus depešams sudėtus "laikus". Nu tikrai - WTF????


Atsakyti
Alvydas1
2015 m. gruodžio 20 d. 08:23:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jau kurį laiką nesusitvarko Sunkiosios muzikos atradimai Nr. 9. Nėra balsavimo skalės. Jo nerodo topų paieška.

Paieška neranda naujai įkeltų grupių (bent jau mano), nors ieškant pagal alfabetą, jas rasti galima.(Karnivool, Barock Project)

Dienos dainos įkėlimas išlieka sena problema. Pavyzdys: ERA - Ameno - gausi viską, kas su žodžiu "erasure"


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
ep
2015 m. gruodžio 19 d. 13:03:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

musico laikas neatitinka Lietuvos :) emm


____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
Atsakyti
Puslapiai: 123456789 ... 17
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


R. Kelly R. Kelly
5,3

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 175
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 18126