Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Vonios kilimėlis

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tipas: Proza
Publikavimo data: 2014m. Spalio 14d. 19:19


Atsidarau spintelės duris ir išsitraukiu rankšluostį, išlankstau, vėl sulankstau, persimetu per petį ir atsargiais žingsniais einu į vonią.

pirštu stumteliu šviesos įjungimo rankenėlę, atidarau duris, įeinu. Pastatau kojas ant grindų kilimėlio. Jis šlapias. Jis šaltas. Jis glitus lyg sraigės šliužė. Kaskart po maudynių išlipdamas iš vonios šlapiom kojom Irmantas tarsi atgaivina tą bjaurų padarą, apsimetantį vonios kilimėliu.

I r štai aš stoviu čia, jaučiu, kaip mano pėdos klimsta lyg į pelkę, jaučiu, kaip aplink kojų pirštus apsiraito kažkas vėsus ir slidus, jaučiu čiuptuvėlius pėdomis, jaučiu keistos tekstūros padarą lyg su gyvatės oda sliuogiant mano kojomis aukštyn. Grimztu į tą šaltą bjaurią gelmę, užuodžiu šlapią žemę. aštunkojo čiuptuvėliais pasipuošę žalčiai raitosi apie kojas ir smaugia, spaudžia. Traukia iš kūno skysčius. Glitus šliužai siurbia kraują įsitaisę ant kelių. Skauda. Girdžiu, kaip tyliai traška kankinami kaulai, kaip šnypščia keisti padarai, o galbūt tik vienas, iš daugybės šiurpių detalių. Noriu rėkti. Negaliu. Pro pravertą burną neišbėga nė garso, akyse temsta ir aš susmunku į juodą gelmę.

Įsiremiu rankomis kriauklės. giliai kvėpuoju. "viskas gerai, viskas gerai" tyliai kartoju. atsuku šaltą vandenį. Toks ledinis, kad nupurto. Bet oda pašiurpsta ne dėl vandens iš čiaupo. Po kojomis jaučiu dar šaltesnį vandenį, jaučiu kaip veržiasi lauk ir apsemia pėdas, girdžiu, kaip burbuliuoja, kaip sprogsta lediniai burbuliukai. Bandau iškelti kojas. Bet vanduo staiga apsitraukia ledu, įkalina pėdas, įkalina mane. Ledai spaudžia kojas, pasrūva krauju. susmunku, krisdama galva trenkiuos į duris, atsimerkus matau po ledu akis, daugybę žalių akių, nemirksinčių, neatitraukiančių žvilgsnio nuo manęs,h ipnotizuojančių. išgirstu triokštelint ledą ir mano kūną apsiveja žaliu glitėsiu pasidengusios kaulinės ataugos, užsidengiu delnais veidą ir klykiu grimzdama žemyn per lūžtantį ledą.

Uodžiu drėgno rankšluočio kvapą, dar sykį brūkšteliu per veidą, užmetu akį į veidrodį. Kilsteliu dešinę koją ir pasikasau pėdą, prisėdusi ant vonios krašto. Žiūriu į ant grindų tysantį kilimėlį. žinau, kad tu gyvas. kad tu kvėpuoji. kvėpuoji vandeniu, geri vandenį, o tada išsiverži, prisikeli, atgimsti ir sėlini iš paskos, sieki pasiglemžti.

Štai ir dabar kilnojies, iškeli tai šen tai ten mažyčius kalnelius, kraujuoji vandeniu iš savo skylių, skleidamas keistus garsus. įkeliu kojas į vonią ir stebiu besišiepiančius dantis, iltis, atveriančias juodą gelmę, iš kurios išlenda ilgas, ugnies spalvos liežuvėlis, su perkirstu pusiau galiuku. raitosi kaip liepsna, kaip dūdele hipnotizuojama kobra, kartojanti muzikanto judesius. dvi galiuko atšakos virpa. galbūt šitaip uodžia orą, o galbūt jaučia kūno šilumą ar skleidžiamus virpesius. sulaikau kvapą, bet jau per vėlai. nes liežuvėlis staigiai kerta man į veidą, ir nespėjusi užsimerkti, juntu deginantį skausmą, ir besimerkiantys vokai prispaudžia glitų daiktą prie mano akių.

atsimerkiu atsirėmusi į duris, ištiesiu kairę ranką, išjungiu šviesą. kelis kart giliai įkvepiu ir iškvepiu, nueinu į lovą, susirangau po šiltu pledu, susiriečiu į kamuoliuką kaip katė, ir užmerkiu akis. po kelių valandų į lovą ateina Irmantas, susirango atėmęs pledą, porą kart atsivertęs užmiega. o aš spoksau į lubas, ir girdžiu, šliurpt, šliurpt, šliurpt, šliurpt, užuosdama samanų kvapo glitėsių juostą artėjant prie lovos.
 
 2014m. Spalio 14d. 19:19

 2014 m. spalio 14 d.
 2013 m. birželio 24 d.
 2013 m. birželio 24 d.
Komentarų: 0 Atgal

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Olly Murs Olly Murs
8,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 473
  Iš viso užsiregistravę: 73356
  Naujausias narys: rsrsipivji
  Šiandien apsilankė: 173759