Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (8)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
p_ruta_
2014 m. gruodžio 25 d. 18:00:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, jei turi dar ką parodyti, tegu rodo, juolab, kad po šiai dienai sutraukia milžiniškas minias į savo koncertus :) Jau geriau jie dar da fi ga metų grotų, nei kad kokie Justin Bieber ar panašūs koncertų, kurie tik bukina naująją kartą :) 


Atsakyti
Rutonė
2014 m. gruodžio 24 d. 17:57:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na taip, keliasdešimt vienos dainos sekundžių dar toli gražu nereprezentuoja viso albumo, bet vis tiek verčia suabejot, kad tai, ką jie turi, yra ohoho, kaip beprotiškai fantastiškai gerai. O ir šiaip - senos, neišleistos dainos dabar paruošiamos (najam) gyvenimui. O kur naujos? Jų nebus? Ar tiesiog - yra pernelyg daug seno nerealizuoto gėrio, kad naujų dainų kurti net nereikia. Be to, tas gėris - iš neva geriausių jų laikų... Na. pažiūrėsim. Beieškodama šitos atkarpos radau dar labai daug turbūt vieno ir to paties veikėjo (kalbu apie Youtube) priteršta apie galimybę parsisiųsti jau VISĄ (!) albumą. Na, to tai jau nebekomentuosiu... Visgi, jei ir tokie dalykai vyksta, galgi dar jie tikrai pakankamai parako turi. Ir dar - beveik neabejoju, kad jei ne 2015, tai kokiais 2016 jie į Lietuvą būtinai užsuks.


Atsakyti
Alvydas1
2014 m. gruodžio 24 d. 17:39:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jo, iš pristatytos atkarpos nesusidarau gero įspųdžio. Bet ar galima iš 20 sekundžių ką nors susidaryti? Turint omeny, kad jau ne kelis metus Scorpion groja power balades, nemanau, kad šiame albume bus išimčių. Matyt kolektyvas suvisam iš savo repertuaro bus išbraukęs tokio stiliaus dainas kaip Sails of Charon.

Bet kuriuo atveju, smagu, kad senoji gvardija dar nedemobilizuojasi


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
Rutonė
2014 m. gruodžio 24 d. 16:42:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O kodėlgi ir ne? Grot tol, kol gali. Nežinau, man šiuo atveju prašosi du palyginimai. 1 - Pink Floyd. Surinko, ko nebuvo išleidę, - ir viso gero. Tiesa, skorpionus nuo pinkų skiria tai, kad dar nė vienas iš narių neiškeliavo Anapilin. 2 - Rondo. Taip, taip, mūsų lietuviškieji Rondo. Mano nuomone, vyrai gerokai pavėlavo (ir gaila, kad dar nesiruošia) nulipti nuo scenos. Nesakau, kad atrodo apgailėtinai, bet idėjos išsisėmė, o ir balsai, ir net išvaizda nebe ta. Tiesa, sudėtis irgi. Na gal dar ir trečias palyginimas - Smokie. Šitų sudėtis irgi keitėsi galaižin kiek, o jie vis dar gyvi ir vis dar renka pilnas(?) sales. Tiesa, kažkodėl šįkart sostinėn neužsuko... {#} Tiesa, geriausia scena tai tikrai nebe Vilniuje... Na ir dar prisimenant publikos kokybę - to apie paskutinį lankytą koncertą tikrai nepasakysiu - susirinko nemaža minia degradų pagert, pasitūsint ir pademonstruot ne pačios puikiausios filmavimo/fotografavimo/ryšio technikos. Bet laikančių save (tikriausiai) turinčiais nepriekaištingą skonį. Kuriems svarbu pasigirt, kad va matė koookias žvaigždes. Bet, aišku, publikos nepasirinksi, nevysi, kaip Jazzu, iš savo pasirodymų daunų, kiaunių ir urodų.

Vienas dalykas, kas man nelabai skanu. Pradėsiu iš toliau. Pasirodo, greičiausiai naujieną rengiau kartu su M-1 Plius, nes ir pas juos ta naujiena atsirado neva vakar. Na tik to - bet iš jų pasigavau tą audio teaserį - jie bent dainos pavadinimą paaminėjo. Ir štai - teaseris mane nuvylė - nu nėra man jis jau toks puikus, nejaučiu jokio draivo, nekabina... Nesakau, kad geresnių nebus, bet jei tai pasirinkta kaip geriausia, kuo galima pristatyti naują albumą, tada tikrai gal nevertėjo... {#}


Atsakyti
Grace
2014 m. gruodžio 24 d. 16:20:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Matyt scena kaip narkotikas :) 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
velniux
2014 m. gruodžio 24 d. 16:17:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man atrodo jie ruošias grot tol, kol širdys neatlaikys ir numirs scenoj. Kito varianto, pagal kurį jie realiai nebegrotų, kažkaip nesimato.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Rutonė
2014 m. gruodžio 24 d. 13:23:53 2014-12-24 13:31:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai kad jie ir nebuvo niekur išėję. Nepastebėjau jokio dingimo. Metai kiti, kol ruošiamas naujas albumas, turas, net ir pačiam aktyviausiam atlikėjui yra normalu. O čia toks, sakyčiau, išsirtinis atvejis, kai niekaip nesugebama išeit ir... Na nežinau... Jų pasirodymas Vilniuje, kaip matėt, susilaukė labai jau griežto neigiamo įvertinimo. Aš gal taip neigiamai nusiteikusi nebūčiau, jei ne ta mūsų skarbonkės neakustika ir jei ne tai, kad teko trypčioti už naglesniųjų ir aukštesniųjų nugarų... Kita vertus, rengdama šią naujieną kartu ir šypsojausi ironiška šypsena - JUMS smagu, bet kaip iš tiesų jus vertina ta publika, kuriai jūs grojat (nugi paskaitykit renginio recenziją music'e - maža nepasirodys...). Ir vis dėlto įdomu, ką jie ruošia su nauju albumu. Ir jei/kai bus naujas turas, jis bus: a - atsisveikinimo (eilinį kartą), b - sugrįžimo, c - tiesiog naujo albumo pristatymo, d - pareiškimo, kad jie kaip kažkada Leninas, atėjo visiems laikams? Ar ir jie, kaip kai kurie veteranai, važinės ir nebe po didmiesčių arenas?


Atsakyti
ewaldaz
2014 m. gruodžio 24 d. 12:58:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Smagu kad grįšta


____________________
valgyk mano sortus
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Foo Fighters Foo Fighters
8,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1864
  Iš viso užsiregistravę: 73338
  Naujausias narys: Gipro25
  Šiandien apsilankė: 62224