Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (11)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Delacorado
2013 m. gegužės 28 d. 21:16:21 2013-05-28 21:25:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kažkaip nelabai įtikinamai skamba :) Tai pasilike'ink tas "underground'ines" grupes? :) Bet, žinoma, tavo teisė rinktis.

Matai, čia reikia mąstyti šiek tiek giliau. Liamas tiesiogiai nepasakė, jog laiko Daft Punk muziką šlamštu, bet iš jo žodžių aiškiai galima suprasti, kad tikrai nelaiko jos ir šedevru. Jis išsireiškė, kad nesupranta, kodėl dėl DF kilo toks šurmulys - ažiotažas/susidomėjimas ar svaigimas - prasmė ta pati. Na, juk žmonės tikrai nesvaigsta dėl PATIES prancūzų dueto (kurie juk ne kokie Enrikesai Iglesijasai - juk net nežinia, kaip jie išvis atrodo, kadangi visada slepiasi po tais šalmais), o tik dėl jų muzikos. Jeigu LG manytų, kad Daft Punk muzika tikrai yra verta susižavėjimo, tai juk suprastų, kodėl žmonės dėl jos svaigsta, ar ne? Taip, Liam G. išties yra gan arogantiškas, bet jis tikrai ne vien kritikuoja. Yra nemažai kartų ir išgyręs savo kolegas. Bet dabar išsireiškė neigiamai, nes tiesiog nesupranta to kilusio ažiotažo (kaip, pvz, ir aš ar kiti). Nesupranta, nes mano, kad dabartinė DF muzika nėra verta tokio didelio dėmesio. Nenoriu pasakyti, kad LG nuomonė - kažkoks etalonas, bet tiesiog šįkart visiškai su juo sutinku. Tai vėl grįžtam prie to paties klausimo - jeigu L. Gallagheriui nepatinka Daft Punk muzika, kodėl jis turi priverstinai taikytis su Noeliu ir atkurti Oasis? Ką tai turi bendro ir kaip tai pakeis jo muzikinį skonį? OK, suprantu. Tu vėlgi įžvelgi pavydą - neva, Liamas pavydi DF populiarumo, todėl turėtų atkurti Oasis ir tada pats vėl jo turės :P Gee... Manai, pasaulyje svarbiausia - tik šlovė ir pinigai? Liamas su Noeliu yra smarkiai susipykęs. Susitaikys, kai ateis laikas, o ne tam, kad vėl turėtų tą buvusią šlovę. Liamą (kaip, beje, ir Noelį) žurnalistai persekioja kiekvieną dieną. Ne tik NME apie juos nuolat rašo, bet ir Gigwise, Daily Mirror, The Sun ir t.t. O jie jų ir neveja šalin kaip kad kitos žvaigždės. Liamas išsakė savo nuomonę apie Daft Punk’us, nes to jo paklausė, o jis taip galvoja. Ir viskas. Tai kam toks siauras mąstymas? Gerai, kad dabar jau manęs ar kitų komentavusių nebekaltini pavydu, tačiau Liamo atveju vis tiek esi įsitikinęs, kad dabartiniai Daft Punk’ai jam paprasčiausiai negali nepatikti, todėl viskas, ką jis pasakė apie juos - tegali sakyti/manyti tik iš pavydo. Reiškia, žmogus tiesiog negali turėti skonio, kuris nepanašus į tavąjį. Na, tai tada aš pasiduodu... :) Visgi tu nepastebėjai, kad masinės psichozės dažniausiai būna dėl tokių nesudėtingų kūrinukų, pvz, Gangnam Style? O tu juk, manau, neimsi teigti, kad ta Daft Punkų muzikytė yra labai jau prasminga, dramatiška, su giliamintiškais filosofiniais tekstais ar tuo labiau - novatoriška? Tiesiog ten - paprasta, smagi (matyt) disco muzikėlė su sintetiniais balsais ir tiek. Tokia ir patraukia mases. O išrankesniam skoniui bent jau reikia šiek tiek daugiau. Na, bet tavo skonis šįkart su masėmis sutapo, su kuo ir sveikinu ir tikrai nepavydžiu :) 


Atsakyti
MBosas
2013 m. gegužės 28 d. 17:51:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Liam'as sakė kad nesupranta viso to Daft Punk populiarumo ir šurmulio dėl jų naujo albumo... O jei pavyzdžiui jis su broliu atkurtų Oasis to šurmulio ir populiarumo sulauktų ne mažiau nei dabar Daft Punk. Liam'as apie Daft Punk'ų muziką lyg tais nieko nesakė... Tą ir norėjau pasakyt. 

Beje labai sutinku su tavo pastebėjimais dėl The Killers ir Mumford And Sons albumų{#}. Ir taip, music.lt svetainės kontekstė mano mėgstama muzika yra labiau prie mainstream, tarp draugų, pažįstamų, mano mėgstama muzika nėra mainstream'as :D


Atsakyti
Delacorado
2013 m. gegužės 28 d. 14:46:39 2013-05-28 16:46:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"Ir beje, neatspėjot, aš nemanau, kad tik mainstream grupės  ir tos kurios parduoda albumus milijoniniai tiražais yra geros..."

Na, aš tyčia pasižvalgiau po tavo music'o profilį ir matau, kad visi ten esantys tavo mėgstamiausi atlikėjai/grupės yra mainstreamin'ės (nesvarbu, kad groja ir ne pop muziką - vis tiek jos yra tų žanrų vienos pačių populiariausių atstovių). Kažkaip rodosi, kad tu dar tebeplaukioji tik pačiame muzikos paviršiuje - tomis grupėmis, kurias groja radijas (įdomu būtų sužinoti, ar bent pusę iš mano mėgstamų grupių bent pavadinimus girdėjai?..). Na, čia buvo šiaip pastebėjimas. O aš visada stengiuosi vertinti objektyviai. Tarkim, man (beje, kaip matau - tau irgi) labai patinkančios grupės The Killers VISI keturi albumai užkopė į pirmą britų topo vietą, bet aš tikrai nemanau, kad bent jau trečiasis jų diskas (kuris tikrai silpnokas) buvo vertas tokios garbės. Kitas pavyzdys - man patinkantys Mumford & Sons. Debiutinis albumas - ypač dėl dviejų fantastiškų kūrinių - buvo tikrai geras ir vertas pirmos vietos. Tačiau antrasis ("Babel"), kuris, mano nuomone, yra visai skystas ir visos dainos jame siaubingai nuobodžios ir vienodos (na, bent jau aiškus skirtumas tarp šių diskų tikrai yra nepaneigiamas), pirmą pardavimo savaitę sumušė dešimtmečio rekordą, tapo perkamiausių praeitų metų britų albumu (ne tik UK, bet ir US), buvo apdovanotas Grammy'iais, "BRIT'ais" ir t.t. Tai va - kartais belieka tik stebėtis, kodėl ne ankstesnis jų albumas susilaukė tokio pripažinimo, nes, manau, buvo DAUG vertesnis. Taip ir šiuo atveju. Visai negaila man tiems Daft Punk'ams tos pirmos vietos ir pats šis faktas mano gyvenimo tikrai nepakeis ir net neįtakos. Tik šiaip keista, ir tai neturi nieko bendro su kažkokiu mistiniu pavydu {#}

Dėl kritikų recenzijų tai, tiesą sakant, man irgi ganėtinai dzin - dažniausiai jos būna labai subjektyvios. O juokingiausia (ne kartą teko matyti), kai tie kritikai kokį ką tik pasirodžiusį albumą sumala į miltus, bet kai jis vėliau išpopuliarėja, tai metų gale išrenka jį į geriausių albumų dešimtuką - neva, negalima ignoruoti to, kas ištisai vaidenasi visose mass media priemonėse {#}

P.S. Ir dar niekaip nesugebėjau išlankstyti tavo parašymo, kad jei Liamas nesupranta viso to šurmulio dėl Daft Punk, tai turi atkurti Oasis. Ką tie du dalykai turi bendro? Tipo, jei jam nepatinka kažkieno muzika, tai jis privalo taikytis su broliu ir kažkam kažką įrodinėti? Ar, jei jis atkurs Oasis, tai nuo to jam DF muzika pradės labiau patikti? :D O jei jam nepatinka ir Miley Cyrus, ką tada daryti? O ką reikia daryti, pvz, mano kaimynui iš trečio aukšto, kuriam išvis nepatinka Daft Punk? {#}


Atsakyti
MBosas
2013 m. gegužės 28 d. 13:55:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Seniai buvau įsivėlęs į internetinį ginčą {#} Kadangi laiko neturiu, tai reiks taikiai sutart, kad kiekvienas turim savą nuomonę :D Palyginimas su byberio fanėm mane šiek tiek įžeidė :D Nu nesu aš toks didelis Daft Punk'ų gerbėjas, neinu dėl jų iš proto, turiu kitų grupių kurias dar labiau mėgstu, tiesiog šis albumas mane sužavėjo, ir man labai smagu, kad ištikrųjų gera muzika karaliauja albumų topuose ir. Tiesiog atrodė, kad jum nelabai smagu matyt, kad šis albumas yra populiarus ir gerai vertinamas, suprantu, kiekvienas turi savo skonį, va pavyzdžiui man Tron: Legacy nepatiko. Ir beje, neatspėjot, aš nemanau, kad tik mainstream grupės  ir tos kurios parduoda albumus milijoniniai tiražais yra geros, tikrai ne, tiesiog pasikartosiu, man ypatingai smagu, kai top pirmose vietose yra ta muzika, kuri man patinka (o tai būna retai :D). Muzika yra subtilus dalykas, ir aš taip pat manau, kad topai dažniausia neparodo, kas yra gera muzika, o kas ne. Gal labiau reiktų remtis kritikų vertinimais ir apžvalgomis (kurios deja irgi gali būti neobjektyvios: gal apžvalgininkui prasta diena, gali būt apžvalga ir papirkta, o gal apžvalgininkas tiesiog apskritai nemėgsta kurios nors grupės ir rašo neigiamai :D). Beje kritikai RAM vertina tiesiog puikiai :D . 

O apie Liam'ą... Jis visada buvo ir yra labai arogantiškas... Man keista, kaip jo nuomonė vis dar išlieka svarbi... Vienas pastebėjimas, jeigu jam nepatinka dabartinis šurmulys dėl Daft Punk, tegul Liam'as pabando susitaikyti su Noel'iu ir prikelti Oasis... Dėmesio ir populiarumo sulauks nemažiau, o ir aš bei kiti muzikos gerbėjai būsim patenkinti. {#} PEACE ;)


Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. gegužės 28 d. 13:40:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tikrai taip, ash nemegstu, kas yra populiaru (nebent tai yra tikrai kokybishka), nes labai didele dalis to klauso ar megsta, tai apgailetina. tikrai senesni visu grupiu ar atlikeju darbai yra gersesni. :)

o del Gallagherio, tai man patinka kai jis kalba. :D ir nors Oasis nebera, bet vis tiek jis demesio centre. bet man idomesnes Noelio mintys.


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
MsEnteryourname
2013 m. gegužės 28 d. 00:45:49 2013-05-28 00:46:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nu nesam mes hipsteriai {#} Džiugu, kad jie pagaliau užsiropštė į UK topų viršūnę, jie to verti (kitaip nei nemaža dalis ten tupinčių). Tiesiog aš nesuprantu, kas čia tokio stebuklingo šitam albume. Yra jie sukūrę daug gerų šmotų/albumų, kurie yra žymiai vertesni topų viršūnės. Prie ko čia pavydas? Savo nuomonės turėjimas ir nesvaigimas dėl kažkokių dainų vien dėl to, kad kiti taip daro nėra tas pats, kas pavydas.


Atsakyti
Delacorado
2013 m. gegužės 28 d. 00:24:46 2013-05-28 10:44:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nepritari kito nuomonei - puiku. Niekas ir nesako, kad visi privalo mąstyti vienodai. Bet su tuo vaikišku pavydo prikišinėjimu tai primeni Bieberio fanes, kurios irgi rėkia, kad jis yra geriausias pasaulyje. Aš aiškiai pabrėžiau, jog ankstesnį Daft Punk'ų albumą "Tron:Legacy" filmui (taip pat - ir "Tron") laikau tikrai gera muzika, tad tai reiškia, jog šią grupę vertinu. Tai kodėl negaliu objektyviai sukritikuoti naujausio jo darbo? Nes tai tau nepatinka? 

Būk ramus - klausiau aš šio "šedevro", todėl turiu savo nuomonę, kurią ir išreiškiau. Atsiprašau, jei tau patinka tas sintetinis bumčikas ir robotų balsai. Na, o man tokia dirbtina muzikytė nepatinka (ir ypač - kompiuteriu padarytas vokalas). Nieko nepadarysi - žmonių skoniai skirtingi {#}

Nuoskauda? Tai kad aš net jokių konkrečių grupių neturėjau omenyje. Bet jei rimčiau pagalvojus - kodėl turėčiau laikyti teisingu faktą, jei tikrai gerų grupių albumai nepatenka į dešimtuką? Nelaikau ir manau, kad taip galvoti turėtų bet kuris sveikai mąstantis žmogus. "kad kitų grupių albumai nebuvo tokie populiarūs, tiksliau nebuvo pakankamai stiprūs..." Tikriausiai esi aiškiaregis, kad tiksliai žinai, kokie buvo tie albumai :) Beje, jeigu manai, kad VISI stiprūs albumai patenka į dešimtuką, tai leisk garsiai nusijuokti :) Tikriausiai tu dar galvoji, jog VISOS geriausios pasaulio grupės yra mainstream'inės, ar ne? {#} Tuomet vargas daugumai alternative, o ypač - indie, industrial, post rock, heavy metal, iš kurių tikrai populiarios yra vos kelios dešimtys ir kt. grupėms...

"Liamo Gallagherio nuomonė yra mažiausiai svarbi muzikos pasaulyje"? Oh please... :) Na, pasauliniu mastu gal ir nėra labai svarbi, bet čia kalbame apie Did. Britaniją, apie kurio topą straipsnis ir yra. Faktas: NME (vienas įtakingiausių muzikinių žurnalų) savo internetiniame puslapyje L. Gallagherio nuomonę spausdina beveik kiekvieną dieną (o tuo pat - ir tiesiog kiekviename savaitiniame žurnalo numeryje). Taip, jis neretai perspaudžia, kartais ir nusišneka, bet vis tiek dar nuo 90s išlieka viena reikšmingiausių britų muzikos figūrų. Ir jis visada atvirai rėžia tai, ką mano. Jei jis pasakė, kad nesupranta viso šito šurmulio dėl Daft Punkų sugrįžimo, reiškia, nesupranta. Ne jis pirmas ir ne paskutinis. Gal jis (taip pat aš ir kiti) neturi teisės taip galvoti, nes, pamanykit, 'visi' perka tą albumą? Ir One Direction ar Bieberio albumus perka milijoniniais tiražais. Ir ką, tai automatiškai reiškia, jog tai - itin vertinga muzika, ar ne? Jeigu taip nemanai, vadinasi, tu jiems pavydi {#}


Atsakyti
MBosas
2013 m. gegužės 27 d. 23:49:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, o aš nepritariu jūsų nuomonėms... Atrodo tie žmonės kurie nemėgsta šio albumo tiesiog nemėgsta to kas tampa populiaru, na dar tie kuriems labiau patiko daft punk'ų house skambesys. Esmė tame, kad nors šis albumas ir yra "overhyped", yra ypač išreklamuotas ir pritraukęs daug naujų fanų, šis albumas yra vertas viso to. Tikrai smagu kai topuose karaliauja tikrai gera muzika. Random Access Memories skambesys tikrai nėra banalus, prie albumo kūrimo prisidėjo puikūs muzikantai, visas albumas tai lyg muzikinė kelionė per įvairius muzikinius stilius ir laikmečius, o elektroninis Daft Punk skambesys visvien išliko. Tai turbūt viename lygmenyje su legendiniu "Discovery" esantis albumas.

Per daug nesiplečiu, tiesiog komentaruose jaučiu šiokį tokį pavydą ar nuoskaudą, kad kitų grupių albumai nebuvo tokie populiarūs, tiksliau nebuvo pakankamai stiprūs... O, beje Delacorado, Liam'o Galagher'io nuomonė manau yra mažiausiai svarbi muzikos pasaulyje... :D


Atsakyti
Delacorado
2013 m. gegužės 27 d. 22:55:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ir aš pritariu. Jei kas iš Daft Punk albumų ir turėjo pakilti į pirmą vietą, tai "Tron:Legacy" soundrackas. Va ten tai tikrai dėmesio verta muzika. Kartais aš tų britų tikrai nesuprantu... Jie turi pačias geriausias pasaulio roko grupes, bet dažnai nevertina (gal todėl, kad to gero turi per daug). Kai kurių tikrai kokybiškų grupių albumai nepatenka net į dešimtuką, o čia kas? Kaip masinės psichozės apimti graibsto kažkokio banalaus disco su kompiuteriniu balsu albumą... Beje, prieš kelias dienas Liamas Gallagheris irgi išsireiškė, kad nė velnio nesupranta viso šito "fuss'o" dėl Daft Punkų. Welcome to the club {#}


Atsakyti
MsEnteryourname
2013 m. gegužės 27 d. 22:22:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pritariu. Niekaip nesuprantu, ko taip visi liaupsina šitą albumą. Nesakau, kad jis prastas, tikrai taip nėra, bet tai nėra jų geriausias darbas. Kartais susidaro įspūdis, kad žmonės šitaip svaigčioja, nes "visi taip daro".


Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. gegužės 27 d. 21:12:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

kas per shudas ? senesni albumai buvo geresni, o ypach pirmieji.


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Liudvikas Liudvikas
7,5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 928
  Iš viso užsiregistravę: 73348
  Naujausias narys: ohvnatgulo
  Šiandien apsilankė: 82312