Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (36)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 18 d. 21:37:42 2012-09-18 21:43:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Štai kas būna, kai stengiesi kuo nuodugniau išanalizuoti situaciją ir, gerbdamas oponentą, aiškini jam elementariausius dalykus – tada jis tave apkaltina, kad per daug rašai ir, pasirodo, to net neskaito (problemos su skaitymu?). Tai apie kokią diskusiją gali eiti šneka? Man visai nereikėjo tiek stengtis rašinėti, o paprasčiausiai – pateikti šiuos keturis klausimus:

 

1.)    Sambora prikišo, kad Green Day neturi teisės pareikšti nuomonės apie Bon Jovi, nes jie tiek nepasiekė; kalipse ir velniukassss prikišo pavydą. Šie absurdiški ‘’argumentai’’ buvo paneigti, nes daugeliu atveju Green Day pasiekė net daugiau už Bon Jovi (net būdami 10 metų jaunesniais), ir ypatingai srityje, kuri visą šitą straipsnį ir liečia – koncertinėje veikloje. GD buvo ne kartą pripažinti geriausia koncertine grupe, laimėjo už tai apdovanojimų, be to, jiems priklauso ir 7-asis pasaulio rekordas pagal žiūrovų skaičių. Tai kaip – ar maloningasis Sambora, velniukassss beigi kalipse jau leidžia GD vokalistui pasakyti savo nuomonę, ar dar ne?

2.)    Pasak Samboros, jeigu tu nepasiekei daugiau už kažką, ar tai reiškia, kad negali turėti savo nuomonės apie kažką, savo skonio? Hello? Netgi nebūdamas muzikantu, tu lankaisi koncertuose ir paklaustas apie tuos, kurios matei, gali pasakyti, jog, pvz, kokie Coldplay tau patiko labiausiai, o, pvz, kokie Fall Out Boy - mažiausiai, ir tam nebūtina būti daugiau už pastaruosius pasiekusiam. Nes jeigu būtina, tai tada gaunasi tikras kuriozas - JŪS VISI, kurie čia jaučiatės įsižeidę dėl Billie Joe nuomonės, NET NETURITE TEISĖS RAŠYTI ŠIOJE TEMOJE, NES TIKRAI NESATE PASIEKĘ DAUGIAU UŽ BILLIE.

3.)    Ar esate groję su Bon Jovi ir dar daugiau kitų grupių kaip Green Day, kad manotės turintys kompetentingesnę nuomonę už GD vokalistą?

4.)    Billie Joe grojo su daugybe grupių. Su Bon Jovi jam patiko mažiausiai. Tokia yra jo tiesa. Klausimas: ar Billie Joe, paklaustas tokio konkretaus klausimo interviu metu, turėjo meluoti, kad neįžeistų Samboros su Kalipse?

 

Jei atsakysite neigiamai į pirmus du ir teigiamai – į du sekančius klausimus, tuomet OK – galim rašinėti toliau. Priešingu atveju geriau šį straipsnį palikite ramybėje. Jei negerbiate savo, tai bent gerbkite kitų žmonių laiką.

 

P.S. Tiek to, Einarai, aš jau seniai įsitikinau, kad užkietėjusiems fanatikams nieko neįrodysi – tai tolygu ginčijimuisi su radija. Bet tai visai nereiškia, kad tokie yra visi Bon Jovi gerbėjai. Pvz, aš tikrai  žinau, kad musice yra dar bent du nariai, tiksliau, narės, kurios be galo mėgsta Bon Jovi ir rašo labai daug išsamių komentarų, bet jos visą laiką subtiliai laikėsi atokiau nuo diskusijos, nes protingai ir adekvačiai priėmė situaciją. Už tai joms - pagarba.

 

P.P.S. Tiesą sakant, visiškai neturėjau kažkokios intencijos čia susirinkti „like‘ų“ ar pliusų prie mano nario/ės statuso, bet džiaugiuosi, kad mano poziciją palaikė velniux ir Einaras, nes būtent šių music‘iečių komentarus laikau vienais iš profesionaliausių. Netgi jeigu mano pusę būtų palaikę mažiau žmonių nei oponentų, vis tiek laikyčiau tai labai pozityviu rezonansu, kadangi man atrodo kur kas vertingesnis, pvz, trijų prof. V. Noreikos gerbėjų palaikymas nei šimtas Radžį garbinančių bobučių (čia buvo tik palyginimas).

Ačiū už diskusiją :)


Atsakyti
einaras13
2012 m. rugsėjo 18 d. 20:45:26 2012-09-18 21:14:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Iki jų lygio? Linkęs abejoti... (nenoriu savęs išsikelti, bet, bet, vis tiek taip nemanau)

Ir apie kokį pranašumą kalbam, jei net nedalyvauju šioje diskusijoje ?

 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
velniux
2012 m. rugsėjo 18 d. 20:35:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Einarai, aš irgi palaikau Delacorado poziciją dėl jos argumentuotos nuomonės ir be to, dar ir dėl to, kad oponuojanti pusė tikrai nuvažiavo į lankas. BET, tau reikia, labai reikia išmokt valdytis. Nes pradedi žarstytis kaltinimais, įžeidinėjimais ir kita. Suprantu, kad jie kalba nesąmones, bet pasižiūrėk kaip subtiliai ir įtaigiai jiems oponuoja Delacorado. O tu nusileidi iki jų lygio, tuo, deja, panaikindamas savo šiaip jau turimą pranašumą šioje diskusijoje.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
einaras13
2012 m. rugsėjo 18 d. 20:27:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Egocentrikė, ką? Tu užmiršai ir t.t. Per daug stengies į save dėmesį atkreipt...

Pala, o ką, ar aš negaliu ateiti į diskusiją ir pakomentuoti ir atsakyti į komentarus, kurių aną dieną net nemačiau? Keista. Įdomi diktatūros forma tavo galvoje vaidenas.

Aš leidžiuosi, nes noriu leistis. Demokratija, taip. Ir turiu pakomentuoti ir pasakyti savo nuomonę. O tu vėl savo prikiši - nesutapo nuomonės ir t.t. Bet kas iš to, jei tu jos pagrįst nesugebi. Subjektyvūs dalykai nelygu objektyviems. Bloga savybė subjektyvius versti objektyviais. tada dingsta ir tolerancija, ir teisumas... Tiesiog "klounizmas"...

Pala, dar tu man sakai, kad aš keistas... Ir dėl to, kad parašiau komentarą. :D Ir dėl to, kad mano nuomonė kitokia. Pala, o ar žmonės negali turėti kitokių nuomonių. Fokusai vieni tavo trijų eilučių komentare. o kokia litanija va dabar tau skiriu. Paskaityk ir pamąstyk. Apie save nekalbėsiu, nes puikiai suprantu savo ydas ir čia jų nedemonstruosiu, kaip tu.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2012 m. rugsėjo 18 d. 20:21:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pentaxx stilius. pripratau jau ir nebepergyvenu. Jis seniai nebevertas tokių pareigų. Galėčiau ir aš jo patrinti, bet mano sąžinė dar švaresnė už daug patirties gyvenime turėjusio Pentaxx'o


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
kalipse
2012 m. rugsėjo 18 d. 17:41:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Einarai...As jau seniai pamirsau,kad sitoi diskusijoj buvo kazkoks gincas ar kazkas panasaus... O tu vis tiek dar leidies i tas pacias kalbas...Vis tau netinka mano ar kitu nuomones,jei skirias nuo tavosios...Keistas tu zmogus...Nesutapo nuomones,tai nesutapo...Kam vel is naujo lyst atgal... Tu turi savo nuomone,as savo ir viskas...

 


Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 18 d. 16:25:51 2012-09-18 16:26:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ačiū. Nujaučiant, kuo tai pakryps, tyčia išsisaugojau šį puslapį. Ir ką gi - kaip ir spėjau, neberadau to komentaro, kurį Tu atrašei Pentaxx'ui:

 

einaras132012 m. rugsėjo 13 d. 18:21:16  

 

Cirkas, ne komentarai... Deja, Pentaxx, Delacorado yra teisi ir nereikėjo pult į akis, nes palikai save dar debiliškesnėje padėtyje. Jinai visus jus sudirbo nerealiai, net man pritrūko like'ų jos komentarams...

Mano nuomonė iš to aiški - palaikau Billie Joe Armstrong'o pusę

 

Įsitikinimui - printscreen'as čia: https://desmond.imageshack.us/Himg16/scaled.php?server=16&filename=gdsgsag.jpg&res=landing

 

Geriausias įrodymas, kad parašei tiesą - tai bandymas ją panaikinti. Juk Pentaxxas yra protingiausias ir nekritikuotinas...

Kaip gera būti adminu, ar ne, Pentaxxai? Bet nepamiršk, kad jų yra ir daugiau, mielas KOLEGA... Ar tik nereikėtų apriboti tavo teisių, kuriomis taip savivaliauji?


Atsakyti
FrIz7
2012 m. rugsėjo 18 d. 16:05:35 2012-09-18 16:10:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ajajai...Tiek gincu del nieko...{#} 

P.S. Delacorado teisi.{#}


____________________
All you touch and all you see is all your life will ever be.
Atsakyti
einaras13
2012 m. rugsėjo 18 d. 15:46:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kokia įspūdinga Samboros gynyba.

Pirma - nekalbėk už visus. Pvz: man labai įdomu skaityti Delacorado poziciją, nes smagu žiūrėti, kaip ji viena jūsų šutvę sudirba.

Antra - jau nieko gero neparodo? Ane? Imies taktikos "neutralumas vidurį kovos"? Keli baltą vėliavą, bent jau taip aš suprantu.

Trečia - nekaltintum Billie? Ane. Vizija akyse, vaizduotė kažkokia. Man įdomu būtų, kokia reakcija būtų, jei tai iš tikrųjų įvyktų.

Ketvirta - "Kaip matai aš žmones vertinu ne tik pagal kūrybą, bet ir pagal pasisakymus." - žodžiais neįrodysi savo "gerų" charakterio savybių. Chamas tu, nes apie save manai kai ką gero, o kitų nuomonei gaili tos ir taip brangios ir retos tolerancijos.

Penkta - kuo skiriasi Delacorado palaikymas Green Day, ir jūsų - Bon Jovi. Ogi tuo, kad jūs badotes čia baltomis vėliavomis, o Delacorado bent argumentuotai pildo savo mintį. Ir jai puikiai sekasi.

Šešta - ar kada nors matei ginčą, kur dalyvautų kažkoks teisėjas ir savo nuožiūra skelbtų "veto". Ginčas paprastai baigius įrodžius vienos ar kitos pozicijos tiesas arba radus bendrą kompromisą. Nuskambėjo tavo žodžiais, kad teisių nėra. bet gi tokie yra. Todėl čia irgi matau tik baltą vėliavą...

gali neskaityti ir mano litanijų, bet tiesiog negaliu ramiai stebėti tokių akiplėšų ir užsiimu iškart savo poziciją...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2012 m. rugsėjo 18 d. 15:34:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sakai ne, nekreipt dėmesio. Iš jos reikėtų dar jums daug išminties pasisemti. O su savo subjektyvių nuomonių vertimais į objektyvias, bandant įrodyti, kad Bon Jovi turi būti ale visiems geriausi, galėtumete patylėti, nes atrodote kaip klounai iš pigaus cirko, pabaigę 3 klases...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 14 d. 20:08:12 2012-09-18 16:58:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, vietoj tavęs aš tikrai nesiryžčiau garsiai girtis, kad neperskaitei mano komentarų, bet puikiai žinai, kad jie – neteisingi. Tai jau infantiliška ir eliminuoja viską, ką man atsakei. Jeigu nemoki diskutuoti, tai tada visai to nedaryk.

Parašysiu paskutinį dalyką ir tuo pabaigsiu: dėl to žodžio „blogiausia“, dėl kurio čia šitaip nerviniesi. Faktiškai jis buvo sugalvotas ne paties Billie‘io, o tik klausimo pakartojimas („Geriausia koncertinė grupė, su kuria grojau? The Hives. Blogiausia? O, žmogau, turiu pasakyti, kad Bon Jovi.'') Tai vadinama „žodžių įdėjimu į burną“. O jei tiksliau – tas pats žodis „Blogiausia“ yra žurnalisto, bet priskirtas Billiui, kad tekste būtų mažiau sumaišties, nes žurnalisto klausimai atskiriami tik tada, kai spausdinamas visas interviu nuo A iki Z. Bet reikia būti humanitaru, kad suprastum šitas žurnalistines plonybes. Billie buvo tam tikra prasme priverstas atsakyti į tą „negražų“ klausimą. Jeigu nebūtų buvęs paklaustas, tai visai nieko apie tuos Bon Jovius net ir nesakytų. Nes niekada neskaičiau, jog jis kada nors būtų neigiamo pasakęs apie kitas grupes. Bet, žinoma, esmės visgi tai nekeičia – Bon Jovi jam iš tiesų mažiausiai patiko iš visų grupių, su kuriomis grojo. Taip, tai tiesa. Taigi, get over it. And get a life.

Peace.

 

P.S. Pentaxx, neatsakiau tau dėl tos priežasties, dėl kurios minėjau - dėl kelio, nes matau, kad tau svarbiausia tik grafomaniškai parašinėti. O sakyti, kad "Nemėgstu būti profesoriumi / neatrašinėsiu tau knygos dydžio komentaro, nes man už tai niekas nemoka", yra daugiau nei juokinga, nes profesoriumi tu netapsi, net jei ir norėsi; lygiai tas pats ir dėl knygos dydžio komentaro. Juokingiausia, jog sakai, kad neketini daugiau rašyti tai, kas neva paneigtų mano nuomonę, nes tau už tai niekas nemoka, tačiau ir toliau čia rašinėji, minėdamas mano vardą, nors tau net neatsakiau {#}


Atsakyti
Sambora
2012 m. rugsėjo 14 d. 19:46:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Galiu pradžiuginti ir pasakyti, kad nerašytum tokių ilgų komentarų, nes jie nei man, nei tuo labiau kitiems neįdomūs ir niekas negadina laiko juos skaitant. Nors kiek suprantu jų net skaityt nereikia, mintis ta pati-"Amstrongas tik išsakė savo nuomonę". Nežinau ką tu tokiom litanijom nori parodyt, bet man tai nieko gero neparodo.

Vienintelė pastraipa kurią paskaičiau tai tik paskutinė, ir mano atžvilgiu tikrai nusišnekėjai. Nežinau kaip kiti fanai, bet tokiu atveju aš tikrai nekaltinčiau Billie (nors nereiktų ir jam pasakyt, visas pasaulis tai akimirksniu ir be jo sužinotų), nu o jeigu nenori kad kritikuotų kas nors jį, tai tegul neviešina visai tokių dalykų, ne jo reikalas tai būtų. Pasiskaityk tą mano citatą, kur rašiau kaip Jon'as Jobs'ą kritikavo. Kaip matai aš žmones vertinu ne tik pagal kūrybą, bet ir pagal pasisakymus. Taip kad negalvok kad BJ fanai aklai žiūri į savo dievaičius tik dėl to, kad patinka jų kūryba ir dėl to juos gina. Iš visų čia komentuojančių šitas bruožas labiausiai ir matosi pas tave, pasiėmiai vieną susigalvotą argumentą ir rašai vis didesnius komentarus tą mintį bandydamas praplėst.

Išvis siūlau baigt šitą diskusiją, teisėjo čia nėra, nenuspręs, ar Amstrongas įžeidė Bon Jovi ar ne. Pasiliekam savo nuomonęs tyloj, nes nei aš tavo, nei tu mano nuomonių tikrai nepakeisim.


____________________
Have a nice day >:)
Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 14 d. 18:14:01 2012-09-14 19:01:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Be abejo, miela kalipse. Argi tu galėtum parašyti tiek, kiek aš ir pateikti man kontraargumentų, tuo labiau, kai jų tiesiog NĖRA? :) Tai ką gi kito tau daugiau belieka daryti – tik bandyti ignoruoti tai, ką nepaneigiamai teisingo parašiau. Beje, šiaip, mane palaikančių yra daugiau... Ir palaiko netgi tokie, kurie net nemėgsta Green Day, o neutralaus žmogaus požiūris ir yra pats objektyviausias.

Kalipse, žinai, kur tavo problemos? Tu pernelyg asmeniškai reaguoji, kai kas nors užkabina tavo dievinamą grupę, o kritiką prieš tam tikrą vienetinį reiškinį priimi kaip neapykantą ir pavydą prieš pačią grupę. Esmė tame, kad realiai nebuvo jokio mūšio „GREEN DAY vs. BON JOVI“, kad dabar žmonės būtinai turėtų palaikyti vieną ar kitą pusę, tačiau dabar tokie kaip tu, įširdę dėl vieno žodžio (kuris yra ne šmeižtas, netgi ne kritika, o tik viso labo įspūdis), jau laikote Green Day mirtinais priešais (o tie, kurie tau nepritarė ir jiems nesugebėjai paprieštarauti, nes tu neturi rimtų faktų - žinoma, irgi bjaurybės :).

Antra – tu negali net sutikti, jog kažkas apie Bon Jovi gali turėti kitokią nuomonę nei tu; trečia – savo dievukus iškeli aukščiau kitų, o likusieji tau atrodo nieko verti - jau vien ką reiškė ankstesnis tavo parašas, kurį pasistengsiu pacituoti kuo tiksliau: „‘70s, 80s was a REAL music. Today’s music is an absolutely CRAP” – šitaip gali rašyti tik labai riboto muzikinio diapazono žmogus, tikrai ne melomanas, arba pensininkas, kuriam geriausi laikai – tik praeityje, kuris tik ir nostalgiškai dūsauja – “Viskas tik blogėja! Ir kur eina tas jaunimas! Mano laikais dar to nebuvo!" Praeities idealizavimas - pirmasis rimtas senatvės (ir nebūtinai fizinės, o dvasinės) požymis. Požymis nr. 2 - sentimentalumas. O gerų šiuolaikinių grupių yra daugybė - reikia tik domėtis, bet apie tai jau teisingai parašė velniux.

ketvirta ir svarbiausia – lygindama kažką, težinai tik savo dievinamos grupės pasiekimus, o apie „priešininkės“ – beveik nieko, o blogiausia, kad kai tau net ant lėkštelės yra pateikiami stipriausi faktai ir kontrafaktai, tu vis tiek suki tą pačią plokštelę ir niekas tavęs neįtikins net prieiti kompromiso. Ką gi, fanatizmas, deja, sunki liga.


Atsakyti
kalipse
2012 m. rugsėjo 14 d. 17:31:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

PALAIKAU VISUS,kurie pasisako UZ BON JOVI...O i delacorado nekreipkim demesio tiesiog ir viskas...


Atsakyti

2012 m. rugsėjo 14 d. 00:29:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dievazi, kiek prisikaupimo del Armstrongo. Kai jis tokio stebuklingo padare kad tiek vertas butu vieno zmogaus gelezines ginybos. JUk ir taip aisku sia naujiena paskaicius, kad ivardindamas bon Jovi blogiausia, bus sukirsinti fanai. Delacorado reikejo sia naujiena rasyti, arba pasikonsultuoti del rasymo aplamai kas vercia, kad skaitytojai suprastu "gilias mintis"naujienos ir situacija, kuriuos tiek aiskinamos dideliais mastais ir isvedziojimais po komentarais.


Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 13 d. 23:03:42 2012-10-04 12:27:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Mjo, ir ko gi kito galima tikėtis iš oponento, kuris pasisavinęs Bon Jovi gitaristo vardą...

Mūsų padėtys ir požiūriai smarkiai skiriasi. Tu gini savo dievinamą "pažemintąją" Bon Jovi. O aš tiesiog matau, kad realiai niekas nieko čia nežemino, ir ginu logiką. 

Sorry, bet apie pavydą tai kartu taikiau kalipsei bei velniukasssui, kurie jį prikišinėjo Billie'iui. Nesinori užfloodinti temos, kiekvienam atrašinėjant tą patį, tik pakeitus kelis žodžius.

Garbės Green Day nepridėsi tokiais nelogiškais šukaliovimais.

Lygiai taip pat nepridėsi ir tu, bet kad tai, ką rašiau - nelogiška ir dar šūkaliojimai, pasakytų tik absoliutus fanatikas. Atsiprašau, bet eilinį kartą klausiu: KURIOJE VIETOJE BILLIE JOE SUKRITIKAVO BON JOVI? Nepyk, Sambora, bet tamsta nesigaudai realybėje. Čia buvo ne televizijos interviu, į kurį ateini pasiruošęs. Billie Joe atėjo į redakciją, išsitraukė surašytus atsitiktinius gerbėjų klausimus ir ėmė atsakinėti. Simple as that. Jis nei planavo, nei net turėjo omeny pažeminti Bon Jovi, bet jei jam nepatiko jų koncertas, reiškias, nepatiko, ir jis paklaustas nemeluodamas tą pasakė. Tik, prašau, nesakyk, kad žmogus negali turėti savo skonio, ypač tada, kai jo apie tai yra KLAUSIAMA. What’s your problem? Tuo labiau, kad mes nežinom, kokį Bon Jovi koncertą matė/kartu su jais grojo Billie Joe. Gal Bon Joviams tai buvo išties nevykusi diena - jei nežinai, net geriausios grupės kartais surengia ir labai prastus pasirodymus. Taigi, tokie jie ir liko Billie Joe atmintyje. Jis neteigia, kad BJ - bloga (o tuo labiau - blogiausia) grupė. Nes jei jis būtų taip galvojęs, tai TIKRAI nebūtų su jais grojęs. Tuo labiau jis neteigia, kad BJ - blogiausia pasaulio koncertinė grupė. Jis sako, kad ji - mažiausiai jį sužavėjusi iš tų, su kuriomis jis grojo. Billie tikrai negrojo su kokiais One Direction ar Rihannom, o su kitomis keliomis dešimtimis roko grupių, kurios, matyt, buvo tikrai geros. Bet mes nežinom, kokios jos, todėl viskas lieka tik spėlionių lygmenyje. Bent jau aš tikrai nežinau VISO sąrašo, tačiau žinau, kad Green Day yra kartu groję su Rancid, U2, Elvis Costello ir Iggy Pop.

Tai yra JO įspūdis, ir tu negali sakyti, kad jis neteisingas, nes tu esi ne jis ir ne tu su BJ kartu grojai. Jo buvo paklausta, jis atsakė, nes kažką turėjo atsakyti (labai gaila, kad prieš pasakydamas tiesą, jis neatsiklausė nepalyginamai kompetentingesnių už jį kalipsių, samborų ir velniukassssų nuomonės). Nebūtų pasakęs, kad Bon Jovi, būtų pasakęs kažką kitą, nes reikėjo atsakyti į klausimą, ir tada čia nirštų kitos grupės fanai. Juk tai taip nuspėjama... 

Viena, niekas net nekritikavo Bon Jovi (pirma derėtų išsiaiškinti definiciją, kas apskritai yra kritika. Muzikos kritikai vartytų milijardų milijardus, jei jiems pakaktų albumų/koncertų apžvalgose parašyti tik vieną žodelį "geras" arba "blogas"), bet nei ir būtų buvę, tai negi BJ jau tokia šventa karvė, apie kurią kaip apie mirusį, galima kalbėti tik gerai arba nieko? Oh come on. Čia jau nebe fanatizmas, o absoliutus mankurtizmas. Pasižiūrėk - Billy Corganas pavadino visų taip dievinamus Radiohead suknistais, ant kurių jis nori nusišlapinti. So what?? Abiejų grupių muzika gera, ir man visiškai nusišvilpt, ką jie ten peza. Noelis Gallagheris per savo karjerą buvo apšikęs (ir net labai riebiai) bene visas įmanomas grupes, išskyrus savo dievinamus bitlus ir, žinoma, jo paties Oasis. Ar tai kaip nors pakenkė jo populiarumui? Labai kažin. NME šiemet jam net suteikė „Godlike Genius“ titulą. Taigi, kokias iš to galima pasidaryti išvadas? Ogi... jokių. Muzika yra viena, patys muzikantai - kas kita. Žinoma, būtų malonu, jei jie vienas kito neįžeidinėtų, bet jiems turėti savo nuomonės ir skonio tikrai neuždrausi.

Gerai, pabandykim dar kartą. Žiūrėk, tavęs klausia: koks koncertas iš matytų tau labiausiai patiko? Tu sakai, pvz, Coldplay. Po to tavęs klausia: o koks mažiausiai patiko? Tu atsakai, pvz, Britney. Tada aš tau sakau - tu pavydi Britney! Kaip jos koncertas tau gali nepatikti, jei ji į arenas sutraukia tūkstančius žmonių, pardavė milijonus albumų ir t.t.??

Gerai, tu neprikišai pavydo, bet užtat teigi, kad Billie Joe NEGALI TURĖTI SAVO NUOMONĖS, nes tada jį pasmerks Bon Jovi fanai, kurie nė už ką nesutiks, kad kažkam gali nepatikti jų dievaičių pasirodymas, netgi jeigu tas kažkas kartu su jais grojo, jo grupė turi 25 metų muzikavimo stažą, yra surinkusi kur kas didesnį skaičių žiūrovų (beje, rekordinį – oficialiai Green Day pasiekimas yra 7-as didžiausias visų laikų koncertas), laimėjusi žymiai daugiau prestižinių apdovanojimų (ir ne kokių MTV, kur renka paaugliai, o tuos, kuriuos skiria aukščiausio rango muzikinės industrijos atstovai – Grammy, American Music Awards, Billboard, Brits ir t.t.), pagal jų albumą buvo pastatytas miuziklas /beje, irgi įvertintas rimtais apdovanojimais/ ir kuriamas filmas ir t.t.) - ir visa tai jie pasiekė, beje, būdami net 10 metų jaunesniais už Bon Jovi. Čia – tau glaustas atsakymas į vakar dienos teiginį, kad neva Bon Jovi ir Green Day pasiekimų negalima lyginti. Glaustas, bet jei pageidausi – galėsiu išsiplėsti ir labiau, nes jau susirinkau faktus. Aš nenoriu kažkaip pažeminti BJ (pasižiūrėk – netgi nei viename iš mano kilometrinių komentarų nerasi nė vieno neigiamo žodelio apie juos), priešingai nei BJ fanai, kurie nuolat bando sumenkinti GD. Tad jei jau taip, tai metas įterpti ir Bon Jovi nepalankius faktus. Nes pasižiūrėjus jų pasiekimus, čia dar didelis klaustukas, ar GD nėra daugiau pasiekę už BJ, net būdami kur kas jaunesne grupe.

 Argi Billie Joe pylė purvą ant Bon Jovi, šmeižė? Šmeižimas (t.y., juodinimas, melas, netiesa) būtų, jei Billie būtų pasakęs, kad, pvz, Jon Bon Jovi apšlapino sceną, nors to iš tikrųjų nebuvo. Bet, numanau, kad jei būtų tiesa ir Billie būtų tą įvardijęs, vis tiek BJ fanai pultų ne Joną Bon Jovį, kad jis pasielgė blogai, o Billie, kuris paklaustas, paviešino jo nusižengimą, ar ne? (maždaug, kaltas ne vagis, o tas, kuris jį sučiupo). Taip, tai tada tektų tik įsitikinti, kad bandyti diskutuoti su fanatikais – tas pats, kas rauti plaukus nuo plikio galvos.

 


Atsakyti
Sambora
2012 m. rugsėjo 13 d. 21:27:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Gerbiamasis, gal kartais pažiūrėk į komentatorių nickus, bent mano žodžiuose nebuvo nieko užsiminta apie pavydą.

Matau kad esi didžiulis GD fanas, nu bet tu pats net nebandai suvokt ką jis sako. Paskaityk šitą sakinį paraidžiui: "Blogiausia? O žmogau, turėčiau įvardyti "Bon Jovi"!" Nu bet čia nieko blogo pagal tave kaip suprantu...

Kai Jon'as anksčiau sukritikavo Steve'ą Jobs'ą, kad ir kaip jį mėgčiau, man nepatiko toks elgesys, bet nepuoliau visiem per galvas įdorinėt kad jo tokia nuomonė ir viskas. Garbės Green Day nepridėsi tokiais nelogiškais šukaliovimais.


____________________
Have a nice day >:)
Atsakyti

2012 m. rugsėjo 13 d. 17:51:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nerasysiu tiek daug kiek tu, nes atskiros knygos taip pat nezadu skaityt o pinigu uz paneigta nuomone taip nemokes. Nemegstu but profesorium ir atsirasineti kaip jis, bet supranti kad isprovokuoti komentarai daveda iki issiaiskinimo ir trinimosi - vadinamomis nuomonemis.

Taip pat del tavo susirasymo i dievinamasias Gagas. Konkreciai kazko paimk, kad galetum taip teigti ir daryti isvadas kaip galutines ir neskundziamas. Mano mintis tokiu nuomoniu apie mano puse nelaiko, del to priestarauju. Tai ne specialiai kaip teigi tu.

 

Toliau rasinelius ir mokytojeles praleisiu nes vikipedija visi galim paskaityt ir be atskiro komentaro apie zmoniu kaukoles ir juose slypincius balsus ivairiu tipu.

 

Del Pentaxx musico izymumo :) Jeigu pasakyciau per interviu kad Mamontovas yra nemegstamas, bet ne tiek, kad blogiausias is LT atlikeju, tikrai butu problema radus tokia drastiska svetima antraste. Pvz Vangelis, is izymybiu kurie labai retai duoda interviu gyvenime ir nesiknisa i spauda su suknistai vienoda muzika kaip Green Day. Bon Jovis jausmingesnis ir galingesnis.

 

:)

 

 


Atsakyti
velniux
2012 m. rugsėjo 13 d. 17:48:03 2012-09-13 19:27:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man asmeniškai keista, kodėl jis įvardino būtent Bon Jovi, kurie šiaip gyvai groja pakankamai gerai. Aišku, jie neprilygs tokioms legendoms kaip Pink Floyd, Queen. Neprilygs ir tokioms šiuolaikinėms grupėms kaip Rammstein, Alter Bridge, Avenged Sevenfold ir pan., bet nėra jie blogi tikrai. Būtų įdomu peržvelgti grupių, su kuriomis Green Day kada grojo, sąrašą. Na, bet čia jo asmeninė nuomonė.

Man asmeniškai patys Green Day nekelia praktiškai jokių teigiamų emocijų, bet sakyti, kad jie nepopuliarūs ar nesurenka į koncertus tiek žmonių kaip Bon Jovi... Tiesiog muzikinis neišprusimas ir niekas daugiau.

Teigti, kad Green Day vokalistas paminėjo Bon Jovi dėl to, kad jiems pavydi išvis debiliškiausias argumentas, koks gali būti. Tokiais argumentais tik Bieberio fanės švaistosi, kai kažkas pasako, kad Bieberis nėra geriausias pasaulyje.

Galiausiai, kalipse, nusistatymas, kad viskas, kas gero, buvo praeito amžiaus aštuntam-devintam dešimtmety yra ganėtinai stereotipinis. Šiais laikais gerų grupių pilna, bet jei užsimerki ir nenori to pastebėti, tai aišku, kad ir neatrasi nieko.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Miglaja
2012 m. rugsėjo 13 d. 17:14:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kaip tu gali sakyti, kad aš klystu ?

Juk nepažįsti Armstrongo asmeniškai ir tikrai nežinai kokius jis su grupe reklaminius planus turi, o gal vis tik žinai, nes esi grupės vadybininkė {#} ?


____________________
\"The best is yet to come..\"
Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 13 d. 15:37:05 2012-09-13 15:49:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nustebsi, bet Misantropijos aš nepažįstu nei realiai, nei virtualiai. De facto tu esi su ja bendravęs turbūt kokius 30 kartų daugiau už mane :) Bet kiek skaičiau jos komentarų/dairių, tai, kiek pamenu, patiko. Ir galiu pasakyti, kad ji „ant tavęs“ užsiciklino ne dėl to, kad jai patinka ar nepatinka Gaga, o tiesiog dėl tavojo būdo sudievinti kiekvieną Gagos pirstelėjimą kaip šventosios dvasios apsireiškimą. You know what I mean :)

"neimk is konteksto ir naudos sau, kad pasipelnyti ir kito zmogaus."  

Hmm, įdomu, ir kokiu būdu aš čia kažkaip galiu pasipelnyti? Man čia už komentarus apie kažkokią užsienio žvaigždę sumokės pinigus ar kaip? OK, tai lauksiu :) Ne, rimtai, Pentaxx, tu čia jau grybauji. Juk tai aš GINU žmogų, kuris yra neteisingai suprastas, iš kurio tikrai nesitikiu jokios naudos, nes jo net nepažįstu. Iš jo iškraipyto pasakymo čia pelnosi tik žurnaliūgos, pritraukę minias šio triuko nesupratusių tamsuolių, ir žmogėnai, nekenčiantys Green Day, gavę moralinę satisfakcijos dozę, nes gali su pasitenkinimu skaityti visus tuos neapykantos pilnus komentarus GD atžvilgiu.

“Kodel labai jau norisi atskirti vyra nuo moters ir nepazymeti kaip vieno zmogaus visumos. Issiduodi.

Nė velnio, Pentaxx :) Todėl, kad vyras ir moteris yra dvi skirtingos žmogaus rūšies lytys (dar yra ir trečia, bet gal apie tokius gamtos fintus nekalbėsim, OK? :). Moteris gali puikiai atlikti beveik visus vyriškus darbus (tik prašom nepradėti seksistinės diskusijos apie tai, nes čia jau bus diskriminacija ir visiškas offtopic’as), tačiau jų fiziologinė sandara labai skiriasi, ir, manau, čia nereikia pravedinėti anatomijos pamokų. Imant šį minimą konkretų aspektą – balsą – moteris niekada neturės tokio balso kaip vyras, nes skiriasi jų  balso klosčių struktūra, ir tai suprantama, ir natūralu. Jei būtų kitaip, tai jau būtų traktuojama kaip išsigimimas. Tai štai – vyrų ir moterų balsai turi skirtingus tembrus, diapazonus, tonus, aukščius ir kt. Yra žmonių, kuriems moterų balsai neatitinka jų vidinio “feng šui”, t.y., jų klausos organų receptoriai savaime priešinasi moteriškos lyties atstovių skleidžiamiems garso virpesių dažniams. Moterys paprastai dainuoja žymiai aukštesniu už vyrus balsu, todėl ne visų smegenys gali priimti tas bangas; kitiems ima spengti ausyse. Nustebtum sužinojęs, kiek yra daug tokių žmonių (tiek tarp moterų, tiek tarp vyrų).

Bet su manim yra kiek kitaip. Tai visiškai nereiškia, kad aš nesidomiu moteriškos lyties dainininkių kūriniais. Gali būti ramus – esu perklausiusi (ir ne vieną kartą) visas Gagos, Madonnos ir kt. primadonų diskografijas. Ne vien iš smalsumo, bet ir dėl muzikinio išprusimo, kad turėčiau SAVO nuomonę, o ne kišamą mass medijos. Taigi, nieko blogo apie tas atlikėjas pasakyti negaliu,- jos savotiškai įdomios, bet tai – ne mano stilius; manęs jos nejaudina. Vienintelė dainininkė, kuri tikrai jaudino savo balsu, buvo Whitney Houston, ir turi pripažinti, kad tai buvo išties fantastiška, super galingo vokalinio talento atlikėja, kurios ilgai dar niekas nepralenks. Dar kartais pasiklausau operos dainininkių (įskaitant ir apsilankymus realiuose koncertuose ir operos spektakliuose LNOBT ar Kauno muzikiniame teatre).

Tai ką tuo norėjau pasakyti – ogi tai, kad “pasiklausyti” ir “klausytis” yra du skirtingi dalykai. Nes nors aš ir pasiklausau moteriškių, bet jų kūrinių mano ausinuke beveik nerasi; ten dominuoja vien vyrų kuriama muzika, daugiausiai - rokas. Vyrų balsai mane "veža", ypač žemi (baritonai, bosai). Tai tiek.

 

Ir galiausiai, grįžtant prie temos: dabar įsivaizduok, kad esi kokia nors įžymybė. Tavęs žurnalistas klausinėja šimtus įvairiausių klausimų, kuriuos tau uždavė gerbėjai (juk negražu neatsakinėti, kadangi tau tiesiog privalo rūpėti gerbėjai – juk tu dėl jų ir tiesiogine prasme iš jų gyveni). Taigi, nuoširdžiai atsakinėji į klausimus, kokie tavo mėgstamiausi filmai, automobiliai, gitaros modeliai, teatrų spektakliai. Ir tada tavęs paklausia, kokia dailės paroda iš tavo matytų tave sužavėjo mažiausiai. Tu sakai: "oi, tai, matyt, bus Petro Petraičio." Tu juk tikrai nesakei, kad Petras Petraitis yra blogas dailininkas, o tik tai, kad tau nepatiko viena jo paroda (juk net genijai yra nutapę ir gerų, ir prastų paveikslų). Paskui pasakoji apie savo naujausius grandiozinius pasaulinius projektus, savo būsimus vaidmenis, rašomą knygą, susitikimą su B. Obama, Dalai Lama ir t.t.

Tai va. O rytoj skaitai laikraščio antraštę: “Pentaxxas teigia, kad Petras Petraitis yra blogiausias pasaulio dailininkas”. Kaip reaguotum? Turbūt tikrai sakytum, “Kas per š…?” O jei dar paskaitytum Petro Petraičio gerbėjų komentarus, kuriuose rėkiama, kad tu, Pentaxxai, aišku, jog nekenti (!) Petro Petraičio, nes jam pavydi (!!). Jie tavimi baisiai nusivylė, nes juk Petras Petraitis yra absoliutus genijus, o tu – durnas ir pavyduolis (vien todėl, kad tau nepatiko PP paveikslų paroda). Na, kaip – geras, ar ne? ;)


Atsakyti

2012 m. rugsėjo 13 d. 13:33:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Neisiu isvedziojimais kaip tamsta. Visu pirma nei puolu, nei kazka noriu nugaleti, tiesiog kalbu kaip zmogus pries pilieti ir diskutuoju. Zinau esat drauges su Misantropija (ar bent jau labai artimso cia music.lt), bet tai uzsicatskinot su ta GaGa ant mano puses.

Paskaysiu ta pati - nebuk zurnaliste, neinterpretuok kaip tau atrodo, neimk is konteksto ir naudos sau, kad pasipelnyti ir kito zmogaus. Tai labai serialiska ir bobiska.

 

Man nera problemu su moteru vokalais, del to juos klausau, kaip ir su vyriskos gimines vokalais. Kodel labai jau norisi atskirti vyra nuo moters ir nepazymeti kaip vieno zmogaus visumos. Issiduodi.

 

As tikrai nesu nei dabar, nei anksciau tavo priesas, nebent tu mane taip susigalvojai ir laikai.

 

Pritarciau tik tavajam f variantui del pokalbio i temos sarangas, bet galeciau ir del to diskutuoti.

 

:)


Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 13 d. 13:00:10 2012-09-18 14:54:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

a)     Visų pirma, mielas Pentaxxai, vien jau pirmi du tavo sakiniai yra argumentum ad hominem, todėl your statement is invalid. Bet jei tau norėjosi čia tuo kažkaip man įkąsti, tai OK, pažaiskim tavuoju būdu.

b)     Tai ką, tik tu gali turėti savo favoritus?

c)     Deja, aš net nedrįsčiau su tavim lygintis, kai tu kasdien puoli kiekvieną, kuris tik pamini panelės Gagos vardą (ir tą darai net ne vien prie Gagos straipsnių, o net ir prie Byberio). Paskaičiuok savo komentarus ir manuosius – atitinkamai 2523 ir 60 /ir tu netgi prisijungei prie musico visu pusmečiu vėliau nei aš/. Jei aš kokius porą kartų per metus įsiterpiu į išsamesnę diskusiją, pateikdama realius faktus su citatomis, tai, kolega, jau yra visai kas kita.

d)     Kuo faktas, kad aš prie šio straipsnio parašiau 4 komentarus, kažkaip maišo faktui, kad Billie Joe pasakyme nebuvo jokios intencijos įžeisti Bon Jovi? Svarbiausia, kad tai yra tiesa, ir absoliučiai nesvarbu, koks žmogus tai parašė.

e)     Be abejo, iš principo palaikyk kitų komentarus, kad tik eitum prieš mane, argi man gaila? :)

f)       Beje, ir ką čia svaraus pateikei šioje savo kilometrinėje litanijoje? Nieko. Jokių realių faktų ir argumentų – vien tik pilstymas. Jei nori su manim ginčytis, tai pasiruošk rimtesnius ginklus. Kitu atveju savo praktiką ir įkvėpimą pasilik išvedžiojimams apie Gagą (beje, aš nieko prieš ją neturiu – ji man nei patinka, nei nepatinka; ji man tiesiog dzin, nes aš beveik išvis nesiklausau kūrinių su moteriškais vokalais).

g)     Jis – Billie Joe. Ne Billy. Ir tai yra svarbu vien iš principo, nes jeigu apie kažką diskutuoji ir net nemoki taisyklingai užrašyti to asmens vardo, tai sukeli dideles abejones, ar apie jį išvis dar kažką žinai.

h)      Situacijos žinojimas yra labai svarbu, nes žurnalistai dažniausiai tuo ir manipuliuoja, ištraukdami sakinį iš konteksto, iškeldami jį į straipsnio pavadinimą, kad sukeltų skandalą – taip siekiama pigaus populiarumo, nes susidomėję subėga visokie žiopliai ir prirašo krūvas besispjaudančių komentarų. Šitas klausimas apie Billiui patikusias live grupes realiai praėjo kaip visiškai eilinis klausimas ir galiu lažintis, kad jis po dešimt sekundžių apie jį išvis užmiršo. Jis tame interviu kalbėjo apie miuziklą, kuris pastatytas pagal Green Day dainas, trijų būsimų albumų išleidimą, "Pussy Riot“ skandalą ir t.t., ir pan., ir visa tai yra tame žurnale, tai kodėl šito straipsnio žurnaliūgai pasirodė, jog to didžiulio interviu pagrindinis – ir vienintelis – atsakymas buvo apie Billie Joe nepatikusius Bon Jovi, kad sumeistravo apie tą vieną klausimą (jei tiksliau, išvis tik jo dalį) net atskirą straipsnį su „skandalinga“ antrašte lyg kažkokią megakritiką prieš juos? Garantija, jei pats Billie Joe jį pamatytų, tai pagalvotų: WTF?..

i)        OK, Pentaxx, žinau, kad dabar patapau tavo „mirtina prieše“ ir persekiosi mane iki tol, kol tu parašysi paskutinį komentarą, taip širdyje manydamas, kad mane nugalėjai. Kaip ir ties kitais musico nariais, su kuriais kada nors ginčijaisi. Bet nejau nesupratai elementarios tiesos? Jie nustojo su tavimi ginčytis ne todėl, kad tu įrodei savo tiesą, o tik todėl, kad pavargo ir jiems pagailo švaistomo laiko. Kitaip sakant, pasinaudojo išminčių patarle: ''Duok ... kelią''. Tad... Pirmyn, pulk, Pentaxxai :)


Atsakyti

2012 m. rugsėjo 13 d. 11:39:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Prie Delacorado favoritu neliskit, nes gausit malku kuriu nenujautet. Ir kam gi nujautinet ar ne?  ;)

 

Palaikau kitu pasisakymus, ne vien del to ka jie pasako, bet pacia puse. 

Kodel zmonems dabar reikia knistis giliai, ar Billy Joe atsake i klausimsu redakcijoje ar kokiam lauke.

 "Blogiausia? O žmogau, turėčiau įvardyti "Bon Jovi"!". Kaip isversta be daugtaskiu, kitaip ir skamba. 

Pvz tiesiogiai ivardidamas Bon Jovi automatiskai sukelia isprovokuotas pokalbius. O Joe kalba pagrista.

Is kur zmonems dabar zinoti terminais pasisakymus?  Aplamai kokie tie terminai minia paklaus.

 

Reiketu gal neuzsipulti, o mokyti zurnalistu apgavysciu zmonems, masems, kad zinotu komentuodami platesne tema.


Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 13 d. 09:53:34 2012-09-13 09:58:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Deja, ir tu klysti, nors saugiai nepalaikai nei vienos, nei kitos pusės.

Matai tą nuotrauką - Kerrang žurnalo viršelį? Ten rašo: "Green Day answer your questions". Priešistorė tokia: šio žurnalo skaitytojai mėnesį laiko ar kiek galėjo siųsti šiai grupei kažkokius klausimus. Prieš kelias dienas Billie Joe apsilankė radakcijoje ir atsakinėjo į kažkokią dalį tų atrinktų klausimų. Kažkuris skaitytojas buvo uždavęs Biliui klausimą, kurios grupės koncertas jį labiausiai sužavėjo, o kurios - mažiausiai. Billie trumpai atsakė ir viskas (beje, kaip matai, jis net nenorėjo atsakyti į šį "negražų" klausimą, nes apgailestaudamas sako: "O, žmogau... turiu pasakyti, kad tai - Bon Jovi"). Kur tu čia įžvelgi "purvo drabstymą"? Šis terminas reiškia visai ką kitą. Billie dar atsakė į šimtus klausimų, kurie kažkodėl šitame straipsnyje visiškai neminimi, nors buvo tikrai įdomesni. Kodėl? Todėl, kad žurnalistams, išgirdusiems šią bent šiek tiek neigiamo atspalvio turinčią detalę (juk tai - pikantiška), magėjo išpūsti skandalą, kad pritrauktų kuo daugiau žioplių, kurie galvotų: "Ooo, Green Day nekenčia Bon Jovi, kokie šikniai!!" Ir, kaip matome, nemažai ir užkibo ant šio kabliuko ;)

Taip kad čia jokia naujo albumo reklaminė akcija, priešingai nei Billy Corgano iš Smashing Pumpkins, kuris necenzūriniais žodžiais pareiškė, "aš nusišlapinsiu ant suknistų "Radiohead"."


Atsakyti
Miglaja
2012 m. rugsėjo 13 d. 09:36:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ir vėl reklamas muzikantai darosi, šitaip drabstydami purvus vieni ant kitų...

Ir Green Day, ir Bon Jovi turi tikrai didelę muzikinę patirtį, tik jų grojami muzikos žanrai pakankamai skiriasi, todėl nieko keisto, kad grupės konfliktuoja.

Nenustebčiau jei Armstrongas kada pasakytų, kad jam nepatinka Iron Maiden (juk jie metalą groja, kas yra visiška priešingybė punk rokui...)

Čia dabar labai panaši situacija kaip Billy Corganas paskutiniu metu reiškė savo nuomonę apie kitus muzikantus, nes albumas jau išeit turėjo, o Green Day situacija dabar yra lygiai tokia pat {#}

 


____________________
\"The best is yet to come..\"
Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 12 d. 23:52:18 2012-09-13 09:36:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Karas būna tik tarp idiotų, o normalūs žmonės diskutuoja. Aš retai rašau komentarus, bet kai matau, jog žmonės pjauna grybą, nesuprasdami esminės minties ir nežinodami realių faktų plius kiša tokį kvailą dalyką kaip pavydas, tada įsiterpiu.

Žmogau, skaityk iš naujo:

Billie Joe: "Geriausi man pasirodė "The Hives"," atsakė jis, paklaustas apie grupe, su kuria koncertuoti jam patiko labiausiai. "Tai tikrai puiki koncertinė grupė.""Blogiausia? O žmogau, turėčiau įvardyti "Bon Jovi"!".

Tai ką tai reiškia? Jei taip sunku suvokti, tai pasakysiu paraidžiui: "Man labiausiai nepatiko koncertuoti su Bon Jovi.

Tai kas yra? Billie atsakė tai, ką mano ir ką jaučia. Ar tu nori pasakyti, jog jis privalo galvoti/jausti kitaip? Nejauti, koks tai absurdas? Tai tas pats, kas Billie Joe būtų pasakęs, jog jam labiausiai patinka bananai, o nepatinka ananasai, o tu sakytum: "Tu klysti ir pavydi ananasams. Juk tai jie skaniausi!"


Atsakyti
Sambora
2012 m. rugsėjo 12 d. 23:35:48 2012-09-12 23:37:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nu ką, prasidės eilinis fanų karas, bet ką jau dabar.

"Blogiausia? O žmogau, turėčiau įvardyti "Bon Jovi"!"

Šitas sakinys nieko nesako? Pagal viską "blogiausia" tai ir reiškią nieko geriau nei šlamštą.

Kitas dalykas. Visos grupės yra bent kiek populiarios, visos turi fanų. Bon Jovi irgi nekartą buvo sutraukę didžiules minias, kaip pvz 2003 metais Hyde parke žiūrėjo virš 100 tūkstančių. Jeigu gerai pamenu tai esu skaitęs kad į Wemblio stadioną bilietus jie per 2 valandas pardavė (90 tūkst. vietų!!). Na o pats turbūt nesi irgi net susidūrias su BJ, taigi pažiūrėk, kokius fanus jie turi:

https://www.youtube.com/watch?v=p6qPmZQQ9hA

Jeigu jie jau būtų nepaliekantys įspūdžio, niekas neitų į jų koncertus ir kartu nedainuotų taip garsiai, kad pačios dainos sunkiai girdėtūsi.

Nesakau, kad Green Day yra prasti, nes jais tikrai nesidomiu ir todėl negaliu nieko sakyt, bet jų ir Bon Jovi populiarumas tai jau tikrai kad skiriasi.


____________________
Have a nice day >:)
Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 12 d. 23:19:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O tu nori pasakyti, kad Green Day nėra tikri profesionalai (su 25 metų muzikiniu stažu)? Jie ne vieną kartą apklausose buvo išrinkti geriausia koncertuojančia grupe ir net už tai laimėjo apdovanojimų. Kritikai (iš NME, Kerrang, Q...) irgi juos vadina viena įspūdingiausių šiuolaikinių live grupių. Jei nors kartą matei jų koncertą, tikrai neišdrįstum pasakyti, kad jie - vidutiniokai. Pasižiūrėk kad ir šitą pasirodymą: 

Beje, rašai: "Buvau geresnes nuomones,apie Green Day..."

Hmm, įdomu - ir kaip šis Billie Joe pasakymas galėjo taip smarkiai įtakoti tavo požiūrį į Green Day? Jų dainos iškart pasidarė blogesnės? O šiaip ir teirautasi šia tema buvo tik vokalisto, o ne visos grupės.

Juk čia buvo tik interviu klausimas - kokia grupė Biliui patiko labiausiai, o kuri - mažiausiai. Jis ir atsakė, o ne piršo savo nuomonę. Čia JO nuomonė ir skonis. Billie Joe grojo kartu su Bon Jovi, ir tai jį nelabai sužavėjo (darsyk: jis net nesakė, kad Bon Jovi - šlamštas ar pan.) Jį labiausiai "užvedė" The Hives. Jeigu taip yra, tai kaip tai galima vadinti gera ar bloga nuomone, kuria galima nusivilti? Ar nori pasakyti, kad Billie privalo meluoti, o gal dar geriau - manyti taip, kaip manai tu? Ar esi tikra, kad matei daugiau pasaulinių grupių pasirodymų (ne per Youtube)/grojai kartu su jomis daugiau už Billie?


Atsakyti
Delacorado
2012 m. rugsėjo 12 d. 23:01:11 2012-09-13 00:17:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Va būtent - raktiniai žodžiai čia yra "(MAN) neteko girdėt". Nepamiršk, kolega, kad jei ko nežinai/negirdėjai TU, tai visiškai nereiškia, kad toks faktas neįvyko. Tad susipažinimui - vienas iš ryškiausių: "Albumą "American Idiot" pristatančio pasaulinio turne metu surengę apie 150 koncertų, didžiausią savo ir vieną stambiausių pasauliniu mastu apskritai grupė GREEN DAY surengė 2005 m. birželį, kuomet Milton Keynes (Anglijoje) jų pasiklausyti atėjo apie 130 tūkst. žiūrovų."

Toliau tavo parašymas apie Bon Jovi: "grupė surenka daugiausiai žmonių į koncertus ir vieni iš daugiausiai uždirbančių, o tai reiškia kad muzikos pasaulyje jie vieni mėgstamiausių yra", sorry, yra dar mažiau argumentuotas.

Kur tu radai parašyta, jog Billie sako, kad Bon Jovi - nemėgstami, šlamštas ar pan.? Ne. Jis tik išsako savo nuomonę, kokia grupė jį sužavėjo mažiausiai, nes jo to paklausė. Jo paklausė - jis atsakė. Ir viskas. Nei šmeižė, nei ką. Jis turi savo nuomonę (beje, pagrįsta 25 metų koncertine patirtimi), tu - savo. Ir, beje, ji visiškai nepriklauso nuo to, yra ta grupė populiari ar ne, ar jos muzika turi išliekamąją vertę ar ne - vertinamas yra KONCERTINIS pasirodymas, kuris tave gali užvesti. Beje, Britney Spears ar One Direction irgi rengia labai anšlaginius koncertinius turnė, tai kas?

 

Velniukasss, iš tavo analfabetiškumo lygio spėju, kad tau daugiausiai kokie 11 metukų arba esi chroniškas Delfi komentuotojas? Ten irgi visi, kurie sako, kad jų nežavi Zvonkė, Radžis ar Minedas, yra apšaukiami pavyduoliais. Tau net kažką aiškint gaila laiko.


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Stratovarius Stratovarius
7,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1070
  Iš viso užsiregistravę: 73336
  Naujausias narys: ojprswazfj
  Šiandien apsilankė: 119799