Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (15)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
MsEnteryourname
2013 m. gegužės 31 d. 12:27:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pritariuuu, chachaliais nesimėtėt, tai naudos iš tokio ginčo išpešt galima - bent jau argumentuot mokomasi. Italai švilps ir rėks neužsikišdami, mosikuos rankomis iki uždusimo - tai jų kraujyje. Šiauriečiai tyliai paburba, o tie sklaidos kiek begali {#} Prie šito reikalo prisidėjo ir, kaip jau minėjai, "tinkamu laiku tinkamoj vietoj", didele tarptautinių įžymybių reklama (ne vienas twitter'į minėjo šią dainušką ar sklaidės kokioj pokalbių laidoj a la šoko tą šokį. Ir kiekvienas toks paminėjimas skatino liaudį pražiūrėt, kas ten jau tokio yra) ir t.t. PR'as - aukščiausio lygio. Durnu aš jo niekad nelaikiau ir nelaikysiu. Kaip sakiau, spaudžiu jam leteną. Šitaip gražiai sužaist ne kiekvienas marketingo specas sugebėtų. Oj nekiekvienas... Aš nieko prieš neturiu, kai koks tauriųjų gėrimų į sistemą įsipylęs ar papraščiausiai ant smegenų kokiam marazmui užplaukus veikėjas šitą dainušką padainuoja. Visiems gi būna, kai nesamones dainuojam {#} Kraupu yra, kai žmonėm iš tiesų ji patinka kaip daina, o ne bajeris. Ir tai parodo, kaip žmonių muzikinis skonis yra nusiritęs. Nors... Dauguma TOP'ų tai ne ką prasčiau įrodo. Kaip ir sakei, šitam reikalui masės turi neišgydomą polinkį.


Atsakyti
Delacorado
2013 m. gegužės 31 d. 11:40:02 2013-06-02 06:30:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kartais visai naudinga sveikai pasiginčyti, užimant neutralią - velnio advokato/ės - poziciją. Tai lavina mąstymą, logiką ir argumentacinius sugebėjimus. Jeigu žmogus nerašo bet ko, o prisiima už savo žodžius atsakomybę, tai visada mokės juos pagrįsti.

Tai apskritai nieko neįrodo (nebent tik italų nesvetingumą ir nepagarbą). Pašvilpti gali kiekvienas durnius. O pasiekti tiek, kiek PSY? Galit irgi sakyti, kad kiekvienas durnius, bet kažkodėl taip fenomenaliai pasisekė būtent jam.

Kas dėl Gineso rekordų, tai nereikia visų dėti į vieną stalčiuką, nes jų yra milijonai rūšių. Visokie metalų vėrimaisi į veidą prieinami bet kam, kurie to tik nori. Tad jei pageidaujate fatališkai susidarkyti savo kūną - nesunkiai galite ir patys pasiekti kokius rekordus. Jei turite milžiniškos valios - galbūt sumušite ir kažkokius sportinius rekordus, ilgiausiai išbūsite užsišaldę arba suvalgysite daugiausiai tarakonų. Dar kiti rekordai visai nepriklauso nuo paties žmogaus noro, o nuo genetikos (tarkim, ilgiausios pasaulyje kojos ar plačiausi antakiai). Tačiau populiarumo rekordai yra visai kas kita. Muzika, kad ir kokia ji bebūtų, yra menas, tik labai subjektyvus - jo gerumo neišmatuosi kilometrais ar kilogramais. Vien tik turėdamas didelį norą, milijonų singlų neparduosi. Tą rekordą pasiekia ne pats dainininkas, o savo gerbėjų dėka. Pvz, Michael Jackson Gineso rekordų knygoje užregistruotas kaip daugiausiai toje sferoje pasiekęs rekordų dainininkas. Ar ir dabar kas nors sakys, kad tai pasiekiama bet kam? :) O štai meninė/išliekamoji vertė - jau visai kitas klausimas. Bet faktas tas - reikia sukurti kažką, kas patiktų milijonams. PSY pasiekė net milijardinius skaičius, ko iki šiol niekam nepavyko. Tai, žinoma, neįrodo, jog Gangnam Style yra geriausia pasaulyje daina (ar apskritai toks dalykas gali būti įrodomas?). Tiesiog jis sukūrė kažką, kas sugebėjo sudominti milijardus. O fenomenas ir yra tame, kai žmogui, atrodo, visai paprastai su ne itin prasminga daina pasiseka žymiai labiau už kitus ir tuos, kurie sunkiai dirba, kad to pasiektų.

Sakai, PSY teigia, kad visa sėkmės priežastis - pagaulus ritmas ir idiotiškas tekstas? Jis koketuoja :) Jei taip viskas būtų paprasta, tai pagal šią formulę ištisai keptų hitus ir tokių PSY būtų ant kiekvieno kampo. Ką, ar jūs patys nesat girdėję visokių kvailų dainų? Aš - tūkstančius. Tik kažkodėl iki PSY dar niekam pasaulyje nepavyko pasiekti tokių rekordų. Galima bandyti išlankstyti, kad tai - idiotiškai paprasta ir geniali vienu metu daina, prie jos patrauklumo prisideda jos egzotiškumas (svetima kalba), pjaras ir, žinoma, sėkmė, kurios niekaip neužprogramuosi (pvz, atsirasti tinkamu laiku tinkamoje vietoje). Bet juk kiek giliau pagalvojus, aišku, kad 99% šios dainos sėkmės lėmė jos „veidas“ - juokingas vaizdo klipas, kuriame vaizduojamas tas iki tol dar buvęs nematytas lengvai pamėgdžiojamas šokis. Dauguma PSY’jaus turbūt net dainininku nelaiko, o kokiu „Azijos ponu Bynu“ - simpatišku, kvailoku, linksmai šokančiu juokdariu su nuo saulės akiniais, kurio įvaizdį jis susikūrė. Tokio tipažo dar nebuvo - jis net tapo brand’u ir atpažįstamas turbūt ne mažiau nei Volkswagen ženklas. O tam sukurti, galit sakyti, ką norit - jau reikia talento. Kiek jis juokingas - čia jau kiekvienam individualiai, bet peržiūrų ir like’ų skaičius rodo, kad jis patiko milžiniškoms masėms. Bet tai nereiškia, kad paprasta daina+šokis automatiškai garantuoja sėkmę. Štai kad ir tas pats PSY pagal tą pačią formulę šiemet įrašė sekantį singlą/video - “Gentleman“, bet jau nepasiekė tokio populiarumo lygio kaip Gangnam Style. Tiesiog stebuklas paprastai nepasikartoja. Bet faktas lieka faktu - su ana daina tas siauraakis pasiekė kai ką, ko dar niekam iki jo nebuvo pavykę, tad tikrai - spaudžiam jam „leteną“ ir gal jau baigiam ant jo burnoti. Pažįstu žmonių, kurių mėgstamiausios grupės yra Led Zeppelin ir Pink Floyd, bet jie ne kartą žiūrėjo tą PSY klipą. Taip, jo daina yra šlamštas, bet jeigu jos videoklipas pakelia nuotaiką milijonams ar net virš milijardo žmonių, tai kas čia blogo? O jei ir tai blogai, tai bergždžia puoselėti viltis, kad kai PSY populiarumas užges, staiga visi ims klausytis prasmingos muzikos. Atsiras kitas atlikėjas, kuris PSY rekordus dar ir sumuš (gal ne tuos pačius, o dar kitus ir dar daugiau jų), o kitas - jo ir t. t., nes technologijos, o su jomis - ir mass media priemonės nesustojamai tobulės. O kol to dar neatsitiko, tai vis tiek primityvių komercinės muzikos dainelių, berniukų/mergaičių grupių, olialia pupyčių ir pan. visada buvo ir bus, nes joms masės turi neišgydomą polinkį.

 

P.S. @velniux. Na, pats matai - susivėlei su savo komentarais :) Tas pirmasis gal ir būtų buvęs kažkiek teisingas ir neužkliūtų, jei Italijoje „netyčia“ Gengnamstailas nebūtų pasiekęs pirmos vietos ir patys italai nebūtų vykdę didžiausių pasaulyje tos dainos flashmobų. Bet tu nežinojai šių faktų ar pamiršai, tad rašyti tokį teiginį, apibendrinantį visų italų skonį, buvo per drąsu, o po mano komentaro supratus, kad suklydai, reikėjo tą tiesiog prisipažinti. Tačiau aiškinant, kad turėjai omeny TIK italų futbolo fanus, supranti pats - tuomet toji formuluotė atrodo pompastiškai juokinga („italų futbolo sirgaliai yra italų futbolo sirgaliai - jiems bet kokio šūdo neįbruksi.“). Pirma - šis teiginys skamba kaip koks fakto konstatavimas, pagrįstas kitais realiais faktais apie kažkokius anksčiau nutikusius įvykius (pvz, ankstesnius prastų atlikėjų nušvilpimus), taip darsyk patvirtinantis visame pasaulyje žinomą stereotipą apie italų futbolo sirgalius, kurie turi puikų skonį - įskaitant ir muzikinį. Tai ar tikrai? Iki šiol nieko apie tai negirdėjau, tad norėtųsi plačiau sužinoti. Bet net jei taip ir būtų - kam čia tokios išpūstos išvados a la „jiems bet kokio šūdo neįbruksi“? Reiškia, visgi jiems galima įbrukti šūdus, tačiau tik kažkokius išskirtinai didelius? {#} Ir vis tiek situacijos svarbumo tai nekeičia - tai panašiai, kaip Dolce&Gabbana italų gerbėjų klubo nariai būtų nušvilpę Big Mac mėsainius (kurie visai neseniai Italijoje buvo patys perkamiausi). Na, gal jie šaunuoliai ir panašiai, bet egzaltuotu tonu iš to daryti kažkokias reikšmingas išvadas yra juokinga :)


Atsakyti
MsEnteryourname
2013 m. gegužės 30 d. 17:01:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ginčas, kad tik pasiginčyt {#} Šitas švilpimas nė velnio neparodė, kad italai kažkokį išskirtinį muzikinį skonį turi. Infarktai ištikinėjo paaugles itales, kai Bieberis atvarė savo čestuškių patraukt, ir šitą briedą italai klausė. Čia tiesiog matom italų tautinį charakterį. Jei kas nors jiems nepatinka, tai ir pasakys. Ir pasakys GARSIAI. Futbolo sirgaliai dar garsiau reiškias. O tas Gangnam Style a la fenomenas tik parodo iki kokių neregėtų žemumų liaudies skonis nusiritęs. Šiuo atveju tie Gineso rekordai yra apskritas nulis. Į veidus prisiveriantys tiek metalo, kad net bruožų nebesimato irgi patenka į šią knygą. Bet tai nei kažkoks talentas, nei pasiekimas, nei dalykas, kuriuo galima ar reikėtų didžiuotis. Kaip pats PSY kažkada sakė, jog užtenka "kabinančio" ritmo ir idiotiškų žodžių, kad daina taptų hitu. Spaudžiu jam leteną, kad pasistatė sau karjerą ir užsitikrino sotų savo ir savo ainių gyvenimą iki grabo lentos ant žmonių bukumo ir skonio neturėjimo.


Atsakyti
Delacorado
2013 m. gegužės 30 d. 15:06:12 2013-05-30 16:38:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jei skaitei mano ankstesnius komentarus, aiškiai galėjai pamatyti, jog pabrėžiau tą patį - dažniausiai mases patraukia būtent lėkštokos dainos, kurios bent jau man neatrodo itin vertingos, tad gali jas pirkti kad ir milijonais - nuo to jos man vertingesnės nepasidarys. Gangnam Style visgi yra išskirtinis fenomenas, nes pasiekė 5 Gineso rekordus, užkrėtė ta šokio manija kone visą pasaulį, pelnė iki šiol niekam nepasiektus titulus ir t.t. ir pan., tad dar būtų galima ilgai ir nuobodžiai ginčytis, kad čia - nepalyginamai reikšmingiau nei Bieberio lygio pasiekimai, bet to nedarysiu, nes dar pasirodys, kad ir aš dievinu tą dainą. O ir laiko būtų gaila. Tai čia - tik dėl paties fakto, o ne skonio.

Ar Bieberis "vertas kokios nors pagarbos? Nė kiek. Taip pat, kaip ir šitas". Taip, ir aš manau, kad jų muzika - neverta. Bet jie patys - verti, nes tikrai ne kiekvienas sugeba padaryti tokias stulbinamas karjeras. Žmogų apskritai reikia gerbti, kad jis dirba, stengiasi ir nieko prieš įstatymą nedaro. Niekinti jį už tai, kad jam sekasi, gali tik visiški lūzeriai. Be to, Bieberiai, PSY ir panašūs nekalti, kad muzikine prasme yra neįgalūs, tačiau labai populiarūs. Problema yra pačiuose klausytojuose, kuriems reikia to jų kuriamo šlamšto, todėl patys juos ir iškelia, apdovanoja ir sukrauna jiems milijonus. O tokie gyvena visur - toje pačioje Italijoje irgi.

Bet labiausiai mane juokina, kad tu su kalipse turit kažkokią patalogišką trauką tam PSY. Kai tik musice apie jį parašo, judu iškart prisistatot pareikšti, koks jis yra didžiulis BLOOOGIS {#} Jei taip iš tikrųjų yra - protingi ir taip supranta, tad nebūtina šimtąkart kartotis. Dabar perskaitėt, kad po visų tų stulbinančių pasiekimų PSY pirmą (ar antrą) kartą nepasisekė, tai jau širdelės džiaugsmu apsiliejo ir supuolėt patys pirmi komentuoti... {#}

PAPILDAU: Na, tarkim, tu tikrai norėjai pasakyti, perfrazuoju: "Italų futbolo sirgaliai yra italų futbolo sirgaliai - bet kokio šūdo jiems neįbruksi." Ir ką tai sako? Gal ką praleidau, bet nuo kada čia italų futbolo sirgalių muzikinis skonis laikomas kažkokiu etalonu?


Atsakyti
velniux
2013 m. gegužės 30 d. 14:09:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bieberis irgi pilną spintą apdovanojimų turi ir dėl to jis vertas kokios nors pagarbos? Nė kiek. Taip pat, kaip ir šitas.

O kas sakė, kad vienas švilpimas nubrauks jo "pasiekimus"? Darai savas išvadas. Tiesiog smagu, kad ne visur tam klounui užpakalis bučiuojamas.

Šiuo atveju juk ir kalbėjau apie sirgalius, gi ir straipsnis apie tai. Ir man atrodo pakankamai aišku, kad gyvenime absoliučiai visai tautai nepritaikysi jokio apibūdinimo. Jei kažkam atrodo, kad sakydamas italai aš turėjau omeny 100% visų italų nuo pat Romos laikų vaikščiojusių šia žeme tai atleiskite, kad taip nesuprantamai išsireiškiau. Stengsiuosi, kad daugiau tai nepasikartotų.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Delacorado
2013 m. gegužės 30 d. 13:20:09 2013-05-30 13:56:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ne, tu neparašei, kad italų futbolo sirgaliai yra šaunuoliai. Tu parašei "Italai yra italai - bet kokio šūdo jiems neįbruksi". Vadinasi, teigei apie VISĄ tautą. Nekaltink manęs, jei pats neteisingai išsireiškei {#} Be to, gavai į šį komentarą net du atsakus ir jau savo antrame komentare galėjai paaiškinti, kad mes "neteisingai" supratom. Bet kažkodėl to nepadarei {#}

Konkrečiau - šokimas pagal itin nemėgstamą dainą man asocijuojasi su valios ir savigarbos neturėjimu, kas ir iššaukia bandos jausmą, kurio vienas iš elementų irgi yra savo skonio neturėjimas. Daina - šūdas, bet jie džiaugsmingai pagal ją šoka. Na, nežinau - man, pvz, net kojos nepajudėtų, jei išgirsčiau kokią Bieberio ar Radži melodiją. Net iš karto pasitraukčiau iš tos vietos, kurioje jas groja.

Kas man užėjo? Juokas, nes judu su kalipse darotės labai lengvai nuspėjami - kur tik straipsniukas apie PSY, ten ir taškosi judviejų komentarai {#} O smagiausia - papikdžiugauti, kai jam nepasisekė, ar ne? Bet ar judu nenujaučiate, kad kažkokių nepatenkintų futbolo sirgalių (gi čia ne muzikos renginys buvo) akibrokštas tikrai nenubrauks visų "Gangnam Style" pasiekimų? Na, pašvilpė ir tiek. Koks skirtumas (ne vieną dabar garsią grupę praeityje net ir festivaliuose yra nušvilpę). Užtat tas vaikinas šia daina perrašė popmuzikos istoriją, pasiekė dar iki tol pasauliui nematytus rekordus, sutraukė didžiausias pasaulyje mases, net JAV prezidentas jam spaudė ranką ir užsidirbo tiek, kad užtektų keliems gyvenimams, tad dabar galėtų sau tik gulėti po palme ir gerti šampaną. Bet jis to nedaro, o dirba toliau. Ko gero, dar ilgai teks jums nervintis {#}


Atsakyti
velniux
2013 m. gegužės 30 d. 12:56:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

C'mon, kas čia tau užėjo? Parašiau vieną komentarą, kad italų futbolo fanai šaunuoliai, jog nušvilpė PSY ir jau aukštinu juos kaip išrinktąją tautą? Su emigrantais apskritai buvo ironija, nesuprantu, ko čia taip užsikabinai už to ir pradėjai varyt? {#} Ir jeigu šokimas pagal kad ir prastą dainą asocijuojasi su bukumu, pasiūlyčiau prigulti {#}. Aš galėčiau ilgai gynčytis dėl italų kultūros ir skonio, bet paprasčiausiai nematau prasmės. Taip, visur yra visokių.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Delacorado
2013 m. gegužės 30 d. 12:33:26 2013-05-30 14:00:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bet fakto tai nekeičia - Italijoje, kaip ir daugiau nei 30-yje pasaulio šalių, "Gangnam Style" buvo pasiekęs pirmą vietą. Tad teigti, kad italai smarkiai skiriasi nuo likusio pasaulio, mat jiems neįbruksi "šūdo", yra pernelyg drąsu. Apskritai teiginiai, kuriuose be įrodymų, statistikos duomenų bandoma pabrėžti kažkokią 100%-inę tiesą, yra kvaili. Italijoje tą singlą pirko tik emigrantai (kur faktai?), o kitose šalyse - tai jau ne, nes ten gyvena daug kvailesni žmonės, kurie dievina šūdą? Ir daugiau nei 1,5 milijardo kartų tos dainos video irgi peržiūrėjo tik emigrantai? Oh come on, negi tu rimtai {#}

Dėl flashmobų - žinai, ką tai rodo pagal tavo paaiškinimą? Ogi tai, kad italai tokie buki, jog bandos jausmo vedini šoka (juk viskas vyksta savanoriškai, pinigų už tai nemoka) net pagal jiems visiškai nepatinkančią dainą (tavo žodžiais - "tragediją" ir "šūdą"). Ir tokių žmonių Italijoje, vadinasi, yra daugiausiai pasaulyje. Kažkaip nesimato, jog ir šis faktas rodytų jų gerą skonį {#} Na, nebent vėl teigsi, jog ten irgi šoko vien emigrantai... Sure {#}

Turbūt žinai, ką manau apie "Gangnam Style" - įvertinčiau jį max 2 balais ir net minties nekilo jį atsisiųsti. Bet jo fenomeną (bandžiau atsiversti jo Wikipedia puslapį - mano net mažas compas pastrigo nuo tame puslapyje pritrombuotos informacijos apie jo pasiekimus) gali bandyti neigti tik visiškas idiotas. O tu juk toks tikrai nesi {#} Tad nereikia čia tų italų iškelti kaip kažkokios "pateptosios" tautos, kurios skonis yra išskirtinai rafinuotas ir kardinaliai skiriasi nuo likusio pasaulio, nes taip nėra. Galbūt ties kažkokiomis kitomis sritimis (nors vėlgi - reikėtų įrodymų), bet šiuo atveju - deja, ne {#}


Atsakyti
velniux
2013 m. gegužės 30 d. 09:57:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

PSY - ne italas, deja {#}.

 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
velniux
2013 m. gegužės 30 d. 09:56:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Žinai, kiek emigrantų Italijoj? {#} Aišku, kad visur yra ir tokių, kuriems patinka tokios besmegeniškos "dainos". Flashmobuose dažnai dalyvauja ir tie, kuriems dainos nedaro jokio įspūdžio, šiaip dėl įdomumo, kai norisi tiesiog pasilinksmint. Pažįstu ne vieną, dalyvavusį "Harlem Shake" flashmobe, bet visiškai nemėgstantį tos dainos. Bet Italijos taurės finale ir dar derbyje tarp Roma ir Lazio dauguma atėjo pamatyti aukščiausio lygio šventę, kurią tokie šūdai tiesiog gadina. Dėl to švilpimas adekvatus. Man apskritai keista, kaip organizatoriai sugalvojo pasikviesti kažkokį dvi tragiškas dainas į muzikos rinką paleidusį korėjietį vietoj vieno iš daugybės gerų atlikėjų italų.

 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Delacorado
2013 m. gegužės 30 d. 01:19:25 2013-05-30 04:17:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tuomet aišku, kodėl Italijos singlų tope "Gangnam Style" buvo pasiekęs 1-ą vietą {#}

Beje, būtent Italijoje (Romoje ir Milane) ir buvo surengti didžiausi pasaulyje "Gangnam Style" flashmobai (po 20 tūkst. žmonių).


Atsakyti
Pazistu_Mykola
2013 m. gegužės 30 d. 01:06:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tuomet keista, kodėl jie taip gausiai perka FIATus... 


Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. gegužės 30 d. 00:58:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

shita loxa reikia visada nushvilpinet.. gal kada supras, kad belekoki brieda kurie, o debilai klausytojai klauso.. 

normalus melomanas niekada tokio shudo neklausytu.


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
kalipse
2013 m. gegužės 30 d. 00:24:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nu ir LABAI GERAI... Bet italai protingi...


Atsakyti
velniux
2013 m. gegužės 30 d. 00:23:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Italai yra italai - bet kokio šūdo jiems neįbruksi {#}.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Altorių šešėliai Altorių šešėliai
7,9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 97
  Iš viso užsiregistravę: 73334
  Naujausias narys: nblbqiduij
  Šiandien apsilankė: 134242