Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (7)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Rutonė
2015 m. gegužės 19 d. 12:04:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šiaip tai mūsų burnojimai nieko nepakeis. Bent jau jų FB puslapyje išliejau apmaudą (o tokių yra tikrai nemažai).

Bet užtat radau štai ką. Nebuvusiems, buvusiems, bet nesekusiems ir tiesiog - nes man tai tiesiog įdomu:


Atsakyti
Rutonė
2015 m. gegužės 19 d. 02:14:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na tai ką aš ir sakau - visos SOSTINĖS (!!!!!) arenos yra per mažos tokiems grandams. Compensoj nebuvau dar, kaip akustika - nežinau. Tik tiek. Žalgirio stadiono nebeliks, Vingio parkas irgi ne išeitis - visgi ne po stogu (o ir vakar buvo netgi žiauriai šalta....), o erdvės šį kartą gal netgi ir per daug. 

Sakykim, griaunam Siemensą. Na, man jokių sentimentų, nors ten turbūt visos (beveik) mano mylimiausios žvaigždės koncertavo. Nu betgi GĖDA prieš jas su tokia garso kokybe.... Yra, tiesa, sakančių, kad buvo vietų, kur girdėjosi puikiai. Nu kažkaip sunku patikėt - nebent žmonės nereiklūs arba bent Kaune nesilankė. Ir net jei tai tiesa - vis tiek blogai, nes garsas kokybiškas turi būt absoliučiai bet kurioj arenos vietoj. O kad Siemenso kibiras - visiškai koncertams netinkamas (lyriniams irgi - kas girdėjo Stingo "Symphonicities", patvirtins, kad bandymai gelbėt akustiką paklojant netgi kažkokią neva specialią kiliminę dangą situacijos negelbėjo). Ir ar šiaip, ar taip, sostinė didelės ir tinkamos koncertams arenos neturi. Tik va tas, kad skundžiasi vos ne visi - arenos savininkams (ar tik ne ICOR/Rubicon grupei priklauso?) tie skundai - kaip vanduo nuo žąsies. Nebent tikrai niekas niekas nepirktų, boikotuotų visus renginius (o tai neįmanoma, nes savo mylimas žvaigždes pamatyt vis tiek norisi) ir arena kaskart patirtų vis didesnius nuostolius. Bet netgi ir tuo atveju griovimo tikimybe aš netikiu. O jei ir taip - kur garantija, kad naujasis statinys išdygtų greitai ir pasižymėtų puikia akustika? Dabar dar - jei dabar tai yra a la universali - t.y. sporto, koncertų ir kitokio plauko renginių - arena, kuri iš esmės atlieka tik koncertų salės vaidmenį, kažin ar apsimokės statyt TIK komcertams skirtą areną (sportas, kaip matom, kaip ir atkrenta)?

Tiesa, ganėtinai keista - spengimo ausyse išvengiau, o ir užgultos jos buvo vos kelias akimirkas ir tik koncerto metu.


Atsakyti
velniux
2015 m. gegužės 19 d. 01:49:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Compensa, Teatro arena ir visos kitos panašios talpos yra skirtos ir puikiai tinka vidutinio garsumo žvaigždėms, bet tikrai ne Def Leppard, Metallica ar Rammstein kalibro grupėms, turinčioms marias fanų Lietuvoj. Todėl šitas atkrenta. Siemenso griovimas man šiaip kažkaip net ir nebeatrodo toks nerealus variantas - juk pradinė ir esminė arenos paskirtis buvo sporto varžybos (kartkartėm koks rankinis ar ledo ritulys, bet didžiąja dalimi - krepšinis). Pažiūrėkim, kiek kartų šių metų sezone vienintelė sostinės komanda toje arenoje žaidė? Lygiai vieną. Ir tai buvo net ne 2015m., o praėjusių gruodį ar tai rudenį. Kaip ir pagrindinės paskirties nebėra. Toliau - kokybe skundžiasi vos ne kiekvienas ten pabuvojęs ne per lyrinį/pop koncertą. Vėlgi - nauda kaip iš koncertų vietos - maža. Sakysim, nėra daugiau tokio dydžio arenų? Yra. Žalgirio arenoj ir telpa daugiau, ir akustika geresnė. Kodėl tokio masto koncertai tebevyksta Siemense - mistika. Kam ji dabar apskritai reikalinga - irgi. Gaila gal pinigų, sukištų į tą areną? Nežinia, bet vien jau tas faktas, kad net keturis-penkis kartus mažesniuose miestuose kaip Panevėžys ar Šiauliai arenos naudojimo problemų nekyla, skamba  pakankamai keistai ir netgi žiaurokai žinant Vilniaus situaciją. 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Rutonė
2015 m. gegužės 19 d. 01:32:01 2015-05-19 01:32:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dabar dar šiokie tokie pasvarstymai: jei neklystu, B. Adamso koncerte Kaune kolonėlės kabėjo, stovinčių galvų lygyje (kaip kad buvo vakar) nepamenu. Gal čia viena iš to negerumo prežasčių? tik nesakykit, kad DL neturi kitokių kolonėlių ar jų nesivežioja - kažkaipo sunku patikėt. Nors vargu ar ir tai gelbėtų... Kitas pastebėjimas - o kartais Kaune lubos ne aukštesnės nei Vilniuje?

O kaip sostinei susitvarkyt akustiką? Mano siūlymai du: 1 - nerengt jokių koncertų Siemens arenoje; 2 (iš esmės tas pats kas ir 1 - tik su siūlomu problemos sprendimu) - perkelt koncertus kad ir į kitą gatvės pusę (jei Compensos akustika geresnė; mažesniems renginiams); perkelt koncertus į Pramogų areną, Teatro areną, "Forum Palace", Loftą.... (nors ir šitų dydžiai nekažką [ypač pastarųjų dviejų], bet bent jau akustika tikrai geresnė), daugiau nebežinau... {#}{#} Ai, trečias variantas (betgi vėl - maža erdvė0 - atgaivint tam reikalui Sporto rūmus. Tskant, geriausias Siemenso akustikos taisymas - koncertų nebuvimas arba dar radikaliau - griaut velniop (nerealu, aišku). Greičiausiai visi, norintys kokybės, draugiškai trauksim į Kauną...


Atsakyti
Unrest_
2015 m. gegužės 19 d. 00:25:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sakyčiau vienas geresnių (geriau skambėjo tik Dream Theather) Siemens'o pasirodymo akustikos klausimu. Nesakau, jog buvo gerai, buvo blogai, bet palyginti kaip prastai galėjo būti (ir kaip būna) - sveikintina.


Atsakyti
kalipse
2015 m. gegužės 18 d. 23:55:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Viskas buvo SUPER!!! Tik gerbiamoji sostine,SUSITVARKYKIT savo akustiką!!! 


Atsakyti
Rutonė
2015 m. gegužės 18 d. 23:27:12 2015-05-19 01:00:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Mažas patikslinimas. Taip, 2008-aisiais Def Leppard lankėsi pirmą kartą. Ne Vilniuje - Siemens Arenoje. Pirmas koncertas vyko 2003-iaisiais Sporto rūmuose. Gaila, nebuvau. 

O dėl šio karto - pagaliau, pagaliau nuskambėjo ir "Love Bites" (2008 negrojo), o visa kita - nu kaip čia pasakius... Buvo tikrai faina, bet nesugebėjau įsijaust. Matyt, "sugadino" mane apsilankymai Žalgirio arenoje - po kokybiško garso ten klausyt kone neatpažįstamai iškreiptų mėgiamiausių dainų čia buvo kančia. Dar laukdama, kada leis į salę, galėjau girdėt, kaip repetavo (greičiausiai) Rebelheart - supratau, koks išbandymas manęs ir mano ausų laukia... Na, tiesa, atkapsčiau porą pliusų mūsų skarbonkei prieš Žalgirio areną (bet jie neatsveria tragiškos akustikos, ar, kaipo aš dabar sakau, ANTIakustikos) - tai nemokamas Wi-Fi ir tai, kad iš jos namo galiu pareit kad ir pėstute. 

Dar prisimenu, kaip Joe klausė, ar visi supranta viską, ką jis sako. Ar man pasigirdo, ar ne, bet nemažai kas subliovė, kad neeee... Oi, kaip norėjosi pakviest Joe pastovėt mūsų vietose ir paklausyt, o tada paklaust, kaipgi jam tai patinka... Pažadėjo grįžt? Hmm, gal geriau ne... Na, ne į Vilnių. Ar bent ne į Siemensą.... Stadiono nebeturim, Vingio parke pernelyg erdvu, tai lieka arba Pramogų arena (gal vis tik mažoka?), arba Žalgirio arena (bet šioji Kaune). Gal vis dėlto norėtųsi ir juos paklausyt būtent ten. O gal..? Sakau, gal iki kito karto, kai jie (galbūt) sugrįš, jau ir sostinė turės areną su padoria akustika? Nu jooo - svajuko dramblionė.... 

Reziumė. Buvo JĖGA. Bet ją gadino vieta, kurioje TAI vyko.


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Black Tide Black Tide
8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 197
  Iš viso užsiregistravę: 73334
  Naujausias narys: nblbqiduij
  Šiandien apsilankė: 280306