Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

nenoriu kažkam priklausyt

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Antradienio vakaras griztu is darbo. Zinutes is kambarioko. Klausia ka sivakar veiksiu. Pasakiau, kad planu neturiu. Pasiule nueit i pub'a ir konors išgerti. Sutikau. Susitikom ant laiptų. Šypsena nutvisko jo veide pamacius mane. Ilgai netrukom ir jau sedejom vienam pub'e, man nupirko taure vyno, sau alaus. Pradėjom bendrauti. Jis man pasirodė kažkoks keistas, neįprastai daug sypsojosi. Kartais nesuprasdavo vienas kito, kartais isivyraudavo tyla. Mačiau, jis dejo daug pastangų, bijojo susimaut. Pradejom kalbet apie maistą ir pasakiau kad niekad nesu ragavusi tikro angliško steak'o. Perėjom i ginčą, jis tvirtino jog steak'as yra gaminamas is karves. Aš tvirtinau kad karves niekas nevalgo. Bet nusileidau nes nemačiau jokios prasmes ginčytis. Pasakiau jam, kad esu girdėjusi apie Pavilion Tavern pub'a ir norėčiau ten užsukti. Jis tik pasakė kad ta vieta tikra skyle. Bet jis vykdė mano norą. Paaiškėjo kad aš jau esu ten buvus tik nezinodavau kaip vadinasi. Ten buvo biliardas, tad nusprendėme pažaisti, tiksliau aš į kalbėjau ji. Žaidimas baigėsi jo pergale, atsilikau nuo jo vienu kamuoliuku. Tada jis pasiūlė nueit i jo pub'a, kur jis dirba ir keičia visas lemputes :D nuejom. Ten sėdėjo jo draugelis. Bendravom. Gavau dar viena taure vyno. Jis nusipirko alaus. Jis man atrodo jau truputi girtelejes, jo žvilgsnis, elgesys, stovėsena visa tai atspindėjo. Grįžom namo. Jo draugelis norėjo atsigerti arbatos. Tad visi sedejom ir gerem arbata. Draugelis ilgai neužsibuvo. Likom dviese su kambarioku. Jis atsisėdo šalia. Vis arčiau, kai pasiekė mano lupas. Bučinys. Ilgas bučinys, jutau jo ranka ant savo liemens. Atsidureme lovoje. Paprasiau išjungti šviesa..  Vis dar kartais pagalvoju apie matematika. Kartais gaunų žinučių nuo savo valentino. Kambariokas man pasakė, kad matysimes dažniau, bet aš santykiu dar Nenoriu, nenoriu įsipareigojimų, noriu dar pabūti laisva, nenoriu kažkam priklausyti.

 
 2014 m. vasario 21 d.

 2014 m. balandžio 3 d.
 2014 m. kovo 24 d.
 2014 m. vasario 16 d.

Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti

2014 m. vasario 21 d. 13:28:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bet reikia būt labai atsargiai nes tie nuotykiai gali baigtis nekaip. Turiu galvoj, gal ir graži aš bet visi mato tik grožį ir tiek, nieko daugiau :)


Atsakyti

2014 m. vasario 21 d. 13:26:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tiek matematikas, tiek kambariokas sake kad mano plaukai grazus ir labai ilgi ir kai pasakydavau kad jau greitai reikės juos pakirpt tai abu sake kad daug nekirpciau nes čia merginų nerasi taip lengvai su tokio ilgumo plaukais ir kambariokas sake kad tai mane labai išskiria is kitu ir kad ilgi plaukai yra cool. Žodžiu, pati pastebiu kad labiau visi atkreipia dėmesį kai pasileidziu plaukus  :D


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Anti-Flag Anti-Flag
7,2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 246
  Iš viso užsiregistravę: 73363
  Naujausias narys: skleauqmsi
  Šiandien apsilankė: 307059