Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Albumo pristatymas: "In Culto" debiutinis darbas "In Culto"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Albumo "In Culto" viršelis.

Albumo "In Culto" viršelis.

Įvairiausi muzikos stiliai, sprogstanti energetika, originalios idėjos – viso to netrūksta šiuo metu bene įdomiausiai Lietuvos grupei “In Culto”. Nors kolektyvas tik prieš porą savaičių išleido savo debiutinį albumą „“In Culto”“, charizmatiškasis grupės lyderis Jurgis Didžiulis ir jo bendraminčiai jau dabar vadinami lietuviškos muzikos gelbėtojais, sugebėjusiais savo įvairialype kūryba gerokai sudrumsti nusistovėjusius vandenis lietuviškos popmuzikos pasaulyje.

Giria ir Samas, ir “Mokinukės”

Vilniečių grupei šiltų žodžių negaili ir patyrę rokeriai, ir popmuzikos žvaigždės. „Gerbiu “In Culto” už tai, kad vaikinai groja „gyvai“ ir eina teisingu keliu. Jų debiutinis albumas „“In Culto”“ – viena įdomiausių plokštelių, išleistų Lietuvoje per pastaruosius kelerius metus, - teigia legendinių BIX lyderis Saulius Urbonavičius-Samas. – Jei „chebra“ ir toliau taip dirbs, gali būti, kad kada nors juos pamatysime ir didžiausių Europos festivalių scenose – gal Roskilėje, gal Glastonberyje.
„Jų muzika „veža“, - Eurovizijos festivaliui besiruošiančios dainininkės Lauros komplimentas “In Culto” vaikinams trumpas, bet nuoširdus.
„Kai tik išgirdome jų pirmąją dainą „Jei labai nori“, iš karto „užsikabinome“. Mums tai buvo kažkas naujo ir žavaus. O paskui, kai susipažinome su “In Culto” vyrukais, paaiškėjo, jog jie ne tik puikią muziką kurią, bet ir yra draugiški bičiukai“, - pasakojo “Mokinukės”. Praėjusių metų atradimu tapusios Suvalkijos mergužėlės savaip išreiškė savo simpatiją šiai grupei – per vieną Nacionalinės muzikos lygos (NML) laidą a capella sudainavo dainos „Jei labai nori“ ištrauką.
“In Culto” vertina ne tik jų kolegos muzikantai bei gerbėjai. Vaikinų talentas buvo pažymėtas ir dviejuose prestižiniuose apdovanojimuose. „Radiocentro“ klausytojai “In Culto” išrinko geriausia praėjusių metų „neformato“ grupe, o autoritetinga „Bravo“ komisija kolektyvą paskelbė geriausiais praėjusių metų debiutantais. Tai, kad “In Culto” vaikinams skirtos pagyros ir apdovanojimai nėra atsitiktiniai, liudija ir tas faktas, jog kovo pradžioje pasirodžiusį debiutinį grupės albumą jau įsigijo apie 3000 muzikos gerbėjų.

Pikti kompiuterio pokštai

Debiutinis “In Culto” albumas buvo kuriamas beveik metus. „Tai buvo labai ilgas procesas, kurio aš negaliu matuoti valandomis. Pirmieji albumo štrichai gimė dar 2003 metų pabaigoje. Kiekviena daina buvo perrašinėjama po 3-4 kartus. Žiemos pradžioje jau praktiškai buvome įrašę visą albumą, tačiau kaip tik tada kiaulystę iškrėtė „nulūžęs“ kompiuteris, pradanginęs visą mūsų įrašytą medžiagą, - apie albumo kūrimą pasakojo J.Didžiulis. – Nepuolėme rautis plaukų. Priešingai, pagalvojome: „Na, ir ačiū Dievui“. Dainas įrašysime dar geriau“. “In Culto” lyderis neslepia, jog albumo įrašinėjimas gerokai nuvargino muzikantus – instrumentų ir vokalo partijos buvo įrašinėjamos labai kruopščiai, patys “In Culto” muzikantai dirbo ir suvedinėjant albumo dainas. „Norėjosi, kad žmogus šios plokštelės galėtų klausytis ne tik per „Hi-end“ aparatūrą, bet ir įsidėjęs ją į „bulką“, galėtų eiti klausydamasis muzikos, o tos dainos jį „vežtų“, - sakė Jurgis. Pasak jo, sunkiausią periodą teko išgyventi, kai albumo įrašai artėjo prie pabaigos: „Turėjome pabaigtas kelias dainas, o likusias po truputį toliau “konstravome”. Kaip tik tuo metu pajutome, kad nebejaučiame atskirų dainų – tik vientisą produktą. Tada mane jau pradėjo kankinti abejonės, norėjau mesti viską velniop ir dingti iš čia, buvau žiauriai užsiknisęs. Visiems sakėme: „Jau tuoj tuoj baigsime įrašus“. Bet praeidavo savaitė, kita, o darbai į priekį nepasistūmėdavo. Buvome stresinės būklės, bet viskas baigėsi gerai“.

“In Culto”“ iš arčiau: asmeninės dramos, Europos sąjunga ir amfetaminas

Grupės lyderis Jurgis Didžiulis pasakoja apie albumo „“In Culto”“ dainas.

You Dont’ Know

Dainos idėja gimė gal prieš dvejus metus. Kūrinys skirtas mano tėvams, kurie norėjo, kad tęsčiau rimtus mokslus, vaikščiočiau pasirišęs kaklaraištį ir užsiiminėčiau rimtais dalykais. Ši daina ir yra apie tai, kaip gyvenimas bėga veltui - kai dirbi darbą nuo 8 ryto iki 5 vakaro ir visa tai prieštarauja tai veiklai, kuria dabar su malonumu užsiiminėju: užlipu ant scenos, koncertuoju, matau patenkintų žmonių veidus. Tada ir norisi pasakyti: „Jūs nežinote, ką man tai reiškia“.

Otra Canción

Mano buvusiai merginai, kurią iki šiol labai myliu, skirta daina. Kūrinio mintis - kartais išdidumas neleidžia žmonės ramiai pabendrauti: „Aš myliu, tu manęs nemyli. Tu dainuoji vieną dainą, aš kitą“. Savasis ego neleidžia žmonėms išreikšti savo emocijų.

Vanilla

Kūrinys apie vakarietišką vanilinį gyvenimą. “Coca-cola“, geras telikas , dideli automobiliai – štai toks materialinėmis gėrybėmis persunktas gyvenimas. Kažkur Kinijoje žmonės dirba už dolerį per dieną, tačiau mums, nors ir suprantame, kad tai yra blogai, tai nelabai rūpi – mes vis tiek mylime daiktus, vanilinį gyvenimą.

Mañana Quizas

Šiuolaikiniuose moters ir vyro santykiuose neišvengiamas kompromisas. Daina apie tai, kaip žmonės bijo atsiverti emociškai. Vyrauja toks savotiškas apsidraudimas: “Žinai, aš galbūt galėčiau tave mylėti, bet gal ne šiandien, gal rytoj”.

Jei labai nori

Melodija paimta iš vienos kolumbiečių liaudies dainos, kuri prasideda maždaug tokias žodžiais: vaikinas neša indą, išmeta jį iš rankų ir paskui guodžiasi motinai, kad negali jo panešti. Su tuo indu gali asocijuotis daugybė gyvenimiškų dalykų, pavyzdžiui, kad ir mergina. Kartą vakarieniavau pas garsų muzikantą K.Antanėlį, kalbėjome apie gyvenimiškus dalykus. Tada jis ir ištarė tuos žodžius: “Žinai Jurgi, kai nori ir negalima – negalima. Kai labai nori ir negalima – tada galima”. Taip ir išsirutuliojo priedainio žodžiai “Jei labai nori – ta reikia”. Yra geras posakis: „Negali iškepti omleto nesudaužęs kiaušinių. Jei labai nori omleto, eik, daužyk kiaušinius ir kepk“ Taip ir šioje dainoje.
Ezopas, kurio balsas skamba šioje dainoje, kaip tik tuo metu buvo sugrįžęs iš Indijos, paliko ŽAS – buvo lyg ir tam tikroje kryžkelėje. Mes taip pat tuo metu norėjome kažkur išlįsti, ką nors padaryti. Ezopas greitai įsikirto į dainos esmę, per valandą įrašė savo partiją. Buvo labai malonu su juo dirbti.

Boogaloo

Boogalo – Niujorke ir Majamyje gimęs muzikinis stilius, derinantis soul ir salsą. Įdomiai skamba dainos priedainis: pradedu dainuoti ispanų kalba, pereinu į anglų kalbą ir vėl grįžtu į ispanų– toks yra tipiškas Niujorko bei Majamio dialektas. Esmė – kultūrų susivienijimas. Mūsų muzikinė filosofija – kuo daugiau elementų sumaišysi, tuo bus įdomiau. Grubiai tariant, tai lyg globalizacijos reiškinys, ir “Boogaloo” tai atspindi – į salsą įplakėme truputėlį roko. Dainos tematika gana paprasta – vaikinas mėgina „pakabinti“ merginą, negailėdamas jai komplimentų: “tu graži, stilinga, moki pakraipyti užpakaliuką”.

EU shake it!

Niekas nežino, kas yra ta Europos Sąjunga. Studijuoju politologiją, ir kaip politinis reiškinys man Europos sąjunga atrodo be galo sudėtingas. Tiek daug yra EU specialistų, ir jie nesuvokia kas tai yra, o ką jau kalbėti apie paprastus žmones. Tai - labai nuobodus dalykas. Mes EU sąvoką sumąstėme atskleisti visai iš kitos perspektyvos, pačia paprasčiausia prasme – tai yra žvaigždžių „tūsas“. Visos vėliavoje pavaizduotos žvaigždės sustoja ratu ir linksminasi, geria iki ryto. Ši daina - tai bandymas visai iš kitos pusės interpretuoti ES sąvoką.

Pura Sensación

Asmeninė daina. Kartais būna labai sunku ją atlikti per koncertą. Kaip ir „You Don‘t Know“, nagrinėjama asmens dualybės problema – jis ir dirba, ir linksminasi, ir visa tai turi suderinti. Turbūt buvo sukurta koks šimtas šios dainos versijų. Grojant šį kūrinį koncertuose, jis man arba labai patinka arba labai nepatinka.

Suk suk ratelį

Anksčiau šią dainą grodavome kaip visišką, trijų akordų, pankroką. Per mikrofoną galėdavai rėkti bet ką ir publiką eidavo iš proto. Bet paskui sumanėme įterpti dar ir “Suk suk ratelį” fragmentą. Galinga daina, kuri atspindi tikrąją “In Culto” dvasią.

Kenny on Speed

Savo asmeniniam klausymui turime įsirašę daug „bajerių“. Kai įrašinėjome “Boogaloo”, buvo sugrotos penkios saksofono solo partijos – kad galėtumėme išsirinkti geriausią. “Sumetėme” visas partijas į vieną krūvą, paklausėme, pritaikėme rimtą. Kūrinys trunka tik 30-40 sekundžių ir baigiasi iš karto penkių saksofonų cypimu. Kažkaip šovė į galvą mintis, kad taip „pavaryti“ galėtų tik amfetamino prisirijęs kultinis saksofonistas Kenny G.


Susijusi informacija


  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Šaltinis: Bombonešis   Peržiūrėta kartų: 1002   Data: 2005-03-25
Esamas tekstas

Albumo "In Culto" viršelis.Įvairiausi muzikos stiliai, sprogstanti energetika, originalios idėjos – viso to netrūksta šiuo metu bene įdomiausiai Lietuvos grupei “In Culto”. Nors kolektyvas tik prieš porą savaičių išleido savo debiutinį albumą „“In Culto”“, charizmatiškasis grupės lyderis Jurgis Didžiulis ir jo bendraminčiai jau dabar vadinami lietuviškos muzikos gelbėtojais, sugebėjusiais savo įvairialype kūryba gerokai sudrumsti nusistovėjusius vandenis lietuviškos popmuzikos pasaulyje.

Giria ir Samas, ir “Mokinukės”

Vilniečių grupei šiltų žodžių negaili ir patyrę rokeriai, ir popmuzikos žvaigždės. „Gerbiu “In Culto” už tai, kad vaikinai groja „gyvai“ ir eina teisingu keliu. Jų debiutinis albumas „“In Culto”“ – viena įdomiausių plokštelių, išleistų Lietuvoje per pastaruosius kelerius metus, - teigia legendinių BIX lyderis Saulius Urbonavičius-Samas. – Jei „chebra“ ir toliau taip dirbs, gali būti, kad kada nors juos pamatysime ir didžiausių Europos festivalių scenose – gal Roskilėje, gal Glastonberyje.
„Jų muzika „veža“, - Eurovizijos festivaliui besiruošiančios dainininkės Lauros komplimentas “In Culto” vaikinams trumpas, bet nuoširdus.
„Kai tik išgirdome jų pirmąją dainą „Jei labai nori“, iš karto „užsikabinome“. Mums tai buvo kažkas naujo ir žavaus. O paskui, kai susipažinome su “In Culto” vyrukais, paaiškėjo, jog jie ne tik puikią muziką kurią, bet ir yra draugiški bičiukai“, - pasakojo “Mokinukės”. Praėjusių metų atradimu tapusios Suvalkijos mergužėlės savaip išreiškė savo simpatiją šiai grupei – per vieną Nacionalinės muzikos lygos (NML) laidą a capella sudainavo dainos „Jei labai nori“ ištrauką.
“In Culto” vertina ne tik jų kolegos muzikantai bei gerbėjai. Vaikinų talentas buvo pažymėtas ir dviejuose prestižiniuose apdovanojimuose. „Radiocentro“ klausytojai “In Culto” išrinko geriausia praėjusių metų „neformato“ grupe, o autoritetinga „Bravo“ komisija kolektyvą paskelbė geriausiais praėjusių metų debiutantais. Tai, kad “In Culto” vaikinams skirtos pagyros ir apdovanojimai nėra atsitiktiniai, liudija ir tas faktas, jog kovo pradžioje pasirodžiusį debiutinį grupės albumą jau įsigijo apie 3000 muzikos gerbėjų.

Pikti kompiuterio pokštai

Debiutinis “In Culto” albumas buvo kuriamas beveik metus. „Tai buvo labai ilgas procesas, kurio aš negaliu matuoti valandomis. Pirmieji albumo štrichai gimė dar 2003 metų pabaigoje. Kiekviena daina buvo perrašinėjama po 3-4 kartus. Žiemos pradžioje jau praktiškai buvome įrašę visą albumą, tačiau kaip tik tada kiaulystę iškrėtė „nulūžęs“ kompiuteris, pradanginęs visą mūsų įrašytą medžiagą, - apie albumo kūrimą pasakojo J.Didžiulis. – Nepuolėme rautis plaukų. Priešingai, pagalvojome: „Na, ir ačiū Dievui“. Dainas įrašysime dar geriau“. “In Culto” lyderis neslepia, jog albumo įrašinėjimas gerokai nuvargino muzikantus – instrumentų ir vokalo partijos buvo įrašinėjamos labai kruopščiai, patys “In Culto” muzikantai dirbo ir suvedinėjant albumo dainas. „Norėjosi, kad žmogus šios plokštelės galėtų klausytis ne tik per „Hi-end“ aparatūrą, bet ir įsidėjęs ją į „bulką“, galėtų eiti klausydamasis muzikos, o tos dainos jį „vežtų“, - sakė Jurgis. Pasak jo, sunkiausią periodą teko išgyventi, kai albumo įrašai artėjo prie pabaigos: „Turėjome pabaigtas kelias dainas, o likusias po truputį toliau “konstravome”. Kaip tik tuo metu pajutome, kad nebejaučiame atskirų dainų – tik vientisą produktą. Tada mane jau pradėjo kankinti abejonės, norėjau mesti viską velniop ir dingti iš čia, buvau žiauriai užsiknisęs. Visiems sakėme: „Jau tuoj tuoj baigsime įrašus“. Bet praeidavo savaitė, kita, o darbai į priekį nepasistūmėdavo. Buvome stresinės būklės, bet viskas baigėsi gerai“.

“In Culto”“ iš arčiau: asmeninės dramos, Europos sąjunga ir amfetaminas

Grupės lyderis Jurgis Didžiulis pasakoja apie albumo „“In Culto”“ dainas.

You Dont’ Know

Dainos idėja gimė gal prieš dvejus metus. Kūrinys skirtas mano tėvams, kurie norėjo, kad tęsčiau rimtus mokslus, vaikščiočiau pasirišęs kaklaraištį ir užsiiminėčiau rimtais dalykais. Ši daina ir yra apie tai, kaip gyvenimas bėga veltui - kai dirbi darbą nuo 8 ryto iki 5 vakaro ir visa tai prieštarauja tai veiklai, kuria dabar su malonumu užsiiminėju: užlipu ant scenos, koncertuoju, matau patenkintų žmonių veidus. Tada ir norisi pasakyti: „Jūs nežinote, ką man tai reiškia“.

Otra Canción

Mano buvusiai merginai, kurią iki šiol labai myliu, skirta daina. Kūrinio mintis - kartais išdidumas neleidžia žmonės ramiai pabendrauti: „Aš myliu, tu manęs nemyli. Tu dainuoji vieną dainą, aš kitą“. Savasis ego neleidžia žmonėms išreikšti savo emocijų.

Vanilla

Kūrinys apie vakarietišką vanilinį gyvenimą. “Coca-cola“, geras telikas , dideli automobiliai – štai toks materialinėmis gėrybėmis persunktas gyvenimas. Kažkur Kinijoje žmonės dirba už dolerį per dieną, tačiau mums, nors ir suprantame, kad tai yra blogai, tai nelabai rūpi – mes vis tiek mylime daiktus, vanilinį gyvenimą.

Mañana Quizas

Šiuolaikiniuose moters ir vyro santykiuose neišvengiamas kompromisas. Daina apie tai, kaip žmonės bijo atsiverti emociškai. Vyrauja toks savotiškas apsidraudimas: “Žinai, aš galbūt galėčiau tave mylėti, bet gal ne šiandien, gal rytoj”.

Jei labai nori

Melodija paimta iš vienos kolumbiečių liaudies dainos, kuri prasideda maždaug tokias žodžiais: vaikinas neša indą, išmeta jį iš rankų ir paskui guodžiasi motinai, kad negali jo panešti. Su tuo indu gali asocijuotis daugybė gyvenimiškų dalykų, pavyzdžiui, kad ir mergina. Kartą vakarieniavau pas garsų muzikantą K.Antanėlį, kalbėjome apie gyvenimiškus dalykus. Tada jis ir ištarė tuos žodžius: “Žinai Jurgi, kai nori ir negalima – negalima. Kai labai nori ir negalima – tada galima”. Taip ir išsirutuliojo priedainio žodžiai “Jei labai nori – ta reikia”. Yra geras posakis: „Negali iškepti omleto nesudaužęs kiaušinių. Jei labai nori omleto, eik, daužyk kiaušinius ir kepk“ Taip ir šioje dainoje.
Ezopas, kurio balsas skamba šioje dainoje, kaip tik tuo metu buvo sugrįžęs iš Indijos, paliko ŽAS – buvo lyg ir tam tikroje kryžkelėje. Mes taip pat tuo metu norėjome kažkur išlįsti, ką nors padaryti. Ezopas greitai įsikirto į dainos esmę, per valandą įrašė savo partiją. Buvo labai malonu su juo dirbti.

Boogaloo

Boogalo – Niujorke ir Majamyje gimęs muzikinis stilius, derinantis soul ir salsą. Įdomiai skamba dainos priedainis: pradedu dainuoti ispanų kalba, pereinu į anglų kalbą ir vėl grįžtu į ispanų– toks yra tipiškas Niujorko bei Majamio dialektas. Esmė – kultūrų susivienijimas. Mūsų muzikinė filosofija – kuo daugiau elementų sumaišysi, tuo bus įdomiau. Grubiai tariant, tai lyg globalizacijos reiškinys, ir “Boogaloo” tai atspindi – į salsą įplakėme truputėlį roko. Dainos tematika gana paprasta – vaikinas mėgina „pakabinti“ merginą, negailėdamas jai komplimentų: “tu graži, stilinga, moki pakraipyti užpakaliuką”.

EU shake it!

Niekas nežino, kas yra ta Europos Sąjunga. Studijuoju politologiją, ir kaip politinis reiškinys man Europos sąjunga atrodo be galo sudėtingas. Tiek daug yra EU specialistų, ir jie nesuvokia kas tai yra, o ką jau kalbėti apie paprastus žmones. Tai - labai nuobodus dalykas. Mes EU sąvoką sumąstėme atskleisti visai iš kitos perspektyvos, pačia paprasčiausia prasme – tai yra žvaigždžių „tūsas“. Visos vėliavoje pavaizduotos žvaigždės sustoja ratu ir linksminasi, geria iki ryto. Ši daina - tai bandymas visai iš kitos pusės interpretuoti ES sąvoką.

Pura Sensación

Asmeninė daina. Kartais būna labai sunku ją atlikti per koncertą. Kaip ir „You Don‘t Know“, nagrinėjama asmens dualybės problema – jis ir dirba, ir linksminasi, ir visa tai turi suderinti. Turbūt buvo sukurta koks šimtas šios dainos versijų. Grojant šį kūrinį koncertuose, jis man arba labai patinka arba labai nepatinka.

Suk suk ratelį

Anksčiau šią dainą grodavome kaip visišką, trijų akordų, pankroką. Per mikrofoną galėdavai rėkti bet ką ir publiką eidavo iš proto. Bet paskui sumanėme įterpti dar ir “Suk suk ratelį” fragmentą. Galinga daina, kuri atspindi tikrąją “In Culto” dvasią.

Kenny on Speed

Savo asmeniniam klausymui turime įsirašę daug „bajerių“. Kai įrašinėjome “Boogaloo”, buvo sugrotos penkios saksofono solo partijos – kad galėtumėme išsirinkti geriausią. “Sumetėme” visas partijas į vieną krūvą, paklausėme, pritaikėme rimtą. Kūrinys trunka tik 30-40 sekundžių ir baigiasi iš karto penkių saksofonų cypimu. Kažkaip šovė į galvą mintis, kad taip „pavaryti“ galėtų tik amfetamino prisirijęs kultinis saksofonistas Kenny G.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (26)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
me_crazy_4_me
2005 m. birželio 15 d. 09:47:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
kompakte tikrai mielos dainos

____________________
I'm sure of your ability to become my perfect enemy. Wake up and face me, don't play dead cos maybe someday I'll walk away and say: "You disappoint me, maybe you're better off this way"
Atsakyti
arktic
2005 m. gegužės 2 d. 13:43:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
nerealus bichai tie inculto. nuo pat pacios pirmos dienos turiu albuma ir jis yra jega. myyyyyyyyliu INCULTO. beja tai yra wienas zodis. nerealus kieti fainulkos. beja as buwau tame koncerte kur welai per telika rode buwo nerealiai linxma pasitoosint ir kai publika mato kai patys atlikejai toosinasi tada ir publika ima judet. tai uzweda. o albumas nepakartojamas!

____________________
wiltis- durniu motina
Atsakyti
djMunis
2005 m. balandžio 10 d. 12:36:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
2 dainas iš šito albumo girdėjęs nežinau man jie nepatinka

____________________
Kodėl turime taukšti nesąmones, kad jaustumėmės patogiai?
Atsakyti
lacunacoil
2005 m. balandžio 5 d. 16:03:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
boogaloo veza

____________________
The Riddle Wants To Be...
Atsakyti
Horas
2005 m. balandžio 3 d. 16:57:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
gal gerai, o gal blogai....

laikas tik parodis....

____________________
The Death is not the end...
Atsakyti
yoko
2005 m. kovo 30 d. 19:14:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
bet tai nesamone niekur to kompakto ner pirkt! kur tvarka?

Atsakyti
urbbiz
2005 m. kovo 29 d. 16:10:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
ancira
2005 m. kovo 29 d. 15:30:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
nu neblogaj ten jie

Atsakyti
marusa
2005 m. kovo 29 d. 14:26:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Man patiko Boogaloo, You don't know, Manana quizas, Suk suk rateli ir aisq Jei labai noriKitos nera blogos bet nieko ypatingo o Kennyon speed tai nesamone

Atsakyti
playa
2005 m. kovo 28 d. 14:49:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Vakar koncertą žiūrėjau. Man labai patiko, nes buvo vėlus metas ir muzika nemigdė. Nusprendžiau, kad parsipūsiu albumą

____________________
Būti ar nebūti? Eik tu na**ui
Atsakyti
praha
2005 m. kovo 28 d. 14:48:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Nesuprantu kuo ta in culto taip visiems patinka

____________________
GEografija :P><''>.,?
Atsakyti
lintu_girl
2005 m. kovo 28 d. 14:10:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
man jie patynka!!!

Atsakyti
something_spesha
2005 m. kovo 28 d. 13:23:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
man ju muzika irgi labai patinka, kai pirma karta isgirdau pamaniau kazin ar lt jie patix, bet wa.. kiek gerbeju.. ;]

____________________
What if you slept? And what if, in your dream, you went to heaven and there plucked a strange and beautiful flower? And what if, when you awoke, you had the flower in your hand? And what then?
Atsakyti
Silentist
2005 m. kovo 27 d. 21:35:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Nesu dar klausęs šios grupės, tik žinau kad Didžiulis vokalistas vedė RC apdovanojimų renginį.

____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
domiss
2005 m. kovo 27 d. 13:30:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
a kur daijnu parsisiust galima nes kompakto taij da nenusipirkaw ..

Atsakyti
imigrante
2005 m. kovo 26 d. 18:25:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
man lb patinka culto

Atsakyti
ewana_
2005 m. kovo 26 d. 14:34:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Nu siokia tokia ivairove Lietuvos pop sceanoje.

____________________
rather be a bandit than a lover
Atsakyti
xdidix
2005 m. kovo 26 d. 13:23:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
o man patinka inculto
ju muzika netokia standartine, kaip kad lietuvoje iprasta

https://www.imagehosting.us/imagehosting/showimg.jpg/?id=352039

Atsakyti
marusa
2005 m. kovo 25 d. 23:50:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
philia rašė:
Oj,siaubas kas per grupe...Vargu ar cia kam nors idomu,kokios dainos sudetos tam albume..Fanai nusipirks ir pamatys

Visos compakto "inCulto: dainos:
1. You don't know
2. Otra cancion
3. Vanilla
4. Manana quizas
5. Jei labai nori
6. Boogaloo
7. Eu shake it!
8. Pura sensacion
9. Suk suk rateli
10 Kenny on speed

O siaip turiu kompakta. Neblogas bet visishkai nieko ypatingo

Atsakyti
philia
2005 m. kovo 25 d. 21:15:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Oj,siaubas kas per grupe...Vargu ar cia kam nors idomu,kokios dainos sudetos tam albume..Fanai nusipirks ir pamatys

Atsakyti
_atlantida_
2005 m. kovo 25 d. 20:04:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
o labai faina na reikes ziet nes kazkuria diena per tv rodys inculto konca

Atsakyti
Agonia
2005 m. kovo 25 d. 17:49:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
InCulto debiutini albuma pristate kovo 5d...Taip,labas rytas,music.lt!

____________________
jaunatviskas maksimalizmas,siaip jau.
Atsakyti
prispausta-medzio
2005 m. kovo 25 d. 17:08:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Albumas nelabai suzavejo. Siaip neblogas, bet tikejaus, kad bus idetos dainos "La gota fria" ir "La Mucura". Kai kurios dainos ziauriai panasios, net neatskirciau, kuri yra kuri. Bet is esamu, tai man labiausiai patiko "Boogaloo" ir "Mañana Quizas". Mielos dainos man tokios..

Atsakyti
vodevil
2005 m. kovo 25 d. 16:13:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
mace
2005 m. kovo 25 d. 14:35:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Antra sakinio dalis ne apie in culto, kaip supratot

Atsakyti
mace
2005 m. kovo 25 d. 14:34:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
vel kisamos mokinukes!!kas cia, ridiklis ble!!?? muzika vaikams.. ir giliems kaimieciams diskotekose

Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Susijusios naujienos

Prisiminkime paskutinius 10 Lietuvos pasirodymų didžiojoje „Eurovizijoje“
6
8

Lietuva „Eurovizijoje“ dalyvauja jau nuo 1994 m., tačiau iki šiol su pertraukomis oficialiai didžiojoje šio konkurso scenoje pasirodėme 16-ą kartų, neskaitant 2016 m. mūsų šaliai antrą kartą atstovaujančio Donny Montell. Gegužės 12 d., ketvirtadienį St...
Su gerbėjais atsisveikinantys
9
6

Grupė „InCulto“ ir „Labas“ švenčių proga dovanoja naująjį „InCulto“ albumą „Closer Than You Think“. Tai yra trečiasis ir paskutinis studijinis albumas šios grupės diskografijoje – lapkričio gale muzikantai paskelbė apie savo planus sausio mėnesio pabaigoj...
Šeštadienį – finalinis „InCulto“ koncertas
1
0

Šį rudenį albumą „Closer Than You Think“ išleidusi grupė „InCulto“ šeštadienį rengia finalinį savo turo po Lietuvą koncertą. Praėjusią savaitę „InCulto“ paskelbus apie išsiskyrimą, menų fabrike „Loftas“ Vilniuje gruodžio 4 dieną įvyksiantis koncertas gali...
Sausio mėnesį grupė „InCulto“ nutrauks savo veiklą
0
5

„Grupė „InCulto“ yra užbaigtas projektas. Nebėra prasmės prie jo dirbti toliau“, – sakė grupės lyderis Jurgis Didžiulis. Šiuo metu muzikantai yra intensyviose gastrolėse po Lietuvą, kurių metu pristato savo naujausią albumą „Closer Than You Think“. Gruodž...

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
malia INXS Disappear
 INXS
 Darbas - ne vilkas,į mišką nepabėgs.
Sahja Okay Okay!
 Okay
 
Silentist Payushchie Trusy Mobila - Poteha Dlja Debila
 Payushchie Trusy
 

Šiuo metu vertiname


Warpaint Warpaint
9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

20:52 - saliakelio
Mendelsono valsai vasara skamba
20:50 - saliakelio
nu ar apsizenijot ar dar ne ta muzika sventems vis groja
20:26 - einaras13
Nebent yra kitų 10cc apologetų, kurie nori Silentist'ui daugiau įžvalgų pasiūlyti vietoj manęs
20:25 - einaras13
Silentist, viskas su laiku. Mėgstu 10cc, dažnai jų klausau, bet stengiuosi nepadauginti su mažaverčiais komentarais. Kai turiu kažkokią vertingą mintį apie klausomą dainą, tada jau nepagailiu savo laiko ir rašteliu komentarą.
20:23 - einaras13
Rūta, taip, nemokamas Spotify turi fiksuotą maišymo režimą, neįmanoma klausytis dainų iš eilės. Todėl nemokamas Spotify yra iš esmės useless dalykas (bent jau man, kuris daug ko klauso albumais ir preferably be reklaminių intarpų)
20:22 - einaras13
malia, INXS - Disappear ketvirtą dieną iš eilės? Gera daina, bet negi taip nėra idėjų kažką kitokio pasiūlyti? Tikrai atsibosta ir nuvilia tokie siūlymai
21:05 - Silentist
Idekit daugiau 10cc izvalgu. Ypac trys pirmi albumai domina ir ju dabar klausau
16:27 - Rutonė
Einarui. Spotify, kiek pamenu, neleidžia paprastam vartotojui klausytis VISO albumo. Nepamenu, nes senokai moku. Nežinau, ar labai skiriu garso kokybę, bet kad negalėdavau klausytis albumų nemokamoj versijoj, prisimenu labai gerai.
06:35 - Arunazz
ekspertai.eu yra per humoro prizme pateikta viskas su sarkazmu....
06:34 - Arunazz
sveiki baikit juokus su tuo delfi nieko ten nereikia moketi kur pievas raso.....ir info jie atrenka deti ko ne.....niekad nemokejau ir nemokesiu
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 900
  Iš viso užsiregistravę: 73372
  Naujausias narys: cxovwzvvmn
  Šiandien apsilankė: 373001