Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

*we all boil at different degrees.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jeigu Jus galite gerbti ta asmenine istorija, kuri jus atvede I siandiena, jeigu galite gerbti stiprybe, kurios reikejo, kad nenuklystumet nuo savo kelio, jeigu galite ivertinti visas tragedijas, kuriu pasekoje atsiskleide kiek jausmu ir meiles savyje istiesu turite, jeigu galite atsisukti atgal I visa kas jau praejo ir matyti grozi randu, sielos augima besiverzianti pro visus sudetingas momentus, kai, galbut, atrode, kad esate uzrakintas nematom asmeniniam kalejime; tas grazus gyvenimas, kuri pajusite, aplink save, kvepavimo sventumas, ir pats faktas, kad sitiek daug jau palikta uz nugaros, tik todel, kad niekada nesustojot judeti, pajausit nenormalu asmenini judejimo stimula. Papasakokite savo istorija nepanardine saves gedoje. Pasakokite ja aukstai iskeles galva. Niekas kitas. Jus pats save atvedet I siandiena. Jau vien del to, jei ne del milijono ktiu sviesiu dalyku, turetumete savimi didziuotis.

--------------

Man, siaip visa gyvenima, buvo beprotiskai sudetinga priimti sprendimus. Kai turiu darba, projekta ar kazka, atsakomybe, as viska padarau gerai ir iki galo, atiduodu simta procentu saves, durniaus nevolioju tsakant. bet apsispresti tai kaip neimanoma misija. kancia kristaus; blaskausi, nezinau. sudarineju bereikalingus listus pliusu ir minusu. klausiu patarimu. tada persigalvoju. ir persigalvoju dar karta poto. apsisprendziu. ir persigalvoju dar gerus keliasdesimt kartu. Mano tetis visada sakydavo, kad as ''geras kaklas'', gera ''desinioji ranka'',''solidus numeris du''. Neisaugau. Ir dabar nuolat girdziu kaip as esu labiausiai neapsisprendzianti moteris kada sutikta, ir odievai kaip su manim nelengva. Nenuostabu turbut, kad ir dizainere nebenorejau buti jau po pirmo savo asmeninio projekto universitete, pamenu, kaip vakar, kai voziau viska nuo stalo, nes nesugebejau apsispresti kurio pilko tono mano baro kojytes as noriu kad butu. juokas juokais. Ismokau apsimesti. kad as zinau. ir valdyti trukciojancia desiniaja aki, kai istiesu taip nera. geles ir aplodismentai. tai cia isoriskai, sugebu apgauti zmones, atrodyti normalia. asmeniskai vis dar taip pat sudetinga. pavyzdziui, kad ir dabar, siuo metu, mane drasko is vidaus: turiu du darbo pasiulymus ir tai viskas ka as zinau. kuris ir kurio? neklauskit. letai mirsta karolyte viduje. nelengva.

 

Do not believe everything you think.

 
 2016 m. rugpjūčio 23 d.

 2018 m. sausio 15 d.
 2017 m. rugsėjo 11 d.
 2017 m. rugsėjo 6 d.

Komentarai (3)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
edzkaa1
2016 m. rugpjūčio 24 d. 21:21:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na taip, jeigu pasirinkimai tokie panašūs ir nėra kažkokių aiškių veiksnių, kurie persvertų į vieną ar kitą pusę, ir niekas negali patarti ar bent atkreipti dėmesį į ne visiems akivaizdžius veiksnius, tada matyt teks pasikliauti intuicija, juk turi tokią? :) Tik galbūt teks prisiminti, kaip ja naudotis ir teisingai interpretuoti.


____________________
"In the age of information, ignorance is a choice" - Donny Miller
Atsakyti
green_moon
2016 m. rugpjūčio 24 d. 14:52:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Esi teisus, is dallies, as matau ta didesni paveiksliuka: tai kai pasirinkimai labai skirtingi - tikrai nera sunku ipaisyti kiekviena atskirai ir ziureti kuris man asmeniskai labiau tinka. tik kai jie glaudziai susyje, itin panasus, tada pasimetu iki negalejimo. ir, galvoju, is to neisaugama. nuuu dabar jau nebeapsibliaunu parduotuvej, nes nezinau kurio skonio cipsus pirkt, bet rimtesnese situacijose ta pati betvarke. :DPasiseke man turbut asmeniskai, kad pakankamai anksti savo gyvenime pastebejau erdve kur save galiu isreiksti. bet pazistu zmoniu, kurie ir budami 30ties vis dar taip pat pasimete ir nezino 'kuo nori buti uzauge'. tai, nezinau, isivaizduoju, kad turetu buti ypac sunku.


____________________
Yes, I’m a Disney princess, thanks for asking.
Atsakyti
edzkaa1
2016 m. rugpjūčio 23 d. 15:43:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O, kaip suprantu, man irgi visada sunku priimti sprendimus, ir dar žmonių apgauti nesugebu :) Tu bent, kaip man pasirodė iš dienoraščių ir komentarų, visad turėjai kažkokių tikslų ir svajonių, nuo kurių atsispirdama gali įvertinti, kurie pasirinkimai labiau ar mažiau įsipaišo į Tavo gyvenimo planą. Nebent blaivus, racionalus protas kertasi su tom svajonėm :). O aš iki šiol nežinau, ko iš gyvenimo noriu..


____________________
"In the age of information, ignorance is a choice" - Donny Miller
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Rome Rome
8,3

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 4732
  Iš viso užsiregistravę: 73334
  Naujausias narys: nblbqiduij
  Šiandien apsilankė: 321152