Kipishas - "Namie galiu atkartoti, bet kokį patiekalą, kurį bent kartą esu paragavęs
![Kipišas. ["MT" nuotr.]](images/naujienos/8/7638/kipisas.jpg) |
Kipišas. ["MT" nuotr.] |
"Dažniausiai valgant restorane man užtenka vieną kartą paragauti patiekalą, tam, kad namie be ypatingų sunkumų galėčiau jį atkartoti, dėl to, aišku, labai džiaugiasi mano žmona ir dažnai tuom naudojasi. Turkiškas kebabas - no problem," - juokauja atlikėjas, - "Vištiena kinietiškai - uno momento, armėniškas šašlykas, itališki makaronai, prancūziška sriuba, japoniškas suši ir taip toliau. Keisčiausia tai kad, cepelinų niekada nemėgau ir iki šiol valgau tik tais atvejais, kada esu labai alkanas ir jokios kitos alternatyvos nėra. Kai aš gaminu man reikia tik aštraus peilio, savo prieskonių kolekcijos, bei ramios aplinkos. Labai nemėgstu kada kas nors stovi už nugaros ir ką nors kalba, tam, kad galėčiau tikrai gerai pagaminti man reikia susikoncentruoti, tai beveik kaip meditacija, aišku juokauju" - komentuoja Kipishas.
"Esu sukūęs ne vieną prieskonių mišinį specialiai skirtą vienam arba kitam patiekalui, taip pat turiu keletą savo paslapčių, kaip tikriausiai ir kiekvienas kulinaras. Vadovautis reikia labai paprasta taisykle, daryk tai ką išmanai ir
daryk tai gerai. Ir nesvarbu kuriu aš muziką, patiekalą arba scenarijų, visur reikia profesionalumo bei atsidavimo, tada viskas pasiseks."
Susijusi informacija
- Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
- Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
- Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. spalio 11 d. 14:50:29
____________________
Visi kieti kol priesas toli.
2006 m. spalio 10 d. 14:08:35
____________________
Kodėl turime taukšti nesąmones, kad jaustumėmės patogiai?
2006 m. spalio 10 d. 10:22:40