Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 15 d. 20:55:14
Ladytron - Velocifero.Manau,tai gali būti vienas geriausių šių metų elektronikos albumų.Nors dar neaišku - iki metų pabaigos dar toloka.. O šiaip buvau jų koncerte,bet aparatūra perdegė...
Šiuo metu kartais paklausau Ladytron gabaliukų ir Iszoloscope (dark ambient) - "The Sum Of Us All"- veža nerealiai ..
Dar keli anksčiau patike labiau: Dandi Wind, Frou Frou, The Crystal Method, Goldfrapp, Dragonette
xdm rašė: jo aš irgi sakau, kad elektronika ownz. ir ką darytume be diodų, tranzistorių ir rezistorių...
Palaidojame ta kurybos dali, kuri studijose buvo surinkta kompiuterio pagalba ...
Kvailas komentaras, turint omeny kur tu lenki. Nei vietoje, nei su reikalu.
Dramas, jungle mano mėgstamiausieji, tokie atlikėjai kaip High Contrast, Dj C, Nu Tone, Pendulum, Aphrodite mane veža. Klausau tiek visiškai lengvo dramo, kuris veikia kaip lopšinė, iki tokio, kuris taško smegenis ant sienų, pvz "Cytech - The Massacre" or smth.
House muzika per daug nekabina, galbūt galima paminėti tik tokį lengvą ir mielą širdžiai Deep Dish.
Trance, goatrance pakankamai sunkūs stiliai, bet kartais klausyt galima.
Ir aš keliu letenas už tribal. Dievinu visus tuos a la būgnų ritmus.
Relax'o muzika, visokie lounge, downtempo, idm and so on yra klausomi labai saikingai. Air, Tosca, Zero 7, Telepopmusic - visi verti paminėjimo. "Air - All I Need" tikrai už širdies griebianti dainą, bet klipas kaip gadina viską, tai sakyčiau geriau jau būčiau jo nemačius. Ne į tema, ne į nuotaiką, ne į viską.
Iš industrial kažkada buvau gavus kažkada dvi Feindflung dainas. Tokia neonacių vokiečių grupė. Šiaip jau skambesys tikrai visai patiko, tačiau ieškoti kažko daugiau nelabai radau laiko ir noro. Tarp kitko, labai sunku susigaudyt, kas kokią muziką laiko industrial, nes vieniem tai kažkas panašaus į downtempo, downbeat ir pan, o kitiems, kaip ir man tai yra taškanti muzika, beveik speedcor'as.
Progressive ir minimal - visiškai nelimpa.
Breakbeatas - nepasakyčiau, kad labai patiktų, bet dažnai tenka pasiklausyt.
Kaip ir tikriausiai visi postiliai, su kuriais yra tekę labiau susipažinti.
Vakar žiūrėjau kažkokį filmą apie trans kultūrą. Turėtų patikti. Tik pavadinimo tiksliai neprisimenu. Man transas nelabai patinka, bet pats filmas prikaustė...
Turiu klausima ...
Kas nors klausote sokiu muzikos setus is gyvu, radijo ir etc. pasirodymu ?
Turite nuomone kurie daro kazka verto klausyti, netik Tashko, bet yra idomu klausyti kaip seta ? Kas nors konkretaus butu puiku.
Siaip, domintu House'o ar prog Trance stiliaus kas nors, tiesiog isbandymui.
Perklausiau DJ Krush albuma Zen. Mano asmenine nuomone albumas ne mano skonio, patiko tik vienintelis gabalas Zen approach berods
Daug geriau Daft Punk, Digitalism ar Westbam - cia irgi mano asmenine nuomone. Aplamai manau Digitalism Pogo - geriausias siu metu gabalas
jo dj krush-zen visishkas ledas,nera tam albume turbut ne vieno lievo gabalo bent jau man.o pagrinde klausau acid-jazz,lounge,chillout,na vienu zhodzhiu tokia lengva muzikele dazhniausiai su jazziuko elementais,nors nespjaunu kartais ir i dnb ar speedcore netgi.Yra toks speedcore atlikejas panacea,labai kartais uzhvelka.
Tos kur nurodei dar neperklausiau. Va šiuo metu klausosi Digitalism - idealistic, Daft Punk - Harder, better, faster, stronger (live 2007), Westbam - my people, like that, Prototype
Nesu girdėjęs DJ Krush gyvai (dar tikiuosi), bet jis pasirodymus daro. Ir jie visada laukiami ir užkemšami sausai.
Pvz, daina iš Zen - Danger of Love ... mmm, man tikras šedevras.
Lb gražus Zap Mamma vokalas. Su įdomiais žmonėm jis dirba, faktas.
Jap, perklausiau keleta DJ KRUSH kuriniu is ZEN ir Kakusei albumu. Labai
jau rami muzika, tokia fonine.
O vat gi pamirshau kas dek elektronikos tai isties Digitalism paklausymui vertas demesio
Ok, nors nieko neišmanau apie šią muziką, gal ką nors parašysiu. Pirma man tai kiek klausiau taip po truputį nelabai patinka tas tradicinis toks ambient su elektronika mišinys (Biosphere, Tim Hecker, maždaug), man visai patinka mišiniai post-rock ir ambient - va čia tai gėris ausims, bet čia visai ne į temą.
Kas dėl sužinojimo ambient ar dark ambient, tai jungi last.fm radio stotį ir klausai dark ambient station pvž, tai gal čia ir geriausia apsišviesti.
Beje dabar kaip tik išėjo, kad klausau Lustmord.
Ką aš klausau iš dark ambient tai Desiderii Marginis, Kammarheit, bet čia tie tradiciniai,o man tai sakau su visokiom priemaišom labiau patinka.
Dar linkstant link elektronikos verta paminėti power eeltronics, puikus žanras jei nori šiek tiek savo smgenis panervinti. Genocide Organ, Whitehouse, IRM, Brighter Death Now. favoritai.
Kam dar įdomu galit paklasyt neįsipaišančios pagal mane į tokius rėmus grupės Black Sun Productions. Experimentinis dalykėlis.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. birželio 15 d. 20:55:14
2008 m. birželio 15 d. 19:56:02
Dar keli anksčiau patike labiau: Dandi Wind, Frou Frou, The Crystal Method, Goldfrapp, Dragonette
2008 m. birželio 15 d. 04:23:40
2008 m. gegužės 3 d. 18:06:34
2008 m. gegužės 3 d. 18:05:54
Elektronika manęs nedomina...
Kokia tragedija, žmonės, nežinomas vartotojas nesidomi elektronika ...
Taigi tai pirmo puslapio naujiena.
Lama, bl.
2008 m. gegužės 3 d. 17:31:06
2007 m. gruodžio 19 d. 14:40:24
2007 m. gruodžio 18 d. 22:36:34
jo aš irgi sakau, kad elektronika ownz. ir ką darytume be diodų, tranzistorių ir rezistorių...
Palaidojame ta kurybos dali, kuri studijose buvo surinkta kompiuterio pagalba ...
Kvailas komentaras, turint omeny kur tu lenki. Nei vietoje, nei su reikalu.
2007 m. gruodžio 18 d. 22:14:26
House muzika per daug nekabina, galbūt galima paminėti tik tokį lengvą ir mielą širdžiai Deep Dish.
Trance, goatrance pakankamai sunkūs stiliai, bet kartais klausyt galima.
Ir aš keliu letenas už tribal. Dievinu visus tuos a la būgnų ritmus.
Relax'o muzika, visokie lounge, downtempo, idm and so on yra klausomi labai saikingai. Air, Tosca, Zero 7, Telepopmusic - visi verti paminėjimo. "Air - All I Need" tikrai už širdies griebianti dainą, bet klipas kaip gadina viską, tai sakyčiau geriau jau būčiau jo nemačius. Ne į tema, ne į nuotaiką, ne į viską.
Iš industrial kažkada buvau gavus kažkada dvi Feindflung dainas. Tokia neonacių vokiečių grupė. Šiaip jau skambesys tikrai visai patiko, tačiau ieškoti kažko daugiau nelabai radau laiko ir noro. Tarp kitko, labai sunku susigaudyt, kas kokią muziką laiko industrial, nes vieniem tai kažkas panašaus į downtempo, downbeat ir pan, o kitiems, kaip ir man tai yra taškanti muzika, beveik speedcor'as.
Progressive ir minimal - visiškai nelimpa.
Breakbeatas - nepasakyčiau, kad labai patiktų, bet dažnai tenka pasiklausyt.
Kaip ir tikriausiai visi postiliai, su kuriais yra tekę labiau susipažinti.
2007 m. gruodžio 18 d. 20:37:42
2007 m. gruodžio 18 d. 20:30:25
2007 m. gruodžio 18 d. 20:25:25
Kas nors klausote sokiu muzikos setus is gyvu, radijo ir etc. pasirodymu ?
Turite nuomone kurie daro kazka verto klausyti, netik Tashko, bet yra idomu klausyti kaip seta ? Kas nors konkretaus butu puiku.
Siaip, domintu House'o ar prog Trance stiliaus kas nors, tiesiog isbandymui.
2007 m. lapkričio 18 d. 15:55:20
Daug geriau Daft Punk, Digitalism ar Westbam - cia irgi mano asmenine nuomone. Aplamai manau Digitalism Pogo - geriausias siu metu gabalas
2007 m. lapkričio 12 d. 15:49:24
2007 m. lapkričio 9 d. 08:31:21
2007 m. lapkričio 9 d. 00:32:49
Pvz, daina iš Zen - Danger of Love ... mmm, man tikras šedevras.
Lb gražus Zap Mamma vokalas. Su įdomiais žmonėm jis dirba, faktas.
2007 m. lapkričio 8 d. 22:25:52
jau rami muzika, tokia fonine.
O vat gi pamirshau kas dek elektronikos tai isties Digitalism paklausymui vertas demesio
2007 m. lapkričio 6 d. 00:10:15
Kas dėl sužinojimo ambient ar dark ambient, tai jungi last.fm radio stotį ir klausai dark ambient station pvž, tai gal čia ir geriausia apsišviesti.
Beje dabar kaip tik išėjo, kad klausau Lustmord.
Ką aš klausau iš dark ambient tai Desiderii Marginis, Kammarheit, bet čia tie tradiciniai,o man tai sakau su visokiom priemaišom labiau patinka.
Dar linkstant link elektronikos verta paminėti power eeltronics, puikus žanras jei nori šiek tiek savo smgenis panervinti. Genocide Organ, Whitehouse, IRM, Brighter Death Now. favoritai.
Kam dar įdomu galit paklasyt neįsipaišančios pagal mane į tokius rėmus grupės Black Sun Productions. Experimentinis dalykėlis.
2007 m. lapkričio 5 d. 23:32:00
2007 m. lapkričio 5 d. 23:29:34