Ok, kai turesiu laiko atsisiusiu jusu rekomenduojamus DJ Krush ir Lutmord o vat tikrai geros elektronikos rastumet Westbam albume "Do you believe in Westworld?"
be_inis jo cia tu paminejai deep trance atstovus, deep trance zanras man irgi labiausiai patinka ish trance. Rekomenduociau paklausyt Pedro Del Mar - theme from mellomania
Na Ambientas ... aš klausiau kelis darbus Lustmord. Jis lyg ir prie Dark Ambient priskiriamas. Mano klausyti Purefying Fire, Metavoid ir Tool remixai prikaustė pakankamai dėmėsio. Muzikinė egzotika.
Beja, girdėjau Lustmord perdaro Isis kelis kūrinius. Kas nors girdėjote ką nors ?
gintuks77, šiaip jau aš neturiu nė vieno iš tų gabalų, bet jei turi kad ir Apex DC++, gali nemažai susirast ten. Aš prisijungusi prie nebežinau kiek hubų, tai išmeta gan ilgą sąrašą.
D'n'B - tai LTJ Bukem visia patinka, toks jis bishki oldskoolinis, svelnus toks, nemegstu to agresyvaus, is House butu Late Night Alumni, nors galiu but ir netikslus, nes nemano sritis tokia muzika. Is ambient labiausiai megstu Biosphere, konkreciau albumas Substrata tikrai siulyciau pabandyt. Nors ambient sunku apibrezt labai, nes va pvz wikipedia i ambient itraukia Pink Floyd albuma Meddle . Ir siaip ambient gali but visiskai nesusijes su elektronika, o tiesiog paibudina nuotaika, emocija, erdve kazkas tokio.
O trip-hop ir pns tai cia jau savaime aisq. "DJ Krush su DJ Cam stovi pirmose vietose." DJ Krush ir man patinka, o DJ Cam kaip tik siunciasi
Rutone, buciau z. dekingas, jei atsiustum ju mp3 e-mail mystycsfantasy@gmail.com arba nurodyk linka, kur ju galima parsisiust
iskyrus ebeneezer goode, phorever people, comin on ir move any mountain, kuriuos turiu.
Ooo.... Shamen... Pamiršot Ebeneezer Goode? Kasdien ne po vieną kartą šis gabaliukas buvo sukamas... O Destination Eschaton? Move Any Mountain? LSI (Love Sex Intelligence)? Boss Drum? Oi, tai buvo grojami savo laiku.....
Jeigu Scooter priskiriamas prie techno ka as zinau, tikrai drasiai ji rekomenduoju - geros dozes pasikrausi garantuoju !!! pvz. ju naujesnis singlas behind the cow, paimtas trekas is KLF - America.
Del Blue Boy - remember me, tai shi gabala zinau, bet jis tikrai ne 90, siek tiek veliau isejes, manau kokiais 95 m.
O vat Ambient ir industrial electronika neskiriu, nesikapstau taip giliai, gal galetum nusviesti kaip pavyzdi siu sriciu atstovus.
Shamen - nieko neskambina varpai .
Bet yra toks 90-uju Dance hitas kurio nepamirštu Blue Boy - Remember Me.
Tiek video tiek pats gabalas veža .
Šiaip, nespjaunu ant daug electronicos. Bet visokie bandymai ir ieškojimai kolkas privedė prie Downtempo muzikos. Nuo Trip Hop iki Acid Jazz.
Aišku kalti yra Massive Attack ir Portishead. Čia daugeliui taip. Iš čia radosi Turntablism sub-žanras. DJ Krush su DJ Cam stovi pirmose vietose.
Kas su Turntablism - tai nevengiu Abstract Hip Hop byto.
Galiu parekomenduoti Kidkanevil albumą - Problems and Solutions.
Trance nuo pat pradžių man imponavo savo nuoseklumu ir melodingumu.
Visdar klausau Tiesto. Smarkiai nesigilnu į šį žanrą, bet karts nuo karto paklausau Trance rinkinių ar kokį Armin Van Buuren'o State of Trance (kuris kas savaitę išeina ir galima lengvai susižvejoti ).
Kažkodėl truputį bijau rimčiau bandyti D'n'B ir Techno. Abejoju jų klausomumu .
Papildau Eurodance labai daug geru grupiu zinau, manau per 100 pasakyciau, jeigu labai nori galeciau pridet sarasa, turiu aibe mp3 rinkiniu.
Trance muzikos taip pat turiu bent 2 mp3 rinkinius.
Bet va mane ziauriai domina The Shamen, sakykim atrasta grupe is pelenu !!!
tokie Shamen buvo gera grupe? Iki siol neatsiklausau ju gabalo phorever people Gal ka nors zinai apie ju muzika, albumus, singlus?
Euro Dance labiausiai myliu Capptain Hollywood project ir Culture Beat, o pats?
Trance favoritai butu Pedro Del Mar, Darude, ATB
Techno placiaja prasme Scooter, Prodigy, 2 unlimited
elektronika placiaja prasme NR.1 Westbam
Be_inis manau klausome ir mylime panasia muzika. Respect
Siūlome ir pažindiname/pažindinamės su elektroninės muzikos atlikėjais, sub-žanrais.
Diskusijos pradžiai, ką iš visos elektronikos apskritai klausot ?
Euro Dance, House, Trance, Techno, D'n'B ?
Kokie albumai, dainos vertos dėmėsio ar atlikėjai verti bandymo nagrinėti ?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. lapkričio 5 d. 23:25:54
2007 m. lapkričio 5 d. 23:23:14
2007 m. lapkričio 5 d. 23:22:24
Ir kiek skaičiau jis Dark Ambiento pradininkas, ar vienas iš jų. Jis yra vienintelis savo projekto narys.
2007 m. lapkričio 5 d. 23:19:38
2007 m. lapkričio 5 d. 23:08:37
2007 m. lapkričio 5 d. 23:08:04
Beja, girdėjau Lustmord perdaro Isis kelis kūrinius. Kas nors girdėjote ką nors ?
Dzimas > Ką iš DJ Krush turi ?
2007 m. lapkričio 5 d. 22:59:24
2007 m. lapkričio 5 d. 22:58:16
O trip-hop ir pns tai cia jau savaime aisq. "DJ Krush su DJ Cam stovi pirmose vietose." DJ Krush ir man patinka, o DJ Cam kaip tik siunciasi
2007 m. lapkričio 5 d. 22:52:01
iskyrus ebeneezer goode, phorever people, comin on ir move any mountain, kuriuos turiu.
2007 m. lapkričio 5 d. 22:49:38
2007 m. lapkričio 5 d. 22:41:35
2007 m. lapkričio 5 d. 22:31:48
O vat Ambient ir industrial electronika neskiriu, nesikapstau taip giliai, gal galetum nusviesti kaip pavyzdi siu sriciu atstovus.
2007 m. lapkričio 5 d. 21:49:51
Kad kas nors paprastai ir konkrečiai apšviestų šiuose stiliuose, būčiau baisiai petenkintas
2007 m. lapkričio 5 d. 21:45:36
Bet yra toks 90-uju Dance hitas kurio nepamirštu Blue Boy - Remember Me.
Tiek video tiek pats gabalas veža
Šiaip, nespjaunu ant daug electronicos. Bet visokie bandymai ir ieškojimai kolkas privedė prie Downtempo muzikos. Nuo Trip Hop iki Acid Jazz.
Aišku kalti yra Massive Attack ir Portishead. Čia daugeliui taip. Iš čia radosi Turntablism sub-žanras. DJ Krush su DJ Cam stovi pirmose vietose.
Kas su Turntablism - tai nevengiu Abstract Hip Hop byto.
Galiu parekomenduoti Kidkanevil albumą - Problems and Solutions.
Trance nuo pat pradžių man imponavo savo nuoseklumu ir melodingumu.
Visdar klausau Tiesto. Smarkiai nesigilnu į šį žanrą, bet karts nuo karto paklausau Trance rinkinių ar kokį Armin Van Buuren'o State of Trance (kuris kas savaitę išeina ir galima lengvai susižvejoti
Kažkodėl truputį bijau rimčiau bandyti D'n'B ir Techno. Abejoju jų klausomumu
2007 m. lapkričio 5 d. 21:37:06
Trance muzikos taip pat turiu bent 2 mp3 rinkinius.
Bet va mane ziauriai domina The Shamen, sakykim atrasta grupe is pelenu !!!
2007 m. lapkričio 5 d. 21:29:45
Euro Dance labiausiai myliu Capptain Hollywood project ir Culture Beat, o pats?
Trance favoritai butu Pedro Del Mar, Darude, ATB
Techno placiaja prasme Scooter, Prodigy, 2 unlimited
elektronika placiaja prasme NR.1 Westbam
Be_inis manau klausome ir mylime panasia muzika.
2007 m. lapkričio 5 d. 21:18:47
Diskusijos pradžiai, ką iš visos elektronikos apskritai klausot ?
Euro Dance, House, Trance, Techno, D'n'B ?
Kokie albumai, dainos vertos dėmėsio ar atlikėjai verti bandymo nagrinėti ?