paziurejau pirma serija, negaliu pasakyti kad uzkabino, bet pertraukoj tarp megstamiausiu serialu rasiu laika paziuret.
siuzetas: Amazones dzunglese dingo zmogus, tv show zvaigzde. ieskot teva - vyra isvyksta seima (zmona, sunus, dukra) su tv korespondentais kurie filmuoja ale realyti show (salyga is kur gauna seima finansavima).
yra taip pat kazkokie misticizmo elementai serialo zanras pagal imdb: action adventure horror, neblogas zanru misinis, visi sitie elementai filme yra, ir kaip jau sakiau kazkoks fantasy.
uz grazia gamta filmas gauna pliusa, patis veikejai po pirmo epizodo nepaliko geresnio ispudzio. vienintelis geriau pazistamas aktorius yra Thomas Kretschmann.
Anikdotiskesnis sprendimas. Turbut vaziuosiu i Kauna pas Ms Tilifono fane kol neuzdegsiu jos licio bateriju (beje tiketina kad vilkiko vairuotojas uzdege vilkika nuo cigaretes) ciklas uzsidaro & atsidaro tada
Gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje Panerių sen. Kuro g. 15, UAB „Toksika“ teritorijoje dega vilkikas, pakrautas ličio baterijomis ir akumuliatoriais. Galimas oro užterštumas.
Aš labai žiūriu. O, dabar iš Deftones - Ohms dainos profilio parekomendavo Queen - Lily of the Valley, kas yra mėgstamiausia mano gėlė. Nėra kuo skųstis.
Esu Jethro Tull dainos Rock Island profilyje ir man music'as segmente "Panaši muzika" siūlo Iron Maiden, Judas Priest ir SOAD. Žodžiu, music'as palaimina Grammy sprendimą Jethro Tull apdovanoti sunkaus roko / metalo kategorijoje
2012 m. lapkričio 19 d. 16:59:32
imdb: Ratings: 6.7/10 from 9,626 users
paziurejau pirma serija, negaliu pasakyti kad uzkabino, bet pertraukoj tarp megstamiausiu serialu rasiu laika paziuret.
siuzetas: Amazones dzunglese dingo zmogus, tv show zvaigzde. ieskot teva - vyra isvyksta seima (zmona, sunus, dukra) su tv korespondentais kurie filmuoja ale realyti show (salyga is kur gauna seima finansavima).
yra taip pat kazkokie misticizmo elementai serialo zanras pagal imdb: action adventure horror, neblogas zanru misinis, visi sitie elementai filme yra, ir kaip jau sakiau kazkoks fantasy.
uz grazia gamta filmas gauna pliusa, patis veikejai po pirmo epizodo nepaliko geresnio ispudzio. vienintelis geriau pazistamas aktorius yra Thomas Kretschmann.