Keistoka, kad Iron Maiden taip stipriai atsilieka nuo Black Sabbath. O šiaip topas gerai išdėstytas, britai gerai mąsto. Vis tik Iron Maiden man būtų pirmoje vietoje.
O Pink Floyd,Queen,Def Leppard,Whitesnake??? Galiausiai The Rolling stones ir The Beatles kur dingo??? Juk be ju tokie topai dazniausiai neapseina...O seip topas geras,man patinka...
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2013 m. sausio 8 d. 00:33:43
Jeigu jau suplaka heavy su hard,tai mano nuomone pirmas trejetas būtų:- Led Zeppelin;Black Sabbath ir Judas Priest;
2012 m. lapkričio 21 d. 18:08:12
Keistoka, kad Iron Maiden taip stipriai atsilieka nuo Black Sabbath. O šiaip topas gerai išdėstytas, britai gerai mąsto. Vis tik Iron Maiden man būtų pirmoje vietoje.
2012 m. lapkričio 21 d. 15:04:18
Vienintelė hardroko grupė iš tavo išvardintų yra Def Leppard. Tuo labiau, derėtų žinoti, kad patys britai labiau vertina 8, o ne 9 dešimtmetį.
2012 m. lapkričio 21 d. 14:54:55
O Pink Floyd,Queen,Def Leppard,Whitesnake??? Galiausiai The Rolling stones ir The Beatles kur dingo??? Juk be ju tokie topai dazniausiai neapseina...O seip topas geras,man patinka...
2012 m. lapkričio 21 d. 14:48:53
Kodėl heavy metal interpretuojamas kaip hardrokas. Natūralaus hardroko be Led Zeppelin ir Deep Purple aš čia nematau...