20000-ais nu metal gavo didelę dozę dėmesio. Ta naujiena pakabino ir mane, (sūnūs ir jų draugai čia prisidėjo daugiausiai) -visi čia atrinkti Linkin Park, Papa Roach. Disturbed, Godsmack, Limp Bizkit, Adema albumai aidėjo mėnesiais. Bet tik Infest man tebeskamba kaip tuomet - užvedantis, savikontrolę slopinantis, šėlti skatinantis, leidžiantis pasijusti paaugliu albumas. Šis fontanas pasirodo ne toks jau neišsemiamas kaip atrodė - užako, užkalkėjo, surūdijo ir čiurkšlė tapo drumzlina ir trūkčiojanti, lyg šlapintusi koks senis.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2014 m. kovo 22 d. 08:54:29
20000-ais nu metal gavo didelę dozę dėmesio. Ta naujiena pakabino ir mane, (sūnūs ir jų draugai čia prisidėjo daugiausiai) -visi čia atrinkti Linkin Park, Papa Roach. Disturbed, Godsmack, Limp Bizkit, Adema albumai aidėjo mėnesiais. Bet tik Infest man tebeskamba kaip tuomet - užvedantis, savikontrolę slopinantis, šėlti skatinantis, leidžiantis pasijusti paaugliu albumas. Šis fontanas pasirodo ne toks jau neišsemiamas kaip atrodė - užako, užkalkėjo, surūdijo ir čiurkšlė tapo drumzlina ir trūkčiojanti, lyg šlapintusi koks senis.
2012 m. lapkričio 23 d. 11:18:22
2000-ieji :)
Zombie nation Kernkraft400
2012 m. lapkričio 23 d. 02:43:07
Kiuru "Bloodflowers" be konkurencijos. Vienas is jiems neisprastu, bet graziu albumu. Pirmosios vietos tai juokina, svelniai tariant
2012 m. lapkričio 22 d. 23:58:34
nemažai mano mėgstamos muzikos, bet dar porą metų atgal ir pasiekisim laikus, kurių nebepamenu...
2012 m. lapkričio 22 d. 17:46:04
Ooo, legendinis Razorblade Romance su antra vieta... Kaip gera širdy.
2012 m. lapkričio 22 d. 17:43:27
Na, tada man buvo 5 metai... bet motherfucking gera muzika ;)