bijau vorų ir per sapnus sau sugebėjau įsiteigt siaurų patalpų baimę, baisu, kad kur nors kaip nors lįsi ir užsitrigsi, o tada nei pirmyn atgal. ir dar vieną fobiją turiu šiaip, irgi ačiū sapnams, bet net neįsvaizduoju, kaip ją apibūdint, turbūt tik vienintelė suvokiu, kas per nesąmonė
Aukscio. Pradeda sveikt galva, nemalonu. Tarkim negaliu paziuret pro balkona. Is kart nukrato. Uzdaru patalptu (klaustrofobija). Cia turbut jau nuo vaikystes, nezinau kodel.
Traukinių, geležinkelių ar važiuoti traukiniu- Siderodromofobija.
Važiuoti nebijau, bet žiauriai bijau traukinių kai jie važiuoja pro mane ar netoliese, stengiuosii pradėt niūniuot užsimerkt ir/arba užsikimšt ausis. Kad ir kurioj vietoj bebūčiau, bet jei išgirstu važiuojantį traukinį, man atrodo, kad jis nulips nuo bėgių ir važiuos į mane.
Adatų- Aichmofobija ar Belonefobija.
Juokais sakant, narkomane negalėčiau būt nuo pat vaikystės baisiai bijau adatų, net per filmą jei kokia vieta yra su adata, tenka užsimerkt...
Dar viena tokia baimė, baimė būti vienai ateityje, kad visi dings, arba dar blogiau, tapčiau kokia vieniša mama, man už tai atrodo nieko baisiau būt negali, plius kai vaikų dar nemėgstu...
Aukščio šiek tiek.
Mirti nuskendusi arba sudegusi.
Dar ir vandens kiek prisibijau, niekad giliai neplaukiu, matyt iš vaikystės kai skendau atsiminimas liko.
Aklumo - skotomafobija, dar mazu erdviu kuriose neuztenka oro kvepuoti (nes siaip man labai patinka mazos erdves kuriose yra pakankamai oro kvepuoti DD), nemegstu dideliu tamsiu erdviu (nezinau ar galiu tai pavadinti fobija nes tai gan lengvai galiu istverti tiesiog nemegstu ju), dar labai labai bijau kazko kas stovi prie mano kambario duru ( nors pz kai isidrasinus paziuriu ten niekad nieko nebuna ir net neisivaizduoju kaip gali atrodyt tas padaras), bijau but panerus po vandeniu.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. rugpjūčio 18 d. 19:35:37
2010 m. rugpjūčio 12 d. 19:17:50
2010 m. rugpjūčio 12 d. 14:13:04
2010 m. rugpjūčio 12 d. 12:51:52
2010 m. rugpjūčio 12 d. 12:32:04
Bijau sprogstančių balionų. : D
Juoks juokais, bet aš irgi bijau, jei sprogsta balionas toks šokas būna, kad net žodžių trūksta
2010 m. rugpjūčio 12 d. 12:30:11
Važiuoti nebijau, bet žiauriai bijau traukinių kai jie važiuoja pro mane ar netoliese, stengiuosii pradėt niūniuot užsimerkt ir/arba užsikimšt ausis. Kad ir kurioj vietoj bebūčiau, bet jei išgirstu važiuojantį traukinį, man atrodo, kad jis nulips nuo bėgių ir važiuos į mane.
Adatų- Aichmofobija ar Belonefobija.
Juokais sakant, narkomane negalėčiau būt
Dar viena tokia baimė, baimė būti vienai ateityje, kad visi dings, arba dar blogiau, tapčiau kokia vieniša mama, man už tai atrodo nieko baisiau būt negali, plius kai vaikų dar nemėgstu...
2010 m. rugpjūčio 12 d. 10:27:06
2010 m. rugpjūčio 7 d. 21:50:22
2010 m. rugpjūčio 7 d. 19:29:07
2010 m. rugpjūčio 7 d. 19:18:53
Aukščio šiek tiek.
Mirti nuskendusi arba sudegusi.
Dar ir vandens kiek prisibijau, niekad giliai neplaukiu, matyt iš vaikystės kai skendau atsiminimas liko.
2010 m. rugpjūčio 7 d. 19:05:08
2010 m. rugpjūčio 7 d. 15:23:47
2010 m. rugpjūčio 7 d. 12:30:48
2010 m. liepos 16 d. 14:07:44
2010 m. liepos 16 d. 01:09:53
2010 m. liepos 15 d. 17:18:40
2010 m. liepos 15 d. 16:44:59
2010 m. liepos 15 d. 16:44:47
2010 m. liepos 15 d. 16:19:17
2008 m. gegužės 17 d. 18:54:30
Fobija per mažai išgerti
Pritariu man panašiai būna, kai varau į tūsą ir bijau per mažai alaus nusipirkt