lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. balandžio 17 d. 17:31:11
lietusryte rašė:
Jut rašė: Didelių šunų baimė...
Myliu didelius šunis,užtat vorų nekenčiu...
Ir ta baimė padidėjo,kai sužinojau,kad absoliučiai visi vorai yra nuodingi,tik dauguma jų nuodų turi per mažai,kad įkastų.Tokie šlykštūs ir dar nuodingi..fu...
The_Wicked_One rašė: nelabai čia fobija bet tokia nesąmonė. aš dažnai kai išeinu kur nors ilgesniam laikui. min porai valandų, visada man atrodo, kad palikau virdulį ar lygintuvą neišjungtą, ar dujas atsuktas ir kad mano namai tuoj sprogs, o jei dar mieste į tą pusę važiuojančią gaisrinę pamatau, tai išvis baisu pasidaro.
čia ne fobija, o paranoja tamstai..man panašiai su neužrakintomis namų durimis.
The_Wicked_One rašė: nelabai čia fobija bet tokia nesąmonė. aš dažnai kai išeinu kur nors ilgesniam laikui. min porai valandų, visada man atrodo, kad palikau virdulį ar lygintuvą neišjungtą, ar dujas atsuktas ir kad mano namai tuoj sprogs, o jei dar mieste į tą pusę važiuojančią gaisrinę pamatau, tai išvis baisu pasidaro.
Man dažnai taip būna
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
nelabai čia fobija bet tokia nesąmonė. aš dažnai kai išeinu kur nors ilgesniam laikui. min porai valandų, visada man atrodo, kad palikau virdulį ar lygintuvą neišjungtą, ar dujas atsuktas ir kad mano namai tuoj sprogs, o jei dar mieste į tą pusę važiuojančią gaisrinę pamatau, tai išvis baisu pasidaro.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
frize rašė: na gal ir juokingai cia bet as bijau sprogstanciu balionu... rimtai.
Ash taip pat, ne kiek bijau, kiek ishsigastu, ir ish vis, bijau balionu, ir kai zmones shalia su jais vaikshto, atrodo, nori dingti ish tos patalpos, nepakenciamas jausmas
aš bijau skiepų..taip norėjos nusiplaut vieną kart, kai nuėjau tai visos galūnės nutirpo.. niekada nežonojau, bet kai buvom su klase toj kur reik karstytis..tai supratau, kad paniskai bijau aukscio...
Oi čia nevertėtų taip sakyt. Vorai man didelio pasišlykštėjimo nekelia, bet jų bijau kaip maro. Atrodo ims ir įkas. Šią naktį sapnavau pilną savo kambarį vorų. Dabar bijau jų dar labiau
Ir tai kartais apriboja mane, nevisada galiu kur ir kada noriu buti, tiesiog taip neiseina ir viskas.. Anksciau budavo, kad is namu galedavau neieseiti iki keliu savaiciu. Dabar tai rimsta ir dekui dievui..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. balandžio 17 d. 22:32:19
2008 m. balandžio 17 d. 17:31:11
Didelių šunų baimė...
Ir ta baimė padidėjo,kai sužinojau,kad absoliučiai visi vorai yra nuodingi,tik dauguma jų nuodų turi per mažai,kad įkastų.Tokie šlykštūs ir dar nuodingi..fu...
2008 m. balandžio 17 d. 17:29:29
Didelių šunų baimė...
2008 m. balandžio 17 d. 16:13:54
2008 m. balandžio 14 d. 09:47:33
Vandens - Hidrofobija
Vaiduoklių ar šmėklų- Bogifobija, spektrofobija
2008 m. balandžio 13 d. 22:44:20
nelabai čia fobija bet tokia nesąmonė. aš dažnai kai išeinu kur nors ilgesniam laikui. min porai valandų, visada man atrodo, kad palikau virdulį ar lygintuvą neišjungtą, ar dujas atsuktas ir kad mano namai tuoj sprogs, o jei dar mieste į tą pusę važiuojančią gaisrinę pamatau, tai išvis baisu pasidaro.
čia ne fobija, o paranoja tamstai..man panašiai su neužrakintomis namų durimis.
2008 m. balandžio 13 d. 20:49:10
Man dažnai taip būna
2008 m. balandžio 13 d. 19:59:20
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. balandžio 13 d. 19:57:41
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. balandžio 13 d. 19:52:18
na gal ir juokingai cia bet as bijau sprogstanciu balionu...
Ash taip pat, ne kiek bijau, kiek ishsigastu, ir ish vis, bijau balionu, ir kai zmones shalia su jais vaikshto, atrodo, nori dingti ish tos patalpos, nepakenciamas jausmas
2008 m. balandžio 13 d. 19:21:14
2008 m. balandžio 13 d. 18:36:11
na gal ir juokingai cia bet as bijau sprogstanciu balionu...
ne tu viena, pazistu daug zmoniu kurie taip pat to paties bijo
2008 m. balandžio 13 d. 18:06:22
2008 m. balandžio 9 d. 18:44:25
2008 m. kovo 17 d. 19:44:20
2008 m. kovo 17 d. 13:20:08
2007 m. gruodžio 31 d. 22:27:53
2007 m. gruodžio 25 d. 14:30:46
2007 m. gruodžio 25 d. 04:05:27
na tie visi vorai ir panašiai ne fobijos, o pasišlykštėjimas.
2007 m. gruodžio 23 d. 01:22:06