Aš palaikiau Girmantę Vaitkutę. Jos daina man labiausiai patiko. O nugalėtojo daina nesukėlė jokio įspūdžio, kažkaip praslydo ir tiek. O šiaip sekmės jam ;)
Kažką primena, ar tai Interpol kokius, ar dar ką. Nieko labai gero, nors man gal ir visai nieko, kitiems manau nelabai. Kita vertus, kitų dalyvių dainos man pasirodė dar prastesnės.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Aj ką žinau, nelabai girdėjau kitas dainas, o šita tokia simple, simple ir gale būsim, meh. Bet iš esmės reikia šou kažkokio, veiksmo, dabar stovi kaip medis.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2012 m. gruodžio 22 d. 15:10:36
Aš palaikiau Girmantę Vaitkutę. Jos daina man labiausiai patiko. O nugalėtojo daina nesukėlė jokio įspūdžio, kažkaip praslydo ir tiek. O šiaip sekmės jam ;)
2012 m. gruodžio 22 d. 14:41:19
nebus geda, o kokie vieta uzimsine nera taip svarbu!
2012 m. gruodžio 21 d. 23:02:46
Daina tikrai gera, tokio kaip The Killers stiliaus, todėl esu įsitikinus kad Eurovizoj ji netiks(nes ne eurovizojos formatas)
Šiaip ar taip, nesvarbu kokią vietą užimsim, nes tokios dainos bent jau tikrai negaila siųst.
Per radiją iš vis super susiklausytų.
2012 m. gruodžio 21 d. 22:14:26
Padori daina visai, bet į finalą abejoju ar pateks.
2012 m. gruodžio 21 d. 17:12:39
Labai gera daina! bet man atrodo eurovizijoje aukštos vietos nebus... na nors man nebus gėda - daina tiesiog puiki.
2012 m. gruodžio 21 d. 17:05:14
Be komentaru...Net Aivaras su savo berete,buvo geriau...
2012 m. gruodžio 21 d. 16:49:47
Kažką primena, ar tai Interpol kokius, ar dar ką. Nieko labai gero, nors man gal ir visai nieko, kitiems manau nelabai. Kita vertus, kitų dalyvių dainos man pasirodė dar prastesnės.
2012 m. gruodžio 21 d. 16:28:27
Aš irgi buvau labiau jau už GeraiGerai ir Miss Sheep, bet ką jau darysi... Ne pats blogiausias variantas, susiklausė visai pakenčiamai, bet šiaip nekažką... Manykim, kad klystam taip nuvertindami.
2012 m. gruodžio 21 d. 12:42:43
Pusė velnio ta daina
Bet laibiau norėjau, kad Gerai Gerai ir Miss Sheep laimėtų
Na tikėtimės, kad Andrius sužavės Europą su šia daina 
2012 m. gruodžio 21 d. 11:05:53
Ne daina, o burtai.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. gruodžio 21 d. 11:01:21
Aj ką žinau, nelabai girdėjau kitas dainas, o šita tokia simple, simple ir gale būsim, meh. Bet iš esmės reikia šou kažkokio, veiksmo, dabar stovi kaip medis.
2012 m. gruodžio 21 d. 08:18:18
GOOD.
2012 m. gruodžio 20 d. 17:45:36
Dar - Jump .
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. gruodžio 17 d. 21:42:51
Gerai Andrius Pojavis gavosi toj nuotraukoj, toks inteligentas su paprasta cigarete :D
//____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
2012 m. gruodžio 17 d. 20:40:33
Nieko. NIEKO!!!