Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar jaučiate skirtumą tarp miesto ir kaimo žmonių?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
philia
2007 m. gruodžio 23 d. 21:44:29
Visur yra visokių žmonių, kad ir kaip nuvalkiotai skambėtų.
Bet...
Jie skiriasi. Žymiai.

Atsakyti
green_moon
2007 m. gruodžio 23 d. 19:00:39
Ir dauguma zmoniu kilusiu is kaimo turi nezmoniska humoro jausma!

2007 m. gruodžio 23 d. 18:36:17
Jo, pastebėjau, kad kaimiečiai dažnai yra nuoširdesni žmonės, nei miestiečiai, kurie dažniausiai yra kupini apsimestinio mandagumo ir spygčioja. Įkyriai.

2007 m. lapkričio 24 d. 17:15:43
Na žiūrint objektyviai, tai vis dėlto skirtumas yra. Aprangos, pasaulėžiūros, kalbėsenos. Tačiau tai tinka tik stereotipiniam kaimiečiam ir miestiečiam lyginti. Nes ir kaime atsiranda žmonių, išlendančių iš savo rėmų ir niekuo nesiskiriančių nuo miestiečių ir atvirkščiai - miestuos taip pat yra žmonių, kuriuos, rementis tais sterotipais, palaikytum kaimiečiais. Nebe tie laikai, kai buvo ryškus skirtumas tarp miestiečių ir valstiečių.

2007 m. lapkričio 22 d. 19:01:10
as kartais stebios, kokiom kvailystem zmones kartais uzsiima...
sedi ir skirsta...

2007 m. lapkričio 22 d. 18:28:05
Skirstyti zmones pagal kaima/miesta, manyciau, yra kvailoooooka. Juk viskas vis tiek priklauso nuo paties zmogaus charakterio, ne nuo vietos, kurioje jis gyvena. Tiesiog visi pagal save pasiima is kaimo/miesto kulturos butent tai, ko nori.

2007 m. lapkričio 22 d. 07:16:25
siaip' del apibrezimu kreipkites pas gabux, ji cia vaiksciojanti enciklopedija.

2007 m. lapkričio 21 d. 17:17:32
Šiaip įdomus pats tas kaimo, kaipo tokio, apibrėžimas
Su geografinių kaimų (nu tų, kur apie 500 gyventojų) žmonėm bendrauju taip pat, kaip ir su didelių kaimų ( kaip, pvz, Vilnius ), tik aktualijos skiriasi - vieniems į miestą norisi išvažiuot, kitiems mieste jau nuobodu..
O vat pabendravus su Šiaulių, Panevėžio, Visagino tokia specifine chebryte (arba naminiai treningai, arba mamos vaikas + 0,002 I.Q.), tai kitų žodžių kaip tik kaimas arba na*** emocijoms išreikšti ir nerastum.
Va.

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Atsakyti
kaktooz
2007 m. lapkričio 21 d. 13:21:58
nors jeigu shiaip paemus kaimieciai mes beveik visi

2007 m. lapkričio 21 d. 13:12:39
siaip bendrai paemus jauciasi tas skirtumas. taciau yra begales isimciu, kai miestieciai elgiasi blogiau net uz kaimo karves, o intelektualus ir puikus zmones is kaimo nustelbia didziaja dali miestieciu.

2007 m. lapkričio 21 d. 08:18:56
kaimo zmones tikresni. o miesto : ] ai, zmones. filologai ir inzinieriai cia kalba apie kaimiecio virtima miestieciu. o tai jau kita tema.

Atsakyti
malapert
2007 m. lapkričio 20 d. 23:05:04
aisku, kad skirtumas jaucias! va pwz siandien pora kaimietuku prie gretimo stalo sumane pula pazaist, isimintiniausia ju fraze buvo: " imusiau 3 dryzuots ir 2 balts"

Atsakyti
Gabux
2007 m. lapkričio 20 d. 22:50:22
MoHax rašė:
Gabux, idomus pastebejimai ' savotišką norą įgyti kuo daugiau ryšių'

Taip ir yra. Padidėjęs bandravimo-išėjimo į mases poreikis, na, čia įvairių sinonimiškų frazių būtų galima prigalvoti.
Dėl ryšių, turėjau omeny tokio tipo frazes kaip:"Neverta su juo/ja pyktis, gal ateityje pravers". Visiškas pragmatizmas, nors, be abejo, tai netaikoma visiems.

2007 m. lapkričio 18 d. 09:15:11
ir nesakyk, ar vyni ikalt, ar kvadratini sakni istraukt, kur cia paprasto miestecio INTELEKTAS susitvarkis x)

2007 m. lapkričio 16 d. 11:23:25
kas cia dar apie intelekta sneka? Kaimo auklejimas kur kas labiau perduoda patirti nei mieste. uzauges jaunuolis moka kur kas daugiau atlikti dalyku nei bute ant asfalto isaugusi atzala. miescionu vaikai ko gero mano kad obuoliai ir bulves auga mazimoje, ar ne?o ar vini ikalt mokat?

2007 m. lapkričio 16 d. 00:04:39
Nu, juk mieste, dideliam daugiakultūriniam, visi juk ASMENYBĖS. Negyvena savo pilkam butuke, o bando išreikšti, išrėkti save. Kaip čia kokiam kaimietukui dabar jaustis tokioje margaspalvėj jūroj? Taip ir miestiečiui, atvažiavus į kaimą. negražūs batukai, nėra auskaro palūpy, šneka kažkokia, pilka ane? Šviečia kaip daugiavoltinė lempa kamaroj, miesčionys.

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. lapkričio 15 d. 16:50:40
Miestiečiai -nuvažiuokit į kokį atokų kaimą ir pamatysit - jaunimas ten visas vienodas.vieni forsai o didžiausias skirtumas - intelekto trūkumas.O intelegentiškų žmonių iš vis nėra.Plius dar kaimiečiai vagys.Tik įlys įlys į kiemą pasisveikint ir iš kart žiūri ką nugvelbt galėtų.Nors iš kitos pusės - kaimo žmonės labiau prisirišę prie gamtos ir užsigrūdinę.Aš tai už jokius pinigus negyvenčiau bute,mieste.Geriausia gyvent prie miesto,nuosavam name.Užmiestį.

Atsakyti
MoHax
2007 m. lapkričio 14 d. 22:33:05
beja viska ka parasiau iskreipta. (iskirpta is konteksto)
apie savo sese nieko jums neleidziu sprest.

2007 m. lapkričio 14 d. 22:29:22
oj as tai nepasakosiu apie tuos rubus
o ji tai labai kritiska, na ir verdiktas pas ja vienas - kaimas

2007 m. lapkričio 14 d. 22:14:53
MoHax rašė:
kazkaip idomiai zmones viska projektuoja ant saves... vakar uzdaviau si klausima sesei, ji mokosi univeroj, ji pradejo sneket apie ta skirtuma, ir pagrinde ji kalbejo apie drabuzius...

O kas apie rūbus?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1529
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264977